hel32
|
OJLA, SEM ŠE TU, Pri meni se pa res nič od nič še ne dogaja in mislim, da bom kr še kakih 14 dni čvekala, no sicer pa nikoli ne veš, kaj se lahko pride vmes, no sicer pa mislim, da še ne bo kaj, ker se mali še močno premetava in dela akrobacije, da jih orng čutim, se mi je pa trebuh že malo nizko spustil in lahk res računam na 14 dni še! Sem prej nalimala slikice od sobice v album, ko vas je tako zanimalo! Vidim, da smo danes dobili 3 nove dojenčice: Ayo, Drnula, Romana24 za pupike, čimhitrejše okrevanje in veliko cartanja! Nisem bla tle cel popoldan, ker sem bila zunaj, mi je soseda plela vrt, jaz sem pa zraven čičala. Glede prereza presredka, jaz sem 1x bila rezana 3 mali šivčki, vozel odpado 2 dan, zdaj je pa fantek, pa zna bit malo večji, no pa vseeno upam, da ne bi bila, sicer je pa odvisno od babice, v MB imajo enga dobrega babičarja, je skoraj sosed in z mojim se poznata, upam, da bo takrat delal, ko rodim!! Želje pa take!! Miška, a ti greš jutri rodit, potem pa srečno! Alisa, uživaj na morju, upam ,da boste hitro prispeli. Živa, si doma? Al imaš net v P? Ee35 mislim, da boš tudi ti počasi v Rim šla! Tejči, če te res tako skrbi glede gibov, jaz se po navadi vležem na hrbet, takrat začne telovadit, pa zdaj, ko pišem tudi telovadi Se še javim po večerji!