|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.8.2009 20:42:54   
blaža
čer!user posted image

vidim, da žurate, pa zato ni nobenega.user posted image

mi smo bli danes doma in smo se lepo imeli. smo pa popoldne nabrali robidnice 1 kg, pa 1kg bezgovih jagod. jutri padejo dve različni marmeladi. Ena iz robidnic in ena iz bezgovih jagod z jabolkami.

Nič grem, ki vidim, da ni nobenega.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.8.2009 20:56:28   
bamby
Čer!

Mi smo se pred kake pol ure ravno vrnili iz kolesarjenja. Sem familijo komaj spravla ven iz bajte. Sprva je kazalo, da bova s Timom šla kar sama na kolo, sam pol se mojmu ni zdelo najbolj, da bi bil sam z Anajo doma. In ker je trenutno stolček na njegovmu kolesu namontiran ni kazalo druge, kot da gresta še onadva. No, pa smo se kar fajn nagonili. Tudi Tim je bil danes zelo hiter. Ko bo imel večje kolo, bo pa on mene priganjal, al se bo pa sam vozil, ker jaz ga prav gotovo ne bom dohajala user posted image
Se mi je pa mula čist napackala. Najprej s šmirom od bicikla (je šla zadnjo tribo šlatat), pol pa še s sandolincem. Smo prigonili do tete od mojga, pol je pa Anaja mal okol bajte hodila in je teta barvala ene kose lesa. A ni naša najdla eno špranjo, kjer se še ni posušil user posted image . Majčka njena uničena, pa še moja zraven in moje k. hlače, ker je k meni pritekla že vsa obarvana user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.8.2009 10:51:47   
Februarka08
Dan.

Men se pa mal rola... od cunjuser posted image groooooooooza, nimamo placauser posted image sem moglal previjalno izpraznit, sem izpraznila 2 predala, da bo za cunce od user posted image . Od tamale sem mogla dat vse po škatlah kar je premajhnega pa gor mal napisat, pa prat dat vmes za user posted image , pa pospravit.................user posted image zdaj sem se pa prišla mal uležt, ker ne gre več... perejo se tamali bodiji, bom popoldne peglala kot nora. Včeraj sem že speglala 1 stroj cunj za user posted image , je blo prav luštnouser posted image sušijo se mi pa tetra plenice, pridejo na vrsto za peglanje čez kakšno uro... saj jih je samo ene 50user posted image no, ampak bo pa potem bolje, ko bo že vse pripravljenouser posted image ne gre drugače, tud to more bituser posted image Vsaj kosila mi ni treba packat, ker bo moj zunaj pekeluser posted image juhu, vsaj nekaj.

Je pa moj ravno nehal pucat v otr. sobi... par dni sva slišala eno škrabanje po steni zunaj oz. v roleti, saj nisva vedela... ma to se je tako slišalo, kot da bi blo ne vem koliko živali zgoraj na podstrehi ponočiuser posted image in to ravno v Larisini sobi, je tako ropotalo da je blo še mene strah, dobro da je vsaj ona spala. Pa smo potem včeraj študirali ponoči ko je spet začelo da more bit to v roleti... in je moj prejle čist razmontiral vse in našel polhe!!!user posted image user posted image user posted image No, enega velikega in 8 malihuser posted image user posted image ta velik mu je ušel, tamale je pa dobil... me prav zanima kaj bo zdaj ponoči. Groza, v naši vasi vsi jamrajo koliko jih jeuser posted image no, zdaj smo jih še mi dobili. Upam da še tega dobimo, pa da mamo potem mir. Baje da orehi pomagajo... tako da bo moj še to naštimal, bomo vidli kaj bo...

Nič, grem še mal ležečki, potem pa peglat...

Lepo nedeljo vam želimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
9.8.2009 10:55:58   
blaža
u polhe imateuser posted image

Mi smo jih imeli, ko smo živeli v izoli. In so delali tak kažin - kraval, so skozi kotalili orehe gor pa dol . Ma je bil prav en đumbus. zdej si me spet na to spomnila.user posted image

dan!

jaz pa Blaž sva sama. Blaž spi, ki je bil. tako zaspan, da niti gledat ni več mogu. nek čuden urnik, ma ni panike. jaz sem bla pa pridna in sem robidničino marmeladao že skuhala.user posted image user posted image

najbrž se zvečer lotim še uno iz jabolk in bezgovih jagod.user posted image

Nič faj se mejte.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.8.2009 12:32:38   
bamby
ajej polhi!

Midva sva imela enkrat veselico celo noč, ko sva po enem žuru v vikendu prespala. So se polhi drsali pod streho celo noč user posted image . Pol pa dej spat če moraš, pa čeprav si čist mačkast, amapak ob takih drsalcih ne moreš user posted image user posted image user posted image .

Mi smo že po kosilu. Se je Anaja najedla, da ven iz nje gleda user posted image . Zdaj je šla počivat, pa še ni zaspala. Popoldne bomo verjetno spet šli nekam ven, zvečer gre user posted image  pa že v nočno in jaz jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je za nas tudi tega dopusta mimo. Sem msilila, da bi bila še ta teden fraj, pa mi niso dovolili user posted image  user posted image . Ah, bomo pa kasneje izkoristili.

Včeraj je Tim dobil pošiljko šolskih stvari. Zdaj bova mogla še to uredit. Sem že prej kupila ovitke za male zvezke, pa so tile TAKO LAHKO večji, B5 formata. Moram zdaj še te na na novo kupit.

Lep nedeljski dan!!!
user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
9.8.2009 13:12:55   
bamby
Sem hotela tu vprašat, ali ima katera kaj magnetkov Ledene dobe iz Šparja viška???

Nam manjkajo naslednje št. : 8, 11, 12, 13 in 15
14 in 16 bi imela pa tudi za menjat!

Bi bila zelo hvaležna, če bi mi jih katera odstopila user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.8.2009 21:22:15   
buči
Čer, mi smo bili spet cel dan v akciji. Tilen že spi, aljaž že skoraj. Jutri greo v ikeo, potem pa v torek malo na morčka. Je to moj zadnji teden dopusta. Kot da 6 tednov nimam dovolj, a ne? user posted image

Bamby, jaz imem nekaj magnetkov, sporoči mi naslov, ti pošljem vse, ker mi smo jih že zbrali.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.8.2009 23:19:04   
mlavla
čer..

nam se skoz dogaja na polno..se mi zdi , da smo skoz v akciji..
zdele tko paše, je celo mal tišine user posted image
vidim da tud drugi izkoriščate te lepe poletne dni..
tko da mam celo čas za rr..

februarka..kako pa kaj spanje na novi potelji? se obnese?
pa pridna si ker že pripravljaš za user posted image .. a za spol sta vprašala..

buči tebi pa jutri zjutraj pošljem sms..me nekaj zanima za Ikeo..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.8.2009 6:23:41   
buči
Jutro. Internet mi spet nekaj počasno deluje, ali je spet kaj narobe z rr! user posted image  Moji fantje še spijo, čeprav jih bom mogla zbudit, če hočemo bit ta prvi v ikei! Danes so novi katalogi ... user posted image  Spet bo mlekarnar bentil, če zbiramo za star papir, ker jih vedno eno tono odnesem ...

mlavla, pohiti z sms-jem, ker smo najkasneje do 10.30 v ikei, potem gremo dalje.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.8.2009 8:10:43   
blaža
jutro!

buči jaz bi šla tudi v ikeo, ma brez otrok, sama z mojim. No sej bova šla ma za zdej imava še nekaj dela za dokončat v kopalnici, pol, ko bo pa spet na vrsti kuhinja, pol pa skočiva. nov katalog bi tudi jaz imela. Moram kako kolegico naž
icat, da mi ga prinese.

Spala sem še kar dobro, samo premaaaalooo. ma tako se mi spi, pa nisem šla pozno spat, em šla že ob 22.30. Pa se mi spi kot user posted image ne vem zakaj se ne morem naspat. No ma bo že. če ne letos, pa drugo leto.user posted image

So rekli, da bo slabo vreme, pa vidim, da je sonček pri nas zunaj. Bom šla malo ven z otrokoma. zjutraj je tak lep zrak pri nas, nobene vročine.user posted image

Še danes in jutri sem fraj, pol pa delam dva dneva, pa sem spet fraj. Moram povedat, da mi kar paše tale drseči urnik. No dinarčkov je malo malo, ma če grem 2x na teden mi nanese 90e in je za en teden za hrano dovolj. itak mam omare polne hrane, kot za vojno rezervo. bom en dan rižoto z jurčki nardila, pa en dan pašto, pa en dan zelenjavno mineštro, ,... pa bo.

Če bo še kej lepega vremena bomo šli pa še kej na plažo popoldne. v petek je blo lušno, asmo pihalo je dosti preveč in, ko si prišel iz vode, je skoraj malo zeblo, tako, da sem otroka kar zavila in pol oblekla Blažu bodija. Ni lih neko poletje sploh pa tle v centru Evrope.

No da se pohvalim. Marmelda je odlično uspela, če pridete, dobiste kozarček.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.8.2009 9:01:36   
lillchy123
jutro user posted image

evo, sem že v službi user posted image  pa spet mamo pestro, ker ma Luka vneta ušesa in ker ma oba, se morva v četrtek it na polikliniko pokazat user posted image  upam, da bo vse ok.
grem delat... pridem med malco user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.8.2009 9:30:37   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, jaz sem še med živimi in 2 v 1 tudi, samo smo stalno nekaj v akciji in pol mi časa zmanjka za pisanje.
Carica je v varstvu, jaz imam pa delovno akcijo. Gnezdenje še ni na sporedu, zdaj moram naprej skidat sobo za našega novega člana, da potem lahko začnem gnezdit user posted image  Vidim, da je Februarka že prat začela, jaz še nisem tako daleč, pa mislim da ene 14 dni tut še ne bom, ker čez kak teden pride še malar za ene dva dni v hišo (bomo skoraj vse pobarvali), tam po 20.8. bom pa tudi jaz začela prati, konec tedna pa za mir v hiši še torbo za v P naštimam, čeprav ne mislim it ič prej rodit, ker tako kot v 1. user posted image  tudi sedaj nimam časa nič prej user posted image  user posted image  user posted image  Sem si zadala da imam do 25.8. vse narejeno doma, pa oprano za user posted image  pol pa 1 mesec uživam, se razvajam in počivam user posted image  Sanja user posted image  kukuruz, sej vem user posted image

Ajd, grem delat in ko si bom čas za malico vzela, vam kako slikico pripopam, ker je že čas user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.8.2009 9:43:03   
Februarka08
Dan.

Jaz tudi že v polnem pogonu, zdaj mi je pa energije zmanjkalo, ne morm večuser posted image tamala budna že od mal čez 6user posted image user posted image user posted image meni se itak spi, ker ponoči bolj malo, tako da sva obe sitni danesuser posted image je imela že izpad trme ker ji nekaj nismo dali in je že dobila minutko ohladitve v njeni sobi. Groza, tale trma... saj jo je hudo gledat in poslušat, samo če misli da bo vedno dobila vse po njenih željah, se moti... Zdaj se mormo res še striktno zmenit s taspodnjimi da jo nekak isto vzgajamo, če ne bo totalen user posted image ker dol itak vse dobi, pa samo rokce pokaže, je že v naročjuuser posted image mah, saj veste kako to gre...

Bamby, jaz sem mela nekaj magnetkov podvojenih, pa smo jih enemu fantku dal, par jih mam pa na hladilniku da kakšen listek gor obesimuser posted image
Buči, veš da smo zdaj naročili tiste rokavčke... ker sem jih še kolegici naročila, sem jih še sebi... itak jih bo pa še bratec ali sestrica potem rabila, tako da hvala, kavica pa še vedno velja, če boš pri cajtuuser posted image mi smo s cajtom sicer zelo na knap, ampak ni user posted image da si ga ne toliko ne vzamemuser posted image
Mlavla, ja, včeraj sem vse kar je blo mojga oprala, posušila, zlikala in dala v previjalnouser posted image user posted image zmatrana sem bla sicer kot cesar, ampak sem pa zdaj zadovoljna... ker drug teden gremo končno na morje, nas ni 10 dni, potem je že konec avgusta in preden bi to jaz nardila, bi bil že september, takrat pa jaz mislim uživat in se redituser posted image user posted image user posted image upam da mi bo naklonjeno in da nas user posted image kaj ne prehitiuser posted image za spol pa nisva vprašala, naj bo user posted image tako kot Larisauser posted image
Dolenjka, pridna si! Samo daj vseeno malo v nižjo prestavo, ok?user posted image
Lilchy, upam da bo vse ok z Lukcem!user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj morm pa že dol, ker more tast nekam it, tašča je itak napol invalid, jaz bom pa spet leteča mami... čeprav komaj stojimuser posted image Se javim še potem kaj!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.8.2009 11:36:01   
lillchy123
da se še pohvalim, Luka naredi par korakov! user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.8.2009 12:17:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

da se še pohvalim, Luka naredi par korakov! user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Lukauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.8.2009 12:26:20   
Janey

bravo lukauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.8.2009 13:55:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dolenjka, pridna si! Samo daj vseeno malo v nižjo prestavo, ok?user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Kdo mi to napiše user posted image  user posted image  user posted image

No, sej sem 1 uro in pol kofetkala k je soseda prišla, tko da nisem velik delala, zdaj sam še neki pospravim, pol pa ju3 naprej, ker je počasi čas, da grem po Taro v varstvo user posted image

Lukec bravo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.8.2009 14:04:26   
srečka nosečka

user posted image  to Luka to user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.8.2009 14:28:23   
blaža
bravo Lukec!!!!!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.8.2009 16:07:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image  user posted image  user posted image  Kdo mi to napiše user posted image  user posted image  user posted image

No, sej sem 1 uro in pol kofetkala k je soseda prišla, tko da nisem velik delala, zdaj sam še neki pospravim, pol pa ju3 naprej, ker je počasi čas, da grem po Taro v varstvo user posted image

Lukec bravo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image ja no, pa vseeno... jaz bi tud raj počivala, pa ne greuser posted image mmm, pa tak dolg kofetek bi se mi tud prilegeluser posted image nekje v miru z nogami v luftuser posted image

Evo, jaz sem bajto nafutralauser posted image pospravla in pometla, pol mi je blo pa tko vroče da sem šla samo pod tuš... zdaj pa vstat ne morem, bojo že tamalo pomerkali dol mal. Bojo drug teden počival, ko gremo na morjeuser posted image

Ma kar zaspala bi, tako se mi spiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.8.2009 19:52:17   
bamby
Čer!

Za mano je prvi delovni dan user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ga preživela OK, le moj user posted image  je bolj malo spal, čeprav sem z mularijo šla ven iz bajte. So mu prijazne sosede pod oknom kokodajsale, pa revež spet ni mogel spat.

lukec, bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image !!!

buči, sem ti poslala ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.8.2009 6:41:20   
blaža
jutro 1.!user posted image

Mi smo že vstali. Pa kavico sem tudi že spila.

Včeraj sem se začela učit kvačkat. Sej drugače mi kvačkarije sploh niso preveč všeč, nekateri prtički so pa prava mojstrovina. Drugače nimam stanovanja v tem stilu. No bom pa komu podarila. Ko se naučim user posted image .

Sem mislila, da bi klekljala( če sem sploh prav napisala) ma za to bi morala prav na kakšen tečaj, ki moja soseda ne zna, me pa uči kvačkat.user posted image

Drugače smo še kar ok. Blaž nekaj šmrka in pokašljuje, ma upam, da ne bo nič hujšega. je pa ena trojka na pohodu in mi8slim, da je od tega.

No to noč je pa tko deževalo, da je zunaj sigurno ene 14 stopinj, več ne more bit.Jah, kako poletje. Tle v centru evrope, sploh mine hitro. Še dobro, da smo blizu obale, da skočimo kej k našim, čeprav v največji vročini kar paše bit doma.

Nič fajn se mejte, pa oglaste se še kej.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.8.2009 7:14:51   
buči
Jutro. Mi smo že pokonci, avto je napakiran, samo ena težava je: ATI ŠE SPI! No, saj bo ... Itak ni vreme baš neko, tako da imamo še čas.

blaža, sem včeraj hotela vzetio katalog, jih še niso imeli, potem pa pridem domov in me čaka - so mi ga poslali po pošti, ker sem v Family klubu. Ampak ni nič posebnega. Jaz raje pogledam na net, je res vse gor, pa takoj vidš, če imajo stvari ...

lilčy, bravo za Lukca!

No, nekaj ropota v spalnici, tako da počaaaaaaaaaaasi gremo proti morčku. Pa pa v petek.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.8.2009 9:56:15   
Februarka08
Jutro.

No, pa mam spet malo miru... kot včasih... je tast frej in bo mel mal tamalo, da lahko mal zadiham. Sem mislila it prah brisat ker karkoli premaknem, se prav vidi kroguser posted image user posted image pa sem mojmu omenila in rekla če bi lahko skup nardila... tako da bova zdaj v tem tednu predno gremo. Sem pa že likala, zajtrkovala pa neuser posted image user posted image mi še ne paše, bom že.
Danes me čaka seznam za v trgovino kaj rabimo, pa po kune bo treba it pa en kup opravkov je... no, samo ne vse danes. Seznam je itak fajn delat, na koncu v trgovini pa je najbolje stran pogledat ko pove znesekuser posted image

Buči, uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.8.2009 10:05:00   
dolenjka
Dan user posted image

Carica je v varstvu, jaz sem se ravno namalicala, 1 žehta se spet pere user posted image  in zdaj sem redi, da grem spet mal kidat v zgornji štuk user posted image
Za danes vam pa obljubim, da bom med pavzo slikice nalimala. Ugotavljam, da jih vedno manj limamo in prav žalosta sem, ker ne vidim več februarčkov, kako lepo rastejo user posted image  
A bomo še kak piknik organiziral preden grem jaz rodit user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.