Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:16:09
|
|
|
|
tejči77
|
aha, že vidim, en post sem zgrešila. M1987, srečno, pa čim lažji porod.
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:16:44
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Ja Miška preden odrineš se pofočkaj da spremljamo mal dogajanje user posted image user posted image user posted image absolutno. pa se pol, ko bom v P, ko bom sla iz ambulante v porodno Tut lahko. Edino ko boš od klistirja na školki sedela takrat pa kar uživej brez fočkanja
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Tut lahko. Edino ko boš od klistirja na školki sedela takrat pa kar uživej brez fočkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahaha....sestro vrgla iz pisalne mize......bejs, da jst mojim babnicam sporocim, da grem rodit. na wc pa notebooka pa instant net !
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:20:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy cowgirl Punce, a se še kateri pojavlja rahel želatinast izcedek rjavkaste barve ?! Meni se je v soboto zjutraj, pa sem si mislila, ok, verjetno je od petka ker so tako šarili po meni . Zdej se mi je pa spet pojavil, pa ne vem kaj nej pričakujem? Tega je res bolj za vzorček, pa tudi bolečin nimam . Ima katera podobno situacijo? defenitivno cep.....jaz sem 14 po cepu rodila tak da ...
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:25:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute punce....jst sem mojmu lih sporocila, da naj bo v nizkem startu.....se kar ne neha. prej je blo mal pauze zdaj pa s5 kako uro.....pa kar lepo se mi popadek razsiri cez cel trebuh....ce se bo nadaljevalo, bomo sli proti veceru kar proti lj. dokler niso boleci je brez veze it ker se bos nacakala....drugac pa drzim pesti draga sonotranjka!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
dokler niso boleci je brez veze it ker se bos nacakala....drugac pa drzim pesti draga sonotranjka!!! dokler niso boleci je brez veze it ker se bos nacakala....drugac pa drzim pesti draga sonotranjka!!! me je strah, da ne bo takrat ze malo prepozno, ker rabim kar vec ko 1 uro do lj.... pa kako sonotranjka, ce ti pise trzin?
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:27:22
|
|
|
|
KatMat
|
joj punce prec zamenjam z vami bi sla se enkrat rodit!!!!!sm kr jest neucakana namest vas
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:28:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dokler niso boleci je brez veze it ker se bos nacakala....drugac pa drzim pesti draga sonotranjka!!! dokler niso boleci je brez veze it ker se bos nacakala....drugac pa drzim pesti draga sonotranjka!!! me je strah, da ne bo takrat ze malo prepozno, ker rabim kar vec ko 1 uro do lj.... pa kako sonotranjka, ce ti pise trzin? v srcu se vedno cerknicanka!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
se poznave? kateri letnik si?
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:31:40
|
|
|
|
KatMat
|
ne vem ce se 86
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne pol se ne, waaaaay premlada
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:34:55
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 15:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute anja jst mam se 18 dni do roka Ja sej zato pa pravim da chill Valjda vem da dete pride ko pride ampak se prepričujem da vsak špik pa špok ne pomenta začetka poroda Sej pravim da upam, da bo zdej tud najprej voda odtekla pol se bojo pa drugi ukvarjal s tem a so kašni popadki al ne
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:12:25
|
|
|
|
eee35
|
Joj..kok sem jaz zaspala, kot en polh, čist mokra sem se zbudila, katastrofa. Ohladitve, ja ja...Mogoče, ampak ne v moji spalnici . Pa me ni par urc in vidim, da že naslednje se odpravljajo roditi (miška pa itak, ker se odpravlja vsakič po malem )
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:18:45
|
|
|
|
simonalokar
|
M1987 lep porod ti želim in čim hitreje. miška tebi tudi enko čim hitreje. glede P trbovlje se tudi z mojim možekom odločava ter LJ, sam moti me v Trb. ker si 4 sni notri jaz bi pa rada šla prej domov. ker če ne smejo iti naši otročki notr me je groza, da ga nebi videla 4 dni. drugače je pa res če si zmatrana 1 dan lahk daš otročka ponoči sestram in ti ga dajo samo za podojit in nato da se spočiješ zdaj pa mal vn
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:20:57
|
|
|
|
sligica
|
Pozdravljene avgustovke, ali se vam še lahko pridružim? Sem že mislila, da bom šla prej rodit, kot pa se mi bo uspelo prijaviti na ringarajo. Spremljam vas že kakšna 2 meseca, vendar se nikakor nisem mogla prijaviti na forum, danes je moj možek končno ugotovil, da je za to bil kriv moj e-mail naslov in rešil problem. Tu so moji podatki za seznam: PDP 23. 8., 2. nosečnost, 37 let, 1. otrok 7 let, okolica KP...šem pozabila še kaj? Ah ja - punčko pričakujemo . Drugače pa sodim v skupino nespečnic, zgaga me podnevi in ponoči matra kot . Na pregledu ta teden mi je G rekel, da se je dete "zarotiralo" okoli svoje osi, kar pomeni da je z glavico navzdol, vendar sedaj gleda naprej - to pa ni ravno najbolje. Napovedal mi je dolg porod - ima katera izkušnje s to lego? V glavnem, G je šel na dopust in mi rekel, naj se oglasim okoli 20. 8. , če ne bom prej rodila. Upam, da so vaši G, kaj bolj skrbni, kar strah me je tega, da nimam več pregledov do roka... . Pri nas se pripravlja nevihta, upam, da se bo kaj osvežilo. Lepo se imejte, pa čestitke novopečenim mamicam.
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sligica itak dobrodošla Sicer pa ne vem zakaj se sploh oglašam, ker sem sama bolj intenzivno (beri dnevno) začela sodelovati šele kak teden nazaj Sicer ne vem kako je s to tvojo pozicijo (da gleda naprej) ampak sem skoraj prepričana, da to ni njena zadnja poza Men se karnaprej vrtinči not, itak se pa pri mnogorodkah otroci obnašajo čist zbegano do zadnjega (poglej misko_mccute ). Saj je pa tud model tvoj ginekolog. Da te gre v naprej sekirat z dolgim porodom Nezaslišano!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:38:29
|
|
|
|
sams
|
Ojla klepetuljice, sem končno malo zaspala popoldan....vsi trije smo, kako je to meni lepo . Samo sem se zbudila v oblici vode-moj pot. Jaz in mali sva budna, še drnjoha... tejči77, oh ta tvoja mama!!!! Katastrofa! Pa tudi boga si glede 1. poroda, se mi prav smiliš. In sem hotela komentirati, da tudi moj ni preveč prijazen zadnje čase, ko kaj pojamram glede npr. vročine. Čeprav sem zeeelo neobremenjena in nimam nobenih težav in sem v rožicah, boh ne daj, da mu kaj potožim (npr. zdej glede te vročine), je takoj frka. Da kakšna sem, da me vsaka malensost uniči kerala, midva sva se pa v petek poskusno šla kopat v KP plažo. Prvič v življenju!!! Sej je pasalo! Ampak nekaj me pa razjezi ko sto !!!! Ob uri, ko sva midva že šla (okoli 10), so nekatere "pridne" mamice šele prihajale s svojimi dojenčki!!! Pa to ni nobena ura za hodit na plažo s takimi majhnimi. OK, v KP plaži je še OK, ker je dosti borovcev, ampak ko jih vidim kje brez senčnikov ali kaj takega pa mi dvigne pritisk. Zadnjič okoli 11h je na največjem soncu en očka hotel umiriti dojenčka, ki je ful jokal in moj si ni mogel kaj in mu je rekel, da joče zato, ker mu je prevroče (da ne govorim o tem, da je bil preveč oblečen)... Ali pa, pazite to: smo videli eno mamico zdej poleti, ki je na vozičku imela spodaj eno fajn toplo DEKICO in gor je bil en na pol skuhan dojenček!!!! Mislim..... Miska, me prav zanima, kako bo s tvojim odhodom v LJ! Sem poslala sms Flori, da vidimo, kaj je. Po mojem pa bodo tudi od Sanikee kmalu kakšne novičke . Pri nas je ravnokar bila nevihta: v skupnem trajanju celih 5 sekund!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:42:41
|
|
|
|
sams
|
Imamo še eno dojenčico!!!!! V petek zjutraj (31.7.) je Flora2 dobila deklico Dašo. Je zdrava in lušna za pojest. Danes so prišli domov in bo javila, ko lahko. Bravo, škoda samo, ker si za las zgrešila avgust!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:48:40
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ojla, ma kolko ste naklofale, pridne babe! miska: ma ti bi kr šla, ne? te prav vidim, da si želiš it alisa: kaj prideš še k nam malo popucat? meni se tako ne da tega delat, da ne znam povedat... nardim čisto kadar je res krizno stanje super zgleda, da porodnišnica, po slikah sodeč in predstavitvi.. veste kašno je pr nas? jao bože, dobro, da dobijo kaj denarja od sponzorjev in donatorjev, drgači je res živa žalost, no.. škoda, ker te reči bi mogle bit poštimane.. sams: a imate že dež? pr nas pada in jst uživam, ker je malo lažje za dihat, celo noge so hvaležne Jst in kolegica pa sva prestavli zmenek, ker je bla pr njih toča, pa itak dežuje in mularija ne more bit v hiši več kot tolko cajta. Zdaj krotit dva divja 2- letnika pa ni ne meni ne njej želja, bomo izvedle pa to jutri ali pa v sredo..
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:50:19
|
|
|
|
aprilčica07
|
sams: lih sem hotla vprašat, če si dobila kašno obvestilo do flore... ma super, za Dašo, čestitke mamici in tatiji, dojenčici pa dosti zdravja!
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:54:22
|
|
|
|
sams
|
ja aprilčica, izgleda, da sva midve hkrati pisale. Flora pa pravi, da ni imela cifer, zato ni mogla sporočiti. Ah, nosečniška zmedenost . Ma kaj nosečniška, pri njej je že otročniška ... Aja, si me nasmejala s tvojim odhodom v trgovino . Ampak imam tudi na sumu Ayo, ki če se ne javi kaj hitro, jo bom tudi pobarala kako je kaj ... Mi pa gremo potem, ko se glavni drnjohač zbudi in se jaz stuširam malo v trgovine, ker se mi bo zmešalo že bit doma. Pa mali je boljše, tako da akcija.
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 16:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mater ej..... house arest za 2 mesca, takoj ko pride ven! mislim, zdaj se pa ze prav norca dela iz mene. se je s5 potuhnila.alpa se pripravlja na novo rundo.... alpa mi sam psiha dela 100 na uto, ker bi tooooolk rada ze sla, noooo trenutno je cist mir, ze kako uro.isto je blo pred kosilom. pol pa je zacela s5 šopat! ja cestitke za DAŠO!!!!!!! dajmo, punce, da izenacimo! Sligica, tipa dobrodosla! od snike je ze kaj novic?
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 17:01:00
|
|
|
|
sams
|
aja, kerala: moj brat se glih vrača iz Londona (menda danes), ampak ti sporočim, ko gre spet on ali njegova punca, OK? Takrat bodo naši že malo večji in bomo spet lahko izbirale novo kolekcijo
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 3.8.2009 17:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pa pivo bi spila! in to takoj zdaj! ni vrag, da ne bom sla v stacuno iskat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?