|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
18.6.2009 8:04:35   
sams
dobro jutro drage moje!!!

aprilčica, nisem še dobila paketka, verjetno me čaka pri starših (tisti naslov pri njih, ker smo v podnajemu), bom šla te dni, ker komaj čakam, da jo sprobam. Samo ko pridem iz službe, bom skoraj sigurno šla na plažo, ker ne morem več čakati!!! Že 2 ali 3 tedne nismo bili.... Upam, da bo poslovilna žurkica uspela. Meni je pa zdej ful hujše kot 1., ker me ful bolj dajajo tisti jokavi hormoni. Na srečo bodo vsi več ali manj po dopustih, ko se bom jaz poslavljala, tako da mi ne bo treba jokati....

sisy, dobrodošla nazaj! Tudi mene zanima, za kakšno ime ste se odločili... Mogoče pa, če bo prehitel, bo pa mali "morski vuk", če bo rojen v Zadru user posted image .

Zdej sem v službi zajtrkovala paradižnike in sirček in kruh in sem se vsa popackala user posted image , ma katastrofa! Sebe in mizo.... Še dobro, da danes nimam svetlih oblek user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.6.2009 9:10:32   
lizika2
Imate tudi ve težave z otrdevanjem trebuha?
Sem v 30. tednu in sem imela kakšen teden nazaj čisto trd trebuh in občutek, da je trebuh tudi zelo težek. Sicer nimam nobenih bolečin in tudi sicer nobenih težav, sem pa zelo aktivna v službi in doma. Tudi nobenih izcedkov nisem opazila... Mislite, da bi morala komplicirat in it na pregled? Malčka normalno čutim, je zelo živahen... :)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.6.2009 9:29:31   
eee35
Evo mene iz pregleda, vse je kul, ta mali je velik baje 1980 g, obrnjen pa še zmeraj z glavo gor. Zgleda, da mu paše...Če se ne bo do 36 tedna obrnil, dobim napotnico za obračanje. Pismo, pujsek mali. Drugače pa bova probala roditi v Postojni, g. nama je rekla, naj se malo pozanimava kako pa kaj, treba se je srečat z anestezijologom, če hočeš epiduralno. Sama nama jo je omenila. Po velikosti naj bi ga pričakovala 9.8, ne 13.8, ampak to baje nikoli ne veš. aha, zredila sem se za 1,2 kg, tako da je zdaj vsega skupaj 8,7 kg, pa naslednji pregled je 14.7.

Sisy: pozdravljena:) Uživajte na morju!

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.6.2009 9:59:16   
hel32
Lizika 2 kupi si magnesol in ga pij 3x na dan,
za vsak slučaj pa pokliči G! To so sicer lažni popadki, ker se maternica pripravlja na porod, sam vseeno se pazi in ne dviguj kaj težkega, počivaj
in v senco ko je vroče, pa veliko pij vode!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.6.2009 10:08:39   
Alisa
Punce dobro jutrouser posted image
Zdaj sem priletela iz kofetkanja z prijateljicami, moja dva sta skočila v Kranj v trgovino, zdaj sem morala pa še na hitr mal tuki pogledat, da vidim kaj je novega.

Nekatere ste res pogumne da greste na dopust tako daleč, ampak saj mamo še mal časa do PDP, pa bodo malčki že počakal.
Ponoči še kar ne spim v celem kosu, skoz se zbudim na hrbtuuser posted image , pa nikoli nisem spala tako, zmeraj na boku zdaj ko bi pa morala se pa obrnem na hrbet, pa če se prav spomnim iz prve nosečnosti ni glih priporočeno sm sem že pozabla zakajuser posted image .
Drugač se počutim uredu, malčica se mi zdi da je še kar obrnjena z ogicam dol, ker večino časa oz. gibe čutim bolj v spodnjem delu trebuha sploh mehur ji gre na živceuser posted image , apetita v tej vročini glih nimam, spijem ogromno tekočine in sem glede na to velik na wc.

Moram pa pohvalit mojega sinčka Anžeta. V torek sem mu vzela pleničko zjutraj in mu razložila da je zdaj čas da bo hodil na kahlico. Dopoldan mu je ušlo ene 2x, vendar je bil zlo navdušen da smo vsi trije v gatkah. Ponoči je tudi bil brez in se ni nič polulal, včeraj je pa cel dan hodil lulat v kahlico, tudi kakat mu je uspelo , tako da res sem vesela da mu je uspelo. Danes pa je tudi bila zjutraj postelja suha. In ko se je zbudil je klical ; mami zbudu sem se, lulal bom. Tako da sem ga nesla v kopalnico in je lulal. Res sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitr v boj s stanovanjem - urejanjem. Danes bomo končno štrihali sobo.
Fajn bodite v tem lepem vročem vremenu, ker v soboto napovedujejo 12 stopinj- grozn.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.6.2009 11:12:17   
simonalokar
hoj

meni se nič ne da mal sem pomalcala sladoleduser posted image user posted image user posted image . in tudi že kosilo kuham tko da mi ne bo treba kasneje in se sam pogreje.

ste pa res face da greste tko daleč na morje. jaz osebno se ne upam. ker me je G prestrašila da bo verjetno prej. tko da sem doma. odločbo sem že dobila za paket sem vzela denar. oprano imam tudi že vse samo še posteljnino pa voziček in lupinico moram oprati pa bo. danes bo spet ful vroče katastrofa - bomo bolj notr se hladil.

lizika to je normalno magnesol in več počivaj in noge v luft

sisiy uživaj na morju in kj še piš

eee tvojuser posted image je pa tudi že težak se vidi da dobro papcajouser posted image user posted image

alisa čestitike za sinčka ker nima pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . naš je tudi nima več za podnvei in sem hotela ukinit še čez noč ker je imel pleničko suho in glej ga zlomka. ko ima pleničko gor ni polulan, ko pa jo dam mu pa uideuser posted image user posted image user posted image . sem rekla da bom po porodu mu vzela dol ko bo mož doma, kajti dvigniti ga ne smem da bi ga ponoči dala lulat - moža pa nočem buditi ker ima službo.  tko da upam da bo kmal brez tudi ponoči. čestitke tvojemu sinčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni je vse po tastarem uživam - papirje sem že oddala in čakm odločbo še kuk bom dobivala. zdaj pa gem mal pospravit po hišici

pa pa

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
18.6.2009 11:20:18   
hel32
Miška sem dobila ZS, saj sem mislila da mora biti, če si dala pravo številko!
Lepo se imej v tej vročini, upam, da ne bo čist do konca avgusta tako vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.6.2009 11:56:54   
hel32
Evo, sem pripopala nekaj novih fotk v moj album!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.6.2009 12:10:59   
modrasmotka
muca83 hvala za nasvet.bom poskusla to varjanto.res sm bla sinoči taka k slon.se ulegla na poslo potem pa nisem mogla ustat ker me je križ bolel potem pa še ta živc po celi desni nogi dol.hvala bogu da je ćez noč mal bolečina se skrila.

alisa mi tut gremo julija na morje.pa mi je čist vseen kaj mislijio moji in od mojga starši.
itak greva na slovensko obalo da mam izolo blizu če bo hotel prej ven prikukat.drgač ne gre z dopusti.pa itak sma se odločla da greva za vikend ker moj ni prej dobil dopusta kot zadnji teden v juliju in prvega v avgustu.takrat bo pa definitivno lahko mene doma čuval če me bo potrebno peljati

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.6.2009 13:51:12   
hel32
Imam malo pavze, kuham super truper dobro kosilo,user posted image
ker nisem imela še ta teden prav časa kej konkretnega skuhat,
in kaj kuham; domače kruhove cmoke, zrezke  z gobami in kristalka z rukolo iz vrta.
Zdaj pa razmišljam, da bi spekla še pecivo na hitro, tako na lončke.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.6.2009 14:10:15   
tejči77
Pozdravljene babike,
jaz sem pa danes nastopila dopust. In se takoj posvetila čistki. Sem imela že vse tako zanemarjeno, da bom zdaj imela ves teden generalno čiščenje, potem dam pa tudi jaz malo noge v luft.
Tiste, ki ste ali greste na morje uživajte. Mojmu lubiju so prestavili dopust šele na začetek julija, takrat si pa jaz ne upam več na morje, ker imam že zdaj trebuh večji kot prejšnjič na porodu. No in bomo letos zaradi lubijevega sodelavca ostali brez morja.user posted image Najbolj mi je žal zaradi Larise, ker tako rada čofota. Se bomo pa zato verjetno šli parkrat na kakšen bazen kopat.

blanč, čestitke za tvoja dva sončka!user posted image user posted image

Zdaj grem pa tudi jaz nekaj skuhat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.6.2009 15:04:31   
Drnula
Pozdravljene nosečke!
Sem na dopustu in ker doma nimam zrihtanega neta vas nič ne spremljam. Sem pa tud drugač bila precej leteča, delovna ...  končno mi je uspelo prebarvat okna....  in zdaj dva dni sem kljub dopustu še delala ... pa na telefonu sem kar pogosto s službo, ampak zdaj je drugače, zdaj ko sem opravila še ta seminar sem se skor čist odklopila.
Se je pa naš user posted image  obrnil na rit user posted image . Imam ene vaje za delat, da pomagam spravit nazaj na bučko pa mislim, da še ni uspelo, ker me še vedno brca tja dol v kolk nekam. Naslednji pregled imam v torek in do takrat računam , da bo tud računalnik že zrihtan.

Mi bomo šli naslednji vikend kam kampirat. Ta bo itak en šit vreme. MOrda na Nadižo.. Kolpo, se bova še odločila sproti. Morda pa tud na morje kam user posted image  Midvas se itak bolj sproti odločava in ker sva za bolj na camping variante, za dopuste na divje nimava nobenih omejitev user posted image

Uživajte. Midve z Neco bova zdajle pojedle kosilo, potem se greva še malo potepat na jezero, potem pa počasi proti domu, ko se proti večeru vrne  user posted image

Uživajte ! ! !

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.6.2009 15:07:06   
Arwen
No, pa sem spet v zaostanku za nekaj dni. Kako ste pridne s pripravami!! user posted image Mene včasih kar malo panika zagrabi, če bi me slučajno kaj prehitelo, ker moram večino stvari za dojenčka ne samo oprati in zlikati, ampak jih moram najprej sploh najti!!user posted image user posted image

Tukaj imamo norišnico, so nam šefi še en dogodek strpali v že tako nemogoč urnik naslednji teden.user posted image Še odštevat dni do dopusta nimam več časa.user posted image

Vidim, da vas je med tem časom kar nekaj šlo na morje ali pa vsaj na zaslužen dopust. user posted image Nekatere so pa celo že rodile.user posted image
Blanč – čestitke še z moje strani za parček!!! Pa veselo se cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image Aprilčica07 – dobro se drži danes, pa brez solzic.user posted image

Joob – jaz nisem imela nobene kontrole rasti,user posted image zadnji uradni UZ je bila morfologija, zdaj imam pa spet naslednji mesec UZ.
  Alisa – uživaj v preurejanju stanovanja. Kje pa ste naročili sobico?

Lorian – kdaj pa greste na morje? Imamo očitno isto destinacijo za dopust.user posted image Mi gremo 29.6.
Tejči77
- pridna, da pospravljaš. Jaz zaenkrat samo študiram, kaj vse bi bilo dobro postoriti po stanovanju, pa ni časa. Moram počakat na dopust.  Zdaj pa šibam še kaj postorit, maili dežujejo. Pa pa, A.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.6.2009 15:11:12   
Drnula
ČESTITKE SULFINIJI IN BLAČ

ee35 - v Postojni je vsak teden predavanje o epiduralni in vse kar je treba je , da greš na predavanje. Tam ti dajo za podpist papirje. Če pa ne greš pa v Postojni vseeno lahko dobiš epiduralno, sam papirje boš podpisovala med popadki user posted image  Jaz mislim, da je itak bolje da slišiš predavanje in zveš vse okrog tega pa tud vprašaš karkoli te zanima.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.6.2009 15:15:58   
Arwen
Mi firbec ni dal miru, sem mogla še fotke pogledat. user posted image
hel32 - ful hud bazen imate!user posted image Kolk je to fajn, da se lahko takole kopaš doma. Pa še mreža za odbojko, bravo!user posted image   Trebušček pa tudi pridno raste, vidim.
Zdaj pa res grem.user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.6.2009 17:23:57   
eee35
drnula: ja, meni se tudi zdi, da je kul, če veš, kaj te čaka, saj je vseeno ena resna stvaruser posted image  Bova šla z mojim, samo da končam službo, mislim, da je predavanje ob petkih, tako, da če bo šlo, bova 3.7 šla.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.6.2009 17:37:19   
go_ta
hej, soncki! Vam tud danes posiljam en morski pozdrav s Paga, ravno pijem kavico, opazujem morje, berem RR:) Ja je kar nekaj noseck na Pagu:) aprilcica, recimo, da za zdaj imava ime, ce si ne premislim:) za zdaj bo Niko. Lepo se mjte, pazite nase!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.6.2009 18:22:21   
aprilčica07
Ojla

evo mene iz pregleda. Bejba je ok, obrnjena tako kot je treba, z glavo navzdol..user posted image user posted image Vse je videt tako kot mora bit, težka je pa 1900 kg. Tud za kg moje me niso nič kregali, ker se od zadnjil do zdaj nisem nič zredila, se pravi sem na dobrih + 8, zaenkrat. Voda je ok, kri malo kritična, ampak se ne dam. Me je blo strah, saj veste, da me je tokrat vedno strah, sem imela celo pritisk nad 100, kar  je redkost pr meni.. Ampak pravijo moja g, da ni razloga za strah. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. naslednji pregled im 1607, bomo delali že ctg in bris mi bo vzela, pa še en uz bomo nardili.user posted image user posted image user posted image user posted image

go ta: super, da ste zbrali ime, lepo je.
drnula: sem te pogrešala tle gori... no, od jutri dalje sem tudi jst na dopustuuser posted image
tejči, hel32: pridno kuhate! meni se tako ne ljubi, ampak če se vžgem pol nardim tud jst kaj dobrega...
arwen: mi tudi ne nič pripravljamo, ampak neki malga bomo vseeno poštimali..

Pridem kasneje še gori, zdaj grem po Jakoba, je spet terenski.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.6.2009 20:06:40   
sasa84
O, Drnula, v Nadiži je pa tako grozno lepo, da sem ti kar malo fouš, če boš šla tjauser posted image  Od mojega dragega družina ma tam prikolico(e), hodijo že kar nekaj časa tja, nekajkrat sva se jim pridružila in je bilo takoooo fajn!user posted image  Voda je sicer noro mrzla, ampak se da preživet. Že dva tedna sanjam in premišljujem kdaj bova šla mal pogledat k njim.

Nujno, nujno, punce, rabim nasvet. Ta vikend greva v Ikeo v Avstrijo in me zanima nekaj stvari:
- kam se bolj splača it -v Gradec ali Celovec?
- kako ste prepeljale(i) pohištvo? Sem slišala, da ti ga po dogovoru dostavijo oni, ampak bi se rada prepričala kako in kaj itd. glede njihovega prevoza. Sva mislila drugač kombi najet...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.6.2009 20:10:07   
Sanikaa
Živijo!!
jaz sem tudi danes imela pregled. Ni mi naredil UZ , čeprav sem v 32 tednuuser posted image . Samo mi je izmeril maternico in poslušali smo srček. Voda, kri in pritisk so bp. Naslednjič je povedal da bomo probali napovedat velikost bebija z UZ in da bomo naredili bris. Pol pa on gre na dopust za tri tedne. Kdo me bo pa kontroliral do porodauser posted image !?! Upam da me bo poslal v porodnišnico na ctg-je. V Novem mestu ginekologi takoj po 36 tednu pošljejo na kontrole v porodnišnico. Ovaj moj v Lj me je v prvi nosečnosti pratil čisto do konca. Zdaj pa povsod pridejo dopusti..upam da v avgustu v porodnišnici ne bo premalo osebjauser posted image

Go-ta super ime user posted image . Moj user posted image  in njegov ati sta Nikota. Zelo fajn človeka in karakterja user posted image .

lp

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 545
18.6.2009 20:46:42   
hel32
Drage moje, danes sem takoooooooo uživala v bazenu, celo uro skoraj, res je bilo lušno,
sma bila z user posted image  čist sama,
koslio je bilo dobro ni nič ostalo user posted image
Malo sem plela po vrtu, kolk še lahko, no ker me buši mal moti že! In potem se moj dragi spomni iskat nek papir,to me pa tako raz**
ko nekaj delam, me kliče naj poiščem tisti k**** papir, pritisk mi je dvignilo na 200, sem z vrta moglau bajto iskat papir,
in ker je bila panika, ga seveda nisva našla, po dolgem cajtu je gospod odločil, da gre iz bajte,
in jaz gren in še 1x vse natančno pregledam, in kaj se zgodi najdem papir, on pa je trdil, da sem ga 100% stran vrgla,
če vem, da ga nisem, je pa še kr pomemben papir, vreden 1.000€!
Potem pa mi je pomagal zalit vse rože okrog in še vrt,user posted image  da se odkupi!user posted image
Taki so naši moški, brez njih pa ne bi šlo HB da so, sj moj je drugače zlat, nič grem večerjo pripravit!
SE še kaj javim!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.6.2009 21:45:58   
SAŠA77
ojla
danes smo imeli pregled,vse je oki,težki smo okoli 1500g in veselo rastemo,
še enkrat potrjeno da bomo dobiliuser posted image  je tako lepo pozirala,naslednji pregled imamo 23.7 in imamo tudi že ctg,uf bo šlo hitro mimo,
želim vam prelep večeruser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.6.2009 21:56:36   
zima07
Evo, punce, samo da vas pozdravim...ćez eno uro odhajamo proti Dalmaciji, pa sem morala še poškilit sem user posted image ...

Pridne bodite, se beremo čez dobrih 14 dni... Uff, bom imela za prebrat user posted image

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.6.2009 22:06:38   
aprilčica07
zima07: uživajte in napolnite baterije za naprej in za nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem pozabla prej pokomenitrat sisy: lepo, da si se oglasila, te je blo lepo prebrat. Oglasi se še!user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.6.2009 22:16:08   
aprilčica07
hel32: madona kaašen bazennnnnnnnnnnnnnnn, jst bi se tudi kopala..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa kako velika je vaša pupa že, lušna družinica ste!
sanikaa: mene je v prvo tudi moja g pošiljala v bolnico na ctg, ker ga ona pač ni imela, tokrat pa ga ima in mi ga bo delala ona, le če grem preko pdp-ja bom mogla hodit v  porodnišnico... to so pa muke, ker si naročen ob 8 zjutraj, odpraviš pa enkrat popoldne, so dohtarji za oddelek, za porode, za ctg-je isti, jih je malo in je pol za popiz.. ko tam čakaš... ampak če bo treba??  a da ne pozabim povedat, da je čakalnica pred to ambulanto brez oken, notri se pa naberem po 15 in več nosečk, z velikimi bušiji, zrak nobenga, skratka veselica v pravem pomenu besede.. ampak za naše otročke vse, kajne?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Otroška trgovina na internetu 2.del
nada56

Kaj najraje bi kupovali preko interneta?

otroška obutev (6%)

otroška oblačila (22%)

otroška oblačila in obutev (6%)

otroška športna oprema (29%)

vse troje in igrače (37%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!