Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:28:12
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro evo sam da mal pošinfam... sem bla že kreganaod šefice: " a cel teden zdržite brez otroka?! jaz je nisem dala nikamordo 10leta...." [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a se morm kej sekirat? mah ima ludih i posle rata.... A maš ti še kako hčerko? Sem kej spustila? to sem šefico citirala.. drugač mam pa dve pastorki a so, ja za pastorki vem. vsaj upam, da mam sam dve pastorki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:29:22
|
|
|
|
listek1
|
dan, lillcy - a si bla v soboto v zoo, pa sori ker se ti nisem nič javila. Dolenjka - ful lepe slikce, se vidi, da ste zelo uživali. No, pa mal več probi počivat. Pa lepo ime ste izbrali No, sem mal brskala po RR in najdem tole na forumu : "Danes je moj prišel iz službe in mi začel razlagat kaj mu je sodelavka rekla. Me je skor kap ko sem poslušala Njena hčerka ima 4 leta (ne vem čist točno, kak mesec gor ali dol), z možem je ločena (mož ima drugo partnerko). Rekla je da malo ko je čez dan poredna, je ne uboga ali kaj ušpiči, ji da kazen. Vse lepo in prav. Ampak kazen je večer mrzel tuš (tušira jo v čist mrzli vodi). Pa jo moj vpraša kaj če se ti meša? Zakaj te to delaš? Kaj sploh z tem dosežeš? Je rekla da se ful joče ko jo tušira z mrzlo vodo in da je potem tisto večer pridna. Pa ji reče moj če ni možna druga kazen (odvzem najljubše igrače, prepoved risanke, ali kaj podobnega), pa je rekla da to najbolj pomaga in da to večkrat na teden ponovita, da se bo naučila reda . Jaz sem rekla da bi njo trebalo vrčt pod hladno vodo in bi videla če jo to fajn (pa še večkrat ponovit, vsak drugi dan). Sta se kar fajn skup prijela z besedami (ker moj ne more bit tiho), ampak ona še kar veselo vsem v službi isto razlagala, pa je sploh ni bilo nič sram kaj takega razlagat. " Mene je skoraj kap, ko sem tole prebrala, boga punčka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:34:10
|
|
|
|
pina-1
|
Dannnn. Se me kdo še spomni.... . Opravičila za mojo odsotnost z RR ni. Je blo malo nabasano v službi in zdej smo oddelali še dopust. V tem času je Ana pridelala nove zobe, tako da sedaj mamo vse 4 štirke zunaj, pa vse 1 in 3 dvojke... Govorimo po kitajsko z japonskim naglasom, ampak znamo pa vprašat za jest... Z ralogom mamo čez 12 kilogramov . Druga frčofela, je tudi vsa škrbasta, ker man zboi kar pridno odpadajo in siijo ven novi. No pa saj gremo v prvi razred, tako da pravi privošolček mora biti škrbast. Tako na kratko. Brala vas sicer kaj dosti nisem - glih par strani. Jencili, iskreno sožalje.. Dolenjka, vis te pa lepi. Tara je itak cukr, ti si pa tudi že lepo okrogla.... Tako. sedaj grem pa še malo uredit profil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:40:16
|
|
|
|
lillchy123
|
ooo, pinči, velkom bek! listek, ne nisem bla v ZOO, ker sta moja starša prišla, javljala pa tud nisem, k še nimam compa prikloplenga. se bomo zmenle za drug dan, ta nam res ni bil usojen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:41:33
|
|
|
|
lillchy123
|
listek , ma sej ne morem verjet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 9:47:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 No, sem mal brskala po RR in najdem tole na forumu : "Danes je moj prišel iz službe in mi začel razlagat kaj mu je sodelavka rekla. Me je skor kap ko sem poslušala Njena hčerka ima 4 leta (ne vem čist točno, kak mesec gor ali dol), z možem je ločena (mož ima drugo partnerko). Rekla je da malo ko je čez dan poredna, je ne uboga ali kaj ušpiči, ji da kazen. Vse lepo in prav. Ampak kazen je večer mrzel tuš (tušira jo v čist mrzli vodi). Pa jo moj vpraša kaj če se ti meša? Zakaj te to delaš? Kaj sploh z tem dosežeš? Je rekla da se ful joče ko jo tušira z mrzlo vodo in da je potem tisto večer pridna. Pa ji reče moj če ni možna druga kazen (odvzem najljubše igrače, prepoved risanke, ali kaj podobnega), pa je rekla da to najbolj pomaga in da to večkrat na teden ponovita, da se bo naučila reda . Jaz sem rekla da bi njo trebalo vrčt pod hladno vodo in bi videla če jo to fajn (pa še večkrat ponovit, vsak drugi dan). Sta se kar fajn skup prijela z besedami (ker moj ne more bit tiho), ampak ona še kar veselo vsem v službi isto razlagala, pa je sploh ni bilo nič sram kaj takega razlagat. " Mene je skoraj kap, ko sem tole prebrala, boga punčka. Jaz bi to žensko lastnoročno zadavila, ja - res bi jo. Joooj, kako sem besna na take ženske . pa dobro jutro Spet nov delovni teden , ti vikendi prehitro minejo. mala pikica - dajva se res slišat, pa se dogovoriva za kavico. Da vas vidim po dolgem času.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:21:39
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:26:34
|
|
|
|
lillchy123
|
oooo, teta nizy kako ste?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:30:44
|
|
|
|
nizy
|
komaj živa , saj malo še preberem , ni pa časa za pisat ,....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:32:50
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy komaj živa , saj malo še preberem , ni pa časa za pisat ,.... kao to? pa sej so počitnice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:35:31
|
|
|
|
mlavla
|
dannnn evo midva z Blažem sva ravno iz posvetovalnice..je dobil prvo pikico..zdej pa pančka..Neža je pa pri mami v varstvu.. tko,da zdele lahko mal "diham" se pa ravno odločam, da se spet mal pošišam in pobarvam..rabim mal spremembe.. blaža..imaš mogoče še shranjen tisti link od frizur... mogoče kakšen predlog?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:40:03
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: nizy komaj živa , saj malo še preberem , ni pa časa za pisat ,.... kao to? pa sej so počitnice ja , počitnice so za otroke , mamica ma pa natrpano čez glavo tudi mi smo imeli posvetovalnico v ponedeljek , imamo pa 9600g, 80cm, 14 zobkov ,... je pa imela Azra reakcijo na cepivo , tako , da ima še danes eno manjšo zatrdlinco
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:40:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mlavla - a Blaž je star že 3 mesece ? kako hitro mine. Mene tudi frizer kliče, pa bi mi prišel prav kakšen nasvet oz. kakšna slikica dobre frizure za dolge lase. No morda bodo po obisku frizerja srednje dolgi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:51:05
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mlavla - a Blaž je star že 3 mesece ? kako hitro mine. Mene tudi frizer kliče, pa bi mi prišel prav kakšen nasvet oz. kakšna slikica dobre frizure za dolge lase. No morda bodo po obisku frizerja srednje dolgi. SN - se podpišem pod tole Jest bi tud kej novga, frišnega, pa nimam pojma kaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 10:56:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mlavla - a Blaž je star že 3 mesece ? kako hitro mine. Mene tudi frizer kliče, pa bi mi prišel prav kakšen nasvet oz. kakšna slikica dobre frizure za dolge lase. No morda bodo po obisku frizerja srednje dolgi. SN - se podpišem pod tole Jest bi tud kej novga, frišnega, pa nimam pojma kaj. Meni gredo že ti dolgi lasje pošteno na živce. Bi imela kak paž, samo kaj, ko si potem lahko non-stop likam lase. To pa mi spet ne diši. Imela bi tako dolge lase, da si jih še vedno lahko spnem v čop in ko so spuščeni, da bi nekako zgledalo. Kje ste kakšne frizerke za malo brezplačnega svetovanja???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:00:16
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mlavla - a Blaž je star že 3 mesece ? kako hitro mine. Mene tudi frizer kliče, pa bi mi prišel prav kakšen nasvet oz. kakšna slikica dobre frizure za dolge lase. No morda bodo po obisku frizerja srednje dolgi. 4 mesece.. čas res hitro beži.. ja jst sem se že zmenla s kolegico, ki je frizerka..grem danes k njej..je tud na porodniški.. se oglasim kaj proti večeru.. lp
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:14:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mlavla - a Blaž je star že 3 mesece ? kako hitro mine. Mene tudi frizer kliče, pa bi mi prišel prav kakšen nasvet oz. kakšna slikica dobre frizure za dolge lase. No morda bodo po obisku frizerja srednje dolgi. 4 mesece.. čas res hitro beži.. ja jst sem se že zmenla s kolegico, ki je frizerka..grem danes k njej..je tud na porodniški.. se oglasim kaj proti večeru.. lp jooj 4 mesece - zdaj pa res vidiš, da imam slab občutek za čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:27:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Lepo je videt.... da se pocasi vracamo z dopustov in nas je kar nekaj tu gor danes.... .... Pina, kako Pino?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:36:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lepo je videt.... da se pocasi vracamo z dopustov in nas je kar nekaj tu gor danes.... .... Pina, kako Pino? kaj je to dopust??? Mi še sploh nismo bili. Saj gremo pa kmalu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:55:02
|
|
|
|
itata
|
uno žensko bi bilo treba na CSD prijavit. naj preverijo, če ne bi bilo punčki lepše pri očetu???? matr.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 11:56:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lepo je videt.... da se pocasi vracamo z dopustov in nas je kar nekaj tu gor danes.... .... Pina, kako Pino? o stipčina. pino dobro. Upam, da je zdej konec z dopustom, da bo tudi Pina dobro kako pri vas situacija?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 13:15:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dannnn evo midva z Blažem sva ravno iz posvetovalnice..je dobil prvo pikico..zdej pa pančka..Neža je pa pri mami v varstvu.. tko,da zdele lahko mal "diham" se pa ravno odločam, da se spet mal pošišam in pobarvam..rabim mal spremembe.. blaža..imaš mogoče še shranjen tisti link od frizur... mogoče kakšen predlog? http://www.myhaircuts.com/short-haircuts.shtml http://frizure.bloger.hr/post/program-za-frizure-download/422640.aspx to mam
< Sporočilo je popravil blaža -- 24.8.2009 13:16:37 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 13:39:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lepo je videt.... da se pocasi vracamo z dopustov in nas je kar nekaj tu gor danes.... .... Pina, kako Pino? o stipčina. pino dobro. Upam, da je zdej konec z dopustom, da bo tudi Pina dobro kako pri vas situacija? ....pr nas situacija.... "pricakujoca".... ..... ..... kako je blo na morju?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 13:45:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lepo je videt.... da se pocasi vracamo z dopustov in nas je kar nekaj tu gor danes.... .... Pina, kako Pino? o stipčina. pino dobro. Upam, da je zdej konec z dopustom, da bo tudi Pina dobro kako pri vas situacija? ....pr nas situacija.... "pricakujoca".... ..... ..... kako je blo na morju? a odštevaš dneve? si se navadu dihanja? na morju je blo super... samo kratko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 13:49:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Dihamo, dihamo, se malo.... ....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.