|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
11.6.2009 17:58:14   
sasa84
M1987, ob 10.30 sem jo imela, na vrsto sem prišla pa skoraj eno uro kasneje. Kaj pa ti? Kako je kej z bejbijem? Upam, da si dobila kakšno slikico, jaz je nisem-je rekla, da je zdaj že itak tok velik, da se nič takega ne vidiuser posted image  Je pa sestra najprej narobe izračunala težo in sicer 1900 g, kar je primerno za 33t in ne za 30t v katerem semuser posted image  Sem se kar ustrašila! Potem je pa zdravnica rekla, da njej kaže 1600g-kar je prav. Velik je pa 43 cmuser posted image  

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.6.2009 19:06:58   
*anč*
oj!

tut jst sm mela dans UZ, vse je tko kt mora bit, mala raste po tabeli user posted image , ne pa tko kot tristan, ki je bil skoz čez zg. mejo, tko da mam še šanse, da ne bo 4 kilašica user posted image .

sanikaa   jst sm ta mail dobila že kako leto nazaj in sm bla zgrožena. jst mam najraj alpsko mleko, samo zdaj kupujemo kr tega nehomogeniziranega, so mi ga tudi pri pediatru priporočili, ko je bil tristan majhen.

fajn se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.6.2009 19:09:30   
Joob
O punce, blagor vam, ko vam G zmerijo in zvagajo otročičke...jaz sem imela prejšnji teden pregled( sem bila v 30.t), pa mi je samo izmerila trebuh in poslušala srček...in nimam pojma kok je naš mali težek in velikuser posted image . A mislite, da mi bo ta pregled naredila na naslednji kontroli, ko bom v 34.t?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.6.2009 19:47:29   
M1987
aprilčica07 user posted image iiiiiiiiiiiii hvala user posted image

Tanchy user posted image  hvala... user posted image

Arwen user posted image   hvala. user posted image  Zakaj ne moreš videti slikic?

modrasmotka user posted image hvala user posted image

sasa84 user posted image Jaz sem imela uro 11.45 in sem bila tudi poneje na vrsti user posted image  Ma kje... Naredila je 6 slikic a nisva nič dobila. Na eni je bilo tok lepo videti obrazec od tamale. So škrt ko ne vem kaj. Prejšnjič sem rekla pa sem dobila, danes sem pa misla, da mi jo bo sama dala, ker sem videla, da je obrazec posnela, pa nič user posted image  Jaz tej teži nič kaj ne verjamem... Včeri mi je G rekla, da je teža 1525 gramov, ta danes pa da je malo čez 1600 gramov. Pa buši je bil kar manjši kot včeri, tak da jaz vse te podatke jemljem bolj tako na približno user posted image  Nič pa ni rekla danes kok je velika, je pa včeraj moja G rekla, da je za en teden manjša in da je to čist normalno za punčke user posted image  Bomo videli, ko bomo rodili user posted image  Vsekakor pa sploh ne vem več kdaj naj kaj pričakujem, ker najprej mi je rekla G rok 4.8. pa pol na nuhalni v porodnišnici 11.8. pa je rekla raje dan pozneje, torej 12.8. pa sem bila na prvem UZ BUM pa je reklada kaže bolj na 17.8. kmalu bom prišla do konec avgusta, čeprav se meni skos zdi, da bo prej user posted image  no sem pa dobila včeraj potrdilo o datumu poroda 12.8. user posted image

Joob user posted image ja ja ne skrbi, meni je tudi prejšnjič samo trebuh izmerla pa srček poslušala, pa mi je sedaj naredila UZ user posted image

Ja strij zaenkrat še ni, čeprav kak dan mazanje spustim, ker se mi ne da user posted image  Popi se spreminja pa ugotovila sem oz. sedaj se vid, da imam v bušiju znamenje user posted image  A ima še katera v bušiju čudne gibe - kot redni takti - ali se to otroku kovca od požiranje plodovne vode ali brca v ritmu našega srca? user posted image  Zmeri pozabim sestro vprašati. Kako je kaj s pripravami? Mi imamo že skoraj vse... user posted image  Naša babi že gleda od Kitty kolo za tamalo, pa je še ne svet ni, treba še shoditi pa se naučiti kolo vozit... Te babice user posted image  Aja če misli katera kupiti tetra plenice, naj samo javim, da imajo v Pikapolonci zdajle akcijo user posted image  Kako ti meri MV? Meni se zdi, da tega še nisem imela.

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.6.2009 20:03:09   
Sanikaa
M1987 pri recinkotu so še cenejše tetra plenice (15 €).
lp

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.6.2009 22:00:49   
Muca83
Evo da se še jaz malo javim. Že tri dni me mučijo neke bolečine v trebuhu, mi ni nič jasno, ker sem bila do sedaj res srečka. Sem bila prepričana, da me muči prebava, pač zaprtje, pa sem to zrihtala in ni nič bolje. user posted image

Na srečo sem imela danes itak pregled, saj me je začelo skrbeti. In ko sem povedala, da me nekaj muči mi je zato izmerila MV za vsak slučaj (z vaginalnim UZ) in je vse ok, je dolg in zaprt.

Tudi sicer je vse ok, edino voda je baje obupna. Sem mogla še 1x dati in v ponedeljek izven rezultate. Če ne bodo boljši, bomo najbrž na antibiotikih user posted image Mi je pa naročila, da moram piti čaj brusnice, 1 liter na dan. Tako, da sem ga šla že kupit in sem ga že nekaj spila. Na srečo je kar okusen in ne bo problemov ga piti user posted image

Imela pa sem tudi UZ kontrola rasti (sem se odločila kot samoplačniško prejšnjič, ko so mi ponudili možnost) in je naša pupa narejena čisto "po kopitu". Ima res tiste povprečne vrednosti za vse, edino dolge noge ima baje. user posted image Tehta 1500g, pričakujemo pa baje lahko okrog 3500g težkega dojenčka. Pa še pretoke je preverila in so baje super.

Lega je pa tako kot sem predvidevala, ni se še obrnila in je v popolni medenični vstavi. Samo upam lahko, da se bo obrnila, ker baje pri meni zunanji obrat ne pride v poštev zaradi posteljice na sprednji steni. V medenični vstavi si pa res ne bi želela roditi.

Podatki za seznam: teža +6 kg, naslednji pregled 08.07.

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 11.6.2009 22:01:10 >

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.6.2009 22:14:49   
aprilčica07
Evo še mene.. ma pred 22 uro mi ko sem doma enostavno ne uspe sest za računalnik. Popoldan smo bli zunaj, pa na en obisk smo šli, je tamali skakal po trampolinu in užival... kar smo pojedli in se umili, in se spravli spat, evo  spet 22 ura....

sanikaa: to z melkom sem že slišala.. no, zame to niti ni pomembno, ker mleka ne maram in ga pač ne pijem.. za malega pa kupujemo ponavadi od Prekmurskih mlekarn... nimam pa pojma kašno je, ker ga ne provam... 
muca: te bolečine kr nekako spadajo zraven... samo, da ni hujšega, ne?
joob: ma meni bo delala uz danes teden, ko bom lih 30 polnih tednov noseča.. mislim, da je blo v prvo tudi neki takega...  maternični vrat mi je pa dvakrat merila, enkrat na začetku, pol še enkrat vmes, mi ga je izmerila pa tudi na uni dodatni morfologiji v lj dr. tulova, hb je blo vedno vse ok...
anč: super, da je vse ok.. a take velikančke ti na svet spravljaš?
hel32, flora: no, hb da nisem edina z tem srbenjem, ker me bo kr ugonobilo kolko me to srbi.. takoj ko  pridem iz šihta se moram namazat, ampak uber na debelo, da zaleže vsaj za en cajt.. srbi, srbi in še enkrat srbi...
kerala: blagor tebi, da te ne nič praska, ker meni je za znoret...
sams, simona lokar: ja, glede pospravljanja kuhinje in mojga ne bom več komenitrala, ker umaže lih vse lončke ki jih najde..user posted image

Ste res dosti napisale, pridne. Ne bom komentirala vsega, ker sem že pol pozabla kaj ste napisale. Zdaj bom šla počasi pod tuš, si moram nohte na nogah uštimat, ampak nevem če mi bo zneslo. Moram provat, ker jutri imam namen it v sandalčkih na šiht, pa  je treba na nogah neki uštimat.

Jutri je petek. No, ta vikend imamo ta famozni žur za tasta, in bom najbrž zasedena sto na uro. Ma kaj malega upam, da mi bo ja ratalo pokukat sem gor. Joj, pa še lase si moram pobarvat... Madona, bo pestro:):)

Grem. Lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.6.2009 22:18:49   
aprilčica07
Še o dudah; naš jo je imel.. smo jo uvedli zelooo hitro, ker nam je pomagala in premagala marsikateri jok... je pa res, da z odvajanjem nismo meli nobenih težav.... enostavno jo je zgrizel do onemoglosti in smo mu kupli drugo, isto, le nova je bila.. in ni bla več duda duda.. jo je sam zabrisal v smeti in od takrat ne morem sicer verjet, ampak dude nimamo več.. prej je bla pa obvezen pripomočk za avto, za spat, za v vozek.. skratka  brez dude nam ni blo živet, pol pa tako odvajanje brez panike.. zdaj je brez dude od septembra.. priden, ne?user posted image user posted image user posted image  

Kako bo v drugo nevem. Bomo vidli sproti.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.6.2009 23:11:53   
aprilčica07
Samo, da se pohvalim, nohti na nogah so kr apetitlih zdaj.. sem si nardila kao neko francosko manikuro (no, ni lihuser posted image user posted image ), ampak je za moje stanje in sposobnosti kr dobro ratalo..user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem pa mogla menjat enih položajev, da sem vse poštimala, ma se je splačalo...

Zdaj bi pa blo dobro, da grem počasi spat, pa se mi kr ne spi. Jao, meni.. Nevem no, ampak ko gre Jakob spat, se mi zdi, da kr nekako zaživim (ne slabo razumet) in bi rada nardila vse tisto kar z njim pač ne zmorem.. in nisem več zaspana.. pa eno ful dobro knjigo imam za brat.. Pride žena k zdravniku je naslov, pozna katera? saj je kruta, ampak sem začela čitat in zdaj ne morem nehat.... moj itak še dela, tako, da se pač sama in blodim tle gor.. ampak zdaj je dovolj in grem kavčkat...

Noč... 

Neposredna povezava do sporočila: 384
11.6.2009 23:15:14   
Joob
Kaaaaj, a se hecate, men MV niti enkrat ni izmerila, do kdaj se pa dela to kontrolo rasti? Pismo razmišljam če bi šla kar privat, pa plačam za mirne živce...Ker naslednji pregled imam pa že v 34.tednu...hmm.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.6.2009 23:31:18   
Muca83
Joob, ti hodiš v Domžale tako kot jaz če se prav spomnim. Jaz hodim k Megličevi. Meni je na prejšnjem pregledu v 25. tednu povedala, da do konca nosečnosti ni več UZ, ker jih ZZZS ne krije, da se pa lahko odločim za samoplačniški pregled 4D ali pa kontrola rasti. In da se rast sicer vidi s šiviljskim metro. Tako da kao če ni zapletov potem ne delajo nobenih UZ. Pol sem se pa mogla na hitro odločit, pa sem rekla, da bom šla na kontrolo rasti glede na to, da je bil nekoč ta pregled krit s strani ZZZS najbrž res ni čisto brez pomena. Plačala sem pa 60 eur. Tudi jaz imam naslednji pregled čez 4 tedne, se mi pa zdi, da se lahko kontrolo rasti dela nekje do 34. tedna, samo nisem zihr. MV pa tudi meni ni nikoli merila in najbrž tudi zdaj ne bi, če ne bi jaz potožila glede bolečin.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.6.2009 23:39:52   
Joob
Muca, jaz sem imela do sedaj dr.Štolfo, in sem imela do zadnjega pregleda, vedno pregled z UZ, tako, da sem jim kar našopala računuser posted image , ampak tokrat sem pa res mislila, da mi ga bo spet naredila, ker so mi vsi govorili, da je v 30.t kao neka manjša morfologija, ampak nič od tega...tako, da ne vem...ali naj zaženem vik in krik in pokličem v ZD Domžale, pa vprašam kaj in kako ali naj grem nekam privat in lepo plačam pregled, da bo mir?

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.6.2009 23:50:55   
Muca83
Joob, uh, kaj pa vem, težko reči kaj naredit. No, saj jaz sem tudi do sedaj vsakič imela UZ, najprej potrditev, potem NS, potem mi je z UZ preverila bitje srca, naslednjič je bila morfologija, potem sva samo za spol pogledale, ker se na morfi ni videlo, ampak potem mi je pa rekla, da je to to in ni več UZ na sporedu. Tako da sm se odločila za samoplačniško, mi je pa zdaj rekla, da bova naslednjič preverili lego otročka, ker je bila danes še kar v medenični vstavi. Najbrž bo tudi to spet UZ. Če pa lahko pokličeš in se "zbuniš" pa vprašanje, ker uradno sta res samo 2 UZ, mi je pa čudno, da ti niso nič povedali kako je z UZ za naprej niti za možnosti samoplačniških UZ.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.6.2009 8:11:11   
simonalokar
dobro jutro

joob imaš pa res smolo z UZ meni ga naredi vsakič ko sem pri G nevem kako je z drugimi. kukr vem kontrolo rasti je tudi zastonj a so zdaj še to ukinili groza. meni jo je že naredila in je vse ok. vsakič mi tudi pregleda z UZ če sem kj odprta tko da so ene res smotane s tem. že zdj me je dala na CTG.

drugače punce hvala za želje o moji user posted image zgleda da bo res velika. sem pa pozabla povedat da sem se zredila in znaša +11kg. groza kako letijo kile goruser posted image user posted image .

glede melka punce katerega pa sploh pijete in date svojim malčkomuser posted image user posted image .

in je kj obvestil o sulfiniji in njenem malčku.

zdaj pa jest

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.6.2009 8:33:49   
Flora2
Dobro jutro,

evo še danes potem pa dopustuser posted image , prav komaj čakam, ker sem že na koncu rezerve z energijo.
Se bom pa držala vaših navodil in želja in bom uživala, hvala.

Me pa nekaj mori, včeraj sva z mojim dragim šla po trgovinah, malo za morje nekaj za user posted image in se pogovarjava, ker se mi je že cel dan zdel nekam slabe volje in mi pove, da ga skrbi kako bova vse to speljala, da ima na trenutke občutek utesnjenosti v smislu, da ga non stop skrbi oz. ga je strah kako bo. Da se sicer veseli vsega kar ga čaka in da želi user posted image nuditi vse, ne ve pa če bo znal in zmogel. Meni se je tako zasmilil moj dečko, da mi je še danes hudo, prvič od kar ga poznam se mi je zdel kot majhen otrok, nebogljen, vržen v vodo in mora splavat.
Sploh ne vem, kaj naj mu rečem, ker še sama ne vem kaj naju čaka, itak da je mene na trenutke tudi strah in podvomim sama vase, vem pa to da nama bo sigurno uspelo, kako pa bo se bo pa videlo ko bo user posted image že z nama, verjamem pa da nam bo vsem trem prav super, ker si za svojega user posted image boljšega očeta sploh ne bi mogla želeti.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.6.2009 8:46:08   
go_ta
dobro jutro, babeuser posted image  Pa smo dočakali petek, juuupiiiiuser posted image  Zdaj pa 2 tedna dopusta pa morje - ma sm tečna s temuser posted image  Je pa zato dan takoj lepšiuser posted image
Joob, sj jst sm tud imela bolj mal UZ-jev - do zdaj 3 pri svojem G pa NS - prov zavidam tistim, ki ga imajo včasih. V ponedeljek imam tud jst kontrolo rasti, upam, da zvem kakšne mere, ker na M nisem nič zvedela, vrjetno zato, ker je bil user posted image  v enem čudnem joga položaju in ga ni blo šanse zmerituser posted image  Tist, kar je zmeru - glava, trebušček - je pa ustrezalo tednom nosečnosti. Bi blo pa pomoje fajn za vsako da ma UZ po 33 t, da zveš, v kakšnem položaju je user posted image . Aja, tud jst ne vem, kolk dolg mam MV, vem samo, da je zaprt.
kerala, tvoja G pa res špara s preiskavamiuser posted image  kri, vodo, pritisk ... to bi mogli vsak mesec gledat! Kolk me to raz....!user posted image
Muca83, tud mene že 2 dni dajejo ene bolečine. Mal je blo zarad prebave pomoje, mal me pa zvija tko kot pri menstruaciji, ampak samo ene parkrat na dan. Do zdaj ni blo nič hujšega, tako da upam, da niso kaki popadkiuser posted image
aprilčica, vsaka ti čast za nohte ... jst sm zadnjič zašvicala, ko sem jih urejala! Me kr groza zgrabi, ko pomislim, da bo spet to treba delatuser posted image
simonalokar, sm včer pozabla komentirat: tvoja pupa bo pa res velikauser posted image , pa saj je prav!! samo, da bo zdrava!user posted image
M1987, čestitke za poroko, res sta bla lepa! sm si zdj slikce ogledala. trebuščka pa nikjeruser posted image  Jp, se vidi, kako je vse odvisno od tega, kako nosiš.
Flora, jutri mava pa obe dopustuser posted image  Ampak jst se bom šele v ponedeljek vrgla v morjeuser posted image  Pa ful dobro, da ti je tvoj dragi povedal, kaj ga muči, ker se mi nekako zdi, da na njih pozabljamo. Vsi so osredotočeni na nas pa user posted image , oni pa razmišljajo bog ve kaj. Tud njih je strah, tud za njih (za tiste, ki še nimajo otrok) je vse to prvič. Zato se je pa treba čim več pogovarjat, ne smemo pozabljat na očkoteuser posted image  Jst sm si sam probala obljubit, da po porodu ne bom 'pozabila' na user posted image  pa da ga bom vključevala v vse aktivnosti, povezane z otrokom, da se ne bo počutil odrinjenega. Upam, da mi bo uspelouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 391
12.6.2009 9:22:41   
Arwen
Hello! Da se na hitro javim preden me vržejo iz pisarne.user posted image No, upam, da bom na drugi lokaciji kmalu spet priklopljena. Drugače sem pa še vedno grozno lena in samo še razmišljam o koncu službe in kako bo fajn doma se cartat.user posted image

Ayo – naš pikec je star 4 leta, tako da se že vse sorte da z njim zmenit. Mojo nosečnost spremlja od samega začetka, skupaj bereva strokovne knjige o spočetju, razvoju in rojstvu, tako da pri nas ni nobenih pravljic o štorkljah in podobno.user posted image Kot sem že rekla, zaenkrat je pravi srček in se dojenčka zelo veseli, kakšna bo pa reakcija, ko bo dejansko tu, bomo pa potem videli.

Go_ta in flora2– danes vama bo pa hitro minilo, če sta zadnji dan v službi, a ne? Potem pa maksimalno uživajta na dopustu!!

M1984 – ko kliknem na tvoje ime, mi piše, da član noče razkriti svojega profila, tako da žal ne morem videti tvojih slik. A katera ve, v čem je fora? Ja, tisto, kar opisuješ, je pa kolcanje otročka. Našemu se tudi kar precej to dogaja.

Aprilčica07 – ojej, jaz sem si tudi nekaj dni nazaj nohte na nogah urejala in je bil res podvig desetletja.user posted image Trebušček me že kar precej ovira, tako da nimam pojma kako bom te zadeve furala še dva meseca.user posted image Sem si pa tudi jaz včeraj lase pobarvala in sem zdaj kot rožica.user posted image Aja, pa lepo se imejte jutri!

Flora2 – ti tvojega kar potolaži, da je čisto normalno, da ga je strah. Mislim, da ga ni človeka, ki ne bi kdaj malo podvomil, kako bo skrbel za svojega user posted image , ampak ko je otroček enkrat zunaj, pa sploh nimaš več časa razmišljat kako in kaj, ampak se vse zdi samoumevno in neskončno lepo. Kar pogumno!user posted image
Nič, zdaj grem pa pakirat in mojstre klicat, da gremo v akcijo. Upam, da se še kaj javim danes. Pa pa ,A.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.6.2009 9:25:27   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

.
Sploh ne vem, kaj naj mu rečem, ker še sama ne vem kaj naju čaka, itak da je mene na trenutke tudi strah in podvomim sama vase, vem pa to da nama bo sigurno uspelo, kako pa bo se bo pa videlo ko bo user posted image že z nama, verjamem pa da nam bo vsem trem prav super, ker si za svojega user posted image boljšega očeta sploh ne bi mogla želeti.

Flora samo to kaj si napisala mu moraš povedat. Da sta oboje v tem in dokler se pogovarjata in skupaj iščeta rešitve bo vam 100000% uspelo!!!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.6.2009 9:29:46   
baby blue
Flora2 saj je razumljivo da ga je strah in da ga skrbi saj se življenje z otročkom spremeni za 360 stopinj...  tudi meni in mojemu se porajajo vprašanja ali bova zmogla kako bo to speljano nam bo zneslo pa na koncu ugotoviva da dokler imava en drugega nama bo skupaj uspelo... tudi ob pomoči staršev in zdravnikov pa babic... kar pogumnouser posted image

pa se opravičujem ker sem se kar vmešala med vas

< Sporočilo je popravil baby blue -- 12.6.2009 9:30:15 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.6.2009 9:44:45   
Sanikaa
Arwen pejt do enega sporočila , ki ga je napisala M in spodaj pod njenim nickom klikni na ikonico album. Pa boš vidla kako je bila lepa user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.6.2009 9:52:58   
aprilčica07
Jutro,

flora: točno tako kot ti pišeš je razmišljal moj v prvo... ampak le do trenutka ko je zagledal malega.... takrat je bil tako zmešan, raznežen, ves iz sebe (saj niti ne znam opisat)user posted image user posted image user posted image ampak zadeve so stekle same od sebe... in ni blo več sledi o dvomu in podobnih rečeh... saj sva zdaj v podobni situaciji, ker nevemo kako bomo furali z dvema, ampak nekako bo moglo it.. in sem zirh, da bo laufalo tako ko mora.. tako da kr korajžno!user posted image user posted image

Samo to sem hotla napisat, zdaj moram spet it migat...

Arwen: ja, barvanje nohtov, podvig  desetletja, ti rečem... hudoooooooo, ampak je uspelo.user posted image
go ta: sem nardila pecivo po receptu, no neki sem po svoje nardila in je ratalo zelooooo dobro... bom še nardila!user posted image

Zdaj pa res grem.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.6.2009 10:31:39   
Arwen
sanikaa - hvala za pomoč. Zdaj se pa počutim res butasto.user posted image user posted image
M1984 - hudo! Kje imaš trebušček?user posted image user posted image Ful lepa nevesta si bila!!
Jaz še kar čakam mojstre, da me izselijo, ampak očitno so si privoščili dolgo malico. Jaz pa tud tko lačna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
12.6.2009 11:31:55   
Flora2
Punce, ste me kar pomirile, ker danes je pa tak dan zame, da nimam besed, ves čas mi gre na jok, v službi me vsi samo gledajo, noben me ne upa nič vprašat, grozna sem, hormoni mi zbijajo da je joj in poleg vseh teh 'problemov', mi prijateljica sporoči še tako res grozno novico in je mera polna, porabila sem že cel paket robcev pa še kar se mi ne ustavi, groza od groze.
Jaz res upam no v bistvu verjamem, da bo tako kot praviš ti aprilčica, dokler dete ne bo prišlo na svet bodo strahovi in dvomi prisotni potem, bomo se bomo pa ukvarjali z drugimi lepšimi stvarmi.
go_ta ja včasih res pozabljamo na naše user posted image in vem da potem ko bo še dete tu, se bo potrebno zavestno opomnit.
sanikaa, baby blue, arwen hvala za te vzpodbudne besede mi pridejo še kako pravuser posted image .

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.6.2009 11:44:41   
simonalokar
joj jaz sem tud imela včeri grozen dan vse mi je šlo na jetra - kar sta mojedva naredila sem jih napizdila. no pol hvala bogu da me je moj udatvu in tud povedu svoje tko da sem sse pol umirilauser posted image user posted image user posted image . nč nisem zadovoljna sabo frizura mi gre najetra. rada bi se postrigla in pobarvala kar na eno barvo. pa dost mam. ne vem al so to hormoni in upam da bo to kaml konc s tem. zdaj se pa ful slabo počutm zaradi včeri. saj moj ni nč jezen sam sine se mi smili ker me je moral prenašatiuser posted image user posted image .

flora tudi jaz imam veliko pomislenkov in je to moj 2user posted image . in se bojim kako bom zmogla kako bom nudila ljubezen vsem enako. zelo me je strah. mogoče je to tudi krivo zaradi včeri. upam da se bom tudi jaz kmal pobrala.

tiste ki greste na morje v kratkem lep dopust vam želim in uživajte.

lp simona

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.6.2009 12:57:57   
Sanikaa
Simonalokar popolnoma te zastopim. Saj sem jaz imela taki ponedelek. Saj je normalno da nas je strah in teli hormoni nas mečejo sem ter tja...
Tudi mene je strah kako bom z dva otroka.. Najbolj me skrbi , če bom Vida imela enako rada če bo ljubosumen ,ali nedobog kaj mal hudoben do dojenčkauser posted image user posted image  in me mal depresija lovi..pa miuser posted image  reče da sva dva v tem ..da bova vse skupaj in če nama je uspelo z enim ..bova tudi dva porihtala. Res mi je veliko pomogel pogovor z njim... Saj bo boljše....

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?