|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
5.8.2009 15:18:00   
bjondi
user posted image  sončkom za 2 meseca...

Pišuka naš pa spi že od začetka čez dan ta veliko rundo od 11-ih do 15 sledi joškica in povleče še do 17-ih...drugače pa ne zdrži zjutraj ko se zbudi dlje kot 1,5 ure da je pokonci...zvečer pa ga tudi mi ne pustimo panat oz. tud sam ne zaspi...pol pa kopanje 21.15 in joškica tko da nekje ob 22-ih pana...
Je pa problem ker mi ponoči kr neki gunđa-ne joka ampak se preteguje pa kaj vem kaj še dela,tako da ne vem če mi čez dan preveč ne pana...vem pa da je bla karin ista čez dan skoz jedla spala in ponoči gunđala...še zajoka ne za joškico ga kar sama ven vzamem,če vidim da so joškice pred tem da mio jih raznese...

Mu pa nekaj nosek nagaja user posted image  ...kaj naj mu kar iz fiziološko spiram...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.8.2009 15:20:15   
lenika
Mi imamo tudi že ritem, ki bo upam ostal. Zvečer zaspi ob 21.00 sama z dudico v postelji. Za dojenje se zbudi nekje okoli 5.00 in potem zaspi še do 8.30. Nato v vozičku dopoldne spi kakšne pol urice do urico, nato okoli 12.00 zopet zaspi za kakšne 3 ure. Okoli 18.00 potem še zadrema za kakšnih 20 minut in to je to.

Drugače pa sva danes cel dan same, ker ati pride šele zvečer iz službe, a se mi vseeno zdi full enostavno samo z njo, ker je večji na morju.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.8.2009 15:56:04   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: minča

Aja, pa še to? A že kaj user posted image ? Mi še ne, se spravljamo pa nekak še ni ratal, ni cajta, se je kar treba organizirat in preštudirat urnik naše miške...upam da bo za vikend kaj več cajta...

Mi že pridno 14 dni. Moj ves blažen okrog hod. Mava srečo, da je tmičkn ponoč priden in kakšne prekinitve z jokom nisva deležna. Morm pa rečt, da men tok paše, da sva do sedaj še vsak dan in je moj reku, da sva že vse not prineslauser posted image

Punce, vse k greste na morje, uživajte, pa čim več sončka in prespanih noči. Mi smo se pa odločl, da gremo 2. teden septembra, upam, da bo vreme še zdržal. Princeska gre letos v 4.razred, pa nova učiteljica..., pa sva rekla, da naj bo prvi teden v šoli, pol jo pa pičimo

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.8.2009 16:50:42   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

na hitrco:

ravnokar iz pregleda, vse ok, bulice v zatilju so res samo bezgavke, tko da sm si kr oddahnila. sm pa še šla k G po tablete, mi jih je dala za 3 mesece. jutr jih začnem jemat, pa bomo vidl.

Kaminek
samo da je vse ok s Patricijo. A sem prav videla - kar 6 cm je zrasla? user posted image user posted image user posted image to pa je babnica in pol ima pa hiter poskok v rasti. No pa upam da se ti mlečnost izboljša user posted image user posted image user posted image

jp, je tamala kr zrastla, pa glih 1kg pridobila. ker vidm po oblačilih, po dolgem ji že marsikaj ni več prav, po širini pa bi še komot šlouser posted image
jah, sm si res oddahnla, da ni nč kej narobeuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.8.2009 16:53:39   
kaminek
naša pa tud lepo spi ponoči, potem po zajtrku spet, zdele se pa trudmo spet mal zapančat

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.8.2009 17:07:44   
Anonimen
jaz bi pa prosila za kak nasvet glede vnete okice. danaji je namreč danes začelo nekaj tečti iz okice. baje je dobro kar moje mlekouser posted image kako pa ji izpiram? a kar kapljico stisnem v okico? in koliko x na dan lahko?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.8.2009 17:22:13   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

jaz bi pa prosila za kak nasvet glede vnete okice. danaji je namreč danes začelo nekaj tečti iz okice. baje je dobro kar moje mlekouser posted image kako pa ji izpiram? a kar kapljico stisnem v okico? in koliko x na dan lahko?

Tom je imel kakšen teden nazaj tudi vneto očko in sem mu izpirala s fiziološko tekočino in je imel v dveh dneh čist zdravo.
Res pa je, da pravijo da je zelo dobro čiščenje očk z materinom mlekom. Po moje je  najboljše, da si izčrpaš malo mleka na košček vate. 

Držim pesti, da bodo učke čimprej zdrave.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.8.2009 18:05:09   
smrketa24

jaz sem Mateju vsakič kar med dojenjem kapnila kapljico ali 2 neposredno v učka in je bilo po dveh dnevih ok. sem mu pa med vsakim dojenjem kapnila v oči.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.8.2009 18:26:56   
kalanteja
jaz bi pa prosila za pomoč, namreč ne vem kako naj spravim temenca dol iz lask oz. glave, vsak drug dan jo kopam in ji pred kopanjem za 10 min namažem lasišče z olivnim oljem, pa nič kaj dosti ne pomaga, oz. ne lušči se dost, mogoče kj narobe delam ....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.8.2009 19:07:56   
majana79
Jaz mu glavico umivam s peno za temenca od Mustele (v lekarni se dobi), pa tut ne gre lih stran... Enkrat sem na forumu prebrala da je ena spravila vse takoj stran z ribodeminom (tudi dobiš v lekarni). To bom probala danes na enem koščku glave, pa poročam kako bo.
Ni pa to nič groznega, samo grdo izgleda...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.8.2009 19:20:47   
Hanuši

deja mi smo mel vneto učko, ko smo prošli iz porodnišnice, najprej sem sperala s fiziološko, in, ker po 4 dneh ni bilo dobro nama je teta predpisala kapljice Tobrex, pa po 4 dneh še vedno ni bilo boljš, nama je pa dala mazilo Tobrex in je blo po enem dnevu dobr.

Za materino mleko mi je pa rekla, da to ne priporočajo več, ker mlečna kislina lahko zapaca solzevode, kar so pa potem lahko še hujše težave, tko, da ti jaz tega ne bi svetovala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.8.2009 19:22:52   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jaz mu glavico umivam s peno za temenca od Mustele (v lekarni se dobi), pa tut ne gre lih stran... Enkrat sem na forumu prebrala da je ena spravila vse takoj stran z ribodeminom (tudi dobiš v lekarni). To bom probala danes na enem koščku glave, pa poročam kako bo.
Ni pa to nič groznega, samo grdo izgleda...

Zanimivo, men so tut od mustele svetovali, da je super in da je edina , ki jih dol sprav. No evo, draga je pa tut ful, ribodermin mam pa valjda doma

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.8.2009 19:53:31   
majana79
Res je draga, jaz sem jo sicer dobila 2 € ceneje, ker je v lj. lekarnah v akciji, če imaš njihovo kartico in 'pike' - jabučke. Da pa edina pomaga, pa malo dvomim... user posted image Vsaj nam ne... 

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.8.2009 22:07:28   
10ka
spanje - kar ne morem verjet, ko berem, kakšne nočne spance imajo vaše user posted image . od 22-5h?? pri nas je to samo v sanjah. ponoči bi se pikica ves čas dojila, pa ful se buni, ko jo dam v njeno posteljo. zadnji dve noči je kar pri meni prespala, kar je meni ful neudobno, tko da sem ko zombi. smo sicer kar brez ritma, se mi še ne da vzpostaljati rutine, ko imam toliko dela s taveliko punco. tko da bo rutina septembra, ko gre tjaša v vrtec.

cerazette - sem jih dobila na pregledu, pa me ful ne mika, da bi jih jemala. mojjaka - ti si imela kar bedno izkušnjo z njimi? a si začela krvavet takoj ko si jih začela jemati? kako jih kaj ostale prenašate?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.8.2009 22:31:07   
minča
user posted image

to pa je naša Neja, stara 2 meseca...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.8.2009 22:36:26   
kaminek
ooooooooo, kakšno lepotičko imateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.8.2009 23:05:36   
kaminek
kdaj pa se "praviloma" pojavijo temenca, če se? mal smečno vprašanje, sam res ne vem!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.8.2009 6:46:07   
Mala_princeska

kdaj pa se "praviloma" pojavijo temenca, če se? mal smečno vprašanje, sam res ne vem!

Moji prvi punci so se temenca tam nekje pri dveh, treh mesecih pojavile, če se prav spomnim - sem jo pa mazala z mandljevim oljčkom in česala z enim otroškim glavničkom in drgnila po glavici (skoraj praskala), pa je šlo dol.

Nič se šibam zrihtat za h ginekologinji in tamalo zbudit za zizek, ker če me dolgo ne bo flašo dobila. Vas popoldne pokomentiram za nazaj.....

Minča iii kakšna lepotička.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.8.2009 8:33:30   
mojjaka
Mu pa nekaj nosek nagaja user posted image ...kaj naj mu kar iz fiziološko spiram...

Za čiščenje noska je zakon aspirator, ki se da na sesalec! V nosek nakapaš fiziološko, malo pustiš, da se vse zmehča, potem pa potegneš ven in otroček je rešen vsake muce in žnodrčka. Res je super!

Za temance sem tudi jaz probala mustelo, pa ni nč pomagalo, pol sem pa mandlevo olje v Mullerju nabavla, mu namazalo glavco z njim pred kopanjem, potem pa sprala in je ful šlo dol!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.8.2009 8:34:31   
kaminek
lepo opravi pri G, pa da vidimo, če bo kmalu lohk kej akcijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.8.2009 8:36:09   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Za temance sem tudi jaz probala mustelo, pa ni nč pomagalo, pol sem pa mandlevo olje v Mullerju nabavla, mu namazalo glavco z njim pred kopanjem, potem pa sprala in je ful šlo dol!

hvala vam, tolk da bom prpravljena, ko bo treba mal podrgnituser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.8.2009 8:37:28   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

cerazette - sem jih dobila na pregledu, pa me ful ne mika, da bi jih jemala. mojjaka - ti si imela kar bedno izkušnjo z njimi? a si začela krvavet takoj ko si jih začela jemati? kako jih kaj ostale prenašate?

Jaz jih jem približno 10 dni tako, da zaenkrat težko kaj rečem. Upam, da me ne bodo kakšne krvavitve presenetile ravno, ko bomo na morju, ker bom res jezna!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.8.2009 8:40:37   
*alina*

Tudi pri nas so se pojavila pri dobrih dveh mesecih. Pri vsakem kopanju sem malo podrgnila, tako da je zdaj že skoraj vredu. Bom danes namazala še z mandljevim oljem in upam, da se rešim še tega, kar je ostalo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.8.2009 10:10:00   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Mu pa nekaj nosek nagaja user posted image ...kaj naj mu kar iz fiziološko spiram...

Za čiščenje noska je zakon aspirator, ki se da na sesalec! V nosek nakapaš fiziološko, malo pustiš, da se vse zmehča, potem pa potegneš ven in otroček je rešen vsake muce in žnodrčka. Res je super!

Spali smo k sreči dobro sicer v ležalničku ,ker je malo privzdignjen da je lažje dihal...sam se še zmer sliši da ni v redu...vidt pa ni nič da bi imel kako mucko not...sem pa že slišala za tale aspirator ,ki se da na sesalec...pa kar malo pokihava...mu pa zaenkrat samo fiziološko dajem...no upam da nau kej več kot samo prehlad...

Evo dans pa imam tudi jaz prvi pregled pri G...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.8.2009 11:23:44   
bamoocham
Dan dan.

Nežo so pa krči začeli matrat, od 8h do 11h zvečer se je tk jokala, da kr groza. Potem pa je bil mir, sma se podojili in je zaspala. revica, sumim da so AD3 kapljice krive. Danes jih bom izpustila, da vidim, če bo spet jok zvečer. Pa smo komaj pri 3 kapljicah.user posted image
Mala_princeska, srečno na pregledu, prav tako Bjondi.

Ma js pa mam neko čudno krvavitev, spet sveža kri, zdj pa res ne vem, a je to menstruacija al kaj? Zjutraj je je čisto malo, pa potem še malo čez dan. Res imam čudn filing  v jajčnikih.. Ko ne vem, a bi mogla bit zdj menstruacija tk močna, kot pred zanositvijo, al je lahko samo malo krvavitve??? Itak mam v ponedeljek pregled, pa bomo videli.

Mojjaka
, si gledala moj profil na netlogu? Če si taprava, sem te dodala za kolegicouser posted image
Grem, ker dobim obiske zdjle. Papa, lepo se mejte.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......