S@nta
|
Pozdravček. KOsilo je že kuhano, čakam na možeka, je šel malo naokrog s starejšim bratcem, da ga ne daje ljubosumje, ko več ni na prvem mestu. NAš bajsek pa že tri urce spančka, imamo problem, da je očitno zaenjal dan z anoč, saj podnevi skor ves dan prespi, ponoči pa se na manj kot uro zbuja, tak da sem že ko kaki zombi. Ima katera nasvet kako stvar popravit, nočem ga podnevi prebveč pokonci držat, ker je lahko potem še slabše, vsaj starejši sin ima večje težave s spanjem, če spi premalo. Kalanteja, jaz sem imela tudi težave s pristavljanjem, ni in ni dobil cele bradavice v usta, posledično mi jih je full ranil, košček celo odtrgal, kar je vodlo do mastitisa. Potem pa mi ni dalo miru in sem kljub primankljaju časa šla mal po netu pobrskat, pa nalretela na video, kako jih pravilno pristavit. Prikazana je bila ena mamica, ki je imela res velike prsi in kolobarje, kar sem mislila vedno, da je pri meni problem, da ima premajhna usteca, ampak ko sem vidla, da je otrok tisto spravil v usta, sem si rekla, da pol mora pri nas tudi it. In res nam je uspelo, sicer smo rabli kr nekaj časa, pa mu desetkrat stran vzela, ko ni prav zagrabi, ampak sem vztrajala in mu jo prav potisnila globoko v usta, pa je šlo brez bolečin skoraj, kljub ranam. Aja, sem pa predtem s prstom preverla, če ima jeziček spodaj, kako minuto mi je prst sesal, pol pa mu je šlo tudi z dojko. In zdaj je dojenje blagoslov, ne morem verjet, da sem pri prvem skoz narobe dojila, ampak so se dojke sščasoma navadle. Sploh nisem vedla, da ga nimam pravilno pristavljenega in sva se tako dojila več kot dve leti. Bamoocham, tudi nam se VEDNO zaleti, če se dojiva sede. Zdaj raje sploh več ne poskušam, ker ga komaj spravim k sebi. ko pa leživa, pa se to skoraj nikoli ne zgodi. Drugače se samo dojiva in ne dajem še nič vode za pit, mogoče ko je vroče malo večkrat zahteva dojko.
|