tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Tulpek, pa saj jaz sem tudi tečna že sama sebi,in vsaki dan čakam da se kaj začne. Pa vsakokrat upam, da bo kaj, ko me kaj špikne, sem že rekla dragemu, da ko dobim popadke se bom smejala ne jamrala, ko bom pa imela svojga končno v svojem naročju, pa mislim, da se bom pošteno cmerila, ker ga res komaj čakam. mislim, da mene ne bojo prej vzeli, razen, če bo ga moj pritisk kaj sračkal, ker moram takoj v P, če bo višji od 140/90, mi je Dr, rekla, da mi bojo sprožili, oz. če čutim majn kot 10 gibov v 12 urah, pa to je pri našem razgrajaču nemogoče, ker tistih 10 jih naštejem že do 7 zjutraj. Gdaj imaš naslednji pregled? Jaz v ponedeljek. Potem pa lahko odšrema svojo temo Jutri imam ctg, pregled pa le, če ctg ne bo OK. V ponedeljek pa pregled in CTG. Prej bodo pa sprožili samo, če kaj ne bo ok: plodovnica, posteljica ali pretoki. Pritisk je pri meni vedno nizek, tak da to že ne bo razlog za sprožitev. Gibi: čez dan dete večinoma spi ali se leno premika, pred kakšno uro se je pa začela žurka, ki bo trajala vsaj do 3 ponoči. Potem jutri dopoldne ga bom mogla pa spet na vse možne načine budit na ctg-ju. Že zdaj ponočuje, kaj bo šele čez nekaj let . Nimam nobenih znakov, včasih me kaj malo pikne, ampak ko sem te špike spremljala na ctg-ju sem videla, da se številke za popadek niso nič dvignile, tak da to ni to, kar bi želela . Lahko pa odpreva tudi svojo temo: Kdaj bosta šli rodit poslednji avgustovki... Naj samo omenim, da celo že oktobrke rojevajo pa kdo jim pusti .
|