hel32
|
Tejči, lepa porodna zgodba, pa še želela si si tako, in je tudi tako bilo, pa ponavadi je tak, sam da ste srečni in se imate radi Saj, jaz sem tudi rekla, rada bi se še malo spočila ta teden, potem pa magari rodim. No da povem, kako sem zrihtala tole z CSD-jem.Ko sem poklicala in povedala kako je na stvari , se je seveda gospa zgovarjala, da jas nisem prišla pravi čas tja in izpolnila obrazcev, pa se spomnim, da se bila tam 50 dni pred rokom, izpolnila papirje in še vprašala če je to vse, reče da, ja, pa mi ni rekla da rabi še plačila za 12 mesecev, jaz pa tudi ne , nakar me ona čez par dni kliče, da mi je dala narobe papirje za izpolnit, in da mi jih pošlje po pošti,seveda je to trajalo par dni, pa da sem jaz potem še na firmo šla, pa čekat sem mogla, ker so imeli vmes dopust, in je res malo trajalo, in gdo je kriv ona, al jaz. , pritisk mi je v trenutku narastel sem kr potna postala, in sem kr odložla tel, nakar me čez 20 min pokliče nazaj, da je zrihtano, in lahko v petek potrdim kartico, ker sem ji povedala, da jaz sama ne bom kam hodla, in kako so neodgovorni in se zgovarjajo na eno bogo nosešnico in jo pošiljajo 2 tedna pred rokom nekam,..... , ker je tako, da porod krije država, potem, bivanje v bolnici pa ne, baje Mislim, svašta lahko doživiš v nosečnosti, pa ne morem verjet.