hel32
|
Čestitke Mamici Flori za dojenčico Dašo Ja, nič zgleda, da se je kr resno začelo, pa m1987 tudi že na poti v Rim! Sanikaa, mislim, da že rojeva, Ayo je tudi sumljiva, je verjetno tam nekje Miška, mislim, da ti tudi nisi daleč od porodne Sligica, dobrodošla med sotrpinkami v zadnjem mesecu Sams, vem, kako so ene mamae pametne in peljejo svoje malćke ven v največji vročini, pa še oblečejo jih kot eskime, mislim, kje imajo pamet? SEm tudi jaz malo zadrnjohala, je blo tak fino, pa še mala nevihtica je bila. Aja, glede hrane, meni se zadnje dni samih packarij lušta, zdaj sem pojedla 2 vrsti napolitank, ki jih nikoli ne jem, bomo potem hujšali Dragi je pa na tehničnega šel, sem ga prosila, da mi prinese iz BC uno flaško in blazinice, upam, da bojo imeli, če ne so si prodajalke boge, ker bo tako dolgo tečnaru in rogovilo, do mu bojo mogle dat Ja ene pa še imamo čas z popadki, ane Aprilčica, naš fantič še veselo skače in vadi karate v mamici, morem pa priznat, da komaj čakam da ga vidim kakšen je. Pri meni se še nič konkretnega ne dogaja. Sem danes mislila v lekarno po zadnje stvari, pa mi je blo tako vroče, da sem se za ta podvig odločila na kak bolj deževen dan. Grem vodoravno!