Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:10:07
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:10:24
|
|
|
|
buči
|
Ha, zdaj pa bo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:19:06
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma pri nas jo kr pojejo, tičino, ma vseeno je ne jejo vsi z mano vred. Jaz je nikoli ne pojem. že če je preveč nenaravnih barv, me odbija, pa tudi če je smetana obarvana je ne jem. no kakor komu. Šibam na telovadbo. Blacky kaj je zdej z ločevalno? kaj naj rečem... slabo... ne bom komentirala zakaj, ampak here we go again
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:23:54
|
|
|
|
bamby
|
buči, pri nas moram rečt, da stari starši kar radi pomagajo (tako eni kot drugi), da nam kdaj otroke pomerkajo, ker drugače bi bila lahko kar naprej na bolniški in potem je temu primerna tudi plača, ki je že tako prenizka . 16. 1. pa praznujeta 2. RD Janez od vrtnice in Lana od srečke nosečke in to je že čez 4 dni. Wav!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil bamby -- 12.1.2010 20:24:35 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:34:50
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby buči, pri nas moram rečt, da stari starši kar radi pomagajo (tako eni kot drugi), da nam kdaj otroke pomerkajo, ker drugače bi bila lahko kar naprej na bolniški in potem je temu primerna tudi plača, ki je že tako prenizka . 16. 1. pa praznujeta 2. RD Janez od vrtnice in Lana od srečke nosečke in to je že čez 4 dni. Wav!!!!!!!!! ja , naši februarčki vstopajo v tretje leto... a veste, da se moj otrok pred enim letom še niti vsest ni znal sam? se nam je v enmu letu tolllk stvari zgodilo, da sploh ne morem verjeti, da je minilo samo eno leto? po drugi strani pa kar ne morem verjet, kako velik fant je že
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:43:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: bamby buči, pri nas moram rečt, da stari starši kar radi pomagajo (tako eni kot drugi), da nam kdaj otroke pomerkajo, ker drugače bi bila lahko kar naprej na bolniški in potem je temu primerna tudi plača, ki je že tako prenizka . 16. 1. pa praznujeta 2. RD Janez od vrtnice in Lana od srečke nosečke in to je že čez 4 dni. Wav!!!!!!!!! ja , naši februarčki vstopajo v tretje leto... a veste, da se moj otrok pred enim letom še niti vsest ni znal sam? se nam je v enmu letu tolllk stvari zgodilo, da sploh ne morem verjeti, da je minilo samo eno leto? po drugi strani pa kar ne morem verjet, kako velik fant je že naj kar tako napreduje še naprej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:48:14
|
|
|
|
lillchy123
|
blacky, hvala, vi tudi!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:49:49
|
|
|
|
Blacky*
|
jaaa, v tretje leto, si predstavljate... ufff , čas res hitro mineva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 20:50:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blacky, hvala, vi tudi! bomo, hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 21:40:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
...ma ja, dve leti nazaj se je Carica smejckala na ulrazvoku in se pripravljala za CTG-je.... Maks je bil se na oni strani lune.... jaz pa 'mel dve leti do penziona... Sefla je b'la pa mlada .... in seveda... takrat se niste 'mele to cast da mene poznate.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 6:49:23
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Stipe, hvala, da me nasjejiš s tvojimi komentarji! Samo ne vem, kako dolgo se boš doma smejal, ker te bo šefla enkrat nagonila, brezzobi pa najbrž ne boš tako fajn, kot si sedaj! Bamby, lilčy, tole leto je bilo res inovativno za naše otroke. Tilen je shodil, začel s prvimi besedami, Aljaž speljal kolo ... ME SMO PA ISTE, LEPE, MLADE! A ne, Stipe!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 7:47:14
|
|
|
|
ella79
|
jutro tale Grozdanka pa obvlada hudo dobr zgleda men tudi tičina ni dobra, pa me sploh ne moti, če jo ne pojejo (kar jih večina itak ne), pač ostane na krožniku, sej kakšen tudi torto pusti, ker za roj dneve je itak vsega dobrega na pretek. Tako da jaz bom kar še tičino uporabljala, lahko vsaj približno kaj skupaj spacam sej maslena krema tudi ni neki noro dobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 9:23:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Ella, lahko teb govorit, k nisi tko sladkosneda. Jaz pojem pa skoraj vse, tko da mi je maslena krema na žalost dobra in je tičina res ena izmed zeloooooooooooo redkih sladkih stvari ki jih ne pojem no, sej to je za vem, rezultat je pa moja rit, pa še kej bi se našlo Drugač vas pa obveščam, da ima Stipe zaenkrat še vse zobe, bom pa še premislila če bo tako ostalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:32:28
|
|
|
|
buči
|
Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:33:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne? Pa pomojem pri tečaju klekljanja tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:35:53
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne? Pa pomojem pri tečaju klekljanja tudi Uf, tukaj ga bo pa lahko Bamby inšturirala! Samo pazi, da ti ne zapravi cele porodniške, ko bo novo stekleno mizo kupoval, da bo lahko prtičke spodaj polagal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:37:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne? Pa pomojem pri tečaju klekljanja tudi Uf, tukaj ga bo pa lahko Bamby inšturirala! Samo pazi, da ti ne zapravi cele porodniške, ko bo novo stekleno mizo kupoval, da bo lahko prtičke spodaj polagal. zakaj bi pa mojo porodniško zapravljal, če ima svojo penzijo Aja, pa hvala za skrb, ampak mi že imamo stekleno mizo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:38:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo Bamby, ti ne bo treba več v nočne hodit, pa ob sobotah delat, Stipe se bo začel klekljat učit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:41:40
|
|
|
|
buči
|
k meni pa lahko pride na konverzacijo. Imam še nekje program za upokojence. Saj veš, tako bolj počasi, pa velike črke ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 12:53:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči k meni pa lahko pride na konverzacijo. Imam še nekje program za upokojence. Saj veš, tako bolj počasi, pa velike črke ... ti se ****, ampak mogoče bi pa jaz mal nemščine spet rabila Če je katera slabe volje, naj si tole temo prebere. Pa obvezno prej lulat it, da ne bo kake nesreče http://www.ringaraja.net/forum/m_4674142/mpage_8/key_/tm.htm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 14:09:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči k meni pa lahko pride na konverzacijo. Imam še nekje program za upokojence. Saj veš, tako bolj počasi, pa velike črke ... ti se ****, ampak mogoče bi pa jaz mal nemščine spet rabila Če je katera slabe volje, naj si tole temo prebere. Pa obvezno prej lulat it, da ne bo kake nesreče http://www.ringaraja.net/forum/m_4674142/mpage_8/key_/tm.htm Mislim, da danes pol rr visi na tej temi. kokice so pečeme ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 14:12:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
....vi se kar zezajte .... kvackanje in podobno mi tud Sefla priporoca .... ce pa omenim, da bi sel na tecaj masaze.... "jagenjcki obmolknejo"...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 14:57:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....vi se kar zezajte .... kvackanje in podobno mi tud Sefla priporoca .... ce pa omenim, da bi sel na tecaj masaze.... "jagenjcki obmolknejo"... Pazi na jezičino, da ne boš ti obmolknil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 16:24:15
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo Bamby, ti ne bo treba več v nočne hodit, pa ob sobotah delat, Stipe se bo začel klekljat učit V nočne mi še eno leto ne bo treba hodit, sobot se pa tudi izogibam kolikor se jih le da . Stipe bo pa lahko imel uržeh, da se hodi k meni klekljat učit, namesto bule in klekeljnov ga bo pa ocvirkovca čakala.... Kaj praviš stipe????? Mežlala bova pa z jezikom namesto s klekeljni... . No, kak € bi pa vseeno zaprav prišel Danes smo pa na meji z vročino. Malo je malo je ni . Upam, da bo bolje! Danes sem tudi dobila dve odločbi: Eno za plačilo vrtca (smo padli iz 3. v 2. plačilni razred ), drugo pa za otr. dodatek. Me zelo jezi, ker sem pozabila vlogo oddat že prejšnji mesec, zdaj bom pa naslednji mesec brez dodatka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.1.2010 16:29:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Eh Bamby, vidim da si s tabo ne bom nič pomagala Mi2 sva tut eno pozitivno novico po pošti dobila Obrok za kredit za bajto se nama je zmanjšal za 15 EUR na mesec in to je glih pol od mesečnega stroška za Tarin Aptamil Čist zadovoljna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
kontracepcijaožbejkakaj menite o sterelizaciji?vredu (
40%)
se ne strinjam (
27%)
ne vem (
33%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!