|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
12.6.2009 14:41:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Še tole informacijo moram deliti z vami, podatke dobila po SMS-ju.

In sicer naša Mlinčka, naj bi bila tudi že v porodnišnici, kot kaže ga z Blanč skupaj žingata.

Dajmo Mlinčka, dajmo Mlinčke in pupe...user posted image user posted image user posted image

tale tekst moram pa dati v roza, ker pričakujemo dve pupi user posted image
navijammmmmmmmmmmmm in diham z vama user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.6.2009 14:45:16   
mismis
AKTUALNO  

Nedelja, 14.06
Naska - punkcija

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sobota, 13.06.
Hedviga

Petek, 19.06.
Zarja
T1979

Torek 30.06.
Tassi1

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image  Citrončica, Zup, Sunia, Veliki Škrat, gospodarica user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Gigi greje user posted image user posted image  test 15.06.
Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06.
Loremi greje user posted image  test 24.06.
Protina grejeuser posted image user posted image  test 24.06.
Pija76 greje user posted image  test 26.06.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image          
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 22.6.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JUNIJuser posted image   

user posted image   Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)
user posted image  Gapiii27 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice zadnjega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalu Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.6.2009 14:46:03   
gigi1
Ojla pupike

Dans mam mal noro in....pol pa vidim, da je tle še bolj noro.

Blanči držim pestke in navijam, da zdrižite 3v1 vsaj do jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka tebi pa želim lahek in hiter porod. Mlinko ti pa dihaj še namesto nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pija srce moje čestitke še tukaj za user posted image . Lepo ga grej in ne zažgat kalamarov user posted image

Miška73 ma smola no user posted image . Pocajti se čimprej user posted image

Evo tole mi je ratala obdelat....

Pa-pa

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.6.2009 14:47:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Punce hvala za navijanje! Pričakal me je en lep zarodek in sva ga kar s sabo uzela user posted image .

Lep dan vam želim! Pa danes uživajte na srečanju, Mismis veš kaj si rekla user posted image

Jeeeee, Pija, bravo za pikico, zdej pa počivat in cartat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.6.2009 14:58:25   
Reby
Blanči in Mlinčka - še tukaj navijam za vaju pupe, Blanči zdrži še do jutri user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.6.2009 15:33:21   
Pija76
Mlinčke in Blančki navijava za vas in dihava z vami!!! Dejmo punce!

Hvala vsem za navijanje!

Gigi - še tukaj user posted image , kalamari niso bili zažgani user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 656
12.6.2009 16:16:50   
veliki ŠKRAT
Ma kaj js to berem????

Gapii, čestitke za +beto!!user posted image

Naše dvojne nosečke obe naenkrat v porodnišnici!! Uaaaau!! Držim pesti močnooooo!! Naj bo vse ok z vsemi 6 imi, pa atatami tut!!user posted image user posted image

Se vidimo!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.6.2009 16:48:13   
DaisyE

Za vse zamudnice zadnjega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalu Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo.

Nosečke so me skurcale, da moram na srečanje, tako da zgleda pridem na en hiter pir. Se vidmo bejbe.

Sicer pa, shame on me, tako dolgo me ni, da sploh nisem vedela, da sta žižetka in pija mamice to be. Čestitke pupike. Miška midve bova pa danes kero rekle. Kuker sem tečna zadnja dva dneva, pa moram rečt, da se kar veselim.

Ajdi čez cca 2,5 ure.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 658
12.6.2009 17:00:44   
Reby
Čuj ti super cow - počaki še tam do kakih devetih, ko midve s Hedi uletiva, al user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.6.2009 17:50:34   
womanpolice
Živjo, punce.. Upam, da niste hude, ker se nekaj časa spet nism oglasila... dejstvo je, da se še vedno ne počutim dobro oz. da še vedno nism prebolela tokratnega poraza... Ta teden je bil "naporen" zame... V službi sem imela pestro (tko stresno, da sem se že vprašala "ali mi je treba tega" A kaj ko me ta policija tako zelo veseli...")...

Potem pa sem še zvedela dve novici, ki sta me psihično spet spravili na dno.... Sram me je povedati, da sem jokala ob novici, ki je za nekoga tako zelo lepa... Počutim se egoistično... Vendar... Vi me boste razumele, saj ste tudi v tem in ste deležne raznih novic, na katere same pri sebi tako ali drugače reagirate.... Da me ne boste narobe razumele... No, v to ne dvomim.. V roku 24 ur sem izvedela, da sta "rodila" dva sodelavca, da je moja mlajša sestra ponovno noseča, in da je moja sestrična prvič noseča.... NORMALNO, DA JIM PRIVOŠČIM IZ VSEGA SRCA... To, da sem ob temi novicami jokala, ne pomeni, da jim tega ne želim... jokala sem, ker mi je bilo hudo, ker pri nama še vedno ni tako... še vedno nama ni uspelo videti tistega čudežnega pluska in priti srečno in zdravo do "konca"... zato sem jokala... MOj mi je spet rekel, da ga bom zihr pustila; da je on tisti, ki ima težave, itd. Da bi ga po nagi riti.... In sem mu rekla "Ne, midva sva tista, ki imava težave, in midva ne moreva imeti otrok po naravni..."

Oprostite, če ne bom komentirala veliko vaših postov, saj ste spet naklofale toliko strani, da bi lahk sedela tle cel dan...

Punce... hvala za komentarje in lepe želje ob mojem "wellcome back"...

Veliki škrat.. žal mi je, da tokrat ni uspelo

Gospodarica... tudi zate mi je žal.... Vendar tako kot zate kot tudi za škratka (in tudi za druge seveda) držim pesti, da prihodnjič bo....

Pija76... držim pesti, da bo ta en zarodek tisti pravi. Ti resnično privoščim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Blanč in Mlinčka... sem slišala, da dihata... Diham z vama in naj ne bo pretežko na tisti postelji....

Gigi... še vedno trdo držim pesti... me kr členki bolijo...

Trepetalke.. tudi vam držim pesti...

Nove nosečke.. Iskrene čestitke...

.N74.. lep pozdravček tudi tebi... sem te že pogrešala

Goldy... kak lepa punčka... čudovita je res!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonček33..tudi tvoj je res pravi Sonček.... pa tak je že velik...

Čist vse po vrsti lepooooooooooooo pozdravljaaaaaaaaaaaaaaaaaam... Spet bom nekaj dni odsotna ker greva na dopust.. na Krk.. En dan potem v Prlekijo k stari mami in botru pa še prjatlco obiskat... en dan pa v KRanjsko kolesarit po kolesarki....

Želim vam lep dan.... Aja, vidm da imate dans srečanje v KOngu... morm videt kak se je moj odloču.. al bova šla dan na Krk, al jutr zjutraj.. če greva jutr zjutraj, bom se mogoče na hitr oglasila v koNgu, da vas vidim babnce moje..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.6.2009 17:51:04   
womanpolice
Rada bi delila veliko novico z vami... z nekaterimi sem jo že... SPREJETA SEM NA REDNI ŠTUDIJ MAGISTERIJA PRAVA NA EVROPSKI FAKULTETI NOVA GORICA... Sprejmejo jih sam 60 iz celotne Slovenije in jst sem med njimi... Sm skor skup padla, ko sm to zvedela... Ja, zdej pa spet učenje... Ma človk že kr mal pogreša knjige tkole, ko že enkrat diplomira...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.6.2009 18:03:07   
womanpolice

Loremi, čestitke za preživelega pingvinčka user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa se lepo pustim razvajati in cartaj svojo pikico

se kr pod tole podpišem....

aja, pa Sulfinija... tebi tudi iskrene čestitke ob rojstvu fantka....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.6.2009 18:13:49   
sonček33
Mlinčka dajmo, Blanči čisto malo še počakaj, Pija bravo. Žižek, navijam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.6.2009 18:16:34   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Blanči in Mlinčka - še tukaj navijam za vaju pupe, Blanči zdrži še do jutri user posted image  user posted image  user posted image

Se podpišem, Blanči, zdrži do jutri, obema želim čimlažji porod in zdrave dojenčke user posted image .

womanpolice, vem, kako se počutiš ob novicah drugih nosečk in rojstvih, upajmo, da bomo tudi me kdaj na tem user posted image
In seveda čestitke za sprejem v študij, pridna si; in hvala za lepe želje!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.6.2009 18:28:30   
miklarom
Blanči - soseda moja dajmo dimah full močno s teboj in da bodo pikice vredu diham,diham................ diham,user posted image user posted image user posted image user posted image

mlinčika - tudi zate diham, dajmo punce držita se in vso srečouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.6.2009 20:58:20   
sonček33
WP vsem bo uspelo.
Superca za študij. A so cene visoke?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 666
12.6.2009 21:45:51   
lana70
WP, čestitam....študij ti bo malce zapolnil misli, pomaga.
Blanči in mlinčka, dejmo punci, user posted image user posted image !!!!
Kimsy, ja , se je začelo dogajat HB. 19.6. imam pregled oz, moram dat kri...potem pa baje spremljajo, dokler ni zadeva zrela za transfer.....bomo videli, kar bo pa bo, drugače pa drugo leto v nove boje. S teboj? Že debelo noseča, super, ta hujše je za teboj, vsaj kar se trepetanja tiče.....
Reby, mal me cajt baše in še kaj....tako da vlih ne preberem vsega....koliko imaš še do konca?

Ostalim akterkam pa en lep sončen vikend, večina vas je verjetno v Kongu, pa še zame en bambi spijte...hahaa tisti ki gre refošk no, da ne boste pretiravale pa se silile...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.6.2009 21:53:03   
gloria
Mlinčkoti a  že kaj pestvateuser posted image ....diham že celo popoldneuser posted image user posted image

Blanči zdržimo do ju3....držim pesti user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.6.2009 22:11:36   
ledenka
kaj berem, blanči in mlinčka dihata user posted image user posted image user posted image  naj bo vse ok!!!

punce, lepo se mejte v Kongu, z mislimi sem pri vas user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.6.2009 23:43:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj berem, blanči in mlinčka dihata user posted image user posted image user posted image  naj bo vse ok!!!

punce, lepo se mejte v Kongu, z mislimi sem pri vas user posted image  

jaaa, naše dvojne so v akciji! tud jaz sem z vama!user posted image user posted image user posted image

malo pa sem tudi v Kongu!user posted image Lp vsem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.6.2009 0:05:53   
Grethy
<ČEREK ....

pravzaprav se je ravno prekotalilo v

Dobro JUTRO ....

več al manj ga verjetno še žurate ... itak vem da se imate oz. ste se imele MEGA

Predvsem pa upam da se našima dvema user posted image user posted image rodiljama kar najbolje gode, da ju ne mučijo in ...

dojenčki mali Wellcome na ta svet, tetke smo že čist OUT od pričakovanja ...

Vsem skupaj pa lep vikend ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.6.2009 0:53:57   
mismis
večer, ali se sedaj že naslavlja z jutrčkom???user posted image  Ma kdo bi vedel....

Glede na to, da je bil Mlinček (BRAVO ZANJ) z nami v Kongu, to pomeni, da se Mlinček family še ni povečala, po vsej vejetnosti pa tudi BLANČ ne, še sploh ne, glede na to, da ga z Mlinčko skupaj žingata v porodnišnici. Tako da, SUPER BLANČ keep it that way.

Današnje srečanje ni za komentirati, sploh pa super pohvale za Žiži, DaisyE, BBpikico, Pikovit, Hedi, Reby, BarbiG, Zarjo (za tistih 5 € se bova še zmenili), Lučko25, Netka alias Veliki Škrat, MLINČKA, ups upam, da nisem koga spustila oz. pozabila, ampak morate mi oprostiti, sem totalno v nekem čudnem feelingu samomulacije user posted image user posted image user posted image . Kajši bila si pogrešana in ti, ti, ti ker si nisi javila na tel. da bi vsaj povedala, da ne moreš priti, ker user posted imageuser posted image user posted image user posted image

WP, super za sprejem, naj ti gre vse kot po maslu user posted image

Hedi, še enkrat, manj vredno kot v živo, vse naj, naj pa še boljše za tvoj rojstni dan. Užij ga in uživaj ga, naj ti bo dan naklonjen, naj bo sonce in smeh, joka pa ne, naj princ in princeska uživata vso pozornost. da se nekje, nekoč vidimo in srečamo brez načrtov in spontano, vi pri nas, mi pri vas, ni pomembno...da ga spijemo in rečemo, da so ga žingali, da tvojemu končno razkažemo "the room", da bo sreča tudi za nas, da boš tašča mojim otrokom (ne glede na spol user posted image user posted image user posted image  je-bi ga, ta preklet mismis se vse spomni), uglavnom veliko, veliko sreče in pa še zvrhan koš poljubčkov...mam rad, pa to itak že veš user posted image

Pija, kak si mi ti in tvoje detece???

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.6.2009 0:55:28 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.6.2009 6:44:25   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

mismis - tole morm pa baje teb postrežt user posted image

user posted image

Punce in Mlinček, lepo vas je blo videt, morm rečt, da sem se včeri res mela ful fajn z vami in da sem po dolgem času spala celo noč, tak da se mormo še večkrat takle dobit. Lučka - me veseli, da sva se končno spoznali, maš pa res lepega bušija, diši na fantka, Zarja - hvala za darilce, upam, da si se lepo pripeljala domov. Pa še za mojo sosediko Hedi - vse najboljše draga od user posted image  Pepe user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.6.2009 6:53:48   
mismis
Dobro jutro, jaz sem že kar nekaj časa v pogonu, user posted image  je že zrihtan, še v avto gaq naložim in gremo laziti po hribih.

Reby, zakaj meni postrežti s ta kratkim user posted image user posted image user posted image , pa saj veš, da jih jaz ne pijem...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.6.2009 6:55:46   
Reby

Reby, zakaj meni postrežti s ta kratkim user posted image user posted image user posted image , pa saj veš, da jih jaz ne pijem...

Za moč za lazenje po hribih, pa da te na hitrco zbrihta user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?