kalanteja
|
kapljice ad3 dajem vsak dan ob 12, včasih med obrokom, z čajem, včasih pa prej, po obroku še nisem dala, ker včasih poliva in bi seveda verjetn šlo v nič, ker je sita Julijo je včeraj zvijalo 2 uri po tem ko sem ji jih dala bačko seveda sva bili na pregledu, vse je bilo ok, sedaj imava ponovno avgusta- na začetku včasih spije samo iz ene dojke, včasih iz obeh- ponavad ponoči iz obeh, popoldan pa samo iz ene, imam dovolj mleka, mi non stop vn teče- imava pa druga problem, kljub izrednim bolečinam še nisem odnehala dojit, mala ne zna vredu zagrabit cele bradavice- groza, kar naenkat ne zna več, ma sj ko vredu zagabi je pa čist ok dojit- bova že nekak ima katera kakšen nasvet? mala princeska jaz sem popek čistila samo z alkoholom in je tako lep, da ne bo rabila pirsinga tudi jaz sem slabokrvna imam 2 dozi rataferja, ma ga ok prenašam, samo včasih imam tako težek želodec, da me boli, verjetn od teh tablet danes sem začela piti jabolčni sok, odkar se je mala rodila sem pila samo čaj za dojenje- pa še to ne vsak dan, 2-3 krat na teden, in samo in edino vodo kaj pa vi pijete? kako pridno spi danes, sem celo kuhinjo pospravla, kopalnico, sobo, vse pobrisala, prah in pa cote obesila, ma sj ne morem vrjet pa še na rr sem lahko vse prebrala, sedaj pa upam, da se zbudi, da greva jest, preden kolegice pridejo papa, jo grem malo mučkat ...lubčkat