kerala
|
Ojla drage moje! Končno mi je uspelo malo do računalnika. Kaj vem, sploh mi ne rata, kljub temu, da je naš Taras zlat in neverjetno priden... Če sem pravilno videla, ste v enem kosu samo še 2 - Hel, tvoj malo bo očitno septamberček, pa upam, da se ne boš prav zelop načakala in Tulpek, tudi ti še vedno čakaš? Vsem vam želim, da čimprej stisnete svoje v naročje. Vem, kako zgleda tole čakanje, čeprav tole potem kar najhitreje pozabiš! Pa čestitke vsem, ki pestvate! Vesela sem, da je pri vseh vse v najlepšem redu, kaj bi si pa več lahko želeli Pri nas je pa takoooo lepo ... ne morem se naužiti vseh radosti, uživsam vsak trenutek, ki je neponovljiv! Patronažna pravi, da mali lepo napreduje, čeprav natančno koliko ne vem, ker s sabo nima tehtnice, da bi ga stehtali. A vi vsi tehtate ob obiskih? Smo se pa včeraj že prvič kopali, res hitro se je posušil popek, mali pa je full užival! Danes ponovimo vajo , ko punce pridejo domov. Vozičkamo pa tudi že od 5. dneva naprej, samo ne pa vsak dan. Vozička pa ne uspem voziti, mi ga punce takoj prevzamejo! Onidve se sprehajata, midva pa na pivce, joj, kakoooo paše! Glede dojenja nismo najbolj disciplinirani. Dopoldan, ko je celo malo buden, smo na joški prepogosto, skoraj na 1,5 ure, popoldan ga moram pa buditi, ker bi samo spal. Poje na eni strani in ne morem ga prepričati, da bi se lotil še druge... Zvečer imamo 2-urni session, malo na joški, malo dodatka, pa spet malo joške... Ne vem, kako naj se tega večernega dodatka znebim. Sams, ti imaš tudi neke težavice s tem, kaj? Jaz sploh nisem pomislila na kaj takega, pri puncah je bilo mleka več kot dovolj, je kar špricalo okrog, zdaj smo pa bolj zmerni. Upam, da se čimprej uredi! Ayo, eee, sams - prav vesela sem predloga, da se septembra kaj dobimo! Se bo še katera pridružila? Sams, saj mi boš sporočila, če ne bom več tako pogosto tle gori Če bom nadaljevala pisanje s takim tempom, potem se naslednjič javim na novem forumu, saj tu ne bo več nobene... Upam, da ga bom našla