kerala
|
Ojla, joj, ste spet naklofale enih listov, da se komaj skoz prebijam... čvekice čvekaste! Uau, danes je bil pa res ploden dan! Kar 4 novi dojenčki! M1987, Majtka, Saša77 - čestitke za punčice! in Živa, čestitke za fantička! Zdaj pa že krepko vodiju - zdaj smo pa vrsti tiste z , upam... Joj, Lucy, sem kar razočarana, sem ga mislila spit jutri zjutraj. M, mogoče vseeno probam. Ti si bila pa verjetno mal prehitra - če še dete ni zrelo, potem ne deluje Včeraj sem na dolgo in široko vse o tem prebrala, pa res zgleda, da nima kaj škodit, če pa detece ni zrelo, se pa razen podaljšanih obiskov WCja nimaš česa obetat... Sicer pa spada med naravne sprožitelje, kao (ma ne vem no ) Miška , muhe mene ubijajo - se mi je muholovec že na roko prirastel! Aprilčica, glede švicanja imam pa jaz težave poavadi še hujše. Ma sem sprobala 1000 deodorantov in edini, ki mi res pomaga in s časom ne ozgublja na učinku je en od Locitana, pa še tak naraven je, tako da ga zeloooo priporočam! sams, Aprilčica, sploh nisem vedela, da so cene frizerjev tako divje! Moja nam je prejšnji teden, ko je prišla k nam, mene pobarvala, ostrigla pa vse nas 4, računala 40 EUR vse skupaj! Pa to je zastonj! Res pa tudi v svojem salonu nima tako nabitih cen. Pa ji vseeno lepo laufa, tako da so ostali ravi oderuhi! Hel, čestitke tvoji Tjaši! Opatija, ti pa še kar čakaš? Če boš imela kdaj 3. otročka, ne pusti, da ti datum premikajo, očitno je bil tisti taprvi čist OK, sploh, če sta oba tako velika, je verjetno to čisto normalno... Pa še to - vidim, da vas veliko uporablja kremice od Justa - kje pa se nabavijo? Vem, da si jih ti, Aprilčica, nabavljala za sams. A gre to sam po "vezah" al kako? Anja, tea tree je pa itak zakon, sem imela en vazelin za ustnice, pa šampon in balzam... božansko vse! Glede vožnje v Beograd - ma kaj vem, verjetno bi šlo brez problemov, tako da če je dobra družba, bi jaz kar šla, sam moj mi verjetno ne bi pustil! Dudico sem pa jaz tudi prehuhala, vključno s škatlico in z vsemi ostalimi sestavnimi deli prsne črpalke. Potem sem odcedila in pokrito pustila ohladiti. Potem sem dudico takoj zaprla v škatlico. Še eno vprašanje - kaj pa boste v P s flaško - kaj boste pa not dale? A ti dajo kak mlečni nadomestek, al pa vsaj cukrano vodo, če se detece ravač joka? Mislim, da tle niso nič navdušeni nad kakršnimikoli dodatki Zdaj grem pa RES!!! torbo pripravit, da grem lahko jutri v P!