Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 16:05:16
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis, pridi k meni...mam dnevno s klimo ohlajeno....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 16:51:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bebiii hehe... to je še stara fotka. Bom dala zdej en dan kej novejšga gor. Ma jst kr dobr furam tole nosečnost. Tak da kr priporočam. Pa ti? Kdaj spet startaš? A imaš še kakšnega pingota al greš v nov postopek? No super, se pridružim kmalu Ja jaz grem septembra po pingota upam, da tokrat rata, saj so mi junija prekinili postopek-endometrij pretanek, pa mi bojo dali malo stimulacije....Drugače imam 2 pingota v dveh slamčicah Novo slikico pa kr prilepi gor Kdaj je rok?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 30.7.2009 16:55:53 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 16:53:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, še ena cvetka se javlja, ki bo pregorela od dela in vročine... Hočem na morjeeeeeeeeeeeeeeee Kaj čakaaaaš, pridi
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 17:02:30
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, še ena cvetka se javlja, ki bo pregorela od dela in vročine... Hočem na morjeeeeeeeeeeeeeeee Kaj čakaaaaš, pridi Kam pridem?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 17:50:32
|
|
|
|
gigi1
|
Suzi nimajo nič napisano. To ti ona po telefonu pove. Je pa to neka mešanica, ki jo jemljejo naši plavalci (reprezentanca). Če je za njih dobra, bo tud za nas Mišmišu pejd h konzervam pogledat, te čaka ena velka piksna . Taka, da se lahk kr not vržeš
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 19:28:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, še ena cvetka se javlja, ki bo pregorela od dela in vročine... Hočem na morjeeeeeeeeeeeeeeee Kaj čakaaaaš, pridi Kam pridem? Še jaaaaz, še jaaaaz!!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 22:32:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja dragi moji na mooooorje in na pivooooooo Kaj čakate? Še en mesec in konec poletja, zato zmigajte riti in prigasajte do Kopra. Zmente se in pridite
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 6:11:01
|
|
|
|
Reby
|
Bebiii - jaz bom tokrat spustila, obljubim pa, da pridem spomladi
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 8:34:52
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro kako smo kej? Mene še vedno migrena ubija . Pa tko lep vreme je. Dobr, da je zdej vikend. IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja dragi moji na mooooorje in na pivooooooo Kaj čakate? Še en mesec in konec poletja, zato zmigajte riti in prigasajte do Kopra. Zmente se in pridite spljoh se ne sliš slabo Lep dan želim vsem! ah, sem vedla, da sem neki pozabla dodat .... Reby, mljask tale kavica
< Sporočilo je popravil loremi -- 31.7.2009 8:35:53 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 8:39:20
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj če še ne veste, PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 10:05:29
|
|
|
|
lastovka79
|
petek je in začetek mojega dopusta!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 10:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tud komaj čakala tale petek!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 10:23:46
|
|
|
|
gigi1
|
He, he...ko je petek, je petek za vse Naj bo čim lepši in vikend tudi
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 11:52:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 He, he...ko je petek, je petek za vse Naj bo čim lepši in vikend tudi kar je reku, je reku
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 12:51:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Bebiii - jaz bom tokrat spustila, obljubim pa, da pridem spomladi Hvala,hvala in še enkrat hvala za kavico, jaaa kdo bo pa slikice dajal gor, ko boš šla rodit Noben ni tako zgoden kot ti Reby, to smo itak zmenjene, da boš prišla do takrat pa boš z bebijem spoznavala novi svet Upam, da si fajn in da božaš trebušček, ker kmalu ga boš pogrešala Uživaj pa lepo se imej Vsem skupaj pa želim en prekrasen vikend
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 12:53:43
|
|
|
|
Reby
|
Bebiii - mogoče pa pridem že jeseni, sem se danes zmenila, da bom lahko v Izoli, kdaj bom hotela
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 13:25:24
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka79 petek je in začetek mojega dopusta!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeee Jej, zame je pa zadnji petek na dopustu, v ponedeljek pa gagat v službo. Še raport iz GKLJ: tkole nimam ravno super novičko, menda sem na začetku 6-ega tedna (po mojih izračunih 5t/1dan), plod je velik 4mm, vendar še ni utripa. Uz imam spet čez 1 teden. Do takrat pa živčna vojna. Spet rabim vaše izkušnje kdaj ste ugledale utrip na uz-ju? Vem, da je Špelka kar pozno, ker je verjela v pikico in vstrajala.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 13:34:24
|
|
|
|
Reby
|
n74 - zakaj ne super novičko? Itak, da je super Jaz sem bila na 1. UZ pri 6t 5d, pa še ni bilo videt srčka, tako da me je Reš naročil potem šele čez 14 dni. Nič bit žalostna, vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 13:49:59
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby n74 - zakaj ne super novičko? Itak, da je super Jaz sem bila na 1. UZ pri 6t 5d, pa še ni bilo videt srčka, tako da me je Reš naročil potem šele čez 14 dni. Nič bit žalostna, vse bo ok. Ma, zato ker je bil dr.D danes tako pesimističen, sem ga morala jaz prepričevati, da je še prehitro in da bo sigurno naslednji teden vse ok. Pa je rekel, da bi raje že danes videl srčka in da se tudi to včasih zgodi, da je čez 1 teden vse ok. Ravno sedajle pa berem pri marčevkah, da tudi vse niso imele utripa v 6-tem tednu, pa je bilo potem vse ok.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 15:09:33
|
|
|
|
miklarom
|
ojla, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazal , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled in morfologijo imam 4.9.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrst
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 15:21:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby, supeeeeerca, še lepše bo, ker ne bo tako vroče, pravi dnevi za pohajat No, sej se bomo zmenili N74, nič skrbet, je še prezgodaj za srčeka, samo pozitivno, čez 8 mescev boš že lepo crtala tvojega Miklarom, pa kako si mi, hladiš kej trebušček po tej vročini? Praviš, da se tvoj skriva, po komu pa je takšen? Samo da je vse dobro, pa naj se on skriva do konca, boste pa imeli še lepše presenečenje Lepo se imej
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 15:39:34
|
|
|
|
gigi1
|
N74 meni se zdi vse več kot OK. Plodek 4 mm pri 5T 1 d je tako kot mora biti. Za srček je res prezgodaj. Saj nas ponavadi naročajo na UZ v 7T. Pri dr Dju mi pa ravno to ni všeč, da je včasih tako zaskrbljen in pesimističen. Ko ima tak dan te prav potolče. Mar bi bil tih, ker res ni razloga za skrb glede na tedne in izvide. Drugače je krasen in nežen, samo včasih pa res kakšno prijavi, ki res ni na mestu. Že tako smo skoz v skrbeh in res ne rabimo še tega, da nas dodatno skrbi zaradi njegovih besed
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 15:49:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
GiGi a si ti vse včeri podelala
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 17:16:23
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hojla! N74 sigurno je še prezgodi; kar dve moji prijateljici sta bila na istem; tako da pozitivno in nič drugega!!! Pa vsi navijamo za tabe! Vidiš; ko bo pa utrip, pa se boš spet sekirala, če je dovolj hiter; tako kot jaz; sem danes prvič poslušala preko Angelsounda, ki sem ga dobila od kolegice, in se mi zdi prepočasen :( ! Tako, da celo nosečnost trepetamo, če bo vse ok; še posebno me, ki smo dale že skoz ss, pa nevem koliko postopkov, ipd.... Samo pozitivno in TO VELJA TUDI ZAME :) ! LP
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 18:57:48
|
|
|
|
diana79
|
živijo punce!hvala za čestitke sicer malo pozno ampak bila sem na morju!zelo lepo sem imela,skupaj s svojim dragim!ker sem imela okrogli rojstni dan!(30)sem dobila tudi malo bolj konkretno dario od dragega!zlat prsten narejen po naročilu z modrimi diamantnimi kamnom!res sem bila presenečena!moj dragi je res izkazal!danes sva prisla domov in že cel popoldne perem...!no še enkrat hvala,kmalu bom vama spet pridružila!če mi uspe bom dala v album slika od darila!lakho kaj komentirate!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?