kalanteja
|
in še moja porodna zgodba 7.6. se, šla na pregled v bolnico, kjer so se odločili, da mi bodo naredili carski rez, ker imam visoko dioptrijo, ker je ctg zaznal popadke- jaz jih nisem čutila oz, čisto blago špikanje je bilo še tisti dan sem morala ostati v bolnišnici, če bi se zares začelo kaj dogajat, da bi bila v bolnišnici v ponedeljek so rekli, da mi bodo naredili carski rez, ampak ga niso, ker še vedno nisem čutila popadkov, sami pa so imeli full gužvo, nakar so rekli, da bo carski rez v torek zjutraj, in res, pač vse priprave pa sem našo malo Julijo videla že ob 8 in 25 min na carskem rezu sem bedela, ma full mi je bilo slabo in strah, pa me je ena sestra držala za roko in je bilo bolje ko pa se je zajokala sem pa itak jaz full jokala, pa potem, ko so me iz operacijske pripeljali, ko sem mojega videla, sem full jokala, res nimam preveč lepe porodne zgodbe, ampak sreča je ista domov sva prišli 14 junija, tako da sem rojstni dan (16) praznovala doma, drugače pa je moj pozabil na moj rojstni dan, ker je bil tako srečen in vesel ob rojstvu hčerke ...moj mi full pomaga in sem ponosna na njega, full ima voljo in veselje ... en za tiste, ki imate probleme s svojimi, kar po riti bi jih ...