|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 17:04:39   
Anonimen
Jest sem lih včerej eno pivce, pol sem mela pa ponoč veselico k me je navijal, pa še zdele sem se nalezla od tebe da me skoz šraufa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.8.2009 17:06:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image no?????!!!!!
si vidla??? A!????
kam noris, anja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.8.2009 17:07:10   
Anonimen
grem po pivo!
bo katera?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.8.2009 17:07:34   
aprilčica07
miska: jst sem včeraj spila eno dobro pivce, Ožuljsko, madona je pašalo.. res je blo dobro..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja teli naši otročki nas znajo fejst hecat... se mi zdi, da so babnice še malo hujše, kot fantički.. no, naša brca kot nora, tako,da mislim, da bom jst tle gori med znajimi ostala... jeb.. ena mora bit zadnja, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
sams: ja, imaš prav, Ayo je tudi med sumljivimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma imamo pa pravo nevihto in kako paše...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje se mi trga, nouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.8.2009 17:11:04   
romana24
Sligica dobrodošlauser posted image in upam da še kako rečemo tuki gor preden greš rodituser posted image user posted image . A tako da je tut to narobe če je user posted image  gleda naprej. A da se pa med samim porodom zarotira pa ni verjante?

Čestitke Flora2 za Dašo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.8.2009 17:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

miska: jst sem včeraj spila eno dobro pivce, Ožuljsko, madona je pašalo.. res je blo dobro..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja teli naši otročki nas znajo fejst hecat... se mi zdi, da so babnice še malo hujše, kot fantički.. no, naša brca kot nora, tako,da mislim, da bom jst tle gori med znajimi ostala... jeb.. ena mora bit zadnja, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
sams: ja, imaš prav, Ayo je tudi med sumljivimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma imamo pa pravo nevihto in kako paše...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje se mi trga, nouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nak, to pa ne. Mi je čarovnica prestavla rok iz 28.8. na 7.9. user posted image  Ampak jest vem da bo zdej zdej user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.8.2009 17:18:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image user posted image no?????!!!!!
si vidla??? A!????
kam noris, anja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dej tamav mi spi že dobre tri ure pa nimam kej za počet pol me pa tkole švasa user posted image  Jest pijem Stello, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.8.2009 17:19:08   
Tanchy
Oj, jst sm še kle user posted image , zaenkrat. Sem pa preverila...vztrajno se mi lušči čep, tako da zdej čakam jutri na pregled pri svoji G (seveda, če dočakam).

Sem pa govorila z babico tko, da je potrdila vse skupaj in mi zagotovila da PDPja zagotovo ne bomo dočakali user posted image . Bomo videli do katerega datuma bomo prilezli - mogoče se pa z misko res srečava v Lj na klistiranju user posted image user posted image user posted image .

Sem pa took besna, ker sploh nimava še posteljice poštimane kot je treba za user posted image , prejle sem previjalno pripravla, pa za domov. Sem zgodnja, ane?

Mislim, da bo treba 3. del odpret....

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.8.2009 17:20:09   
hel32
Čestitke Mamici Flori za dojenčico Dašo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, nič zgleda, da se je kr resno začelo, pa m1987 tudi že na poti v Rim!
Sanikaa, mislim, da že rojeva, Ayo je tudi sumljiva, je verjetno tam nekje
Miška, mislim, da ti tudi nisi daleč od porodneuser posted image
Sligica, dobrodošla med sotrpinkami v zadnjem mesecu
Sams, vem, kako so ene mamae pametne in peljejo svoje malćke ven v največji vročini, pa še oblečejo jih kot eskime, mislim, kje imajo pamet?user posted image
SEm tudi jaz malo zadrnjohala, je blo tak fino, pa še mala nevihtica je bila.
Aja, glede hrane, meni se zadnje dni samih packarij lušta, zdaj sem pojedla 2 vrsti napolitank, ki jih nikoli ne jem, bomo potem hujšaliuser posted image user posted image user posted image
Dragi je pa na tehničnega šel, sem ga prosila, da mi prinese iz BC uno flaško in blazinice, upam, da bojo imeli, če ne so si prodajalke boge, ker bo tako dolgo tečnaru in rogovilo, do mu bojo mogle dat user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ene pa še imamo čas z popadki, ane Aprilčica, naš fantič še veselo skače in vadi karate v mamici, morem pa priznat, da komaj čakam da ga vidim
kakšen je. Pri meni se še nič konkretnega ne dogaja. Sem danes mislila v lekarno po zadnje stvari, pa mi je blo tako vroče, da sem se za ta podvig odločila na kak bolj deževen dan.
Grem vodoravno!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.8.2009 17:20:57   
aprilčica07
prej sem pozabla: stigica dobrodošla tle gori!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AnjaPH
A tako, pol mi bo mogoče celo ratalo, da ne bom zadnja... user posted image user posted image user posted image sicer bi pa tudi jst že kr šla, no bi počakala še ta teden, da proslavimo prijateljičinih 40 let, pol pa porodna prihajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miska: si šla po pivo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.8.2009 17:21:52   
Anonimen
Tanči ... čep na pol šel, ona pa hladna ko špricer user posted image  

Sej sploh nočm razmišljat kok bi mela pulza na tvojem mestu user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
3.8.2009 17:23:34   
aprilčica07
hel32: ja, kje smo še miuser posted image tudi jst sem imela plane, da danes naštimam boršo za v Po, pada grem v lekarno in take reči.. itak, da ni  blo od tega nič.. zdaj sem vsa vesela, da pada dež in lažje dihamooo, vsaj zdaj.. pa japonke sem si celo lahko obula, prej sem mogla bit bosa, ker ni šlo na nogo ama ništa več..
sams: glede voženja otročkov v taki toploti ven, pa ne bi komentirala.. naš je tečen že če mu je lih malo pretoplo, da pa tako kuri in da še manjšega pelješ ven.. haloo=????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
3.8.2009 17:24:57   
aprilčica07
tanchy: uffa, ti boš kmali pestvala.... jst bi bla mislim, da precej nervozna v tvojem stanju, ti si pa res skulirana..user posted image

Ah, pridem nazaj, grem neki poštimat.

Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.8.2009 17:40:08   
*anč*
Draga Flora!

Čestitke ob rojstvu hčerkice Daše! Hitro poročaj kako je šlo user posted image .

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.8.2009 17:45:29   
*anč*
aprilčica  jst sm tut še tle user posted image . sem pa tja me kej zaštiha, ni pa še nobene akcije. naša mala je mela pa učeri športni dan, je cel dan brcala in ritala ko nora, dans pa bolj ko ne spi, tko da se ji pomoje tut ne mudi nevem kam user posted image .

tancy in M1987  user posted image za čep!  sam ne prevelike panike delat ... ene rodijo šele kake 10 dni po odluščenju, seveda pa lahko tut čez par ur user posted image .

dobrodošla stigica!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.8.2009 17:47:42   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Tanči ... čep na pol šel, ona pa hladna ko špricer user posted image  

Sej sploh nočm razmišljat kok bi mela pulza na tvojem mestu user posted image

Ja, ja sej ni panike, res. Itak komi čakam na user posted image  pa še vesela sem, da bom mogoče pa res dočakala ta pravi poorod brez CR. Mogoče, nikoli pa ne veš.
Moja babca mi dela popoldan, tko da če grem v RIm, grem takrat user posted image .
Samo sem pa mal prebrala, so šle ene rodit skoraj 14 dni po odliščenju čepa user posted image

Flora user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dašo!!!!
Stigica in ostale " nove" avgustovke DOBRODOŠLE!
Pa miska tvojemu Tadeju pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.8.2009 17:51:19   
sligica

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

Sligica dobrodošlauser posted image in upam da še kako rečemo tuki gor preden greš rodituser posted image user posted image . A tako da je tut to narobe če je user posted image  gleda naprej. A da se pa med samim porodom zarotira pa ni verjante?

Hvala vsem za dobrodošlico, ja končno sem začela sodelovati na tem forumu, zdaj res ne mislim še it rodituser posted image ... Čeprav danes ponoči okoli 3:00 je tudi mene nekaj ščipalo, pa trebuh mi je otrdeval zelo pogosto, potem pa se je zadeva umirila.user posted image mi je pa itak že napovedal, da bom rodila 2 tedna prej. Upam, da se moti.

Romana24: če plod gleda naprej, pomeni, da bo "prodiral" ven z najširšim delom glave. Tudi med porodom se lahko obrne pravilno, kar traja nekaj časa, lahko pa se celo obrne z obrazom navzdol in se še bolj zagozdi. Veliko več je možnosti za vakuumski porod oz. CR, pri porodu pa je potrebna prisotnost izkušenega porodničarja. Tako piše v knjigi o nosečnosti, ki jo imam doma. Nič kaj obetavno...upam, da se bo obrnila prav, še je nekaj časa. G mi je napovedal, da bo bolj med drobnimi, kar je morda v tem primeru prednost.
Nočem se preveč obremenjevat s tem, zato raje uživam v brcikah, ki so zaradi lege najbrž bolj izrazite - v primerjavi s prvo user posted image .

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.8.2009 17:59:43   
opatija
Ojla!

Flora2 čestitke za Dašo!!!! lepo se cartkejte pa srečno mladi družinici!

Sligica dobrodošla!

Tudi jaz sem dočakala nevihto, ki pa tud slučajno ni ohladila kot bi si želela. Od mene kar teče, res pa je, da počnem same ogrevalne stvariuser posted image Najedla sem se kot da bo konc sveta, končno sem zlikala plenice, perem že tretji pralni stroj (pa en me še čakauser posted image ),spucala sem kopalnico, zdej grem pa sesat. Lub se mi čisto nič ne, ampak me branje vašega čveka tera, da moram mal pohitet. Ful se vam že dogaja, sploh miska, ti si čist divjauser posted image Kam se ti tok mudi!? Še vsi so pršli ven, ni hudič da bo tudi tvoja bejbikauser posted image

S temle pivom ste me pa čist zakurle. TOOOK bi mi pasuuuu! Čakam user posted image da pride iz službe, pol pa na balkonček, noge v luft (izjemoma jest in ne on, ker mi jih vedno podturi da ga moramj čohatuser posted image ) pol pa pirčekuser posted image Kar čutm kako fajn mrzu bo...

Glede oblačenja otročičkov se meni na splošno zdi, da jih večina pretirava. Jaz še vedno ne vem, kaj naj vzamem v porodnišnico za user posted image ??? Meni te žabce, pa trenerkice, pa kapce!!!, pa copatki nikakor ne grejo... Vroče je za znoret, v avtu bo sigurno tud vroče in klime lih ne bi nažigala, pol pa še lupinica, ne vem no. Jest kolebam med pajackom s kratkimi hlačkami in kratkimi rokavčki, maksimalno pa tanek body z dolgimi rokavi in hlačke z pokritimi stopalci, tankimi seveda. Če pa slučajno pride do nepričakovane ohladitve bom imela pripravljeno tanko jopico s kapuco in tanko odejico.

Zdej pa šibam sesat, da bo tega gnezdenja že enkrat konc. Rada bi še kakšen dan prelenarila in samo crkljala tamaučka, pred vikendom bi šla pa tud jest rada rodituser posted image Samo upam, da ne bom spet maratonka, ki teče častni krog, ker je enostavno prevroče! Se bom usmilila user posted image in predlagala user posted image , ker je revež takooo zapostavljen (že DVA dni nisva!!! ... je moj tud razvajen in se sam sebi smili, da je kr noro...). Pri Nikcu ni sicer nič pomagalo, sva teden čez rok vsak dan, pa sem bila klub temu čist zaprta, zdej pa upam, da bo delovalo. Pritisk v hrbtenici je konstantno prisoten, tako da imam občutek, da sem tokrat bližje...

Drage moje, držte se!

Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.8.2009 18:34:50   
Anonimen
evo, punce:user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.8.2009 18:37:02   
Anonimen
Lih prov okrogla sta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.8.2009 18:50:31   
Anonimen
u, je.b.enti! tasca klicala.....prideta s tastom okoli, bajta pa na glavo obrnjena---->
ADIJOOOO!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoce pa kj finega prneseta. prideta 2x na letouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 3.8.2009 18:53:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.8.2009 18:54:33   
Alisa
jst bi tud piruser posted image .
Kaj pa se vam dogaja da tok čvekate, odspim eno uro pa sta 2 straniuser posted image , čveke čvekaste.
No medtem ena lepa novička - četitke Flori in amli Dašiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa novim avgustavkam lepa dobrodošlica.
Kaj miška si še z nami?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.8.2009 18:54:46   
tejči77
klepetulje smo, ja. Zdaj sem še jaz začela klepetat.user posted image
Sams nisem napisala porodno izkušnjo, da bi se smililauser posted image , tako je pač bilo, zdaj pa upam na boljše.user posted image .
Veš kaj, da mu ne smeš nič potožit, pa te že ima za mehkužno! Bi te moral kakšen dan res s kakšno tečko zamenjat, da bi videl kakšno fejst in vzdržljivo ženskico ima.user posted image

Glede plaže in dojenčkov - ko smo se mi šli kopat v ieso sem se najprej skregala z mojim, ker se je hotu kar na plažo vreč. Sem ga kar na glas okarala, da niti slučajno. Moj otrok bo ves dan lepo v senčki. In je biljezen kaj si zmišljujem. Smo se kar namučili, da smo si našli lepo senčko. Sem pa gledala druge vozičkarje in otročičke, bog pomagaj, so se mi res smilili - otroci, starši ne, njih bi kar nekam pribila.

Flora, čestitke za Dašo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ste imele prav tiste, ki ste rekle, da je sumljiva.user posted image

sligica
, seveda dobrodošla.

miska, a spet se je umirilo, te pa res malo zafrkavauser posted image

uh, pivo, jaz že celo nosečnost nisem poskusila alkohola, pa bi tudi meni pasalo, kakšen deci toplega vinauser posted image . Mter mi delate lušte s tem pivom, pa ne smem.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.8.2009 18:55:59   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

u, je.b.enti! tasca klicala.....prideta s tastom okoli, bajta pa na glavo obrnjena---->
ADIJOOOO!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoce pa kj finega prneseta. prideta 2x na letouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče kak pir za mene?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.8.2009 18:58:57   
Anonimen

Mogoče kak pir za mene?

mam se!.... pohiti!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala 2 letita po bajti s cunjo pa prontotom u roki pa pojeta(vpijeta):   đinguuuul beeeeel, đinguuuul beeeeel!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?