|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
8.8.2009 9:26:53   
lucy86
jutro punce
modrasmotka, držim pestke da bo vse kot mora bituser posted image user posted image
hja js pa sem doma brez kakršnih koli popadkov, tak da se ricinus ni obneseluser posted image
bom kar do pondeljka mogla počakat ko mam pregled pa bomo videli
držte se, se javim kako in kaj vse ki grest v Rim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.8.2009 9:35:45   
eee35
miška: si slišala? Nič od ricinusa...ti kar lepo začni pločevinke z rio mare odpirat!user posted image
Pri meni tudi nič, pismo. Noč mirna, samo lulat sem letala kot zmešana. Zdaj pa bi si morala it glavo oprat, pa se mi ne daaaaaaa. Maliuser posted image lenuhar tudi samo nekaj kolca, razen tega se mu ne da pretirano migat...

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.8.2009 9:57:49   
tejči77
aprilčica, božček, tvoj mali. Jaz sem kupila v Ikei tako varovalo prav za steklokeramične plošče, da mali ne morejo s prstki zraven, mislim, da je kakšnih 20€. Se splača.

hruškolinka, ti si bila tudi ekspresnica. user posted image in iskrene čestitke za sinčka. user posted image user posted image user posted image

modrasmotka, možno da bo akcija, če že ni.user posted image

Jaz pa odštevam dneve, še pet dni.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.8.2009 10:00:05   
Anonimen
hja js pa sem doma brez kakršnih koli popadkov, tak da se ricinus ni obneseluser posted image

klinc pol!user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.8.2009 11:32:02   
aprilčica07
Ojla,

da se na hitro pofočkam... sem leteča že celo dan, ker rihtamo ene stvari za fešto popoldan in je pač pestro..

tejči: ja, je bil res bogi včeraj mali, ampak je ok, zgleda, da je kamagel pomagal in je rokica ok... a obstajajo varovala? nisem vedla, bom mogla malo čekirat kje se to najde pr nas....

Vsem ki boste danes šle v Rim pa srečno... Se bom provala še kaj oglasit ampak nevem če mi bo zneslo... Drgači pa poročilo sledi jutriuser posted image user posted image user posted image

Pazite nase in uživajte kolkor pač lahko z temi našimi velikimi bušijiuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.8.2009 11:34:00   
*anč*

Draga Hruškolinka!

Čestitke ob rojstvu sina Martina!  Pa super za exspresen porod user posted image . Veliko stiskanja in lupčkanja  še naprej!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.8.2009 11:38:07   
*anč*
uf, ste veliko napisale ... se prebijam čez user posted image

sanikaa in hruškolinka  hvala za porodno zgodbo!! 

sanikaa si kr mislim kako boli obračanje glave in širjenje cervixa, sem bla zraven, ko smo eni to delal in se je vidlo, da ni nč fajn! kjero babico si pa mela? pa kok časa si ostala v P?

aprilčica  user posted image ja, upam, da bom res lepo opravljala svoj poklic ..

nč, grem nazaj brat ... nikak vas ne dohajam user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.8.2009 11:47:42   
*anč*
tancy  prvorodke štartajo, ko so popadki na 5 minut že eno uro, mnogorodke pa ko so 1 uro na 10 min. pravi popadek traja vsaj 40 sekund in se širi od zgornjega dela trebuha proti spodnjemu.  seveda pa odhod v porodnišnico prilagodiš oddaljenosti od le-te. 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.8.2009 12:48:44   
tejči77
midva sva se pa zdajle z mojim totalno skregala,user posted image
Danes imam vročino, mi je bronhitis še na grlo udaril, pa sem mislila, da bo že bolje. (moj ves čas prepih dela po stanovanju, si ne da dopovedat, da mi to škodi). Tako da včerajšnje moje zelo slabo počutje je nekaj pomenilo. Skratka, sem hotela povedat zakaj sva se skregala. Tamala prejle začne govorit: "Vanja pride, lejo Vanjo!" To je njena sestrična. Pa jaz pravim, kaj si zmišljuje. Nakar moj izjavi, da jih je povabil na kosilo, že prejšnji teden kao.

????????????????In kdaj naj bi to jaz izvedela? Seveda kakšno urco prej. Mi je kar podn odneslo in sem eksplodirala. Stanovanja že nekaj dni nisem spucala, ker enostavno ne morem, moj se seveda nič ne pritakne, se kao z otrokom ukvarja, jaz sem si itak zmislila, da sem bolana in nekaj dni pred porodom. In zdaj naj bi jaz z vročino naredila generalko v stanovanju in treba je seveda še kosilo pripravit. Jaaaooo, kar tulila sem. Prav nič ga ni sram, saj je moja krivda, da nimamo spucano.
Potem sem pa izjavila da bom stanovanje dol zaklenila in nikogar od njegove žlahte ne spustim noter.
Pa je popakal tamalo in iz hladilnika vzel meso in šel.user posted image user posted image user posted image
Po moje se mu je čisto zmešal, a se vam zdi vse skupaj normalno?

Slikice naše Larise

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.8.2009 12:53:51   
tejči77
Čisto sem paf! Pa najboljš, da en lekadol za vročino vzamem. Mislim, jaz res ne vem kako bom takole bolna rodila.
Mojmu pa tud ne bom dolžna ostala, tole, kar je danes naumil mi bo še plačal. Pa nisem zamerljive sorte, ampak kar je preveč je pa preveč. Boli njega k....c kako se jaz počutim.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.8.2009 12:58:04   
Anonimen
OMG, tejci!!!!!boga reva! prav smilis se mi. prekleti dedci!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kam je sel?????
jst mu ne bi tega odpustila tko hitro!!!!

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.8.2009 13:01:26   
hel32
Oj, da se vam javim, da ne boste moslile, da se kam šla

Sva bila z dragim v Leclercu po nakupih, da nebojo lačni,če grem v Rim, vidim, da pridno klofate tle gor,
Sanikaa, upam, da kmalu okrevaš, pa glavno, da je user posted image  vredu,
Tejči, joj bogica, ja kam pa je šel tvoj s tamalo in mesom, sam če je vedu, da si ful boga in še tik pred rokom pa res nebi rabu povabljat svoje na kosilo
saj pa to ni tako ainfoh zate v tem stanju!!!
Ne vem, meni se ne zdi preveč normalno, pa vseeno, probita se lepo zmenit.
Miška in Aprilšica, hvala, za pohvale za sobico.

Tako, zdaj pa grem v vodoravno, se še kaj javim.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.8.2009 13:02:17   
*anč*
oh, tejči, si se mi kr zasmilila user posted image . te dedce zna včasih kr neki popast user posted image . ne rečem, če bi on vse prštimal, če jih že brez tvoje vednosti vabiuser posted image . kar se pa tvoje bolezni tiče, ti pa priporočam, da greš čimprej k zdravniku, da dobiš antibiotike, če gre za bronhitis. načeloma sem tut jst proti jemanju nekih zdravil v user posted image , ampak na prvem mestu je tvoje zdravje!! tko, da če maš možnost ,se kr do dežurnega splošnega zdravnika odpelji, da ne boš bolna rojevat hodila. lekadol pa tut ne bo nič škodil.
pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image in upam,da se hitro postavi vse na svoje mesto user posted image .

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.8.2009 13:03:18   
Anonimen
men moj sicer kj tazga se ni naredu. ne vem kako bi reagirala, sam po mojem isto ko ti. sam da neb pustla da odvihra, ampak bi jst sla, pol pa naj se znajde. pa prisla nazaj na "kosilo"....
ma pa druge fore predragi moj motek. cepav se zdaj kr ok drzi par tednov.sam po mojem zato, ker sva totalno brez €!!!!
on pa gre, pa ga klicem pa se mi javi (alpa tud ne)
in rece da pride kmal. pol pa ga niii pa niiii pa niiii, telefona ne dviguje.....
nazadnje mi je kak mesec tako stalo naredu, da sem ga v mislih ze pokopala.
zjutri sem slisala da se tusira.(sobota) in pol sem vstala in ga ob 9ih klicala! nema njega. klicem ko nora do vecera, ponoci, v nedeljo...ni ni mojega dragega.
in se je hudic privlekel domov v nedeljo zvecer!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.8.2009 13:06:04   
Anonimen
ja, tejci, spravi se k zdravniku,....pa prinesi domov pol vrece zdravil. pol pa se ulezi in pocivaj. pa ko se prikaze domov se bolj zadramatiziraj. mogoce ga bo zapekla vest.
jst sem se mojemu za zadnji izlet mascevala, da sem mu rekla, da sem bila iz sobote na nedeljo na urgenci! da sem od zivcev dobla popadke in so mi jih kao zaustavili....sem user posted image -evka,a?
sam mogoce pa zato zdaj mal bolj pazi na mene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.8.2009 13:06:54   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

naredila mi bo ginekološki pregled...a katera kaj ve, kaj delajo na tem pregledu???

vaginalno te bo pogledala ... če si že kej odprta. nč strašnega user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.8.2009 13:09:01   
Anonimen
aja aprilcica, za tvojega malega pa cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bo rokica bubala.
na zuru pa kar res kak ples na mizi usekaj. trebusnega naprimer. sigurno bos najvecja atrakcija!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.8.2009 13:16:04   
tejči77
oh, babike, ste zlate. Sem vzela lekadol in grem malo dremat. Moj je pa zagotovo šel domov, kam pa če. Da bo lahk šimfal kakšna sem, potem jih pa od njegove mame poslušam, da se premalo gibam in da, eh svašta......user posted image
Miska, tvoj ima tudi muhe, da ga tako dolgo ni domov. Pa kaj jih tako meče, kaj so oni noseči? Zgleda, da nekateri še slabše prenašajo nosečnost, kot me, mislim hormonsko. Naj se gre solit. Itak, da sem jaz zdaj najslabša čarovnica izpadla in ga bodo doma lepo potolažili.

Slikice naše Larise

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.8.2009 13:18:07   
Anonimen
Naj se gre solit. Itak, da sem jaz zdaj najslabša čarovnica izpadla in ga bodo doma lepo potolažili.

kaj te briga kaj si mislijo....klinc jih gleda!

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.8.2009 13:18:51   
eee35
tejči: jaz si niti ne predstavljam, da mi moj nekaj takšnega naredi...Preprosto si ne. Priznam, da imam tudi takšen značaj, da si ne dam po glavi skakat, če kdo skače, sem to jaz...Boga si, kaj naj rečem, upam, da se hitro pozdraviš, če ne drugo, paracetamol (lekadol) vzemi...Pa nobenega pospravljanja in kuhanja. Počivaj, ker on sigrno zate rodil ne bo, pa boš čist zmučena, če boš šla takšna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.8.2009 13:22:59   
eee35
aha: pa zgleda, da dejansko moreš BITI čarovnica, pol ti mir dajejo. Mene se niti noben z njegove familije ne upa klicati zdaj, ker se obnašam kot neki divji maček, če mi težijouser posted image . In kaj imajo za pametovat, kok moraš hoditi. Pa tudi, če bi to bilo res, je samo tvoja stvar, kaj boš delala, ne se dat!!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.8.2009 13:35:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image juhu punce....meni pa je zacelo iz josk tect, ce stisnem!!!!!
mi je ze prej, sam ko sem probala, sem se morala fajn namatrat, da je kaj priteklo....
zdaj pa kar konkretno. sicer spricne ne, ampak....

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.8.2009 13:37:13   
Arwen
Hojla čvekice!
Najprej čestitike Ayo za malo veliko princesko.user posted image user posted image

hrušolinka - tudi tebi čestitke za Martina!! Svaka čast, tak orenk fant pa tako ekspresen in nekompliciran porod. user posted image Da bi bilo čimveč takih...

Sanikaa - sem z zanimanjem prebrala tudi tvojo porodno zgodbo, čeprav moram priznati, da sem malo upala, da boš rekla, da je drugič lažje in hitreje.user posted image No, ja, glavno, da se je vse več kot odlično izteklo.user posted image

živa25 - tebi pa user posted image user posted image . Ti nisem prav nič fouš v tej vročini v bolnici ležat.user posted image Držim pesti, da bo v pon. res akcija.

Tejči77 - uuu, da meni tole ušpiči moj dec, se mi zagotovo utrga. Saj ni važn, kam je šel, naj kar sam uredi, kar je zakuhal, ti pa lepo počivaj.

miska - a tvojega pa tud malo meče? Kaj zdaj, a potem nisi šla rodit danes?user posted image user posted image

aprilčica - uživaj na žurki, pa ne preveč plesat po mizi no, da ne boš koga prehitela.user posted image

Ah, jaz sem pa spet sama. Je mož danes doma (se je odločil, da bo šel raje jutri delat - je boljš plačanouser posted image   ) in sta šla z malim v hribe. Jaz pa vsa žalostna rečem malemu pikcu, da ga bom spet ful pogrešala in kaj naj počnem sama doma, pa je odgovoril, da lahko v miru pospravljam.user posted image Me res grozno hormoni dajejo, ko smo takole ločeni za vikend, ker jaz praktično za nikamor več nisem.user posted image No, pa sem šla malo v mesto peš, pa za kosilo sem že pripravila, pa mafini so v pečici. Zdaj grem pa kakšen del Lost-a pogledat. 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.8.2009 13:40:43   
Anonimen
miska - a tvojega pa tud malo meče? Kaj zdaj, a potem nisi šla rodit danes?user posted image user posted image

čakiiiiiii, dan je se dolg. pa itak ne bom sla zdaj, ampak proti veceru. ker se dan ko rodis steje za nulti dan. in ne mislim 1ega dneva vec pustit v porodnisnici!user posted image user posted image user posted image

haha ta tvoj mali se je pa zihr po fotru vrguuser posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.8.2009 13:48:40   
Anonimen
modrasmotka se pa res nic ne javlja danes.....
da ni na obzorju nov dojencek!!!user posted image user posted image user posted image
nic pupike. sibam jst po moja 2 divjaka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?