Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 9:43:50
|
|
|
|
Reby
|
Oj babike, jaz sem se danes začuda samo 1x ponoč zbudila, ampak tokrat z mravljinci v obeh rokah in sem fajn premasirala in zarad utrujenosti pol kr hitr nazaj zaspala, tako da sem danes kot metek Drgač pa naš mulc vsak dan bolj razgraja, tako da včasih že prav boli. Upam, da se vidimo v petek
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 9:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Punce, dajte mi nekaj pomagat.. Pri nas v službi se moramo nekako tako uskladit, da nikoli ne manjkamo 2 naenkrat (ajde, mogoče kak dan gre, več pa bolj težko). In sedaj sem razmišljala, da bi šla že začetek avgusta v postopek, ker potem bi lahko šla šele konec septembra. Sedaj pa problem: M sem dobila 17.7., naslednjo M bi morala pa dobit najkasneje 7.8. Sprožila bi si jo itak z Dabrostonom, tako kot vedno. Strah me je le, da ne bo prekratek ciklus (21 dni) oz da mi to lahko kaj škodi med postopkom. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 9:55:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Jutro. Punce, dajte mi nekaj pomagat.. Pri nas v službi se moramo nekako tako uskladit, da nikoli ne manjkamo 2 naenkrat (ajde, mogoče kak dan gre, več pa bolj težko). In sedaj sem razmišljala, da bi šla že začetek avgusta v postopek, ker potem bi lahko šla šele konec septembra. Sedaj pa problem: M sem dobila 17.7., naslednjo M bi morala pa dobit najkasneje 7.8. Sprožila bi si jo itak z Dabrostonom, tako kot vedno. Strah me je le, da ne bo prekratek ciklus (21 dni) oz da mi to lahko kaj škodi med postopkom. Kaj mislite? Suzi, se mi zdi, da bo težka s postopkom v začetku avgusta. Če se ne motim imajo sedaj na GK LJ kolektivni dopust, tako da se sestre vrnejo okoli 15. avgusta, šele takrat bi lahko sploh prevzela zdravila. Se mi zdi, da bo treba počakati na septembersko .
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.7.2009 9:56:18 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, sem govorila s sestro Miro in ji rekla, da bom M verjetno dobila okrog 12-15.8. in je rekla, da naj kar pokličem prvi dan M.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa glede na tale seznam, očitno nekatere sestre tudi delajo.. IVF Dolgi protokol: - 1. dan Z.M.: do 31. 5. 2009 - 1. dan Z.M.: 10. 7. 2009 ali kasneje Kratki protokol: - 1. dan Z.M.: do 30. 6. 2009 - 1. dan Z.M. 17. 8. 2009 ali kasneje Ali se motim? Jo raje še enkrat vprašam?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:41:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, moj sonček je zdaj v redu. Claritine sirup je pomagal, sam nekaj ga prehlad daje. Samo upam, da bo do sobote že v redu, ker gremo na morje. A sem jaz prav prebrala, da v petek pade Kongo? Če mi bo uspel spakirat dost kmal, se lahko še jaz oglasim - greva z mojim namreč v petek zjutraj na eno furo z motorjem do večera, potem moram na hitrco spakirat, spravt otroka spat in če bom dost zgodnja, priletim v Kongo. Reby, sam da si se danes lahko naspala. A tako, da je tvoj korenjak tak športnik? Super, potem si vsaj mirna in veš da je z njim vse OK.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:42:37
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Pa glede na tale seznam, očitno nekatere sestre tudi delajo.. IVF Dolgi protokol: - 1. dan Z.M.: do 31. 5. 2009 - 1. dan Z.M.: 10. 7. 2009 ali kasneje Kratki protokol: - 1. dan Z.M.: do 30. 6. 2009 - 1. dan Z.M. 17. 8. 2009 ali kasneje Ali se motim? Jo raje še enkrat vprašam? Suzi bo kar držalo, ker sem maja videla, da so za letos poleti malo spremenili dosedanjo prakso, tako da lahko komot pokličeš, ko dobiš .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:46:32
|
|
|
|
lana70
|
Hm, suzi...ne vem......jaz imam 3.8. prvi UZ, pa so mi sestre rekle, da je zaprto in da naj pocukam dežurno sestro, da mi najde na oddelku enega zdravnika.....verjetno to drži prve dni avgusta....pozanimaj se, da si ne boš brezveze cikel sprožila.... Ja, BarbiG, sem leteča... tko al drgač, zadnja dva dni malce manj, ker imam želodec skozi v zgornjem nadstropju ...bo že, da bi bilo le vse v redu z ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:47:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Pa glede na tale seznam, očitno nekatere sestre tudi delajo.. IVF Dolgi protokol: - 1. dan Z.M.: do 31. 5. 2009 - 1. dan Z.M.: 10. 7. 2009 ali kasneje Kratki protokol: - 1. dan Z.M.: do 30. 6. 2009 - 1. dan Z.M. 17. 8. 2009 ali kasneje Ali se motim? Jo raje še enkrat vprašam? Suzi, saj mogoče so sestre že tam, ne vem lani vem, da niso naročali do 15.08. Saj mogoče se ti bo pa vse v redu izšlo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:48:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mismis, moj sonček je zdaj v redu. Claritine sirup je pomagal, sam nekaj ga prehlad daje. Samo upam, da bo do sobote že v redu, ker gremo na morje. A sem jaz prav prebrala, da v petek pade Kongo? Če mi bo uspel spakirat dost kmal, se lahko še jaz oglasim - greva z mojim namreč v petek zjutraj na eno furo z motorjem do večera, potem moram na hitrco spakirat, spravt otroka spat in če bom dost zgodnja, priletim v Kongo. no, če ti bo uspelo pridružiti se nam, bomo prav vesele :)
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 10:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi sama ne vem kako je točno. Sem ji pravkar poslala še en mail, pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 14:32:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis testek je že padel, samo glede na to da imam ovulacije par dni pred bo treba počakat vsaj še dva tedna Ja na testu je čist ---.... Kaj zdej zopet imate žurko v Kongu ? No lepo se imejte Lana70, počivat, ne sam delat Reby, si probala uno varianto, ki sem ti napisala na sms? Suzi, mislim da nas bo kr dosti tam v čakalnici septembra mesca Jaz bom tudi poklicala že v Avgustu, tako da pridem not že začetek septembra Punce uživajte, jaz grem ležat, nevem...res sem lena zadnje dni- preveč žurk je bilo na kupu, pa še nslednji vikend baje da spet
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 15:51:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Pa glede na tale seznam, očitno nekatere sestre tudi delajo.. IVF Dolgi protokol: - 1. dan Z.M.: do 31. 5. 2009 - 1. dan Z.M.: 10. 7. 2009 ali kasneje Kratki protokol: - 1. dan Z.M.: do 30. 6. 2009 - 1. dan Z.M. 17. 8. 2009 ali kasneje Ali se motim? Jo raje še enkrat vprašam? Kolkr vem IVF sestre delajo nespremenjeno.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 17:18:23
|
|
|
|
bambi75
|
Ojla, pozdravček po dolgem času. Čestitke vsem novim nosečkam in en velik vsem tistim , ki jim ni uspelo. Bo pa naslednjič Sem rabila malo odklopa od RR in nisem nič brala zato se opravičujem,ker ne vem kaj se je kaj dogajalo, da grem brati za nazaj pa sem prelena . Pa saj bom prišla malo na tir, no razen tale avgust še bo bolj tako, ker bo še dopust.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 21:05:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ujoooj kakšno zatišje, pa kje ste vse Bambi75, lepo da si spet med nami Pri meni je novo to, da so začeli jajčniki delat sto na uro -špika špika..... Kruce, kaj misliš , da so sestre vedno tam al kako?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 21:23:52
|
|
|
|
Reby
|
Bambi - tebe pa že res dolgo ni bilo, lepo, da si spet med nami Bebiii - tvojga recepta nisem probala, ker žal za to ni drugega kot tista terapijo, ki mi jo je Gigi poslala, imam jutri G, pa da vidim, kaj bo rekel. Jajčniki špikajo tut, če si noseča
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 22:13:27
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kruce, kaj misliš , da so sestre vedno tam al kako? Če vas za katero konkretno zanima lahk prašam, pa javim...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 21.7.2009 23:17:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby, to pa bo čas pokazal-jutri bo že 40 dan Za recept, pa je dobro da ga imaš, vedno ti pride prav Lepo opravi jutri na UZ Kruce, ni potrebno, sej so vse pridne tam , vem samo da mi bo ET delala moja Dr. Pintar, kajne Lana70
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 6:31:06
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 6:43:42
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Sedaj pa problem: M sem dobila 17.7., naslednjo M bi morala pa dobit najkasneje 7.8. Sprožila bi si jo itak z Dabrostonom, tako kot vedno. Strah me je le, da ne bo prekratek ciklus (21 dni) oz da mi to lahko kaj škodi med postopkom. Kaj mislite? Če lahko malo pomagam iz zagate . Za to se ne rabiš sekirat. Jaz sem mogla pred zadnjim postopkom jemat kontracepcijo (cista), ker pa sem non stop krvavela sem predčasno nehala in M dobila 22 dan ter šla v postopek- uspešno . Prejšnji cikel nima veze na novega, z M se vse začne od začetka na novo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 7:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. kruce, hvala, ampak saj me ne zanima konkretno. Zanima me bolj, če bojo tam okrog 10.8., da mi naredijo UZ in dajo zdravila. :) hope, hvala tudi tebi za mnenje. Upam, da je res tako kot praviš.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 7:45:16
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Se mi ta teden vleče v službi, ker vem, da sem s petkom že na dopustu. Ampak že komaj čaka, ker res rabim popoln odklop. Pa ostale? Kako ste na ta sončen dan? Jaz že skoraj na škrge diham, pa še bolj bo vroče.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 7:48:08
|
|
|
|
lana70
|
juuutrooo...ja ja, BEBIII -itak, uspeh zgotovljen..sam mal še tiste lune preglej
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:07:48
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Pa ostale? Kako ste na ta sončen dan? Jaz že skoraj na škrge diham, pa še bolj bo vroče. Dobro jutro še od mene, jaz sem še vedno na bolniški, od doma za službo naredim par stvari, za dve do tri urce vse skup, naslednji teden pa ne vem, no predvidevam, da me bojo poslali delat. Drugač pa vročine tud jsz ne prenašam več dobr. Kot najstnica sem oboževala vroče dni, zej ne več tako, ampak je pa fajn, ko v hiši pa nimam vroče in se večji del dnva, ko je vroče, zadržim notri. V službi je pa druga zgodba ja, je pa že zjutraj skor savna, potem pa klima-s tem, da nekateri z uporabo fejst pretiravajo in sem na ta račun že tud zbolela. Ja težko se je zment, če je več različnih interesov. Pa lep sončen dan vsem.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:12:52
|
|
|
|
mojca976
|
Pozdravljene, grem proti koncu postopka IVF. V ponedeljek sem imela punkcijo, zdaj jem tablete Utrogestan, v petek pa ET. Zanima me kolk boli ET,ker punkcija me je bolela za znoret(skup padla). Imam namreč nizek prag bolečine. Kakšne stranske učinke ste občutile po teh tabletah,jaz sem namreč utrujena,brez volje,vrti se mi,zaspana. Zanima me kdaj bom lahko delala test če je ET v petek,24.7. Naj povem da sem 1. na tem postopku. Hvala za odgovore in lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?