|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
7.9.2009 17:11:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, kaj boš pa v Tosami user posted image  Jaz sem ugotovila, da so nekatere njihove stvari ceneje v štacunah user posted image  user posted image

samo po pleničke gre za user posted image k majo take kot v P,  čist naravne, sem jih mela že pri Larisi in sem bla ful zadovoljna z njimiuser posted image ja, sem tud jaz miislila da so ful cenejše stvari tam, kot npr. vložki, so pa v normalni štacuni še cenejšiuser posted image

Joj, tole uvanjanje v vrtecuser posted image mene je kar groza ko berem vaše posteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.9.2009 20:51:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februarka, kaj boš pa v Tosami user posted image  Jaz sem ugotovila, da so nekatere njihove stvari ceneje v štacunah user posted image  user posted image

samo po pleničke gre za user posted image k majo take kot v P,  čist naravne, sem jih mela že pri Larisi in sem bla ful zadovoljna z njimiuser posted image ja, sem tud jaz miislila da so ful cenejše stvari tam, kot npr. vložki, so pa v normalni štacuni še cenejšiuser posted image

Joj, tole uvanjanje v vrtecuser posted image mene je kar groza ko berem vaše posteuser posted image

Plenice sem tut jaz imela izTosame, tokrat sem se pa odločila da jih ne bom imela, ker so Pamperske čist ok in gre mal velik bencina za 1 plenice user posted image
Vse ostalo je pa najceneje v Leclercu, sem že pri Tari ugotovila, tko da tja ne grem več nikoli, pa čeprav je moja mami cel lajf tam delala in si penzijo prislužila user posted image

Uvajanje je grozno, ampak vedno tudi ta faza mine in potem nočejo domov, pa same luštne stvari počnejo tko da ne bit žalostne, sej bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.9.2009 21:11:51   
blaža
Srečka nosečka vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je res kriza če ti otroček joče v vrtcu. Jaz sem mela z obem dvema res srečo, da ne jočeta. Blaž res redko kej pocmiha , ma se takoj potolaži. Pa njegova vzgojiteljica ga takoj zgrabi in mu hitro kej kaže, da pozabi jokat. Res je fajn ženska. Ima pa Alzhajmerjevo al kako se že reče in mi jo je tako žal. Jo je mel pa že Matije prej in se poznamo.

Matij je pa ves vesel, da je šolar. No danes sem bla že jezna nanj, ki je zgubu majco. po moje mu jo je kdo čmeknu, ki je ni pospravu. je bil pa v garderobi kar velik kažin. jih je mela neka učiteljica na popoldnaskem varstvu in se po telovabi niso sploh preoblekli, posledično so pogubili vse v čemer so bli oblečeni zjutraj. Je vse po tleh ležalo pomešano v garderobi. Sej v četrtek mamo sestanek, pa bo treba to rešit. Želim, da gre odmov oblečen kot je prišel, ne pa v kratkih hlačkah za telovadbo. Pa sploh ni blo tako toplo zunaj, je blo ful vetrovno.user posted image

No sej pazit na svoje stvari, se bo moral naučit sam. Sem mu rekla, če ne najde majce jutri, da bo dal dinarčke iz šparovčka za novo majco.user posted image ( čeprav se ne manjka garderobe, ma en red mora bit)

Blaž je pa kot ponavadi. same neumnosti so ga, pa se pol smeje zraven. Prav zabaven je, pa čeblja kot zmešan. Zdej vedno lepše izgovarja besede. Od včeraj je nova PIHA. Da piha zunaj, ma tako lepo pravinlo reče, to bo še smeha z njim.user posted image

A bomo kero rekli?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
8.9.2009 6:38:31   
blaža
jutro 1.user posted image user posted image

Ma spet sem 1. le kako to?!user posted image Ja ja, moj Blaž ga svira. Je vstal ob 5.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah ben kaj čmo. sem se še kar naspala, ki sem šla malo po deseti že spat.

no danes sem fraj in mam malo za pokidat, pol bo pa že šlo.user posted image

Še pol urce, pa grem Matijo za v šolo zbudit. alo fajn bodte.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
8.9.2009 7:33:32   
Stipe air force
Jutrooooooo.... user posted image

Sem ze od 7ih na letaliscu u Cerkljama uz Krku..... in zeham od uhla do uhla... tko da Blazo popolnoma razumem.... Hudo je k mors sred noci ustat.... user posted image  user posted image

Fajn je pa dejstvo, da ostale Februarcice in malcki dolgo spijo in jih se ni na forumu... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 8.9.2009 7:34:15 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
8.9.2009 8:03:56   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sem ze od 7ih na letaliscu u Cerkljama uz Krku..... in zeham od uhla do uhla... tko da Blazo popolnoma razumem.... Hudo je k mors sred noci ustat.... user posted image  user posted image

Fajn je pa dejstvo, da ostale Februarcice in malcki dolgo spijo in jih se ni na forumu... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jutro.
Blaža in sitpe, kaj se pritožujeta. Jaz sem na nogah od 5 zjutraj...
Smo pa danes začeli jutro za rezat žile. Mia je imela enega svojih jutranjih izpadov. V šoli je vpisana za malico in kosilo. Na popoldnasko jo nismo vpisali, ker se mizdi da če je ob 12 uri do 15 ure ni lačnauser posted image . In včeraj ni jedla ne malice ne kosila ( ker ji ni blo dobrouser posted image ) in je bla lačna. Danes sem ji sicer dala s sabo 1 jabolko in pol je začela bentit, da naj ji dam za pit, da v šoli nimajo vode oz da je ne smejo pituser posted image user posted image user posted image
Moram to danes rešit popoldne.. mahhh

Kavico sem že spila ins edaj bom kej začela delat. velike volje ni, tako da če ma kera boljšo idejo..jaz sem zauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
8.9.2009 10:07:58   
Februarka08
Jutro.

Eh, jaz tudi nisem preveč dobre voljeuser posted image jezna na ves svetuser posted image se je že začelo... mojega kličejo sem in tja, naj pride pomagat, itak ravno takrat ko imava plane in še nekaj stvari za uredit in obletat, sama ga ne prosim da bi šel npr. z menoj na pregled ker mu manjka ur na šihtu, drugi ga pa sam pokličejo in rečejo, daj vzemi dopust in pridiuser posted image user posted image user posted image user posted image kar piham od jeze, no prej semuser posted image on pa itak tak kot jaz, ja, ok. Ne upa rečt ne. No, meni upa, drugim neuser posted image mah, dost o tem, zdaj mava itak spet vse razbrkljano...
Prej me je še tamala razp**** ker ne more pri miru sedet med zajtrkom, sem jo posedla na stol, se je drla kot da bi jo iz kože dala, ampak samo zato ker se ji je hudo zdelo sedet pri miruuser posted image ko je mela dost, je še pljunila vse po kuhni, tako da sem se mogla ja spet pripogvat in pucat.....user posted image mah, dons sva obe z levo nogo vstali, zgledauser posted image
Dost jamranja, lep torek vam želim, naj vam urice na šihtu minejo kot za šalouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
8.9.2009 10:47:29   
Stipe air force
Zgleda, da je danes f...ing day.... bo ze boljs jutri.... user posted image

Se enga, za mal boljso voljo....:

Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga očku vleče.
    Janezek ves šokiran reče:

"NE ME JEuser posted image BAT.  IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE,

KER SI  CUZAM PRST!!!"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1983
8.9.2009 10:52:54   
itata
jutro,
je bil spet jok doma, ko je blo treba it v vrtec, pa se je že pomiril do tja (ker je vidil, da ga ne bom doma pustila tud če se joka), pol ko sem ga pa tam pustila je blo pa dretje! ampak sem počakala v garderobi, pa še vrata do kopalnice so bila odprta tko da se je slišal dobr kaj dogaja in ga v roku 10 sek nisem nič več slišala... tko da tko hudo pol že ne more bit! pač protestira, ker bi on kej drugač to naredu. pol ko je tam, je rekla vzgojiteljica, da je bil včeraj cel dan čist super. nobenih težav. ena krizica (očitno mu dolgčas rata pa se spomni kej)... tko da sem šla danes "lažje" stran od tamuser posted image

februarka: sam je fajn veš, če znaš rečt ljudem ne, pa tud še posebej, ko ugotoviš, da moraš bi ti gospodar svojega časa in ljudje nič ne zamerjo dejansko! sam navadit se morajo - na začetku so pa verjetno mal šokirani ja. je škoda, da se vidva kregata pol zarad tega... sej bo... če ne prej se bo v vrtcu naučila pri miru sedet, ker bodo vse sedeluser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1984
8.9.2009 10:55:10   
itata
kaj je blo dans ponoč pri našmu pa niti ne vem. sklepam, da je to "posledica" vrtca, ker me je ene 5x klical ponoč in se hotu objemat... sem čist zaspana danes... no, vsaj spat je šel mal prej, torej ob 20h. tko da mam pol vsaj nekaj časa zase in za naju, ker tale poletni tempo spat okol 21h je bil zame čist adijo. ker vstane pa v vsakem primeru okol 6.30, najkasnej 7h...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
8.9.2009 11:57:12   
blaža
Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
8.9.2009 11:57:20   
dolenjka
Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** user posted image
Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no user posted image  Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje user posted image  Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine user posted image  bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali user posted image  user posted image  user posted image  Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
8.9.2009 11:59:07   
blaža

Ful dober vic user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1988
8.9.2009 12:00:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  dej nehi no user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
8.9.2009 12:07:53   
Stipe air force
Nekaj aktuelnega......

Janez vpraša Miheta: "Seksaš kaj?"
Miha: "Skoraj vsak dan."
Janez: "Nemogoče, kako pa to?"
Miha: "Včeraj sem skoraj seksal, pa tudi danes."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
8.9.2009 12:09:53   
blaža

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  dej nehi no user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Vpraši mojga, če ne verjameš, kak bioritem ma Blaž. Ma se pol c nekem cajtu poštima. Upam, da ne bo panike.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 8.9.2009 12:10:52 >

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
8.9.2009 12:10:30   
blaža

Nekaj aktuelnega......

Janez vpraša Miheta: "Seksaš kaj?"
Miha: "Skoraj vsak dan."
Janez: "Nemogoče, kako pa to?"
Miha: "Včeraj sem skoraj seksal, pa tudi danes."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja skoraj.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1992
8.9.2009 12:12:23   
dolenjka

Vpraši mojga, če ne verjameš, kak bioritem ma Blaž. Ma se pol c nekem cajtu poštima. Upam, da ne bo panike.user posted image

No upam, da pri nas ne bo tako oz. bom kar lepo optimistična da bomo v 1 dnevu not padli (kar se Tare tiče user posted image )

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
8.9.2009 12:13:17   
Februarka08

Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** user posted image
Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no user posted image  Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje user posted image  Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine user posted image  bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali user posted image  user posted image  user posted image  Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel user posted image  user posted image  user posted image

ajd dobr, mam pač slab dan in pišem in pizdim v tri krasne... jutr bo že boljš...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
8.9.2009 12:13:46   
Stipe air force
Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala....  user posted image  user posted image  user posted image ....

Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
8.9.2009 12:14:48   
dolenjka

ajd dobr, mam pač slab dan in pišem in pizdim v tri krasne... jutr bo že boljš...

No tko se reče, ju3 bo en super dan in boš ful naspidirana user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
8.9.2009 12:15:11   
blaža

No upam, da pri nas ne bo tako oz. bom kar lepo optimistična da bomo v 1 dnevu not padli (kar se Tare tiče user posted image )

se ni vrgel po meni. user posted image Jaz lahko spim kjerkoli, kadarkoli, kolkor čem.user posted image sem totalen zaspanec, ma ko pride Blaž k nam, pa čeprav zgodaj sem spet zaspana, ma dobre volje, ki je tako luškan zdej.user posted image

Moram uživat, ki to je naš zadnji bubec, po vsej verjetnostiuser posted image . Ma je lepo met otročke.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
8.9.2009 12:15:53   
blaža

Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala....  user posted image  user posted image  user posted image ....

Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk?user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1998
8.9.2009 12:16:39   
blaža

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1999
8.9.2009 12:17:29   
blaža
Da ne vidim več danes slabe volje smaylijev.user posted image Samo smeškoti so dovoljeni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......