Februarka08
|
Dan. Jaz tudi že v polnem pogonu, zdaj mi je pa energije zmanjkalo, ne morm več tamala budna že od mal čez 6 meni se itak spi, ker ponoči bolj malo, tako da sva obe sitni danes je imela že izpad trme ker ji nekaj nismo dali in je že dobila minutko ohladitve v njeni sobi. Groza, tale trma... saj jo je hudo gledat in poslušat, samo če misli da bo vedno dobila vse po njenih željah, se moti... Zdaj se mormo res še striktno zmenit s taspodnjimi da jo nekak isto vzgajamo, če ne bo totalen ker dol itak vse dobi, pa samo rokce pokaže, je že v naročju mah, saj veste kako to gre... Bamby, jaz sem mela nekaj magnetkov podvojenih, pa smo jih enemu fantku dal, par jih mam pa na hladilniku da kakšen listek gor obesim Buči, veš da smo zdaj naročili tiste rokavčke... ker sem jih še kolegici naročila, sem jih še sebi... itak jih bo pa še bratec ali sestrica potem rabila, tako da hvala, kavica pa še vedno velja, če boš pri cajtu mi smo s cajtom sicer zelo na knap, ampak ni da si ga ne toliko ne vzamem Mlavla, ja, včeraj sem vse kar je blo mojga oprala, posušila, zlikala in dala v previjalno zmatrana sem bla sicer kot cesar, ampak sem pa zdaj zadovoljna... ker drug teden gremo končno na morje, nas ni 10 dni, potem je že konec avgusta in preden bi to jaz nardila, bi bil že september, takrat pa jaz mislim uživat in se redit upam da mi bo naklonjeno in da nas kaj ne prehiti za spol pa nisva vprašala, naj bo tako kot Larisa Dolenjka, pridna si! Samo daj vseeno malo v nižjo prestavo, ok? Lilchy, upam da bo vse ok z Lukcem! Tako, zdaj morm pa že dol, ker more tast nekam it, tašča je itak napol invalid, jaz bom pa spet leteča mami... čeprav komaj stojim Se javim še potem kaj!