hel32
|
Jaz nazaj iz pregleda Kg+0,5 preveč, baje , mali se je malo spustil, srček je poslušal, je OK, voda je tudi OK, sam malo nekih snovi je not, pa ni panike, pritisk 140/85, pa neslana dieta, zaradi zaotečenih nog, mislim, katera jih pa v tej vročini nima, naslednji preglad 24.8. in tudi zadnji, dalje pregledi v bolnici. Katera je rekla, da zadnje dni hodi pogosto kakat, madona, jaz tudi, kr po 2x al pa 3x grem, pa prav vredo me zašraufa, pa ni driska, mogoč pa se bo la kaj premaknilo Sams, dobro, da si še tu, pa ti si faca, bi bila noseča še 2 meseca , jaz ne mi je prevroče!!!! Miška , da se je pri tbi začelo, mogoč pa bo počasi. Muca, jaz imam že od 37 tedna torbo za P naštimano, pa nič, ne pomaga! Hega, lepo, da si se nam javila, in da se imate lepo, tudi mi komaj čakamo na našega malega škrateka, in da bomo uživali. Vam morem to štorijo povedat, danes pridem k G, pa mi reče sestra, vi pa niste zavarovani osnovno, ja kako ne, saj sem pa bila na CSD-ju, pogledama še 1x nič, saj ne moreš verjet, samo, dokler sem bila ne zavodu, do 3.8. je bilo os. zav, tdaj me pa na csd-ju še niso prijavili, ker tudi še nisem dobila odločbe, in nimam osnovnega zavarovanja, mislim, jutri pokličem, in bom, pop..... , mi je kr pritisk narastu, pa kaj se oni grejo 14 dni pred PDP.jem pa nesem zavarovano nesposobni, ras sem ful jezna.