|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
5.8.2009 8:59:18   
majana79
Mala_princeska, poskusi še s tuširanjem. Upam da te kmalu neha bolet, da ne bo kak mastitis. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.8.2009 9:33:47   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kaminek, včeraj sva šla v BC gledat kengurujčka... Pa to je cela znanost, navodila zraven pa obupna user posted image Al smo pa mi nesposobni? A je vam takoj uspelo sestavit ležeči položaj? Sem pa našla na bolhi enega 2x uporabljenega, se pravi skoraj novega, pa ga bom tam naročila, če še ni prodan. Nam bo prišel pa kasneje prav, ko bo večji, če mu zdaj ne bo odgovarjal...

nama ga je uspelo takoj sestavit, sam ne čist prav. sm včeraj link dala tle gor pa poglej, kako se ga namesti pravilno. ni nobena znanostuser posted image , ko znaš. v glavnem, na netu je lepo prikazano, je 17 korakov (slikce in obrazložitev). jst sm šele potem, ko sm to pogledala znala prav namestituser posted image . probajta!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.8.2009 9:43:48   
mojjaka
Tira, tudi Jure je tak in tudi meni ni jasno, kdaj nam ga bo uspelo uspavat prej... Ne pomaga če ga kopamo prej pa potem nahranimo, ne pomaga obratni vrstni red...

Tudi mi imamo podobno situacijo...zvečer ko je treba zaspat gleda  široko s svojimi lepimi okicami, pa na rokah mi že zadremle, ko ga dam pa v zibko, pa buden ko zajc.

Zadnje čase mava spet probleme s podiranjem kupčka, ga lahko pol ure nosim, pa spreminjam položaje da bi ga lahk ven spustil...pa nič, mi prej zaspi, al pa v jok...
prdi pa Jaka skoz in to ful!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.8.2009 9:51:40   
Hanuši
Dobro jutro,

ja vse najboljše za najina dva slavljenca. Je Hana dons mal ironično rekla: vau, že dva mesecauser posted image , naša mala smrkljica.
Pa se mi zdi, da je bil 5. še en junijček.

Tira mene so pa čist prestrašil s tem rotavirusom. No sej verjetno sem še zato bolj panična, ker je od kolegice tamala 2 leti nazaj zbolela pri 11. mesecih, pa je bla tok boga.
Se pa drugače popolnoma strinjam s tabo, čim manj teh cepljenj, sam res sem zapaničarla.

Drugače pa majana navodila za sestavljanje vseh sort stvari maš tut na You tube-u. Jest sem tut tam našla za avtosedež, maš lepo video posnet korak po koraku. Poskusi poiskat. Odtipkaj ime izdelka in You tube, pa ti bo zihr kej vn vrgl.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.8.2009 10:00:43   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Tira, tudi Jure je tak in tudi meni ni jasno, kdaj nam ga bo uspelo uspavat prej... Ne pomaga če ga kopamo prej pa potem nahranimo, ne pomaga obratni vrstni red...

Tudi mi imamo podobno situacijo...zvečer ko je treba zaspat gleda  široko s svojimi lepimi okicami, pa na rokah mi že zadremle, ko ga dam pa v zibko, pa buden ko zajc.

Punce kako vam pa popoldan oz. proti večeru spijo. Ker mi smo prvi mesec Binetu prepustil, da je narekoval tempo in urnik. Zadnje 3 tedne sem ga pa jaz začela narekovat in sicer ga imam od 19 ure dalje budnega. Sej poskuša zaspat, sam se res 2 uri 100% ukvarjam samo z njim, da mi ne zaspi, potem se pa odvisno od utrujenosti, ali malo pred deveto ali pa okrog devetih začneva kopati, nato poje in potem zaspi kot top. Prej mi je pa tam okrog 19.30 vedno malo podremuckal in pred 22.30-23 ni šel nikoli spat.

Moja mami mi je rekla, da je to kruta, da ga ne pustim spat, sam pol je tut kruto, da mora Hana ob  7h vstat za šolo.

Teta mi je rekla, da lahko brez problema začnem jaz krojit urnik, ker otrok se na vse prilagodi, dokler se še ne zna bunituser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.8.2009 10:46:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
sm včeraj link dala tle gor pa poglej, kako se ga namesti pravilno. ni nobena znanostuser posted image , ko znaš. v glavnem, na netu je lepo prikazano, je 17 korakov (slikce in obrazložitev). jst sm šele potem, ko sm to pogledala znala prav namestituser posted image . probajta!

Sej na to sem tut pomisla, ker sicer spletne strani nisem šla gledat v detajle, ampak glede na sam izgled sem predvidevala da bo gor. Upam da ga čim prej dobim, pa da vidimo kaj bo. Včeri ga tam nisem upala dat notr, ker nismo znali prav sestavit in sem se bala da mi kam zleti...

IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Zadnje čase mava spet probleme s podiranjem kupčka, ga lahko pol ure nosim, pa spreminjam položaje da bi ga lahk ven spustil...pa nič, mi prej zaspi, al pa v jok...
prdi pa Jaka skoz in to ful!

Ja točno to, kot en čuk gleda, pa nikakor zaspat... Pa kupčke tut podira čist odvisno od dneva. 2 dni ok, tretji nikakor, zato ga potem spet 2 dni fuuul napenja.

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce kako vam pa popoldan oz. proti večeru spijo.

Čist odvisno... Včasih nič, včasih pa lih nekje od 6 do 8. Hm, bo treba to nekak spremenit očitno, ker najbrž zarad tega noče potem zvečer it spat.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.8.2009 11:17:49   
smrketa24

najbrž so tametil tablete. jst sm razmišljala, da bi šla dons še do G po te tablete, da bi probala, če bi se lahko polno dojile.
sam ne vem pa kako delujejo. pri nekaterih ostane raven mleka enaka, pri drugih se pa zmanjša po prenehanju jemanja.

ja, ravno zato vprašam, ker meni ful primanjkuje mleka, dojila bi pa ful rada. sedaj mu pač moram 2-3x na dan dati dodatek, da se naje. joj, upam, da mi tašča ne bo pobrala še tega mleka kar mi ga je ostalo. me skoz ob živce spravlja user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.8.2009 11:43:24   
tinca84
spanje men Nik ni zaspal do 23h na začetku, ker niti sama nisem imela urnika. Sedaj pa res pazim da je po 21. uri bolj tiho kot podnevi, skoraj tema (samo eno malo lučko imam prižgano) in neverjetno deluje. Tudi če ga zvečer ne skopam se mu vseeno ful zeha in mi na dojki skoraj zaspi. Ko podre kupčka še kr neki jamra, ga položim v postlco in zaspi kot top (včasih z dudo ampak jo kmalu vn vrže, spi pa naprej).

Glede spanja sem morala bit kr stroga do mojga, ker se je šel pogovarjat z njim ko sem ga dala v postlco!!! Ja halo pol bo pa sigurn vedu da je nočuser posted image (sva se včasih mal sprla zraven, je reku da kaj sem pametna... bla bla bla...) Zdaj pa se je že naučil, čeprav se hitro spozabi. Res jaz se sploh ne pogovarjam z Nikom zvečer, če se mi pa jokat začne mu na ušesa sam šššššš govorim.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.8.2009 12:27:05   
bačko
Dan!
Samo na hitro se javim.Lora je pridna.Ta teden je možek doma in lutamo okoli.Danes končno dobim avto!user posted image user posted image user posted image user posted image Lora je čez dan veliko budna.Ponoči pa spi od 21 do 5.Je zelo pridna.Nimam se kaj pritoževati.Vas bom prebrala za nazaj in kasneje pokomentirala.
Lepo se imejte!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.8.2009 13:05:53   
bačko
NO pa začnimo.
Tinca lepe slikice!user posted image user posted image
Ovnica super fotke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.8.2009 13:43:36   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

najbrž so tametil tablete. jst sm razmišljala, da bi šla dons še do G po te tablete, da bi probala, če bi se lahko polno dojile.
sam ne vem pa kako delujejo. pri nekaterih ostane raven mleka enaka, pri drugih se pa zmanjša po prenehanju jemanja.

ja, ravno zato vprašam, ker meni ful primanjkuje mleka, dojila bi pa ful rada. sedaj mu pač moram 2-3x na dan dati dodatek, da se naje. joj, upam, da mi tašča ne bo pobrala še tega mleka kar mi ga je ostalo. me skoz ob živce spravlja user posted image

Ja, to so tablete tametil. Kot vsa zdravila, pa imajo na različne ljudi različne učinke. Ena kolegica mi je rekla, da je količina mleka pri njej ostala konstantna, dve njeni sestri sta imeli pa ful naval mleka. No, pri meni tega učinka ni bilo in se mi je mleko že malo zmanjšalo, kako bo vnaprej bomo pa videli. Pri Majani pa mislim, da se mleko ni zmanjšalo. Moram pa povedat, da imam že dlje časa težave s ščitnico (torej hormoni) in da sem že "stara", kar naj bi tudi vplivalo na manjšo mlečnost.

Rotavirus: Jaz ga bom dala cepit. Opravili bomo v Logatcu, kjer pa je cena pribl. 130 EUR (tudi tu sta dve cepivi, nisem si pa zapomnila kakšna je razlika v ceni). Ko bo star eno leto ga bom dala cepit tudi proti klopnemu meningitisu - pri nas na vasi je kar precej klopov.

Spanje malčka: Naš ponoči lepo spi, če je sit. Danes sem mu morala celo pripravljati dodatek, pa se ni predramil, ampak je lepo spal dalje. Opažam pa, da zadnji teden en daljši spanec čez opoldne (pribl. 2 uri), ostalo spanje čez dan, ki ga je čedalje manj, pa traja pribl. pol ure.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.8.2009 14:02:51   
minča
hej!

Naša Neja pa spi od desetih zvečer pa do nekje med peto in šesto uro zjutraj, potem se dojiva, spi spet eno rundo; to je nekje do devetih, spet jeva in greva okrog desetih ven...v vozičku mi tud v glavnem spi potem vse do kakih dvanajstih, ko sva spet doma in spet jeva...potem pa je praktično skoz budna do večera, ko jo skopamo in damo spat...vmes med celim popoldnevom zaspi oz. zadrema 3X po 20 min, v vozičku mogoče za dalj časa...tak da popoldan je kar treba se ukvarjat z njo in ni cajta za kaj drugega...še dobr da imam možeka popoldan doma...
Drgač pa tud jst se trudim malo po sedmi uri imet budno, da potem lepo ob desetih zaspi...
Aja, pa še to? A že kaj user posted image ? Mi še ne, se spravljamo pa nekak še ni ratal, ni cajta, se je kar treba organizirat in preštudirat urnik naše miške...upam da bo za vikend kaj več cajta...

uživeejte!

Mi mamo pa še 14 dni do morja, juuupiiii!!!!!!user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.8.2009 14:50:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Naš Jure ima danes 2 meseca user posted image  

Pa čestitke tudi Binetu user posted image user posted image

Čestitke vašim 2.mesečnikom user posted image user posted image user posted image

Moja trenutno veselo brca v ležalničku in gleda igračke, pa se z njimi pogovarja - spušča prve glasove in deli prve smejkote user posted image .
Prav čudno tišči ta vreme, pa še polna luna je danes user posted image , nič čudnega da se slabše počutim. Mogoče tudi zato ker mi je zmanjkalo tablet za železo user posted image .

Spanje - zvečer ima nekako stalnico da ob 22., 22.30 zaspi in spi različno - do 4h, 5h ali dlje - odvisno od noči, se podojimo in spi do 9h, potem dopoldne še obvezno runda spanja - danes je spala od 10h - 13.30 v vozičku zunaj na zraku. Popoldne bo pa tudi še podremala in nikoli ne gledam koliko časa skupaj spi. Je pa res čedalje bolj budna čez dan.
Zvečer ji v sobici navijemo medvedke (Tomy zvezdico) in  z veseljem opazuje, zaspi pa v naročju ali pa sama z dudico, včasih rata tudi brez, deluje pa metoda božanja od čela proti nosku (hvala eni junijki za nasvet) in dost hitr potem zapanča.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.8.2009 14:52:07   
bamoocham
Dan.

Čestitke user posted image za 2 mesecauser posted image

Naša je pa včeraj zvečer bila tak boga. Bila je tk zaspana in ni mogla zaspati. Kupček jo je tiščal, pa sma ga podirali, in  ni in ni hotela rignit. Jokala se je tako, da je bila cela rdeča, da do sape ni prišla.
Potem pa še js cela panična  zraven, živčna, ker ji nikakor nisem mogla pomagat. In ko se je končno umirila (na rami) in že zaspala-po 3 urah uspavanja, sem jo dala v posteljico in spet jok jovo na novo.
Ko sem jo pa potem dala na ramo, mi je pa 4x toooolk velik vn bruhnila (polivala), da je groza. Da je moj posteljnino zamenjal in še js sem se mogla it še enkrat umit, pa cela preoblečt. Pa sploh ni veliko jedla zvečer. user posted image

In zato smo bili že ob 4h pokonci, ker je bila lačna.
Upam, da se te noči ne bojo ponavljale!

Minča
, mi še nič ne seksamo. Pregled imam v ponedeljek. Bomo videli kako pa kajuser posted image (moj je že kondome nabavuuser posted image )
Ma 6 tednov sem po porodu, pa še zmeraj krvavim. Pa je bil 4 dni vmes mir, zdj pa spet krvavitev. Včeraj sveža kri in nekakšna sluz, danes temnejša in zelo malo. Bi lahko bila to menstruacija?
Aja, pa naj ti hitro mine do morja!

Mi bomo tudi mogli nek ritem uvest, 2 dni je uspevalo, da sma jo skopala, nahranila in da je šla ob 22.30-23h spat. Bi jo probala dat prej spat (okoli 10h), samo bi se ziher zbudila ob 24h da je lačna.

Js mam pa spet hemoroideuser posted image

Bačko, varno vožnjo ti želim z novim avtom!user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.8.2009 14:52:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: minča
Aja, pa še to? A že kaj user posted image ? Mi še ne, se spravljamo pa nekak še ni ratal, ni cajta, se je kar treba organizirat in preštudirat urnik naše miške...upam da bo za vikend kaj več cajta...

uživeejte!

Mi mamo pa še 14 dni do morja, juuupiiii!!!!!!user posted image

Minča ne user posted image še, bomo videli kaj bo jutri na poporodnem pregledu, potem pa po balončke user posted image user posted image in v akcijo user posted image user posted image user posted image - mislim da gospod že komaj čaka, ga nekaj luna nosi zadnje čase, da kar povšter objema user posted image user posted image user posted image .

user posted image za morje, veselo odštevanje.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.8.2009 14:54:17   
kaminek
na hitrco:

ravnokar iz pregleda, vse ok, bulice v zatilju so res samo bezgavke, tko da sm si kr oddahnila. sm pa še šla k G po tablete, mi jih je dala za 3 mesece. jutr jih začnem jemat, pa bomo vidl.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.8.2009 14:54:43   
bamoocham
Aja, še neki-a predpiše ginekologinja tablete za železo? Al morem do osebne zdravnice? Ker meni jih je tudi zmanjkalo, pa bi jih še jemala. Ker čutim, da še nisem taprava!
mala_princeskaupam, da  se ti počutje izboljša.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.8.2009 14:55:50   
kaminek
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
1.Mala_princeska     (14.06.)    24.06.        Manca (3380g, 52 cm) 
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.(samo tehtanje)

2.majana79              (25.06.)    05.06.      Jure (2920g, 50 cm) 
1. mesec:
4360g , 56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 9.9., UZ kolkov 17.9.

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
3.mk8                    (12.06.)    04.06.       Veronika (2595g, 47 cm) 
1. mesec:
3600g, 51 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

4.bačko                   (06.06.)    09.06.    Lora (3880g , 53 cm) 
1. mesec:
4725g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09.

5.lenika                   (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm) 
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.8.

6.lino                      (21.06.)      03.06.       Maks (2697g , 47 cm) 
1. mesec:
3540g, 53cm
2. mesec: 4560, 55cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 3.8.

7.mojjaka                (14.06)     01.06.       Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560g, 56 cm
2. mesec: 6420g, 60 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 07.09.

8.bjondi                  (27.06.)   27.06        Žiga (3160g, 51 cm) 
1. mesec:
4800g, 56cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.08
9.tinca84                  (2.6.)      21.05.       Nik (3550 g, 50 cm) 
1. mesec:
4830g, 54 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.

10.mišel09                (7.06)      30.05        Noel (3930 g, 52 cm) 
1. mesec:
5400g
2. mesec: 6100g ,59 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.08

11.deja777                (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm) 
1. mesec:
4500g, 57 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 19.08.

12. Tira                (11.06.)        04.06.      Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60.5 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  22.09.

13. Janci F              (05.06.)    04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  10.09. 

14. Smrketa24         (01.06.)    26.05.      Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
5100 g, 57 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  3.9. (25.8. UZ kolkov)

15. Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:
4240 g, 52 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  25.8. (tehtanje)

16. fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.8

17. Hanuši              (10.06.)    05.06.     Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:
           5670 g, 59cm (sam smo stari točno 8 tednov)
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

18.kalanteja                (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm) 
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec: 5000 g, 56 cm
3. mesec:
Naslednji pregled:  24.9.2009

19.July08                    (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 5.8.

20.Tecka                   (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 10.8.  (samo tehtanje)

Za seznam
21.Dreamhorse         (3.06.)    26.05.       Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.7.09 

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI

22.minča                 (3.06.)    30.5.         Neja (3200 g, 51 cm) 
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.08.

23.princ_princeska  (13.06.)    2.6.         Klara (3490 g, 52 cm) 
1. mesec:
4420g, 56,5 cm
2. mesec: 5240g, 58 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 07.09.

24.kaminek             (25.06.)    21.6.        Patricija (4780 g, 53 cm) 
1. mesec: 5400g, 59 cm

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.08.

25. ovnica78           (14.06.)     15.6.        Iva (3190g, 49cm) 
1. mesec:
 3940g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09.

26. nancy300          
(20.07.)    18.5.       Mija (1945 g, 36 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

*Alina*                    (02.06.)   16.04.       Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
Naslednji pregled: 11.9. in 14.9.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.8.2009 14:55:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mi bomo tudi mogli nek ritem uvest, 2 dni je uspevalo, da sma jo skopala, nahranila in da je šla ob 22.30-23h spat. Bi jo probala dat prej spat (okoli 10h), samo bi se ziher zbudila ob 24h da je lačna.

Js mam pa spet hemoroideuser posted image

Bačko, varno vožnjo ti želim z novim avtom!user posted image

Bamoocham božica ko je tako bruhcala in zate tudi pikepoke  user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko tudi jaz ti želim varno vožnjo!

Ritem je pa pametno uvest - vidim pri taveliki, ki ga nima in je kar problem jit spat. Bomo pa pri tadrugem otroku bolj "sfolgali" user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.8.2009 14:58:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Aja, še neki-a predpiše ginekologinja tablete za železo? Al morem do osebne zdravnice? Ker meni jih je tudi zmanjkalo, pa bi jih še jemala. Ker čutim, da še nisem taprava!
mala_princeskaupam, da  se ti počutje izboljša.

Hvala.

Mislim da tablete za železo lahko tudi ginekologinja napiše, saj smo slabokrvne po porodu. Bom jutri poročala, drugače bom pa tud jaz šibnila do osebne, ker sem res zaspanaaa in utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.8.2009 15:05:10   
Mala_princeska

na hitrco:

ravnokar iz pregleda, vse ok, bulice v zatilju so res samo bezgavke, tko da sm si kr oddahnila. sm pa še šla k G po tablete, mi jih je dala za 3 mesece. jutr jih začnem jemat, pa bomo vidl.

Kaminek
samo da je vse ok s Patricijo. A sem prav videla - kar 6 cm je zrasla? user posted image user posted image user posted image to pa je babnica in pol ima pa hiter poskok v rasti. No pa upam da se ti mlečnost izboljša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.8.2009 15:07:46   
Tira
Čestitke Juretu in Binetu user posted image user posted image

Jz ravno kuham, mali spančka.

Hanuši mislim, da mu lahko že ti postavljaš urnik... vsaj jaz sem ga Marcelu že zelo zgodaj in sedaj imava že kar ritem (razen večernega spanca, ki se mi zdi prepozno). Podnevi zaspi samo vmes kdaj po 10 min, drugače gre pa lepo po 12h spat in spi ene 4 ure skupaj user posted image . Zvečer sem se pa danes malo pogovarjala, pa so mi rekli naj ga kar pustim, tudi če "kliče". Samo kaj ko je to tako težko... user posted image  midva ga greva skoraj vedno potem iskat in ga uspavava v naročju.

Danes pakiram, gremo jutri na morje user posted image  Kolk komi čakam.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.8.2009 15:10:20   
majana79
tecka, meni se zdi da mi je sedaj pa 'proizvodnja' začela upadat, čeprav se dojiva na 2 uri... Samo ne bom šla več po tablete, upam da vsaj še kak mesec zdržimo oziroma potem vsaj za kak obrok ali 2. Mi ga je tako fino gledat, ko z užitkom papa in se zraven z rokicami zakriva user posted image  user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.8.2009 15:12:33   
mojjaka
Bačko, srečno in varno vožnjo!!
Bamoocham tut mene so spet napadli hemeroidi, za znoret je! Sem se šla ponoči mazat tk bolelo me je, ko grem pa na blato pa spet ful krvavimuser posted image

Tablete (Cerazette) sem pa nehala jemat, ker sem 10dni krvavela kouser posted image , kr lilo je iz mene, kot po CR, pa sem se ful slabo počutla...bomo pač kondomčke meli, ko pa neham dojit, bom šla pa po "normalne" tablete-prej sem jemala Yarino in so mi ful pasale.

Čestitke za 2 meseca tudi od naju z Jakouser posted image user posted image user posted image
Danes spančka skoooz, samo je vmes, se previjeva, pa zaspi nazaj...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.8.2009 15:16:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Zvečer sem se pa danes malo pogovarjala, pa so mi rekli naj ga kar pustim, tudi če "kliče". Samo kaj ko je to tako težko... user posted image  midva ga greva skoraj vedno potem iskat in ga uspavava v naročju.

Jaz sem šla sedaj samo na wc, je bil pred tem čisto miren v ležalniku, čez minuto je začel tako ihtet, da sem kar stekla nazaj. Potem sem ga dala na ram, se je pa takoj umiril. Očitno še vedno ful rabi bližino... In isto je zvečer, hoče bit skoz pri nama... Jaz ga ne morem pustit jokat...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......