|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
8.8.2009 13:59:42   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

tancy  prvorodke štartajo, ko so popadki na 5 minut že eno uro, mnogorodke pa ko so 1 uro na 10 min. pravi popadek traja vsaj 40 sekund in se širi od zgornjega dela trebuha proti spodnjemu.  seveda pa odhod v porodnišnico prilagodiš oddaljenosti od le-te. 

Joj, tole je pa zelo poučno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - ravno taka pojasnila rabim, bo prav prišlo user posted image .

Tejči77 ja, vem kako je to, če se ti kdo napopa na vrata pa pravzaprav izveš zadnji moment. Tudi jaz imam rada vsaj takrat dokaj zgledno pospravljeno - sam ne se sekirat, sej tud od obiskov ti ne bo nihče pospravil user posted image . Se pa tut moški težko sprijaznijo z našim stanjem ker so navajeni, da negdo pospravlja in bog ne daj, da bi oni kaj preveč naredili v gospodinjstvu...no, prinas je zelo podobno. Žal. Moški bo poskrbel za otroka, pa nič naredil, medtem bo pa ženska še na primer oprala, obesila, posodo pospravila, skuhala, itd. Smo pač bolj sposobne....user posted image user posted image user posted image

V glavnem, uleži se, počivaj in se čim prej pozdravi....aj bo pa za kocilo narezek user posted image  al pa pojdite nekam ven kaj pojest.....da te zdele v tem obremenjujejo je res too much.

Drži se !!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.8.2009 14:48:22   
aprilčica07
tejči: user posted image user posted image user posted image tud moj je sposoben kašnega takega podviga, ampak mi pol pomaga vse poštimat, da mu nekako oprostim.. je pa res, da sem takrat zdrava in ne kot ti na pol bolna pa še tik pred rokom.... nimam kašnega pametne tolažbe kot to,d a bi minilo, da tebe hormoni malo dajejo, pa zdravje ti nagaja, dedci so pa itak iz drugega planeta.... glede klime in prepihov je moj isti, klima do fula v v avtu in prepih na podolg in počez v bajti in jst norim, pa še ventilator mi odpre..grrr, takoj je ogenj v strehi...user posted image user posted image   drži se, pa počivaj dosti!user posted image user posted image user posted image
arwen: ja, danes bo akcija, smo ful stvari prštimali, da nam ne bo dolgcajt, ampak se bom čuvala, brez skrbi..
miska: kako je pr vas stanje?
anč: itak, da boš super babica, že iz tega kar tle gori pišeš se da razbrat, da boš poklic opravljala z srcem in veseljem, kar je tle najbolj pomembno..user posted image user posted image user posted image

Rokica od malega je kr ok, ni mehurčkov, malo ga boli, ampak se da. Trenutno spančka.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.8.2009 14:50:34   
aprilčica07
Moj pa tle okoli čekira, kaj jst pišem gor..user posted image user posted image user posted image Radovednost moškauser posted image user posted image user posted image

Nič, grem malo počivat, da bom pol lahko plesala..user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.8.2009 17:23:30   
Anonimen
kuku....evo me. pri meni vse mirno....
se mi zdi da sem se pac vdala v usodo. in ocitno mi ne preostane drugega, kot da pocakam, da naso ninčo pici, da bi nas rada spoznala....no ja...pa saj itak ni vec dolgo.

Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.8.2009 17:25:15   
Anonimen
modrosmotko vidim....
kaj se ni nic zgodilo????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.8.2009 17:25:21   
modrasmotka
Danes je prispela naša Kaja :)
Okoli 13 ure
Zelo sva ponosna in vesela. Težka je 3.6kg
Pozdravljene vse nosečke. By Sly
;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.8.2009 17:27:49   
Anonimen
ooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
cestitam!!!!!!!!
evo punce bojo zmagovalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.8.2009 17:46:26   
hel32
Modrasmotka, čestitam za punčko kajo, tebi in očku,
pa veliko cartanja!user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.8.2009 18:08:01   
kerala
Oooo, modrasmotka - čestitke za Kajo user posted image user posted image user posted image  Tole je bilo pa na hitro, zjutraj si bila še v enem kosu - super, bravo!

Se pozna, da je vikend, količina napisanega je kar obvladljiva, kar med tednom ni šanse!

Mi smo pravkar 4 brancine zmazali, so bili danes ulovljeni in takoooooooo dobri, da se nam je kar mešalo, moj user posted image  jih je pa božansko zunaj na žaru spekel, pa malo krompirčka iz pečice, pa salatka... uglavnem kljub pregrešni ceni se je res splačalo, kaj pa vem kdaj bova spet na tržnici, upam, da naslednjo soboto nikakor ne!

Tejči, meni bi se čist zrolalo, če bo mi moj kaj takega naredu! Moram ga res pohvalit, je zelo uvideven in me včasih skoraj preveč špara. Včeraj so se oglasili eni znanci, ki meni niso preveč po godu, pa se mi ni dalo z njimi ukvarjat. Jim je rekel, da spim in jih zadržal zunaj hiše za tisto urico dokler niso odšli...
Kaj če mu razložiš situacijo, je res ne more razumet??? Kaj pa če se enostavno uležeš in ne narediš drugega kot najnujnejše za svojo in Larisino prehrano, za čiščenje pokličeš čistilko, če ti tvoj noče pomagat? Jaz nisem prav nič bolna, pa si ne predstavljam kako bi počistila in pospravila celo stanovanje, kaj šele z vročino in vnetjem zraven! To enostavno ni fer in tega ne smeš dopustiti!!!! Pa sorry, res je lahko pametovat - upam, da ti uspe situacijo čimbolje razrešiti!

Aprilčica, daj uživaj danes, napleši se, vprašanje kdaj bo naslednjič? Fajn, da z rokico od tamalega ni hujšega. Jaz ne bom nikoli pozabila, ko se je moja Duna, ko je imela 2 leti, v šotoru na kampiranju spekla na plinski svetilki, ki jo je prijela z obema rokicama. Potem je pa imela na vseh blazinicah prstkov mehurje, revica...

Lucy, mogoče pa tale ricinus deluje komaj takrat, ko je detece pripravljeno za ven. Moji punci sta pa že planirali, da ga moram pojesti v torek zvečer, da rodim v sredo 12.!user posted image  Me pa vsak dan nagovarjata, naj spečem rabarbarino pecivo, ki sem se mu nazadnje prav s težka odrekla, zdaj pa res ni slaba ideja, sam kaj k rabarbare nikjer ne prodajajo!

Midva z user posted image  sva pa danes s tržnice privlekla 30kg pelatov, tako da bo kar veselo s pripravami šalše. Upam, da bo v skrinji dovolj prostora, da vse not spravimo. V steklene kozarce se mi pa tako ne da vlagat, je še velik več dela s pranjem in razkuževanjem...

Dršte se, še posebaj, če se katera odpravlja v Rim!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.8.2009 18:52:23   
eee35
modrasmotka: Čestitke! res punčke dežujejo!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.8.2009 19:07:14   
*anč*

Draga Modrasmotka!

Čestitke ob rojstvu tvoje sončice Kaje!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.8.2009 19:12:35   
sasa84
Aprilčica, hvala za recept, je že spravljen in čaka na uresničitevuser posted image
Muca83, saj veš, ko ma user posted image  mlade... Sem pa danes tudi jaz kupila v BC neke nalepke z levčkom pa to in upam, da niso na isto varianto kot tvoje, ker mava ravno dobro prebeljeno in vse porihtano.
Modrasmotka, sem imela podobno situacijo (sem tudi pisala o tem pred kratkim...) pa še vedno nič. Lahko pa da pri tebi bo.user posted image  Vsake toliko me tudi prime na veliko potrebo, kao, pa ne gre nikamor nič. Lulat me pa tudi skoz tišči, čeprav včasih ne polulam nič, ker mi samo tamau tok dol pritiska. Mi pa danes že cel dan trebuh otrdevauser posted image
Tejči, upam, da si se do zdej že kej pomirila in da sta se pogovorila. Ja, deci so res cepci včasih. Pa sej tud me nismo vedno angelčki...Vsaj pri naju je tako...Moram pa vseeno rečt, da ne boš rekla, da ga zagovarjam, da je naredu ful grdo in bi se ti lahko zelo, zelo lepo opravičil (malo ga izkoristi, zdaj je prilika)user posted image  Upam, da se kmalu pozdraviš.user posted image
Miška, ja kje se je pa tvoj izgubil?!?!

Srečna mamica!

Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.8.2009 19:19:01   
sasa84
Joj, pismo, pol ure klofam komentar, ker sprot berem in pišem, potem pa pol novih stvari zgrešim!
Modrasmotka, čestitke za Kajo! user posted image user posted image user posted image

Pri meni je bilo nekaj časa podobno kot pri tebi, ampak tebi je šlo naprejuser posted image , pri meni pa še vedno stojiuser posted image  Grrrrr... Drugače pa komaj čakam, da slišim vse od začetka do koncauser posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.8.2009 21:19:16   
Muca83
tejči77, ma groza no kaj ti je naredu user posted image Jaz bi znorela totalno. Eni vaši moški me pa res čudijo! Glede počutja si pa tudi ful boga. Mene je samo prehlad zagrabil, pa mi je kar precej bedno. Sem zjutraj tako kašljala, da me je moj hotel k zdravniku peljat. Glas imam pa kot en stric user posted image Ampak se izboljšuje, zdaj že izkašljujem gnoj. Upam, da se ti uspe spraviti v red pred porodom.

miška, dobra si, da preneseš takle izlet tvojega dragega. Meni bi se zmešalo od skrbi, pa tudi jezna bi bila kot 100 user posted image Mojemu je na srečo primarna želja, da prosti čas z mano preživlja.

modrasmotka, čestitke za Kajo! user posted image

sasa84, če so nalepke take kot gumijasti bonboni jih nikar ne lepi na steno! Mislim, saj na njih je pisalo, da so za steklo ali kaj podobnega, ampak je moj rekel, da če se prime na steno pač ni panike. Pač ni nobeden od naju pričakoval, da se kaj takega lahko zgodi. Sva pa šele po 2h dneh prvič opazila, da so se fleki naredili, potem so bili pa vsak dan večji.

Drugače imava pa zdaj končno spet lep kotiček za malčico. Sem še medvedke danes nazaj nalepila. Slikce so pa v albumu, če katero zanima. Manjka samo še previjalni del od previjalne mize in podloga, ampak tisto bo moj dragi poštimal, ko bom v P ker takole z velikim trebuhom lažje mimo hodim user posted image

Čez 11 dni imam rok, pa še kar nisem torbe za v P pripravila user posted image Ampak jaz še nimam namena nikamor it, zdaj čakam na sredo, da mi G izmeri obseg glavice, da vidim kaj lahko pričakujem - naravni porod ali CR. Jutri je pa moj zadnji dan doma, v pon pa v službo po dveh tednih dopusta. Saj ga tolažim, da bo zelo kmalu lahko spet 2 tedna doma user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.8.2009 21:19:24   
zima07
Modrasmotka, čestitke za Kajo!

Evo,midve sva še vedno 2v1, danes dopoldan me je pogledala, rekla, da se super pripravlja, da glavica fino tišči dol, da je že fajn zmehčano, ampak odprto 1prst in še ni za v porodno...Če ne prej, se vidiva v četrtek, ko mi bo sprožila porod (točno na rok)..Mene pa še vedno šravfa, pritiska dol...skratrka še malo, pa bomo 4je user posted image

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.8.2009 21:21:39   
zima07
Aprilčica, ne vem, če sem spregledala, ampak jaz bi tudi recept, prooooosim...Lahko na zs...Hvala user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.8.2009 21:52:43   
hel32
Evo mene na raport,preden grem spat
Sma glih prišla v hišo, sma si spekla čivapčiče in perutničke pa zelenjavo na ražnju.
Tdaj pa grem počasi proti tušu.
Da nebote res vse rodile pred 15. potem nas bo res samo enih par ostalouser posted image user posted image user posted image
Muca, jaz sem glih včeraj pripravila rorbo si za v P., je pa zate že tudi tadnji čes, da si jo pripraviš, kajti, nikoli ne veš, gdaj te bo zvilo.
Pa tudi za tamalega sem že pripravla, saj nobenga ne moti če ja tam polna torba pripravljena.
Pa zdaj se več ne smem sama z avtom vozit, mi več ne pustijo user posted image user posted image , tko,. da sem od dgugih odvisna,
mojga dragega čist preveč skrbi zame in za user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.8.2009 21:57:22   
hel32
pišem dalje, sem po pomoti stisnila, user posted image
Sasa, to pa ni preveč fajn, da te začne šraufat, potem pa nič, nič ne skrbi, ko bo čas za to, bo tudi tvoj user posted image  hotel ven.
Mene še čist nič ne šraufa, razen kak lažni popadek čez dan, to je pa tudi vse.
Aprilčica, dober recept, bom ga v kratkem nardila, upam, da prej da rodim!

Toliko za danes, grem pod tuš
Nočko

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.8.2009 0:00:19   
hruškolinka
Živjo vsem.
Hvala vsem za čestitke za Martina. Je priden fant, danes je začel že malo bolje jesti (na začetku sva imela kar nekaj težav, ker je samo spal in ni hotel jesti, zato sva morala tudi v porodnišnici en dan podaljšat, pa mu dam najprej dojke, potem pa ga dofilam z iztisnjenim mlekom). Počasi bomo začeljali ukinjati flašo tako da bo malo manj dela s tem izbrizgavanjem. Se res splača narediti čimveč, kar se da, da dojiš, ker je res velik bolj enostavno.
Danes smo bili na prvem sprehoduuser posted image . Jaz sem hodila zraven ko en racman, ker me šivi še vedno bolijo. Je pa danes že mnogo bolje, me ne boli več toliko.
Punce, če greste rodit v LJ, priporočam, da sabo nesete še kak paket al dva vložkov in kake mrežaste spodnjice. ko sem bila jaz not, je enkrat vložkov kar zmanjkalo, in gat tudi, hvala bogu, da sem mela svoje še zraven. Fino je met še svojo zalogo, da si vložek res lahko čimvečkrat zamenjaš. Jaz sem (in še danes tud) menjala na vsaki 3 uri, da je bil vložek čimbolj suh, ker me je drugače po rani peklo. Sicer pa je odvisno, kolk te prerežejo, toloko pa si bolj občutljiv. Mene so prerezali skos do riti, ker je bil mulček tako ogromen, da drugače ni šel ven.

drage user posted image , uživajte s svojimi trebuščki, ne bodite nestrpne, vse bo ob svojem času. Držim pesti za vse.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.8.2009 7:55:23   
Anonimen
jutro punce!!!!
juhu, pa smo s5 1 dan blizje!!!!
mi2 se se 2 v 1!user posted image ja moj dragi je srecal mislim da VSE prijatelje, ko jih 3 leta ni videl in si dal duska. na fon pa je pac pozabil.(pa na mene tudi)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.8.2009 10:01:55   
hel32
DObro jutro

Hruškolinka, hvala za pojasnilo glede vložkov in mrežastih gat, jih imam doma celo skladišče,
sicer grem rodit vMB, pa je tam baje tudi gužva, tk, da bom vzela zraven, če, pozabim, pa mi lahko dragi prinese.
A vi ste že bili na prvem sprehodu?user posted image user posted image
Jaz se tega najbolj veselim.

Jaz sem pa imela ful čudne sanje danes, očitno me dajejo živčki že, pa malo hormoni, sem sanjala, da sem imela popadke in da me je vse dol tiščalo
da sem komaj prišla v P inkr hitro rodila, pa celo vidla sem malega Marka Lukasa je bil očku podoben, mislim, sanje za dol past,
potem pa sem se zbudila.

Danes grema malo na obiske, pa na kosilo, ni treba kuhatuser posted image , še zadnjič, potem pa konec do poroda.
Lep dan vsem, čeprav je oblačno, meni paše.
Kje je pa M1987, je že en čes ni bilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.8.2009 10:17:47   
HeGa
hruškolinka & modrasmotka čestitke za vajini štručki  user posted image user posted image user posted image  ! Čim več cartanja!

Jst sem tud še tukaj. Čakam, da se spravmo kam ven, pa še nisem zihr kam točno čmo it. Nekam v senco vglavnem. Bi se šla pa z veseljem v morje vržt, pa se mi ne da gužvat na cesti.

Aprilčica super se sliš tale tvoj recept. Rodim, počakam par tednov, da se mi cukr mal znormalizira, pol pa navalim. Zihr.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.8.2009 10:23:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

majtka   -  23, ?, LJ, (1 user posted image )user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??    

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 11.08.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , ?? 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 08.08.

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 14.08. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , 10.08.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +8, user posted image , 13.08.

TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +9, user posted image , 13.08.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 12.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 11.08.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 12.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , 10.08.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10,5, user posted image , 12.08.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +14, user posted image , 11.08., 17.08.

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 14.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , ??
titas   -  32, P, KR, (3 user posted image , 2 user posted image ), +9, user posted image , ?? 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ??
sligica   -  37, ?, KP, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , 20.08. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 12.08.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  28, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 24.08.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 11.08. 

31.08.  
veselka   -  28, IZS, Ajdovščina, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 10.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

user posted image  = 23, user posted image  = 27, user posted image = 38 

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 111      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 26.07./ 01.08./ levček1 (29 let-0)/ OSKAR (3.470g, 52cm)
8.) 27.07./ 14.08./ katyy26 (27 let-1)/ TAI (2.790g, 48cm) 
9.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-?)/ LUKA (4.100g, 52cm)
10.) 28.07./ 02.08./ DeLucia (27 let-0)/ PIKA (3.440g, 50cm)   
11.) 31.07./ 05.08./ lunca82 (? let-?)/ ERIK (3.290g, 50cm)

12.) 31.07./ 02.08./ Flora2 (? let-0)/ DAŠA (3.560g, 51cm)
13.) 01.08./ 01.08./ Sisy (30 let-1)/ MARK (3.620g, 53cm)

14.) 02.08./ 14.08./ cowgirl (30 let-0)/ IVANA (2.780g, 46cm)
15.) 02.08./ 03.08./ hruškolinka (? let-?)/ MARTIN (4.240g, 56cm)  
16.) 03.08./ 18.08./ Sanikaa (30 let-1)/ LEO (3.400g, 52cm)
17.) 03.08./ 01.08./ ema82 (26 let-1)/ EMA (3.650g, 53cm)
18.) 05.08./ 15.08./ Mateja4 (? let-0)/ TAJA (3.160g, 49cm)

19.) 06.08./ 08.08./ simonalokar (26 let-1)/ MAJA (3.400g, 52cm)
20.) 07.08./ 09.08./ Ayo (34 let-1)/ ILARIA (4.045g, 51cm)
21.) 07.08./ 16.08./ romana24 (26 let-1)/ KLARA (3.220g, 51cm) 
22.) 07.08./ 07.08./ Drnula (31 let-1)/ HANA (3.179g, 52cm)
23.) 08.08./ 07.08./ modrasmotka (23 let-0)/ KAJA (3.600g)   

user posted image  = 11, user posted image  = 14

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
9.8.2009 10:43:25   
opatija
Ojla bejbe!

Evo mene, tri dni čez rok. Počutim se zmedeno in nimam pojma kdaj bo akcija. V petek na pregledu mi je rekla, da materničnega vratu ni več, da pa sem odprta šele dva prsta. Plodovnice je dovolj, mali pa še ful telovadi. Rekla je, da pričakuje med vikendom, sem pa vseeno naročena v ponedeljek. V petek okoli polnoči sem imela pet popadkov, šla dvakrat na WC, potem pa se je vse skupaj umirilo. Včeraj ni bilo nič, razen nežno krvavkastega izcedka. Danes pa čutim precejšnje ščemenje tam spodaj, na wc me pa itak skos... Skratka, definitivno se nekaj dogaja, kdaj bo pa akcija pa kdo ve? Sicer mi je kar luštno, FUL uživam z Nikcem, ki je zadnje dni še posebaj zlat, le malo me moti pritisk in pričakovanje okolice.

Ayo, Romana, Drnula, Hruškolinka in Modrasmotka Iskrene čestitke vam in vašim družinam za težko pričakovane zakladke. Želim vam super okrevanje in obilo užitkov z vašimi otročički!!!

Uživajte, pa srečno prvim ob prihodu v RIM!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.8.2009 10:48:24   
aprilčica07
Ojla čvekice,

modrasmotka: čestitke za deklico Kajo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, žurka je uspela, domov smo pršli relativno pozno, tako, da smo danes malo dlje spali, zdaj smo šli pa en sprehodek, doler še ni takooo vroče, ker tle je za znoret, spet.. ta sopara me bo čisto fentala meneuser posted image user posted image user posted image

opatija: a ti si že čez? joj, je zoprno ne?
kerala: ja, sem se naplesala in nažurirala, pa nasmejala in najedla.... je blo res lepo...
zima: recept sem napisala kašno stran nazaj, ti ga bom pa zdaj provala še na zs poslat, če mi bo ratalo, ker sem bolj nerodna za te zadeveuser posted image

Nič, zdaj se moram spomnit kaj na damo v lonec, oh ja.. Kašna volja in energija za znoret.... Jst bi šla rodit.. A še grem v P in rečem, da bi rodila, me bojo obravnavali kot normalno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa opazla, da noge so ok, zdaj mi  otekajo roke in prsti, in me tudi svinjsko bolijo... a katera ve kaj bi to lahko blo?

Lepo se mejte in se beremo. Če gre pa še kašna v Rim: srečno babnice!

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?