|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
9.7.2009 22:54:05   
tinca84
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Punce a so AD3 kapljice Plivit D3??? Mi smo v P dobili te, pa mu jih še nisem začela dajat, kar ne upam. Me je tko strah, da ga bo zvijalo.

Super da sta šla v kino, se je treba mal sprostit.
Pri AD3 je večja možnost krčev kot pri Plivit D3. Men je pediatrinja rekla, da če bo imel hude krče naj pridem po recept za Plivit D3.

Vse na naj vsem, ki ste imele rojstni dan maja, junija in v začetku julijauser posted image user posted image user posted image Se opravičujem za zamudo, sej veste user posted image user posted image .

Sem pa danes kupla Pamperske 3, 2 je prerasteluser posted image , so mu ble bolj na knap. Koliko pa stanejo Pampers v Mullerju, ste zadovoljne z njimi? Sem slišla, da so tam najceneje in kvalitetne. Drug teden imamo namen it v Velenje, zato sprašujem. Bamoocham kje pa je Muller v Velenju?

< Sporočilo je popravil tinca84 -- 9.7.2009 22:55:55 >

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.7.2009 22:57:52   
tinca84
No pa da vidimo kako dolga noč bo danes.....

...lahko noč otroci, mamice in atiji (naš že globoko smrči)!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.7.2009 7:40:24   
bačko
Jutro!
Loro je to noč super spala.Zaspala je ob 21.30 in je spala do 4.30.Potem sva ji dala jest in še vedno spi.Je pa res da je včeraj celo popoldne prebedela.Jaz pa ima drugačen problem.Noče mi več jest iz dojk.Nekaj časa pije potem pa neha in se prav z roko upira.Sem si začela pumpati in ji dajem kar po flaški.Ampak to ni vedno samo kdaj pa kdaj.Čudno!
No zgleda da nam bo ratalo prodati stanovanje.Ena gospa je že dvakrat prišla in je prosila da naj ga v roko 2-3 dneh ne prodamo.Meni se zdaj ravno ne seli.Ampak če bo prišlo do tega bom verjetno jaz šla k moji mami za nekaj časa z Loro in Žano.Bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo.
Kalanteja,Pikica,Blu, Naja in Lsica vse najboljše za vaše rojstne dneve.(se opravičujem za zamudo)!
user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.7.2009 7:45:49   
Anonimen

Punce a so AD3 kapljice Plivit D3??? Mi smo v P dobili te, pa mu jih še nisem začela dajat, kar ne upam. Me je tko strah, da ga bo zvijalo.

anej je imel plivit pa ga ni nikoli zvijal, sedaj pa smo dobili ad3 pa me je malo strah ker vsi pravijo kako jih muči. no včeraj sem ji dala(kot sem že napisala) pa je ni nič mučilo upam da tako ostane.
ti pa kar začni mislim, da mu nič nebo po plivitu

(odgovor članu Tira)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
10.7.2009 8:39:57   
tinca84
Dobro jurto!

Danes ponoči ko se mi ji je Nik zbudil je tako grmelo in bliskalo, mene je tega grozno strah, ko sem dojila sem se stran od okna obrnila, da nisem vidla kok se bliska.

Ja pravijo da jih po AD3 kapljicah bolj zvija, ampak ne vedno.

bačko enako je men Nik delal, z rokami se je odrival, mi nastavek dol metal...pa ga ni kupček matral, sem pa naslednji dan M dobila ( ni bila dolgo in tud močna ne). Ne vem kaj bi to bilo, včasih pa tk lepo papca da moram pogledat če ne spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.7.2009 9:00:25   
bačko
Tinca potem pa je to isti razlog tudi pri meni.Jaz sem isto dobila M res samo malo in mislim da jo kmalu konec.Ti vrageci mali.Kako so zbirčni.user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.7.2009 10:16:20   
majana79
Jutro mamice!

Mi smo iz prvega pregleda. user posted image Jure je zrasel - iz 50 cm na 56, zredil se je iz 2760g odpustne na 4360g (ali nekaj takega, sem pozabila, zapisali nam pa niso...). Je pa po tistih njihovih tabelah čisto po JUSu , tako da sem vesela. Tudi ostalo je reagiral tako kot je treba, samo najprej ni hotel odpret oči, bi kar zaspal tam.

Naslednji pregled imamo pa 31.7., samo kontrola teže.

Dobil je recept za d3 kapljice, ker sem povedala da ima krče in ga napenja, pa je rekla da bo ad3 dobil kasneje. Smo pa pozabili it v lekarno, tako da mu bom dala jutri prvič.

Včeraj zvečer spet nikakor ni hotel zaspat, ker ga je napenjalo, je zaspal šele ob 11 in potem do 3. Potem je dobil flaško, ob pol 7 sem ga pa zbudila, ker smo morali ob 7 že od doma. Hvala bogu ni bilo danes gužve na Celovški, sem se bala da bo hudo, ker tam nekaj cesto rihtajo... Dobila sem tudi recept za tametil, tako da bom probala če bo kaj pomagalo pa rekla je (tako kot nam je že Naty Taja svetovala), da obvezno podirat kupčke na vsakih 5 minut, ko se doji, ker ga zato napenja.

No danes (po spanju) sva se že trikrat samo dojila in sedaj spi, upam da bo danes lažje preživel dan kot prejšnje dni. Je pa očita prej polulal pa pokakal se je tako, da je bil umazan do hrbta. user posted image

Eh, sem ga prehitro pohvalila da spi, se že oglaša.

Toliko zaenkrat, grem pojest na hitro kak jogurt pa vzet železo, je rekla da se mi vidi da sem še slabokrvna...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.7.2009 10:21:32   
majana79
Aja, bačko, na kateri konec Lj pa potem pridete? Upam da bosta potem z Loro lahko večkrat vozičkali v Tivoliju. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.7.2009 10:28:53   
Tira
Ojla!

Mi smo pa imeli kar mal neprespano noč, ga je že ob 2h začel zvijat user posted image  Zdajle ga spet, se mi zdi, da so se pri nas krči šele začeli user posted image , pa smo stari že 5 tednov.

Men je pa patronažna rekla, da jih ravno po Plivit D3 rado zvija in naj potem probam avstrijske Oleovit D3 user posted image . Tud na odpustnici iz P imam tko napisan, AD3 mi sploh ni noben omenil. No ampak glede na to, da že od včeraj skoz po malem zvija, bom tud z Plivit še mal počakala.

Men je svakinja prinesla iz Toysrus-a iz Avstrije Pamperske 3 - ene Active Fit in ene Baby Dry, pakirane 144 kos in 126 kos za 23 Eur. Men se to zdi ugodno. Mar ni? Tud mi bomo kmalu šli na 3, zaenkrat imamo še 2 za porabit.

Zadnje čase imam ful probleme s podiranjem kupčka, nama ga kar ne rata. Potem ga pa še bolj zvija, pa še ful prdi. Kako vam rata kupčke podirat? Na rami? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.7.2009 10:32:08   
majana79
Oleovit d3 so pa itak najboljše, tako da če jih imaš možnost dobit, mu kar tiste dajaj. Meni je iz LJ malo odveč hodit samo po kapljice pa še ne vem če bi jih znala kupit... user posted image

Mi kupčka podiramo na rami, ampak ne uspe vedno, zato ga pa tudi napenja... Prejle mi je prej zaspal kot ga podrl in ga že slišim, kako se napenja. user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.7.2009 11:03:06   
Janci F

Men je pa patronažna rekla, da jih ravno po Plivit D3 rado zvija in naj potem probam avstrijske Oleovit D3 user posted image . Tud na odpustnici iz P imam tko napisan, AD3 mi sploh ni noben omenil. No ampak glede na to, da že od včeraj skoz po malem zvija, bom tud z Plivit še mal počakala.

Men je svakinja prinesla iz Toysrus-a iz Avstrije Pamperske 3 - ene Active Fit in ene Baby Dry, pakirane 144 kos in 126 kos za 23 Eur. Men se to zdi ugodno. Mar ni? Tud mi bomo kmalu šli na 3, zaenkrat imamo še 2 za porabit.

Tira ali že imaš avstrijske kapljice?
Tudi jaz imam namen te dajat, samo si jih moram še zrihtat.

Pamperske za 23 € (tolk kosov) je pa res poceni. Jaz sem zadnjič kupila pamperske v leclerku in so bile tudi zelo poceni in moram reči, da so kar dobre. Do takrat smo pa uporabljali samo mullerjeve in enkrat mercatorjeve.
Uporabljamo pa še dvojko in jo bomo še kar nekaj časa, razen če se bom tom veliko zredil.

Kdaj imata pediatra in kam bosta hodila?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.7.2009 11:14:33   
manna
O pozdravljene junijke, se oglašam po skoraj 1 mesecu. naša Manca je v sredo že praznovala 1 mesec. kot vas prebiram imamo vse približno iste skrbi. tudi mi smo včeraj začeli z AD3 in so jo že matrali krčki tako da bo šla babica po oleovit danes... so tudi meni rekli da je najboljši. drugače pa polno dojim ampak opažam da imam zvečer ful manj mleka kot čez dan. zjutraj ga je ogromno, zvečer pa zmanjka. in potem mala kar vleče in vleče tudi po par ur pa se  pritožuje zraven, krili z rokami in brca.. nevem al je tok lačna al kaj..  mogoče pa me ima sam za dudo!
zaspati pa sploh noče sama - obvezno na rokah, ko jo dam pa v zibko pa spet jokec.. no ja bomo že.. je pa tudi pridna - ko zaspi enkrat okrog polnoči, pa potem spi tja do pol šestih, kar je super!

no zdej pa spet dojit..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 662
10.7.2009 11:28:43   
bačko
Majana ne vem še!Ko bomo šli v najem bomo šli ali v nove jarše ali pa bežigrad.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 663
10.7.2009 11:50:10   
tinca84
Tira ja te pamperske so pa res ful poceni.

Danes nameravam nardit gobe z jajci, sej to lahko jemuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 664
10.7.2009 11:55:18   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kalanteja,Pikica,Blu, Naja in Lsica vse najboljše za vaše rojstne dneve.(se opravičujem za zamudo)!
user posted image

Dan.

Jst bi se tudi tej čestitki pridružila.user posted image

Imam pa eno vprašanje...pravzaprav me mori tema "smrt v zibki" in ravno zaradi straha, da bi se nam kaj takega zgodilo spi naš Maksi zraven mene, ker sem upala, da go bom slišala, če bi bilo kaj narobe in berem danes, da je to tudi možni vzrok za smrt, če otrok s tabo spi...sedaj pa res ne vem več kaj, ga bom verjetno začela odvajat, da spi z mano...no sej vem, da bi bilo tako še najbolje...sam kaj pa, če ga pol ne bom slišala, če bo kaj narobe user posted image user posted image user posted image (košaro ima cca.20cm od mene

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 665
10.7.2009 12:08:38   
tinca84
lino mnenja so različna. Eni pravjo to kar si ti napisala, drugi da pride do smrti v zibki, ker otrok spi na trebuhu..... Jst sploh ne upam mislit na to, ga pa dam vsako noč spat v posteljco, čeprav vem da bi ga najraje včasih kr zraven sebe imela. Moja svakinja je od rojstva imela tamalga pri sebi, danes je star 5 let in še vedno spi pri mamici.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 666
10.7.2009 13:09:05   
bamoocham
Dan.

No, da se malo javi.

Naša princeska spi trenutno, smo se prvič kopali danes, in že 2 uri spi kot top.
Drugače pa je danes spala od 12h zvečer do pol 7 zjutraj, pa sem jo podojila, potem spet ob pol 9h, ob pol 10h nas je pa patronažna zbudila. Smo spali kot polhekiuser posted image

Eno vprašanje-koliko pojejo vaši malčki? Ker naša bi kr jedla in jedla.
Dopoldan ni problema, ko imam dovolj mleka in jo nahranim v 20-30 minutah, popoldan je pa problem in bi skos visela na zizi. Očitn nimam dovolj mleka.

Včeraj zvečer sma ji dala aptamil, spila je 60 ml, s tem da je bila pred tem in po flaški še na dojki. Sploh  si ne predstavljam, koliko bi mogla pojest.
V 3 dneh se je zredila za 50 g.user posted image

Tudi mi imamo probleme s kupčki. Noče in noče ga podret, pa jo lahko imam uro na rami. Potem pa jo napenja. Sem probala vse variante za kupčka podret, pa  noče...

Drugače je pa pridna tale naša Neža, danes je stara 15 dni.

Včeraj se je začela tk jokat, da je ostala brez sape in čist rdeča v obraz. Mene je kr stisnilo. Pa kr na lepem, ko spi v košari, se začne jokat. Tk kot da bi jo bilo strah nečesa.

Aja, še tole- a se vašim tut zaleti, če jih sede dojite? ker se ji je zdj 3x zaletelo, da je komaj do sape prišla. Ko sma se dojili leže, ni bilo teh problemov.

Lepo se mejte. Papa

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.7.2009 13:10:10   
Tira
Janci midva imava pediatra v sredo 15., imava pa Bartoničkovo (upam, da sem prov napisala user posted image ). Kdaj ga imata vidva in koga?

Lino jaz sem brala, da je dobro, če otrok spi pri mami in potem je manj možnosti za to. Samo sem proti temu in našega Marcela vzamem k sebi v posteljo samo zjutraj, da se malo pocrkljava. Drugače pa spi v svoji posteljici in verjemi, da slišiš vse. No vsaj zaenkrat sem, HB. Je pa res, če ga sedaj ne boš navadila na svojo posteljo, bo do šole in še dlje spal pri tebi. Potem si pa predstavljaj, da pride še en otrok, ali pa dva user posted image  Jaz o tem sindromu sploh ne razmišljam, več premišljuješ kaj vse gre lahko narobe, slabše je. Sem pa proti temu, da otrok spi v najini postelji.
Ne vem, kakšno imate pa druge mnenje o tem, da otrok spi pri tebi ?

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.7.2009 13:13:50   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Oleovit d3 so pa itak najboljše, tako da če jih imaš možnost dobit, mu kar tiste dajaj. Meni je iz LJ malo odveč hodit samo po kapljice pa še ne vem če bi jih znala kupit... user posted image

Majana avstrijske kapljice Oleovit D3 imajo baje v lekarni v Tržiču, tko da ni treba hodit v Avstrijo ponje. Jaz jih še nimam bom pa šla ponje kar tja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.7.2009 13:23:40   
amaya
lino
mene je tudi pri prvem že to matralo, pa sem si angel care nabavila. vreden vsega denarja, ker mirno spim....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.7.2009 13:33:02   
majana79
Majana avstrijske kapljice Oleovit D3 imajo baje v lekarni v Tržiču, tko da ni treba hodit v Avstrijo ponje. Jaz jih še nimam bom pa šla ponje kar tja.

O to je pa fino vedet, daj, če jih boš res dobila sporoči, prosim.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.7.2009 13:36:52   
Janci F

Janci midva imava pediatra v sredo 15., imava pa Bartoničkovo (upam, da sem prov napisala user posted image ). Kdaj ga imata vidva in koga?

Lino jaz sem brala, da je dobro, če otrok spi pri mami in potem je manj možnosti za to. Samo sem proti temu in našega Marcela vzamem k sebi v posteljo samo zjutraj, da se malo pocrkljava. Drugače pa spi v svoji posteljici in verjemi, da slišiš vse. No vsaj zaenkrat sem, HB. Je pa res, če ga sedaj ne boš navadila na svojo posteljo, bo do šole in še dlje spal pri tebi. Potem si pa predstavljaj, da pride še en otrok, ali pa dva user posted image  Jaz o tem sindromu sploh ne razmišljam, več premišljuješ kaj vse gre lahko narobe, slabše je. Sem pa proti temu, da otrok spi v najini postelji.
Ne vem, kakšno imate pa druge mnenje o tem, da otrok spi pri tebi ?

Midva imava pediatra 16.7. in sicer imava Ješetovo, baje jo zelo hvalijo.
Jaz sem tudi proti temu, da otrok spi v postelji skupaj s starši. Imava vodno posteljo in če se jaz premaknim na njej se tudi Tom premakne in to popolnoma nekontrolirano. Vedno je višje, kot midva, ker je veliko lažji kot midva in zaradi tega sem verjetno tudi malo bolj proti temu. Se pa občasno tudi crkljamo v postelji, vendar takrat sva midva vedno budna.
Kar se smrti v zibki tiče, sem tudi jaz slišala, da je manj možnosti, če je otrok skupaj s starši.
Midva sva ravno zaradi tega kupila Angel Care, ki je super in midva spiva zelo dobro.

Tira kdaj pa imaš namen it v Tržič?
Midva bova tudi zagotovo šla po te kapljice in če bova šla kmalu, lahko še tebi prinesem kapljice.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.7.2009 13:39:47   
amaya
kapljice se da naročit tudi preko neta....lekarna deteljica

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.7.2009 13:44:11   
majana79
amaya, sem šla pogledat tole lekarno pa je obrazec samo za kapljice proti krčem. Za oleovit nič ne piše... Ali pa sem jaz čorava? user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.7.2009 14:06:26   
loveforever
pozdravljene. no najprej da ne pozabim:

tinca84: kako in kje si si zrihtala to lepo slikco k gredo srčki gor????
muller v velenju: ko se pripelješ v velenje je na novo nareto krožno-in greš kr naravnost v križišču-proti šoštanju, in greš čez 1 semafor k je takoj za  krožnim, naravniost, na drugem križišču naravnost se pelješ mimo bencinskega petrola, potem na nasklednjem takoj za petrolom je semaror in tam greš desno čez tak most in si tam. sj je tk večji objekt takoo, pa pikapolonica,... v glavnem pred gorenjem.... ni težk sam naravnost pol po petrolu pa desno na semaforju,.. upam das nism prevč zakomplicirala

bjondi. bi te prosila će daš še mene na seznam-- TINKARA-25.6.OB 02.52

ja vreme je katastrofa, zanima me kako dolge sprehode že kaj delate, in kako daleč ste šle pri otrokovih 14 dneh starosti...

no moja se tudi pridno redi v 10 dneh sva pridelali 450g,

dodajate vse čaj ali bolj vodo ali katera sploh nič??? moja se je drla 2 ure jkr naprej in na koncu sem jo potolažla da sem ji v flaško dala prekuhano vodo in je spila in zaspala kot angelček,.....

no se še kasnje oglasim

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?