|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
11.8.2009 20:44:52   
Anonimen
oooooooooooooooo, kok je mene nek zacel stihat u križ.....
sam ne vem, po mojem zato ker sem eno tezko skatlo v kanto za smeti nesla

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 11.8.2009 20:45:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.8.2009 20:48:48   
Alisa
joj, miška pazi malo nase, da ne bo kaj narobe.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.8.2009 20:52:11   
aprilčica07
miska: daj no, čuvaj seuser posted image user posted image user posted image
alisa: jst si bom kr po tvojem seznamu naštimala torbo, je še zdaj nisem user posted image user posted image user posted image lenuhec jst.. sem pa danes kupla blazinice za joškice, pa mleko za telo, ostalo pa upam, da imam ali tle doma  ali pa pr mojmu v kašnem kotu.. in če me kaj prej prime bojo ja vis kupaj naštimali, da bom dobila to kar rabim..user posted image user posted image user posted image user posted image a pa vložke vir 80 imam tud naštimane..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.8.2009 20:54:26   
Anonimen
mene še kr je.beuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.8.2009 21:18:34   
Anonimen
punceee...jst mam popadke.......
sta me ena 2 ze kr bolela....pa spmonjat sem se zacela tistih obcutkov....
jaooooce so s5 lazni. sam taki se nso bli...
grem jst lepo pod tus rajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.8.2009 21:42:25   
hel32
Živa25, čestitke za Žigo, pa lepo se cartajte, in čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, kaj je zdaj, si že šla rodit?

Sasa, naša dva psa definitivno čutita, da je z mano nekaj "narobe", ker kr naprej za mano hodita in nekaj cvilita, žival nagonsko čuti, da prihaja novi član k družini, ker otroka v maternici tudi lahko sliši, njegov sršni utrip!

Aprilčica, glede frizefjev, mi imamo še kr zmerne cene, jaz hodim k eni, sicer je kr daleč, 10 km stran, tam , kjer sem prej stanovala, pa je ne zamenjam
sem zdaj bila nazadnje na striženju, pa mi je računala 20€, barvam si sama, če bi mi barvala, bi pa bilo 1x več, sem pa zadovoljna in bom kr pri njej ostala, mislim.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.8.2009 21:59:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

joj, miška pazi malo nase, da ne bo kaj narobe.

Miška, pazi nase... da ne boš šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič težkega nosit user posted image user posted image user posted image .

Ps. mogoče je pa miška našla tisti gumb, ki ga pritisneš, da  user posted image ven pade user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.8.2009 22:00:17   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Mony ko sem prebrala tvojih 10 dni čez rok me je skor kap!!! Tega me je najbolj strah. V četrtek grem v porodnišnico, ko bo en teden čez rok in vztrajam da mi sprožijo takoj ali najkasneje v petek. Niti pod razno ne mislim čakat še cel vikend in ugibati ali je s plodovnico še OK, ali je bilo 10 gibov, ... Ali so tebi tudi spreminjali rok poroda? Meni so ga prvič prestavili en teden naprej in sem nato rodila na prvi rok (teden kasneje) tokrat pa se je zgodba ponovila. Imam občutek, da so prestavljali glede na velikost. Jasno da je moj otrok večji, če sem jaz čez 180, moj user posted image pa ima 195! Jaz sem se čist naštimala na 6.8. in se mi že kar meša od pričakovanja.

Pri meni je bilo prvičtako, da so mi govorili vsi G, da bom vsaj 5 dni prej rodila, da je otrok full velik no pa sem potem 10 dni po roku! Mi je pa rekla zdravnica k mi je mehur predrla, da to ni 10 dni čez rok ampak 2-3 dni in so mi narobe datum poroda zračunali! S tem, da so me takrat hoteli domov poslat, da bi še kakšen dan počakali pa sem poznalo zdravnico k me je sprejela pa sem ji rekla, da bi šla jst počas rodit no in pol je rekla, no pa pejt! Sam bi pa zdej rajš vidla, da se mi vse samo začne in da ne bi bilo vse sproženo!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.8.2009 22:09:17   
mony5
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image   (MAJTKA, SASA77,M1987, ŽIVA25!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mony5 -- 11.8.2009 22:12:06 >

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.8.2009 22:11:33   
sasa84
Živa25, čestitke za Žiga!user posted image user posted image user posted image  Slikice, slikice, slikice...user posted image
Kerala, pojma nimam kaj s flaško v P, ampak jo bom vseen vzela sabouser posted image  Mogoče jo bom pa jst rabila al pa moj...user posted image
Joj, Miška, držim pesti...spetuser posted image  Upam, da tokrat bo kej, ker bo tvoja porodna zgodba zihr najbolj pestra...in da končno dočakaš svojo pupiko!user posted image
Sej pravim, mojauser posted image stalno za mano hodi pa tud uboga me bolj kot prej, se je pa tud že ene parkrat zgodil, da me je ovohavala po trebuhuuser posted image  Zanimivo...
Joj, zdele mi že kakšno uro trebuh otrdeva! Kok zoprn občutek...Pomojem tamau prov zanalašč noče it ven - že zdej kaže svoj značajuser posted image  Sam da je po njegov- da mi kontra da pa je srečenuser posted image
A ma katera tud kdaj občutek, kot da ji tamau ven rine? Ker se mi zdi, kot bi ga mela že res čist na konc...user posted image  in me je včasih prav strah, da ne občutim popadkov oz. jih zamenjujem s čim drugim...Ma, pomojem se mi že mal mešauser posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.8.2009 22:20:22   
zima07
Ojla!

Joj, babe, nores ste...Dopoldan sem bila nazadnje gor, prej me je pa skor kap kolk ste napisale!

Glede dude: jaz imam pripravljeno-sem namreč mnenja, da če je otrok ornk "sesalec", mu dojke ne zadoščajo (oz. bi mu, ampak bi to pomenilo, da cel dan gor visiuser posted image )-Zato sem jaz pri Brini že drugi dan mojega po dudo poslala-si je revica skor pojedla roke, če ni bila priklopljena...In je dudo na srečo vzljubila, tako da sva se vedno dojili samo dokler je bilo še kaj noter, oz., da se je najedla, potem se je pa obrnila stran in se naprej zabavala z dudo...Se mi zdi vseeno lažje, kot da bi se cel dan cartlala pri meni (pa sem res rada dojila in je trajalo leto in pol)...
So pa tudi meni v porodnišnici rekli, da je ne rabim prekuhat, samo ornk sprala sem, jo z vročo vodo...Ko sem doma probala prekuhat kavčukove dudue (samo te je marala), so se itak čist sesule in postale take "cmokaste"user posted image ...
Flaške pa nimam, upam in verjamem, da dojenje steče user posted image ...

Torbo imam tudi jaz že pripravljeno in sicer od sobote, ko sem šla na pregled in bi se mi lahko zgodilo, da kar rodim...

Naša user posted image pa ne vem če kaj čuti-je enako crkljiva (fuuuuuull), kot vedno, tako da....

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image

Miška, kaj se dogaja?????????????!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 11.8.2009 22:21:26 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.8.2009 22:22:39   
gabi05
user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem novim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.8.2009 22:36:08   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Joj, zdele mi že kakšno uro trebuh otrdeva! Kok zoprn občutek...Pomojem tamau prov zanalašč noče it ven - že zdej kaže svoj značajuser posted image  Sam da je po njegov- da mi kontra da pa je srečenuser posted image
A ma katera tud kdaj občutek, kot da ji tamau ven rine? Ker se mi zdi, kot bi ga mela že res čist na konc...user posted image  in me je včasih prav strah, da ne občutim popadkov oz. jih zamenjujem s čim drugim...Ma, pomojem se mi že mal mešauser posted image

Ja jst mam dostkrat tak občutek ampak dogaja se pa nič!!!

< Sporočilo je popravil mony5 -- 11.8.2009 22:37:08 >

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.8.2009 22:36:14   
aprilčica07
Končnooo malo miru. Tamali spi, je težko zaspal, se mi zdi, da ga tudi njega to vreme muči... Ma nikoli nam ni prav, ne?user posted image user posted image user posted image

miska: situacija?
zima: tudi meni se je zgodilo pogobno z dudami, so mi razpadle, ker sem v vnemi, da jih bom ja zadosti razkužila totalno prekuhala in zakuhala...user posted image
saša84: ah, sej se nam vsem  že malo kisa, malo od pričakovanja, malo do vročine..user posted image user posted image

Kaj dajo otročkom pr nas v P, če dojenje ne gre nimam pojma. Se mi zdi, da glukozo. Vem, da forsirajo dojenje tako, da to res ni. Vsaj na zunaj je tako videt. Baje pa ponoči če otročki jočejo, jim dajo na skrito tudi dude, da bi pa mamica dala dudo dojenčku je pa za njih nepojemnljivo in tega ne smeš narest.  Pravijo, da je dojenčkom prijazna naša P, ampak mamicam je pa malo manj. HB da so mi prvič vsaj ponoči malega odnesli, da sem vsaj malo spala. Bomo vidli kako bo tokrat. Upam, da vsaj za 4 do 5 urc peljejo  dojenčke stran in ti lahko vsaj malo počivaš..

Nevem katera je spraševala kolko čez rok pustijo. Ta sodelavka od mojga je bla 14 dni čez, pol so ji pa sprožli. Ampak je blo pred 8 leti, zdaj baje čakajo do 11 dni čez, pol pa nič več. No, tako, mi je rekla moja sestrična, ki je babica. Je pa ful odvisno od dohtarja do dohtarja. tako, da je odvisno koga trofneš, ko si v tej situaciji. Jst upam, da se s tem ne bom ukvarjala in da se bom rešla kašen dan prej.user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, pa pol na kavč, in tv gledat.

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.8.2009 22:50:06   
sasa84
Aprilčica, men se tud zdi, da dajo glukozo (vodo s sladkorjem)-kolegica povedalauser posted image  Mi je zato tud priporočila naj dudo sabo vzamem, ker je pa vseen boljš, čeprav sva z mojim načeloma proti. Ah, saj bomo videli kako bo, zdej karkol bom rekla, je bv...
Zgleda, da pri Miški res nekaj dogajauser posted image  Je že nekaj časa ni videt gor...
Čez par dni bo spet lunauser posted image ...ne vem točno kdaj, se mi ne da pogledat na koledaruser posted image

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 11.8.2009 22:52:39 >

Srečna mamica!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.8.2009 23:31:26   
TjasaJ
Živa25 - čestitke za novega člana! Pridno se cartajte.

Ste me kar prepričale, da nabavim dudo za vsak slučaj. Mi lahko katero priporočate - ker se do sedaj sploh še nisem s tem ukvarjala...

Ja, mene tudi sprašujejo že na veliko, če še nisem rodila. Pa sem danes uporabila tisto o slonihuser posted image . Je debata takoj šla v drugo smer.
Miška - pa ja ne boš že rodila user posted image .

Je pa moj malo prebiral forum in sem rekla, da cunje zame bo že potem sam našel, pa se je čisto prestrašil. Ko sem rekla, da mi bo prinesel ene od dvojih nosečniških hlač, ki jih nosim zadnje 3 mesece, pa je rekel, da nosečniške mi bodo pa potem prevelike, ker ne bom imela trebuha. Očitno še vedno misli, da bom takoj šlanguser posted image (pri +17kg).

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.8.2009 2:39:03   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: TjasaJ

Ste me kar prepričale, da nabavim dudo za vsak slučaj. Mi lahko katero priporočate - ker se do sedaj sploh še nisem s tem ukvarjala...

Uuu, ta bo pa težka-ker vnaprej dejansko ne moreš vedet, katero bo user posted image "potegnil".. Za prve dni po mojih izkušnjah ni panike, kasneje znajo bit pa malo izbirčni user posted image .. Meni je bila avent-ova (silikonska) prevelika za mali obrazek (tisti plastični del)-ji je skoz tiščala v nos...Zato smo prešaltali na Nuk-ove (tiste so bile kavčukove in izkazalo se je, da ji je full bolj fajn).... Sem ji kasneje spet hotela silikonsko dat, pa ni bilo šans user posted image ... Sem pa poskušala malo menjat dude-vsaj tiste, ki jih je imela "rada"-ker se mi zdi, da ni fajn, da ima skoz enake (in pritisk na dlesni vedno na enak način)... Kasneje, ko je bila že malo večja, sem odkrila Chicco-tove (tudi kavčuk)-so mi všeč, ker so "ravne" in hitreje padejo iz ust kot Nuk-ove.. Tako da ji niso stale v ustih ves čas spanja...
Jaz imam tokrat s sabo Nuk-ovo (kavčuk)-potem bomo pa videli in kupovali dalje user posted image

..Sicer bi pa o dudah lahko debatirali ure in ure... NAmreč, vsak prozvajalec hvali svoje, eni so ZA ortodontske, eni ravne, eni silikonske...

Grem probat naprej spat user posted image ...VROČE JE....

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.8.2009 6:48:38   
Alisa
Jutro,

No miška kaj je zdaj s tabo? Si še z nami?user posted image

Duda- jaz je nisem imela s sabo 1- krat sm jo je moj moral prinest, ker Anže ni imel dobrega sesalnega refleksa in je sestra predlagala da naj dudo prinese mož, od takrat je dojenje steklo. Tako da duda gre z mano v p.

Nič se mi ne dauser posted image , grem še mal ležat, dokler naš miš še čori.

To je čudež življenja.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.8.2009 6:52:30   
Anonimen
ja itak,da sem!!! pod tusem sem mela se 1ga. pol pa se ene 4 kr mocne. ko sva hotla ze spokat, se je ustavilo....
mam pa ful cudne obcutke po trebuhu pa cez krizuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
12.8.2009 6:54:41   
Tanchy
Dobro jutro,

No, današnja noč je bila pa prav zakon, smo se naspali, Leon se je zbudil samo 1x, pa še to na hitro user posted image user posted image user posted image , pol pa zaspal naprej. Zdajle pa še tudi spi. Napišem post, pol ga grem pa zbudit, da ne bo predolgo. Je pa že čisti živček spet, kot da se nebi nič poškodoval user posted image .

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Tanchy, a mislš, "tamalo"...? Ker mene že par dni tok boli, kot da bi bla vsak dan vsaj 10xakcijauser posted image ja, ja tamalo mislim user posted image  - boli me ko sam user posted image , kt bi bla to zadnja faza pred porodom user posted image

Sem se pa zdajle komaj še prebila čez poste.....toliko ste naklofale! V glavnem, smo že sredi tedna....pa jst bi tudi že šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me tok vse boli, da je za znort.

Zdej grem ma Leona zbudit in na user posted image . Držite se!!! Danes se mi zdi res lep datum za nove user posted image  (je bil Leon tudi na 12., samo aprila).

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
12.8.2009 7:40:54   
Anonimen
drnula sporoca, da je ze cisto ok in caka da ju spustijo domov. verjetno pride jutri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
12.8.2009 7:55:50   
Anonimen
nic, babuske, odpeketam.
se vam popoldan javim. ce pa me posljenaprej(Iwish) pa posljem sams sms!
drzite pesti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
12.8.2009 8:11:38   
Alisa
Miška naj bo po tvojih načrtih, pa srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sporoči nam.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
12.8.2009 8:39:54   
zima07
Miška, držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.8.2009 8:44:32   
*anč*
midva šibava v živalski vrt, pol pa v ikeo, ker je učeri v vodo padla. mejte lep dan!

miska srečno na pregledu!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.