sasa84
|
Anč, v četrtek je men G povedala, da je čepek zgleda že zdavnaj odletel, spuščen je tud že čist, mv zmehčan, stanjšan (2cm), odprta sm bla tud 2cm, nardila mi je stripping (zgleda-mi je povedala, da mi je še ene stvari dol počohala, da bo prej),...pa še kar nič!!! Je rekla, da se zna zgodit, da rodim pred naslednjim pregledom, ki je bw v četrtek...yeah, right! Sams, pri nas je tud hud razpon cen. Že neki časa hodim k eni frizerki v našem kraju in dam za striženje cca. 17eur. Zadnjič, ko sem se še barvala, sem dala pa cca. 37eur. Kar se mi zdi ful pocen. Pa še zadovoljna sem in sam mlad tim je Je pa res, da se morš naročit-ne moreš kar uletet tja. Le zakaj... Ne pa prej, ko sem hodila k eni drugi, kjer so same starejše-vse čist navdušene nad mojimi gostimi, skodranimi lasmi in sm vn pršla vedno ko kakšna stara lassy. Nikol me niso popedanale po mojih željah. Men se pa zdi, da do nosečnic sploh niso tolerantni. Samo enkrat sm doživela, da mi je starejši(!) gospod na ginekološki, ko je čakal ženo, odstopil sedež pa se nisem hotla vsest, ker me je že vse bolel od sedenja. Sm se mu pa lepo zahvalila in sm bla res ganjena. V trgovini, na banki,...nikjer te ne spustijo naprej! Tanchy, a mislš, "tamalo"...? Ker mene že par dni tok boli, kot da bi bla vsak dan vsaj 10xakcija Muca83, ne govor...mene so par dni zdele tako ob živce spravljal s tem klicarjenjem in smsi in maili... In to se je začel že zjutrej! Pol je blo pa tko: če se jst nism javila, so klical mojga al so pa klical mojga in če se ni javu, so klical dam. Še dobr, da nimajo vsi moje oz. njegove cifre oz. od doma cifre! Cela panika. A morjo res v 5ih minutah-takoj vedt, če sm vredu in še v enem kosu?! Grrrrrr...Včer sm bla čist penasta zarad tega! Pa itak vsi vejo, da bodo obveščeni, ko bo kaj, zakaj je treba vsak (drug) dan klicat pa morit s tem?! Da sm ja živčna... Miška, mene je zadnjič kolegica klicala (je tud mal bolj "zadej") in ne da bi ona vprašala, če sm OK, ne, ona vpraša, če lahko še hodm...WTF?! Sva pol razčistle, sam...adijo pamet... M1987, čestitke za pikico Lano Se nam je kar zdelo, da bo to razlog za tvojo odsotnost Majtka, čestitke za hčerkico Saša77, čestitke za Mio Nežo Fuuul lepo ime! Lucy, luškana sobica!