kerala
|
Ojla babnce! Opatija, sem te sumila, da si že na poti v Rim, pa vidim, da si še vedno z nami. Ti kar uživaj te zadnje dneve, ko bo, pa srečno seveda! Muca, torbe za v P jaz tudi še nimam pripravljene, čeprav imam čez 4 dni rok. Ma kaj, nekaj opravkov si moram še pustiti... Pa saj to je tako hitro, spisek je na mizi, stvari so tudi doma, bom že, da bom imela kaj početi, ko se bo začelo! Da bi šlo prehitro, me kar nekako ni strah Hel, jaz se pa še kar vozim, pa ne samo sebe, tudi s puncami vsak dan nekam šibamo. Mogoče bi bilo pa res dovolj? Kaj pa ostale? Zima, a tebi bodo pa kar na rok porod sprožili? A to iz kakega posebnega razloga? Jaz bi tuuuuudi... Tejči, upam, da si boljše, pa da sta z rešila spor v tvojo korist! Too much, mi kar ne gre z glave... Aprilčica, super za žurko! Tvoj recept pa mene tudi miiiika, samo me je prav strah - se mi zdi, da karkoli pojem, vse se takoj v špeh spremeni... Pri meni pa še vedno nobenih znakov, ma kakšen čep, popadki... malo sicer dol pritiska, ampak po moje je to čist normalno. Trebuh vsake toliko otrdi, ampak tudi to nič posebnega. Zgaga, otekanje, bolečine tu in tam... HB prav nič! Spanja raje niti ne omenjam, da ne dražim revic, ki ne morete spati. Vsak dan še malo jogo doma naredim, da se pretegnem in malo razgibam, mogoče pa to res pomaga! Sem pa zadovoljna, da je prav živahen. Zdaj naj bi imel že kar ritem, da se zbuja na nekaj ur, potelovadi, potem pa spet spi. Se mi zdi, da je res tako in upam, da ga tudi potem ohrani! Skratka, saj si ga želim čimprej spoznati, po drugi strani pa uživam te zadnje dneve, ko se topim ob njegovih brcikah in občudujem valovanje trebuščka! Kaj vem, če bom še kdaj... Danes ni nobene na spisku za v Rim, me prav zanima kakšno bo stanje, ko naslednjič sem pokukam Srečno vsem, ki se odpravljate!