aprilčica07
|
Končnooo malo miru. Tamali spi, je težko zaspal, se mi zdi, da ga tudi njega to vreme muči... Ma nikoli nam ni prav, ne? miska: situacija? zima: tudi meni se je zgodilo pogobno z dudami, so mi razpadle, ker sem v vnemi, da jih bom ja zadosti razkužila totalno prekuhala in zakuhala... saša84: ah, sej se nam vsem že malo kisa, malo od pričakovanja, malo do vročine.. Kaj dajo otročkom pr nas v P, če dojenje ne gre nimam pojma. Se mi zdi, da glukozo. Vem, da forsirajo dojenje tako, da to res ni. Vsaj na zunaj je tako videt. Baje pa ponoči če otročki jočejo, jim dajo na skrito tudi dude, da bi pa mamica dala dudo dojenčku je pa za njih nepojemnljivo in tega ne smeš narest. Pravijo, da je dojenčkom prijazna naša P, ampak mamicam je pa malo manj. HB da so mi prvič vsaj ponoči malega odnesli, da sem vsaj malo spala. Bomo vidli kako bo tokrat. Upam, da vsaj za 4 do 5 urc peljejo dojenčke stran in ti lahko vsaj malo počivaš.. Nevem katera je spraševala kolko čez rok pustijo. Ta sodelavka od mojga je bla 14 dni čez, pol so ji pa sprožli. Ampak je blo pred 8 leti, zdaj baje čakajo do 11 dni čez, pol pa nič več. No, tako, mi je rekla moja sestrična, ki je babica. Je pa ful odvisno od dohtarja do dohtarja. tako, da je odvisno koga trofneš, ko si v tej situaciji. Jst upam, da se s tem ne bom ukvarjala in da se bom rešla kašen dan prej. Grem pod tuš, pa pol na kavč, in tv gledat. Nočko.