blaža
|
čer! Bamby mi smo dali za ostale potrebščine 40e + za šolske usnjene copate 10e torej skupaj 50e. Blaža mi damo v en rumen šlavf, ki ima križ odspodaj pa dvojen je ( na sredini en manjši boroč, ki je ločen od zunanjega) in zadaj ima malo napihljivo naslonjalo. Ni treba dosti komplicirat to z šlavfi, pa uni, ko so stali 30e, ma sploh je nepotrebno, da je nevem kakšne. jaz sem delala v Arielu 4 leta in vam povem, da je najbolj važno, da je ta križ oz tako narejeno, da ni samo napeto platno pa dve luknji za noge, pa boljše je , če je dvojen, da ni samo enojen pa platno napeto in dve luknji, ker taki se radi prekucnejo, ko se malo nagne. če je dvojen obroč, pa še hlačke oz ta križ, da je otrok do pasu v vodi, se ne morejo prekucnit. ne vem , meni se zdijo malo premajhni za rokavčke, ki ne znajo še met ust zaprtih in pri rokavčkih je kar problem to, če ne se vode napijejo. Vsej tako jaz mislim. Sploh bomo pa mi vidli, če mu bo pasalo morje, da mu ne bo prehladno, ker če ne ga ne bom silla. bom samo bazenček napihnila, pa malo morske vode na obali natočla, pa je rešeno. Pa še na balkonu bo sladka voda, v bazenčku, da se ohladi.