go_ta
|
dobro jutro, babe Pa smo dočakali petek, juuupiiii Zdaj pa 2 tedna dopusta pa morje - ma sm tečna s tem Je pa zato dan takoj lepši Joob, sj jst sm tud imela bolj mal UZ-jev - do zdaj 3 pri svojem G pa NS - prov zavidam tistim, ki ga imajo včasih. V ponedeljek imam tud jst kontrolo rasti, upam, da zvem kakšne mere, ker na M nisem nič zvedela, vrjetno zato, ker je bil v enem čudnem joga položaju in ga ni blo šanse zmerit Tist, kar je zmeru - glava, trebušček - je pa ustrezalo tednom nosečnosti. Bi blo pa pomoje fajn za vsako da ma UZ po 33 t, da zveš, v kakšnem položaju je . Aja, tud jst ne vem, kolk dolg mam MV, vem samo, da je zaprt. kerala, tvoja G pa res špara s preiskavami kri, vodo, pritisk ... to bi mogli vsak mesec gledat! Kolk me to raz....! Muca83, tud mene že 2 dni dajejo ene bolečine. Mal je blo zarad prebave pomoje, mal me pa zvija tko kot pri menstruaciji, ampak samo ene parkrat na dan. Do zdaj ni blo nič hujšega, tako da upam, da niso kaki popadki aprilčica, vsaka ti čast za nohte ... jst sm zadnjič zašvicala, ko sem jih urejala! Me kr groza zgrabi, ko pomislim, da bo spet to treba delat simonalokar, sm včer pozabla komentirat: tvoja pupa bo pa res velika , pa saj je prav!! samo, da bo zdrava! M1987, čestitke za poroko, res sta bla lepa! sm si zdj slikce ogledala. trebuščka pa nikjer Jp, se vidi, kako je vse odvisno od tega, kako nosiš. Flora, jutri mava pa obe dopust Ampak jst se bom šele v ponedeljek vrgla v morje Pa ful dobro, da ti je tvoj dragi povedal, kaj ga muči, ker se mi nekako zdi, da na njih pozabljamo. Vsi so osredotočeni na nas pa , oni pa razmišljajo bog ve kaj. Tud njih je strah, tud za njih (za tiste, ki še nimajo otrok) je vse to prvič. Zato se je pa treba čim več pogovarjat, ne smemo pozabljat na očkote Jst sm si sam probala obljubit, da po porodu ne bom 'pozabila' na pa da ga bom vključevala v vse aktivnosti, povezane z otrokom, da se ne bo počutil odrinjenega. Upam, da mi bo uspelo