Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.9.2009 17:11:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, kaj boš pa v Tosami Jaz sem ugotovila, da so nekatere njihove stvari ceneje v štacunah samo po pleničke gre za k majo take kot v P, čist naravne, sem jih mela že pri Larisi in sem bla ful zadovoljna z njimi ja, sem tud jaz miislila da so ful cenejše stvari tam, kot npr. vložki, so pa v normalni štacuni še cenejši Joj, tole uvanjanje v vrtec mene je kar groza ko berem vaše poste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.9.2009 20:51:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, kaj boš pa v Tosami Jaz sem ugotovila, da so nekatere njihove stvari ceneje v štacunah samo po pleničke gre za k majo take kot v P, čist naravne, sem jih mela že pri Larisi in sem bla ful zadovoljna z njimi ja, sem tud jaz miislila da so ful cenejše stvari tam, kot npr. vložki, so pa v normalni štacuni še cenejši Joj, tole uvanjanje v vrtec mene je kar groza ko berem vaše poste Plenice sem tut jaz imela izTosame, tokrat sem se pa odločila da jih ne bom imela, ker so Pamperske čist ok in gre mal velik bencina za 1 plenice Vse ostalo je pa najceneje v Leclercu, sem že pri Tari ugotovila, tko da tja ne grem več nikoli, pa čeprav je moja mami cel lajf tam delala in si penzijo prislužila Uvajanje je grozno, ampak vedno tudi ta faza mine in potem nočejo domov, pa same luštne stvari počnejo tko da ne bit žalostne, sej bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.9.2009 21:11:51
|
|
|
|
blaža
|
Srečka nosečka vse najboljše za rojstni dan. Ja je res kriza če ti otroček joče v vrtcu. Jaz sem mela z obem dvema res srečo, da ne jočeta. Blaž res redko kej pocmiha , ma se takoj potolaži. Pa njegova vzgojiteljica ga takoj zgrabi in mu hitro kej kaže, da pozabi jokat. Res je fajn ženska. Ima pa Alzhajmerjevo al kako se že reče in mi jo je tako žal. Jo je mel pa že Matije prej in se poznamo. Matij je pa ves vesel, da je šolar. No danes sem bla že jezna nanj, ki je zgubu majco. po moje mu jo je kdo čmeknu, ki je ni pospravu. je bil pa v garderobi kar velik kažin. jih je mela neka učiteljica na popoldnaskem varstvu in se po telovabi niso sploh preoblekli, posledično so pogubili vse v čemer so bli oblečeni zjutraj. Je vse po tleh ležalo pomešano v garderobi. Sej v četrtek mamo sestanek, pa bo treba to rešit. Želim, da gre odmov oblečen kot je prišel, ne pa v kratkih hlačkah za telovadbo. Pa sploh ni blo tako toplo zunaj, je blo ful vetrovno. No sej pazit na svoje stvari, se bo moral naučit sam. Sem mu rekla, če ne najde majce jutri, da bo dal dinarčke iz šparovčka za novo majco. ( čeprav se ne manjka garderobe, ma en red mora bit) Blaž je pa kot ponavadi. same neumnosti so ga, pa se pol smeje zraven. Prav zabaven je, pa čeblja kot zmešan. Zdej vedno lepše izgovarja besede. Od včeraj je nova PIHA. Da piha zunaj, ma tako lepo pravinlo reče, to bo še smeha z njim. A bomo kero rekli?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 6:38:31
|
|
|
|
blaža
|
jutro 1. Ma spet sem 1. le kako to?! Ja ja, moj Blaž ga svira. Je vstal ob 5.30 jah ben kaj čmo. sem se še kar naspala, ki sem šla malo po deseti že spat. no danes sem fraj in mam malo za pokidat, pol bo pa že šlo. Še pol urce, pa grem Matijo za v šolo zbudit. alo fajn bodte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 7:33:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutrooooooo.... Sem ze od 7ih na letaliscu u Cerkljama uz Krku..... in zeham od uhla do uhla... tko da Blazo popolnoma razumem.... Hudo je k mors sred noci ustat.... Fajn je pa dejstvo, da ostale Februarcice in malcki dolgo spijo in jih se ni na forumu...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 8.9.2009 7:34:15 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 8:03:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutrooooooo.... Sem ze od 7ih na letaliscu u Cerkljama uz Krku..... in zeham od uhla do uhla... tko da Blazo popolnoma razumem.... Hudo je k mors sred noci ustat.... Fajn je pa dejstvo, da ostale Februarcice in malcki dolgo spijo in jih se ni na forumu... Jutro. Blaža in sitpe, kaj se pritožujeta. Jaz sem na nogah od 5 zjutraj... Smo pa danes začeli jutro za rezat žile. Mia je imela enega svojih jutranjih izpadov. V šoli je vpisana za malico in kosilo. Na popoldnasko jo nismo vpisali, ker se mizdi da če je ob 12 uri do 15 ure ni lačna . In včeraj ni jedla ne malice ne kosila ( ker ji ni blo dobro ) in je bla lačna. Danes sem ji sicer dala s sabo 1 jabolko in pol je začela bentit, da naj ji dam za pit, da v šoli nimajo vode oz da je ne smejo pit Moram to danes rešit popoldne.. mahhh Kavico sem že spila ins edaj bom kej začela delat. velike volje ni, tako da če ma kera boljšo idejo..jaz sem za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 10:07:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Eh, jaz tudi nisem preveč dobre volje jezna na ves svet se je že začelo... mojega kličejo sem in tja, naj pride pomagat, itak ravno takrat ko imava plane in še nekaj stvari za uredit in obletat, sama ga ne prosim da bi šel npr. z menoj na pregled ker mu manjka ur na šihtu, drugi ga pa sam pokličejo in rečejo, daj vzemi dopust in pridi kar piham od jeze, no prej sem on pa itak tak kot jaz, ja, ok. Ne upa rečt ne. No, meni upa, drugim ne mah, dost o tem, zdaj mava itak spet vse razbrkljano... Prej me je še tamala razp**** ker ne more pri miru sedet med zajtrkom, sem jo posedla na stol, se je drla kot da bi jo iz kože dala, ampak samo zato ker se ji je hudo zdelo sedet pri miru ko je mela dost, je še pljunila vse po kuhni, tako da sem se mogla ja spet pripogvat in pucat..... mah, dons sva obe z levo nogo vstali, zgleda Dost jamranja, lep torek vam želim, naj vam urice na šihtu minejo kot za šalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 10:47:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
Zgleda, da je danes f...ing day.... bo ze boljs jutri.... Se enga, za mal boljso voljo....: Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga očku vleče. Janezek ves šokiran reče: "NE ME JE BAT. IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE, KER SI CUZAM PRST!!!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 10:52:54
|
|
|
|
itata
|
jutro, je bil spet jok doma, ko je blo treba it v vrtec, pa se je že pomiril do tja (ker je vidil, da ga ne bom doma pustila tud če se joka), pol ko sem ga pa tam pustila je blo pa dretje! ampak sem počakala v garderobi, pa še vrata do kopalnice so bila odprta tko da se je slišal dobr kaj dogaja in ga v roku 10 sek nisem nič več slišala... tko da tko hudo pol že ne more bit! pač protestira, ker bi on kej drugač to naredu. pol ko je tam, je rekla vzgojiteljica, da je bil včeraj cel dan čist super. nobenih težav. ena krizica (očitno mu dolgčas rata pa se spomni kej)... tko da sem šla danes "lažje" stran od tam februarka: sam je fajn veš, če znaš rečt ljudem ne, pa tud še posebej, ko ugotoviš, da moraš bi ti gospodar svojega časa in ljudje nič ne zamerjo dejansko! sam navadit se morajo - na začetku so pa verjetno mal šokirani ja. je škoda, da se vidva kregata pol zarad tega... sej bo... če ne prej se bo v vrtcu naučila pri miru sedet, ker bodo vse sedel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 10:55:10
|
|
|
|
itata
|
kaj je blo dans ponoč pri našmu pa niti ne vem. sklepam, da je to "posledica" vrtca, ker me je ene 5x klical ponoč in se hotu objemat... sem čist zaspana danes... no, vsaj spat je šel mal prej, torej ob 20h. tko da mam pol vsaj nekaj časa zase in za naju, ker tale poletni tempo spat okol 21h je bil zame čist adijo. ker vstane pa v vsakem primeru okol 6.30, najkasnej 7h...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 11:57:12
|
|
|
|
blaža
|
Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 11:57:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 11:59:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutrooooooo.... Sem ze od 7ih na letaliscu u Cerkljama uz Krku..... in zeham od uhla do uhla... tko da Blazo popolnoma razumem.... Hudo je k mors sred noci ustat.... Fajn je pa dejstvo, da ostale Februarcice in malcki dolgo spijo in jih se ni na forumu... Ful dober vic
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:00:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano. dej nehi no
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:07:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
Nekaj aktuelnega...... Janez vpraša Miheta: "Seksaš kaj?" Miha: "Skoraj vsak dan." Janez: "Nemogoče, kako pa to?" Miha: "Včeraj sem skoraj seksal, pa tudi danes."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:09:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano. dej nehi no Vpraši mojga, če ne verjameš, kak bioritem ma Blaž. Ma se pol c nekem cajtu poštima. Upam, da ne bo panike.
< Sporočilo je popravil blaža -- 8.9.2009 12:10:52 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:10:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Nekaj aktuelnega...... Janez vpraša Miheta: "Seksaš kaj?" Miha: "Skoraj vsak dan." Janez: "Nemogoče, kako pa to?" Miha: "Včeraj sem skoraj seksal, pa tudi danes." ja skoraj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:12:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano. dej nehi no Vpraši mojga, če ne verjameš, kak bioritem ma Blaž. Ma se pol c nekem cajtu poštima. Upam, da ne bo panike. No upam, da pri nas ne bo tako oz. bom kar lepo optimistična da bomo v 1 dnevu not padli (kar se Tare tiče )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:13:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel ajd dobr, mam pač slab dan in pišem in pizdim v tri krasne... jutr bo že boljš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:13:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:14:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel ajd dobr, mam pač slab dan in pišem in pizdim v tri krasne... jutr bo že boljš... No tko se reče, ju3 bo en super dan in boš ful naspidirana
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:15:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko se bo ura menjala, bo pa Blaž vstal namesto ob 5.30 ob 4.30, to bo zabavano. dej nehi no Vpraši mojga, če ne verjameš, kak bioritem ma Blaž. Ma se pol c nekem cajtu poštima. Upam, da ne bo panike. No upam, da pri nas ne bo tako oz. bom kar lepo optimistična da bomo v 1 dnevu not padli (kar se Tare tiče ) se ni vrgel po meni. Jaz lahko spim kjerkoli, kadarkoli, kolkor čem. sem totalen zaspanec, ma ko pride Blaž k nam, pa čeprav zgodaj sem spet zaspana, ma dobre volje, ki je tako luškan zdej. Moram uživat, ki to je naš zadnji bubec, po vsej verjetnosti . Ma je lepo met otročke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:15:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:16:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Februarka, dej ti men naredi uslugo in ju3 zjutraj kaj lepega in nasmejanega napisi na RR, pa kako si fajn in kako te nobeden ne ****** Prepričana sem, da ti ni tko slabo v življenju kot pišeš no Dej mal drugač začni gledat na stvari, pa boš mogoče manj slabe volje Sej se moram jaz tut kdaj prepognit veš, pa še večkrat se bova mogle, pa tele najine bo treba še na svet spravit, pa zato ne bova jamrale no, sej si nobena februarka več ne bo upala zanosit če bova jamrali Če se ne motim si v petek žurala in sem ziher da te ni nič bolel ajd dobr, mam pač slab dan in pišem in pizdim v tri krasne... jutr bo že boljš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:17:29
|
|
|
|
blaža
|
Da ne vidim več danes slabe volje smaylijev. Samo smeškoti so dovoljeni.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......