|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 14:04:02   
tejči77
ja, drnulauser posted image najboljš da se zapeljem kar v PO. Kaj bi me debelo gledali tamuser posted image , pa bi rekla, da sem ravno na poti z morja. Pa sem se malo vmes ustavila, da rodim.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
3.8.2009 14:11:54   
tejči77
kerala, nič ne imej slabe vesti glede kopanja v morju. Ker nima kaj bit, je pa božanskouser posted image .
Ja sem brala za tvojo mamo, da vidve tudi nimata najboljšega odnosa, no, zadnje čase ga sploh nimata. Pa je res najboljše se s tem sprijaznit in it naprej. Drugače kar premlevaš in ti je hudo, pa nima smisla s tem življenja zapravljat.

Alisa, sploh nisem vedela za Trbovlje, a imajo tam novorojenčku prijazno porodnišnico al kako se že reče, 24 urno bivanje z novorojenčkom?

Akcija na pultu, no, zanimivo, še nisem poskusila, sam ne vem če ni moj malo premajhen za to. user posted image Bomo preverili, če bo prilika.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
3.8.2009 14:14:12   
Tanchy
Jst si kot čep predstavljam kaj večjega user posted image ...itak pa nimam pojma zdej sm čist odklop user posted image .

Pol nejboljš da kr počakam na kakšne bolj konkretne popadke in gasa.... al je treba prej it? Groza, zdej sm pa panična zato, ker ne vem kaj nej...sej bi šla rodit, pa tut če tok prej, da je konec vprašanj user posted image . Itak so rekli, da ni panike, če se prej rodi.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
3.8.2009 14:15:32   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

Jst si kot čep predstavljam kaj večjega user posted image ...itak pa nimam pojma zdej sm čist odklop user posted image .

Pol nejboljš da kr počakam na kakšne bolj konkretne popadke in gasa.... al je treba prej it? Groza, zdej sm pa panična zato, ker ne vem kaj nej...sej bi šla rodit, pa tut če tok prej, da je konec vprašanj user posted image . Itak so rekli, da ni panike, če se prej rodi.

Brez panike, če še ni popadkov se ti nikamor ne mudi

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
3.8.2009 14:26:14   
tejči77
Tanchy, se pridružujem mnenju romane, če ni popadkov kar lepo počakaj, razen če ti voda odteče. Nič panike.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
3.8.2009 14:40:59   
Alisa
ja za Trboveljsko porodnišnico je tak;
- pl. za prisotnost partnerja nimajo oz. je brezplačno
Možnosti poroda; - leže, sede, kleče
Obiski; za očete od 11-18h
ostali od 15-16h
evo še mal opisa; Meni se ne zdi slabo.
AŠE PORODNIŠNICE: Trbovlje 27.07.2009, 09:40 / Natalija Rus V splošni bolnišnici Trbovlje se na porodno-ginekološkem oddelku na leto rodi od 500 do 600 otrok. Tu rojevajo predvsem ženske iz okoliških krajev in občine.user posted image (Foto: Bolnišnica Trbovlje) Porodniški oddelek ima dve porodni sobi, ki sta sodobno opremljeni. Porodni postelji omogočata rojevanje v različnih položajih. Okolje ponuja možnost, da porod poteka v prijetnem in intimnem vzdušju.Porodnici lahko med porodom stoji ob strani partner ali druga oseba, ki jo porodnica želi ob sebi. Za prisotnost ne zahtevajo plačila, zaželeno pa je, da je spremljevalec obiskoval materinsko šolo.Nosečnicam pred porodom omogočijo tudi ogled oddelka in porodnih sob ter pogovor z babicami, ki vodijo porode.Način porajanja prilagajajo željam in pričakovanjem porodnice. Za lajšanje porodnih bolečin v zadnjem času največ uporabljajo epiduralno analgezijo. Je brezplačna in v kolikor jo porodnica želi, se mora o tem predhodno dogovoriti z anesteziologom bolnišnice. Carskih rezov opravijo približno 17 odstotkov, večino v spinalni anesteziji. user posted image (Foto: Bolnišnica Trbovlje) Po porodu sta mamica in novorojenček nameščena v dve- ali triposteljno sobo, kjer po normalnem porodu ostaneta štiri dni, če se je otrok rodil s carskim rezom, pa od sedem do osem dni.V porodnišnici Trbovlje zagotavljajo 24-urni popolni rooming, kar pomeni, da sta mamica in novorojenec lahko skupaj dan in noč. Če je katera od mamic preveč utrujena ali ima za seboj težek in dolgotrajen porod, pa lahko novorojenčka ponoči brez skrbi prepusti v oskrbo sestram.Dojenje podpirajo in lahko se pohvalijo z velikim odstotkom dojenih otročkov. Otroške negovalke, sestre in babice so posebej usposobljene z usmeritvijo za kvalitetno dojenje, za to imajo tudi certifikat. user posted image (Foto: Bolnišnica Trbovlje) V primeru, da ima novorojenček ob ali po porodu kakršne koli težave, je zanj dobro poskrbljeno. Pediater je vedno na razpolago. Preden otrok odide iz porodnišnice, mu z ultrazvokom pregleda kolke in glavico ter opravi osnovne krvne preiskave. Pri zahtevnejših primerih prezgodaj rojenih ali bolnih novorojencev pa sodelujejo s pediatričnimi oddelki oziroma intenzivno nego v KC v Ljubljani.Na porodno-ginekološkem oddelku trboveljske bolnišnice je čutiti povezanost kadra in prijetno vzdušje; to povedo tudi srečni in zadovoljni obrazi mamic.  

< Sporočilo je popravil Alisa -- 3.8.2009 14:44:32 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
3.8.2009 14:42:51   
Anonimen
punce....jst sem mojmu lih sporocila, da naj bo v nizkem startu.....se kar ne neha. prej je blo mal pauze zdaj pa s5 kako uro.....pa kar lepo se mi popadek razsiri cez cel trebuh....ce se bo nadaljevalo, bomo sli proti veceru kar proti lj.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.8.2009 14:43:53   
Anonimen
tancy, gres v lj? da se ne srecave zveceruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.8.2009 14:47:59   
Anonimen
sam pismo, nooo!!!!
res se ne bi hodila samo kazat tja. ce sem ze tam,da nardimo do konca. a lahko zahtevam v primeru, da sem tam-tam umetno sprozitev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.8.2009 14:53:15   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sam pismo, nooo!!!!
res se ne bi hodila samo kazat tja. ce sem ze tam,da nardimo do konca. a lahko zahtevam v primeru, da sem tam-tam umetno sprozitev?

Nimam pojma, samo glede na to da imajo že tko fuuuuuullllll gužvo nevem če bi se ukvarjal še z sprožitvijo poroda. Pomoje bi te poslal domov pa še v slabo voljo bi te spravil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.8.2009 14:53:28   
tejči77
uh, miska, očitno gre zares. Držim pesti, da boš rodila s čim manj bolečinamiuser posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
3.8.2009 14:55:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

uh, miska, očitno gre zares. Držim pesti, da boš rodila s čim manj bolečinamiuser posted image

ma jst kr ne verjamem. po mojem da se bo pomirilo vseskupuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.8.2009 14:55:10   
tejči77
alisa, hvala za izčrpne podatke. Res zgleda prav dobr. Se bom z mojim malo pogovorila, kaj on misli.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.8.2009 14:56:36   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa
Možnosti poroda; - leže, sede, kleče
Obiski; za očete od 11-18h

tole mi je pA ZELO VŠEČ

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.8.2009 14:58:16   
Drnula
miska se mal pocaki, boš videla proti večeru če se bo stopnjevalo ne boš več dvomila o tem ... 

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
3.8.2009 14:58:39   
Anonimen
Nimam pojma, samo glede na to da imajo že tko fuuuuuullllll gužvo nevem če bi se ukvarjal še z sprožitvijo poroda. Pomoje bi te poslal domov pa še v slabo voljo bi te spravil

bom rekla da grem naslednji dan domov. pa se ene nosecke bojo fraj na hitrouser posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.8.2009 15:00:45   
Anonimen
Stara kam se pa teb mudi? Maš še vsaj en teden cajta preden začneš s popadki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
3.8.2009 15:01:46   
Alisa
miška jaz bi še malo počakala, če se bo pa stopnjevalo pa le pejt.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.8.2009 15:02:07   
Anonimen
anja jst mam se 18 dni do rokauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.8.2009 15:02:57   
Anonimen
ja saj bom. do vecera pocakam. ce se ne umiri, bom sla. ce pa se bo stopnjevalo pa itak

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.8.2009 15:04:09   
M1987
Čao user posted image Se mi zdi, da sem imela ponoči popadke - 4x na pol ure in 2x na 15 min, nato se je umirilo. Danes sem imela pregled in CTG ni zaznal popadkov pa me pogleda pa pravi, da je čep že na poti, da sem 2 cm odprta in da bom čez 2 dni rodila. Jaz samo kaj??? user posted image user posted image user posted image user posted image In pridem jaz dam, grem jest, spat, se zbudim, grem na wc in res glej čep - kepa rjavkaste sluzi kot žele user posted image No saj prvi PDP je bil 4.8., drugi PDP pa 12.08, tako da bo prvi bolj držal user posted image Tiste, ki imate 5.8. rok se mogoče vidimo, bomo videli koliko se bo naši pupi mudilo user posted image Sem pa vesela, da je v pon obrat uspel in je mala ostala obrnjena na glavico. Super user posted image Srečno vsem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.8.2009 15:05:47   
tejči77
AnjaPH, ko hoče dete na svet ne vpraša kdaj je PDPuser posted image , miska, čakaj da vidiš kaj se bo zgodilo, saj druga ti ne preostane. Ampak , če se ti je že kar ornk začelo dogajat je to pomoje znak, vsaj za danes ali jutri, da bo zares.
Mene samo tu pa tam malo zategne, ampak jaz imam še čas. Pri meni so samo priprave.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.8.2009 15:11:02   
romana24
M1987 srešno pot v Rimuser posted image . In da čim prej stisneš malo kepicouser posted image user posted image , ker 2cm je pa že kar lepa.

Ja Miška preden odrineš se pofočkaj da spremljamo mal dogajanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.8.2009 15:15:00   
tejči77
romana, kje si pa to zasledila, za M1987 mislim? A odhaja rodit?

Slikice naše Larise

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.8.2009 15:15:30   
Anonimen
Ja Miška preden odrineš se pofočkaj da spremljamo mal dogajanje user posted image user posted image user posted image

absolutno. pa se pol, ko bom v P, ko bom sla iz ambulante v porodnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?