aprilčica07
|
Sem nazaj. Sem dala malemu čaj, pa knjigice sva čitala, zdaj je pa lepo zaspančkal. Moj še dela, tako, da sem sama samcata in mi pašeeeeeeeeeeeeeee. opatija: ti si privošči sladoled, jst pa sem ravnokar požrla en obstgarden ali kako se že napiše.. ful mi je dober.... una vprašanja, a bo kmalu?? ježeš, kr naježim sem eee35: lepo si poštimajta stanovanje.. joj, kolko dela še naju čaka, ampak saj pravim, bo tudi to enkrat v planu, bistveno je, da bomo zdravi in se imeli radi Ma veš, da tudi meni noge ne zatekajo več. Zdaj nevem ali je to od tega, ker se malo pogledam kaj pojem in ne lih solim dosti, ali je ta hudo minilo, nimam pojma, ampak noge so kot od menekenke (no, malo pretiravam, ampak vseenoo) He ga: super za Pag... no, moj oziroma naš dopust je še kr daleč, ampak pride.. lih prej sva se z kolegico pogovarjali, da bi zdaj, ko bom jst doma ona je pa brezposelna (žal) lahko šle skupaj z mularijo do Sesljana se kopat... To je eno nam najbližjih kopališč, je sicer v Italiji, ampak od naše hiše do tja je približno 15 minut z avtom in sva se pogovarjali, da bi lahko to izvedli... Jutri je moja zadnja sreda. Pol moram pridirkat domov in kaj našimta za moje pupe za v četrtek, ker je zadnji dan. Imamo navado, da se malo pocrtamo ob takih trenutkih, pa moram kaj spečt in kaj malega naštimat. Malo mi bo mama pomagala, je že obljubla, neki bom jst nardila, moj bo pa tastu vzel malo muškata, da bojo moje babe res kontente. Tako, zdaj grem malo okna odpret, pol se umit in naštimat, pol pa počasi počivat. KOmaj čakam četrtek, da grem na pregled in vidim našo bejbo. Vsakokrat znova me je strah pregleda ma ravno tolko kot me je strah se ga tudi veselim... Lepo se mejte in se beremo.