|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
17.8.2009 14:48:15   
sams
Drage moje,
evo sem se prebila skozi branje. hvala vam za skrb user posted image user posted image . Vmes sem naredila torteline (kao še za malega in za user posted image )-ampak sem jim pustila samo 2 (!!!!) tortelina user posted image ... Pujska jaz! Sej gremo na en piknik, pa se bosta tam najedla... ful  user posted image  sem, res!
pa še glavo sem si oprala in se počutim ful bolj sveže.

V glavnem, pri meni vse po starem. Se počutim ful dobro, smo na plaži vsak dan, doma crkujemo od vročine (tudi mi nimamo klime). me pa že 2 dni boli križ (tako kot anč, se mi zdi). Joooj, sem sanjala, da so mi hoteli sprožiti porod in da sem se drla po porodnišnici, da do OKTOBRA nimajo kaj šariti, ker jaz hočem biti še noseča!!!! Sej to je res, ampak 11 mesecev pa nosečnost res ne more trajati....

Ayo, se mi zdiš ful bolj polna optimizma kot zadnje dneve user posted image . Pri meni bo po mojem obratno, vsaj 1. sem se počutila ogabno prve dni po porodu. Ampak sem prav vesela, da spiš!!!

kerala, da ne bova midve rojevale hkrati!!!! Ne, se hecam, ti boš očitno do srede že pestovala, jaz pa nimam tega namena user posted image .

Mi pa imamo rojstne dneve na 21., 24. in 27., torej vedno 3 dnevi razlike, tako da naj se rodi ali 19 ali 30 (navijam za 30).

aprilčica, mene tudi ful zanima, kakšno ime sta izbrala. Spomnim se, da sta bila v igri Julija in Ema...

Joooj, kako čas teče, moram počasi že iti po malega v vrtec, še prej pa si lase posušiti...

Aja, kaj vi ful kakate te dni??? Jaz še NIKOLI v življenju nisem toliko! Mogoče sem podzavestno totalno živčna....

miska, kako je bilo na Mašunu?

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
17.8.2009 15:03:25   
Anonimen
heeeeey, folkice! sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image
ampak.....AMPAK!!!!!!!
odprta 2 cm, vse mehko, samo cakam da se mi MV skrajsa. ce ne bo do srede jnic, pridem v sredo v P in mi sprozijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeei, kok sem veselaaaaaa!!!!!!!!!!!!
me je  pa tudi Jordanova prezokala spodaj, tko, da je rekla, da cist mozno, da se se danes vidimo. samo za 1x je mir.
tko, da danes bom se mal zabluzila tuki na netu, jutri se dam v akcijo, da bo vse tipi topi za niniko, v sredo pa akcija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dorca je v porodni sobi, prej je cakala na EA!
user posted image user posted image user posted image user posted image
grem brat!

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.8.2009 15:05:43   
Muca83
U, sams, ti si pa še vsa aktivna! Dobra si, da bi rada šla kar 10 dni čez rok user posted image
Moja prebava je celo nosečnost kar dobra, edino eno obdobje je bilo, ko sem bila malo zaprta, pa sem se rešila z malo več magnezija. Res pa je, da grem zadnje čase dostikrat 2x na dan. Pa še to me ponavadi vedno prej nekaj zvija, ampak nimam driske. Prav čudno user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
17.8.2009 15:05:54   
aprilčica07
sams: pa smo te le dobili nazajuser posted image user posted image user posted image ti bi kr do oktobra bla noseča ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem jst tudi crkujem od vročine, bolj kot se tuširam, slabše je.. enostavno teče od mene od vsepovsod.. jao..... klime nimamo, in posledično crkujemo na obroke... jst ratam normalna šele po 21 uri zvečer, ko malo popusti vse skupaj--- glede občutkov po porodu, v prvo sem se jst tudi sama ssebi na momente ogabna zdela, mislim, grozno, res... ampak je minilo, takoj ko sem domov pršla.... nevem niti od kje ta občutek, ampak se ga nisem mogla znebit...   Za ime so bli v igri, Julija, Ema, Eva in Pija... ma ne izdam izbora....  bom povedala, ko pride bejba ven....user posted image user posted image
anč: tudi jst sem skuhala le pašto, kaj drugega nismo bli sposobni nardit.. itak bo zvečer pečenje, se bomo pa takrat bolj najedli.. oo, zdaj pa čujem, da grmi zunaj, moram it čekirat, če bo kašna nevihta in se bo mogoče za stopinjo ohladilo... ob 13 uri je blo pr nas 33,7 stopinje.... primerno, ne?user posted image user posted image   in če pomislim, da me zagrabijo popadki in da me bo vse bolelo in bom mogla dihat in predihavat in bom stokala in jokala v tej toploti, mi je kar slabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
muca: jst bi tudi limonado, pa je ne morem, ker mi nardi tako zgago, da je joj...user posted image

Imamo pa tudi naval os pr nas. Mi je mama prej povedala, da so strica peljali na urgenco, je staknil enih 5 pikov v trenutku in je začel otekat... Zdaj pa čakam kaj bojo tam odpravili.....

Grem še malo počinit, dokler Jakob nina...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
17.8.2009 15:07:11   
Muca83
O neeee, miška me bo zgleda prehitela user posted image

Miška, vesela sem zate, da se ti bo končno želja izpolnila. A v petek si bila pa še čisto zaprta?

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
17.8.2009 15:07:28   
aprilčica07
ooo miska: alora boste kmalu pestvali... super, da se premikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
17.8.2009 15:16:31   
Anonimen
ja, v cetrtek, sem bla totalno zafugirana!!!
danes pa....juhu!!!!!!!!
jutri bom akcijo naredla....vsa okna pomila vsa tla preribala, je rekla G, da naj probam sama kaj zrihtat, ker ce se zacne samo, gre hitreje, kot z umetnimi!!!!
ja, ja punce....makadam je zakon.... mi je pa predlagala, da lahko greva danes se 1x na izlet!user posted image user posted image user posted image
pa nic bat. tud ce rodim, bom tuki visela, dokler se vse ne preselimo na avgustovcke!!!!
joooooj, kok sem happy!!!!
kerala, v sredo pa.....
v katero P gres ti? mogoce pa bove skupaj dihale...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
17.8.2009 15:17:30   
Anonimen
Joooj, sem sanjala, da so mi hoteli sprožiti porod in da sem se drla po porodnišnici, da do OKTOBRA nimajo kaj šariti, ker jaz hočem biti še noseča!!!!

OMFG, sams....no comment!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
17.8.2009 15:38:09   
Arwen
miška, kerala - če ne bo prej, gremo v sredo torej vse tri v akcijo, kaj?user posted image user posted image No, jaz sem že danes po vseh štirih pomivala po tleh, tako da upam, da še ne bo kakšna panika. user posted image

sams - pa si nas le spet našla.user posted image Joj, jaz imam tudi že kakšen teden ful dobro prebavo. Celo nosečnost sem bila kar precej zaprta, zdaj me pa vsak dan orenk spuca. user posted image   Isto je bilo prvič pred porodom, tako da pri meni po klistirju sploh ni nič več plo ven.

aprilčica07 - tele ose tudi mene živcirajo, pri nas jih je na milijone. Bog ne daj, da zunaj kaj jemo ali pijemo, jih takoj cel roj prileti. user posted image Uu, ubogi stric. To pa vem, kako izgleda, očitno alergijska reakcija. Upam, da bo vse o.k.

muca83 - v tej vročini likaš?? groza, mene je oblilo samo, ko sem prebrala tvoj post.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
17.8.2009 15:50:05   
Anonimen
punce. lejte to:

http://www.ringaraja.net/forum/ali-je-sla-miska/m_4422692/tm.htm

pa
http://www.ringaraja.net/forum/m_4422930/mpage_1/key_/tm.htm#4422949

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
17.8.2009 16:09:51   
Anonimen
arwen????
a ti tud v sredo????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
17.8.2009 16:19:06   
Arwen
MIška!! Ja, seveda, jaz tud. user posted image Saj je sploh še čudn, da sem še z vami tkole 4cm odprta.user posted image Če ni zdaj že kaj več...user posted image user posted image   Sem zmenjena, da v sredo sprožimo, če prej ne bo nič. Ampak jaz grem šele popoldan v P, tako da ni panike, da bi te prehitela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
17.8.2009 16:20:27   
Anonimen
sem spregledala!
hehe bol bo dihalna akcija v sredo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kam pa gres ti?
pa kam gre kerala?
a gre ktera v postojno?

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
17.8.2009 16:20:57   
Arwen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce. lejte to:

http://www.ringaraja.net/forum/ali-je-sla-miska/m_4422692/tm.htm

pa
http://www.ringaraja.net/forum/m_4422930/mpage_1/key_/tm.htm#4422949

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj, a na drugih temah si tud tko tečnarila, da hočeš it rodit? Sem se prav nasmejala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
17.8.2009 16:21:45   
sams
muca83, veš, da sem glih danes razmišljala, da ti si sigurno že rodila user posted image . Pa očitno še vztrajaš!!!

aprilčica, meni je tudi grozno, vsa ta tuširanja in čez 20 minut je isto kot prej user posted image . Ampak raje tako kot da rojevam v tej vročini, to bi pa popuser posted image . Zato naj bo otročiček ta teden še lepo notri, ker baje bo cel teden še ful vroče. Ja, jaz tudi dobim zagon šele okoli 21h. In takrat lahko kaj polikam ali se sprostim, ker čez dan je to nemogoče.

miska, vidim, da si postala legenda na RR user posted image . Najbolj neučakana user posted image !!!

Arwen, ja pri meni pa sem 1. bila celo nosečnost zaprta in je klistir bil SUPER. Tako da se sedaj sprašujem, če bo sploh ostalo kaj materiala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
17.8.2009 16:22:04   
Anonimen
ja, heheheheheheheh...ce si ne morm pomagat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
17.8.2009 16:23:33   
Arwen
Jaz ostajam na Gorenjskem.user posted image Mene samo skrbi, ker bo vroče za pop.....user posted image user posted image Kaj če nesem s sabo ventilator, pa da mi ga user posted image pred faco drži?user posted image  user posted image Ne, resno, no...jaz sem v tej vročini čisto fuč že brez najmanjšega napora.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
17.8.2009 16:25:33   
Anonimen
v postojni se mi pa ne zdi tolko vroce. ne vem, al majo klimo, al kaj....

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
17.8.2009 16:32:51   
Anonimen
ej, babike....
mi je rekla zdravnica naj grem na sprehod, da mal pospesim. sam kolko casa pa naj traja ta sprehod?
ker se nisem cist nic sprehaja med nosecnostjo....sam brrrrrm brrrrm z avtomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
17.8.2009 16:32:57   
Muca83
A zdej boste pa vse na moj PDP rodile, samo jaz ne user posted image
Pismo, bi si mogla zakupit pravico do datuma, da bi bil samo zame na voljo user posted image
Sicer pa, nikoli se ne ve, mogoče se pa moja user posted image točno na datum spomni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
17.8.2009 16:34:04   
Anonimen
hehehe muca....u avto pa na eno raz.j.e.b.a.n.o. cesto.....men je ratalouser posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
17.8.2009 17:13:44   
kerala
Miška, sem res najprej mislila v Postojni rodit, sam sem se premislila in grem kar v Izolo. Mah, je bližje, pa anesteziologinjo poznam, pa me bo mal počuvala.

Sicer pa jaz ne mislim čakat do srede user posted image ! Ma, da jutri zrihtam stvari, sem preverila danes in je v sredo spet na oddelku tasmotan G, tako da moram prej user posted image ! Upam, da mali to razume in bo pridno ubogal...

Os je pri nas tudi ogromno! Smo se jih pa prav elegantno rešili - odkar smo na vrtu naredili robnik, imajo kar koridorje in hodijo pit, jih je na stotine, samo nas pa sploh več ne povohajo!
Aprilčica, če bi mene 5 os pičilo, bi tudi na urgenci pristala, mi strašno zateče vse že od enega pika, npr. cela roka od prstov do rame je skor teden dni debelejša od noge... Upam, da strica čimprej poštimajo!

Sams, jaz sem pa kar vedela, da si še z nami - vikendi so itak za vendranje, ne pa za visenje tle gori. Upam, da bo tudi tvoj user posted image  vsaj malo zamujal!

Vročina v P pa ni tako huda. Sem imela ctg kar v porodni, ker nobena ni rojevala, pa je bilo prav prijetno hladno. Po moje je klima.

Dršte pesti da se pri meni kaj začne dogajat... HOČEM JUTRI!!! zdaj pa čist zares! Punci me pa spet nagovarjata za tisti ricinus user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
17.8.2009 17:21:41   
HeGa
Samo da vas pozdravim in se vam zahvalim za čestitke!

Včeraj sva prispela domov, sva ok razen mojih šivov zaradi katerih še ne smem sedet.
Je pa full priden fantek.

Drugače pa porodne v LJ P so klimatizirane. Mene je blo treba kar dodatno pokrit, ker me je zeblo medtem, ko smo čakali, da se začne ta glavno dogajat. Pol je pa itak vroče, ne glede na temperaturo. V sobah je padruga pesem.

Laufam, Jan je lačen, sirena.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
17.8.2009 17:38:50   
hel32
Jaz nazaj iz pregleda

Kg+0,5 preveč, bajeuser posted image , mali se je malo spustil, srček je poslušal, je OK, voda je tudi OK, sam malo nekih snovi je not, pa ni panike,
pritisk 140/85, pa neslana dieta, zaradi zaotečenih nog, mislim, katera jih pa v tej vročini nima, naslednji preglad 24.8. in tudi zadnji, dalje pregledi v bolnici.

Katera je rekla, da zadnje dni hodi pogosto kakat, madona, jaz tudi, kr po 2x al pa 3x grem, pa prav vredo me zašraufa, pa ni driska, mogoč pa se bo la kaj premaknilouser posted image

Sams, dobro, da si še tu, pa ti si faca, bi bila noseča še 2 mesecauser posted image , jaz ne mi je prevroče!!!!

Miškauser posted image user posted image user posted image user posted image , da se je pri tbi začelo, mogoč pa bo počasi.
Muca, jaz imam že od 37 tedna torbo za P naštimano, pa nič, ne pomaga!
Hega, lepo, da si se nam javila, in da se imate lepo, tudi mi komaj čakamo na našega malega škrateka, in da bomo uživali.

Vam morem to štorijo povedat, danes pridem k G, pa mi reče sestra, vi pa niste zavarovani osnovno, ja kako ne, saj sem pa bila na CSD-ju, pogledama
še 1x nič, saj ne moreš verjet, samo, dokler sem bila ne zavodu, do 3.8. je bilo os. zav, tdaj me pa na csd-ju še niso prijavili, ker tudi še nisem dobila
odločbe, in nimam osnovnega zavarovanja, mislim, jutri pokličem, in bom, pop.....user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je kr pritisk narastu, pa kaj se oni grejo 14 dni pred PDP.jem pa nesem zavarovano user posted image  nesposobni, ras sem ful jezna.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
17.8.2009 17:39:32   
Anonimen
iiii, hega....lepo da ste ze doma!!!!
kerala, jst mam tud obcutek da bo pred sredo.....mam neke cudne obcutke tam spodaj trenutno.
me je ocitno jordanova konkretno prezokala!

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?