kerala
|
Ojla, evo še mene na raport. No, danes sem pa tudi jaz imela en jasen popadek! Ma končno, čez 3 dni mora ven, še rajši pa čez 2, samo danes še ne, nočem na ta datum... Tejči, čestitke za fantička! Živa, tebi pa čimhitrejši in čimlažji porod! eee, fajn, da si pod kontrolo, upam, da bo šlo vse po maslu in boš čimprej tudi ti cartala! Mateja, tvoj porod je bil ap res tik tak, super, edina škoda, da je tvoj dragi zamudil tisti trenutek. Moj je tudi prvič zamudil, ampak iz ravno nasprotnega razloga - je takoooo doooolgo trajalo, da je šel na kosilo Opatija, pri tebi pa še kar nič? A pri Škofu ste bili včeraj, njami, mi tudi tam jemo, kadar smo v Ljubljani. Blagor tvojmu za slončkanje, a se zaveda kakšno srečo ima Trilli, jaz sem tudi mislila rodit v Postojni, pa sem se zdaj, kaj pa vem zakaj, nekako premislila in grem kar v Izolo. Pa še s Primanovo (anestrziologinja) se ponzamo, pa bo še ona malo name pogledala. Miška, glede dela... jaz bi bila z največjim užitkom doma celo leto, me prav nič ne vleče spet na delo, čeprav mi delat tle doma ni nič hudega. Bom pa mogoče morala prej začeti - malo zaradi financ, ki bodo v času porodniške močno okrnjene, pa tudi zaradi delovnega mesta, ki ga res ne bi rada izgubila. Največji problem pa je v tem, da se je treba o načinu izrabe porodniške odločiti pred potekom prvih 105 dni! Šit je pa pr nas tut to, da moj ne more prevzeti porodniške, ker ni zaposlen in mu zato sploh ne pripada!!! Ma mislim! Najboljše bi bilo vsekakor biti na porodniškem pa zraven kake 4 urce oddelat, da vsaj malo finance popravim. Je pa tole ful kaznivo in mojo šefico je tako strah, da ne bi kaj ven prišlo, da verjetno ne bo za take fore... sams, a tvoj pikec je pa spet bolan, ma bogi revček. Upam, da se čimprej pozdravi in da vam rata na tale dopustek! Super za frizurico, a je spet tako lepa kot zadnjič? Mene pride pa jutri frizerka domov porihtat. Je bila že prajšnji teden, sam jaz bi še malo spremenila frizuro... ma se zmišljujem... anč, jaz sem bila tudi na brazilski depilaciji en slab mesec nazaj, pa bolj zato, da sem mirno lahko šla na plažo. Zdaj se pa kar nekako ne morem spravit , me bo verjetno kar moj pobril, ko bo prišel cajt za to... Hel, super za pregled. Očitno tvoj misli kar lapo počakat na vrsto . Arwen, jaz pijem čajček vsak dan 3 šalce - upam, da bo kaj od tega! Punce, ampak Lucy se pa po tistem ricinusu nič več ne javi . Mogoče je pa le deloval! Miška, a probava ? Zdaj grem pa malo poležat. Se počutim prav fajn, joga dela čudeže! Pa srečno, če (oz. ko) se katera odpravi v Rim!