majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09 zahvaljujem se vam za podporo oz. pomoč, je mi malo lažje ker sem psihično čist na tleh Mišel, zato smo tukaj, tudi meni je lažje, ko vidim da nisem edina s 'problemi', ker včasih se ti zdi da si edini na svetu, ki ti ne gre vse tako kot bi moralo, pa sploh ni tako. Če boš imela čas, se kar še oglasi. tecka, pri nas je isto, tudi če se mi kdaj naredi mleka za 90 ali 100, je to sedaj pri tej velikosti in teži premalo, ker ni pri vsakem obroku tako. Ni kaj, bova probali dojit čim dlje, čeprav je meni patronažna rekla, da je prvi mesec najbolj važen in me potolažila, da tudi če sedaj ne bi šlo več, ni kritično oziroma da sem mu dala kar je potreboval. kopanje - obvezno ga kopava oba, ker nimamo prostora v kopalnici in je treba nest banjico v spalnico, ga pa samo vsak drug ali tretji dan, vmes ga pa fino umijemo zjutraj in zvečer. No mi smo bili prej na sprehodu, sem mu dala vmes čaja, ker je bil siten (po hranjenju in previjanju), zdaj je na flaški in upam da bo kmalu mirno zaspal. Včeraj je spal od pol 11 do pol 5 zjutraj, je bil priden. Aja, jaz bom kar tukaj napisala podatke za seznamček, pa naj potem tista vnese, ki bo urejala. Jutri prilepim pa še kako novo slikico. *majana79 (25.06.) 05.06. Jure (2920 g, 50 cm) 1. mesec: 4360g , 56 cm 2. mesec: 3. mesec: Naslednji pregled: 31.07. Zdaj vas pa zapuščam, mirno noč vsem.
|