|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
3.7.2009 8:30:12   
dolenjka
Dan user posted image

Danes smo pa mi malo slabše spali in ob 5.30 spili spet flaško po 1 tednu user posted image No, potem pa spali do 7.30, sam sem čist podrta, ker sem na kavču zaspala do 00.30 in valda potem v postelji nisem mogla - do 3h user posted image user posted image

Blaža, a imajo še kake druge motive v KIKu? Jaz zdaj izbiram motiv za drugo otroško sobo, zaenkrat tudi tam verjetno padejo žirafe, samo v zeleno modrih odtenkih user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.7.2009 8:53:00   
itata
jutro,
aha vidim, da imajo tudi te nalepke v KIKU - jaz sem zadnjič kupila barvice - ki so zdej samo še 4 od 12user posted image  pa samo za eno vem, da je "padla" za kavčuser posted image  pa krede za risat po tleh so po 1 eur, kar je super, ker naš skoz riše pred hišouser posted image
drugač nič posebnega. včeraj sem spet mal user posted image  na mojga, ker ga je treba za vsako reč v ta zadnjo sunt, da jo nardi... pa se ga je očitno mal prijel, ker me je danes prec klical zjutri, da če nimam že kakih planov, da gremo lahk jutri na izlet na bleduser posted image , v ned bo pa sam popoldne šel z jakobom do njegovih in bom lahk mal frejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.7.2009 9:22:30   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Danes smo pa mi malo slabše spali in ob 5.30 spili spet flaško po 1 tednu user posted image No, potem pa spali do 7.30, sam sem čist podrta, ker sem na kavču zaspala do 00.30 in valda potem v postelji nisem mogla - do 3h user posted image user posted image

Blaža, a imajo še kake druge motive v KIKu? Jaz zdaj izbiram motiv za drugo otroško sobo, zaenkrat tudi tam verjetno padejo žirafe, samo v zeleno modrih odtenkih user posted image

Ja imajo za dojenčke, take lepe medote, pa ful je luškano. Sem najprej te gledala, ma pol nisem vzela, ker te rakete so tudi za matijo in, da ne bo preveč otročje. je pa ful lepo.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.7.2009 10:52:54   
Februarka08
Dan.

Končno mal pavzeuser posted image počivava z user posted image zjutraj me je ob 8h dobesedno zbrcal iz posteljeuser posted image dobro da Larisa toliko dolgo spi, če ne sem čisto na glavouser posted image ker se sploh ne morm naspatuser posted image

Danes sva sami, očija ni, ma spet žurkouser posted image tako da greva po kosilu verjetno malo do moje mami, ker majo pri nas delo pri otavi in ne bo nobenega doma.

Uživajte v petku, pri nas je vroče za znoret. No saj je prav, končnouser posted image sem bla prejle zunaj, pa sem se hit not popokalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.7.2009 13:15:37   
bamby
Dan!
Tudi pri nas je vroče user posted image ! Sem pa dopoldan izkoristila za opravke. Sem šla za Tima dat vlogo za nov potni list, potem sem šla v ZD zaključit bolniško, nesla na CSD vlogo za otroški dodatek, pa se je izkazalo, da sem ga brez veze, ker po novem ga dajam decembra user posted image , potem sem šla pa še malo fasnge nabavt. Sem si privoščila da sem sama pohajala, ker je ati pazil na Anajo.

Se mi je pa danes prvič zgodilo, da nisem mogla avta iz parkplatca ven dobit, ker me je en zaparkiral. No, sem razmišljala po babje, ker sem mislila, da se da samo rikverc ven zapeljat. Pa me je user posted image  gledal iz balkona in je z Anajo dol prišel in mi ga je on ven dobil user posted image user posted image user posted image . Ma saj sem res blond. Sem pa klela kot nora! Pa picasso ima tako majhen rajdnkrog, da se res nisem mogla ven izmotat user posted image

Anaja je pa OK! Prej se je nekaj matrala zaspat, ker ropotajo po dvorišču. Delajo v strugi naše rečice novo škarpo, potem pa usujejo cel kamion velikih kamnov, pol si pa lahko mislite, kako to zaropota user posted image user posted image user posted image . Tako bo cel mesec. Najbolje, ko bi se že zdaj spokali na dopust!

< Sporočilo je popravil bamby -- 3.7.2009 13:16:32 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.7.2009 13:46:03   
itata
dan, no takole. delovni dan je praktično pri koncuuser posted image  ker ob petkih prej zaključimo (jaz sicer z eno minus uro, ker sem danes bla bolj pozna - sem mal zaspala - bom nasl teden not prinesla) si bom pa lepo privoščila pedikuro - sem dobila darilni bon še za RD - pa bom še zmeri prej doma kot ponavadi. pol moramo pa itak še mal do štacune skočit in tko. jutri pa očitno na izletuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.7.2009 13:49:30   
itata
ker nimam drugače časa niti se mi z jakobom ne da popoldne hodit oblek kupovat in tko - ker itak ne bi zdržal niti 10 min v štacuni, sem šla mal včeraj in danes kle "na vasi" v Modiano in Mass... sej da ne povem, da sem kupla kratke hlače, majico in pulover - vse bolj prosti čas, ker za službo imam res ogromno oblek, danes pa še balerinke 2 parauser posted image  če bi imela čas, sigurno ne bi tolk našla... sam za balerinke sem res vesela, ker čevljev, ki so mi prav pa res ne najdem na vsakem koraku. imam visoko nart pa še tiščijo me vsi po spisku. bomo videli kako bo s temi... o oblekah za prosti čas bi se pa dal debatirat kolk nujno jih rabimuser posted image  nasl teden bom šla tko sam še za jakoba kupit kaj, ko začne tudi HM razprodaje in sem koncuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.7.2009 18:58:35   
buči
Zakaj je Sanader odstopil? Ker mu ni živeti na tem svetu brez Michaela Jacksona!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.7.2009 21:21:30   
lillchy123
čer user posted image

najmlajši družinski član spi, ta mala se je šla razvajat k babi, lubi je šel pa ta velko k fantu iskat. je šla cela vas na tombolo, pa je mogu svojo punco pokazat user posted image  jst pa uživam v giboniju user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nočko in lep vikend

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.7.2009 21:47:28   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeer..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kera za cvek? user posted image user posted image

Ko sem prvič slišal za Ivico in Janico Kostelić,sem mislil da so sestre.
Ko sem jih prvič videl sem mislil da sta brata.

Hrvaški finančni minister obišče Švicarsko vlado in se zaplete v pogovor s švicarskim ministrom za pomorstvo. Začuden ga vpraša: "Kako to, da ima Švica pomorsko ministrstvo, če pa nima morja?",
Švicarski minister: "Tudi Hrvaška ima Finančno ministrstvo, pa nima financ!"

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 960
4.7.2009 9:36:47   
bamby
Dan!
Spali smo tako-tako. Kaže pa se lep dan in upam, da tako tudi ostane, ker imamo popoldne piknik do poznih večernih ur, nekateri tudi do poznih jutranjih ur user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 961
4.7.2009 10:02:49   
Februarka08
Dan.

No, današnja noč ni bla glih 100%, ne vem kaj je blo tamali, kar jokat je neki začela, stokat in se premetavatuser posted image vroča ni bila, zgleda jo je mogel trebušček bolet, al kaj jaz vemuser posted image potem je spala normalno do 7h. Danes malo manj, ker je vedla da smo vsi domauser posted image zdaj je zunaj s taščo, gresta na sprehod, kruh se peče, ga je tašča zamesila in prinesla k meni pečtuser posted image tud to je nekiuser posted image pojma nimam kaj naj skuham samo za naju, potem greva spet do mami. Upam da bo res sonce da naši pospravijo tole user posted image travo ker včeraj je šel skoz dež vmes in nismo nič nardiluser posted image vsi so bli samo nervozni, slabe volje... saj ni čudno, še mene je trebuh bolel cel dan zaradi vzdušja v hišiuser posted image

Lep vikend vsem, uživajte kar se le dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 962
4.7.2009 19:44:58   
blaža
Dan, oz kar že čer!

danes smo pohajalai po kp in Izoli. Blaž že spi, jaz pa poslušam malo muzike. Evo še vi jo dejte.

http://www.gloria.com.hr/special/oliver/

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 963
4.7.2009 20:00:15   
Blacky*
čer,

jaz sem pa sama... imam full za delat za job, pa sta moja2 šla do babi in dedija, prideta jutri. Mah... saj ko bo naslednja user posted image se bom dala bolj na easy, ker to je čist adijo... sem bila vsak dan še ob 17 v službi... pa zvečer spet za računalnik... noro... a saj bo kmalu dopust, pa bom notri prinesla... pa tudi to stanje se bo umirilo v službi, pa bo user posted image

skratka lep vikend, dopustniki uživejte, bolančki pa se pozdravite

aja, blaža... danes sem videla na trgu jurčke user posted image user posted image user posted image , sem se takoj nate spomnila user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 964
4.7.2009 20:01:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

jaz sem pa sama... imam full za delat za job, pa sta moja2 šla do babi in dedija, prideta jutri. Mah... saj ko bo naslednja user posted image se bom dala bolj na easy, ker to je čist adijo... sem bila vsak dan še ob 17 v službi... pa zvečer spet za računalnik... noro... a saj bo kmalu dopust, pa bom notri prinesla... pa tudi to stanje se bo umirilo v službi, pa bo user posted image

aja, blaža... danes sem videla na trgu jurčke user posted image user posted image user posted image , sem se takoj nate spomnila user posted image user posted image

ja moj ni šel še nič v akcijo, te obvestim, če bo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
4.7.2009 20:02:27   
Blacky*
pa še to... odkar je imela "druga primorka" user posted image na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
4.7.2009 20:04:27   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer,

ja moj ni šel še nič v akcijo, te obvestim, če bo.user posted image

nobene panike, sem ti hotela samo rečt, da sem te imela v mislih

pa ni jih bilo veliko... glih toliko da se ti sline pocedijo... za okus bolj user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 967
4.7.2009 20:06:25   
blaža

pa še to... odkar je imela "druga primorka" user posted image na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi user posted image user posted image user posted image

A Pina? user posted image

Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za:

http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
4.7.2009 20:07:05   
Blacky*
evo vam:

http://www.youtube.com/watch?v=WeRHfDlLfD0

Tony Cetinski... CAR... sem pregledala kdaj ima kje koncerte da greva z mojim... sem bila pred leti v Rovinju... NORO

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
4.7.2009 20:08:06   
blaža
Pa tole imam rada od 13 leta dalje. user posted image

Sej vem, da jo malo folka posluša, ma meni je cool.

http://www.youtube.com/watch?v=qLuDP0przys

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 970
4.7.2009 20:09:02   
Blacky*

Pa tole imam rada od 13 leta dalje. user posted image

Sej vem, da jo malo folka posluša, ma meni je cool.

http://www.youtube.com/watch?v=qLuDP0przys

Ja Annie je pa sploh razred zase... ni vredno zgublat besed... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 971
4.7.2009 20:10:38   
Blacky*

ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti user posted image ... da jo zatožim user posted image ... je bila na koncertu

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 972
4.7.2009 20:11:01   
Blacky*
in še izvorno besedilo:

Umirem sto puta dnevno

Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe
ne volim te vise ili lazem sebe
al' zasto opet prodjem kao lopov kradom
ulicom tvojom u ponocni sat

Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi
k'o da neko baca kamenje po dusi
jos mi nije jasno i pitam se glasno
ma sto sam to htio, znam nisam smio

Ref.
Umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno, al' trebas mi ti

Umirem i opet se budim
i tako sve dok ne poludim
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno, al' trebas mi ti

Mjesec dana soba mirise na tebe
ili mi se cini ili lazem sebe
pod jastukom zima, tu nesto cudno ima
ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 973
4.7.2009 20:11:29   
blaža

ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti user posted image ... da jo zatožim user posted image ... je bila na koncertu

Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš.user posted image  Pa smo jo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
4.7.2009 20:11:40   
Blacky*
kot da bi bila v kakšni krizni fazi... pa nisem user posted image ... no al pa ne vem da sem... sam po moje mi delo seka na možganeuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?