kerala
|
Ojla, vidim, da se je dogajalo danes! Jupi, koliko novih dojenčkov! Kmalu pridemo vse na vrsto! Ayo, Drnula in Romana, čestitke za princeske - zdaj pa samo cartanje... Hruškolinka, tebi pa čestitke za princa! Pa super, da je porod tako lepo tekel, sem kar požirala tvojo porodni zgodbo! Aprilčica, si mi naredila gušte s tem pecivom! Bomo zelo vesele (verjetno tudi marsikatera druga) če napišeš recept kar tle gor! eee35, ti boš pa tudi malo prehitela naš datum, a? Te imam na sumu... Sem hotela še marsikaj pokomentirat, samo sem vse sproti pozabla, je bilo skoraj 5 novih strani, moji možgani pa trenutno na počitnicah... Joj, se pozna tudi med vožnjo, se mi zdi da nisem dobro skoncentrirana. danes sem 2x tako na hitro morala bremzat, joj kriiiza Aja, se vam pridružujem ljubiteljicam piva, meni tudi nenormalno paše, sem svojega že prej popila (pa še cigaretko zraven , ti ti, punce bi me zmlele, če bi me vidle ) Katera je zdaj naslednja - Miška itak, kaj pa ostale? Po moje je M1978 tudi že mamica. Lucy, ti pa obvezno sporoči kako se je obnesel ricinus. Če misli moj kaj zavlačevat tja čez rok, si ga jaz tudi privoščim. Moji si pa vsi želijo, da bi rodila 12., k sta že obe moji babnci na ta datum. Jaz sem bila pa danes na shiatsu masaži za hitrejše odpiranje. Mmmmmmm je pasalo... Bomo vidli, v kombinaciji z vsem tistim malinovim čajem mora že kaj delovat! Premike sem pa jaz kak dan tudi čutila bolj redko. Vprašala sem G ali en sklop gibov šteje kot en gib, pa je rekla, da posebaj šteje vsak gib, tako da jih je še vedno krepko čez 10. No, danes je pa spet bolj živahen in nimam kaj štet. Mojega sem nagovarjala, da greva mal plavat, pa tudi on ni več za to, pravi naj kar počivam. Tako da je očitno res konec za letos. Nič, grem naredit nekaj za jest, pol pa tuš pa horizontala... Upam, da se vse lepo naspite, vključno z Ayo