|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
12.1.2010 19:10:07   
buči
user posted image

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
12.1.2010 19:10:24   
buči
Ha, zdaj pa bo! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
12.1.2010 20:19:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ma pri nas jo kr pojejo, tičino, ma vseeno je ne jejo vsi z mano vred. Jaz je nikoli ne pojem. že če je preveč nenaravnih barv, me odbija, pa tudi če je smetana obarvana je ne jem.

no kakor komu. Šibam na telovadbo. Blacky kaj je zdej z ločevalno?

kaj naj rečem... slabo... ne bom komentirala zakaj, ampak here we go again

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
12.1.2010 20:23:54   
bamby
buči, pri nas moram rečt, da stari starši kar radi pomagajo (tako eni kot drugi), da nam kdaj otroke pomerkajo, ker drugače bi bila lahko kar naprej na bolniški in potem je temu primerna tudi plača, ki je že tako prenizka user posted image .

16. 1. pa praznujeta 2. RD Janez od vrtnice user posted image user posted image  in Lana od srečke nosečke user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image in to je že čez 4 dni. Wav!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil bamby -- 12.1.2010 20:24:35 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
12.1.2010 20:34:50   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

buči, pri nas moram rečt, da stari starši kar radi pomagajo (tako eni kot drugi), da nam kdaj otroke pomerkajo, ker drugače bi bila lahko kar naprej na bolniški in potem je temu primerna tudi plača, ki je že tako prenizka user posted image .

16. 1. pa praznujeta 2. RD Janez od vrtnice user posted image user posted image  in Lana od srečke nosečke user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image in to je že čez 4 dni. Wav!!!!!!!!!

ja , naši februarčki vstopajo v tretje leto... a veste, da se moj otrok pred enim letom še niti vsest ni znal sam? user posted image se nam je v enmu letu tolllk stvari zgodilo, da sploh ne morem verjeti, da je minilo samo eno leto? po drugi strani pa kar ne morem verjet, kako velik fant je že user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
12.1.2010 20:43:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ja , naši februarčki vstopajo v tretje leto... a veste, da se moj otrok pred enim letom še niti vsest ni znal sam? user posted image se nam je v enmu letu tolllk stvari zgodilo, da sploh ne morem verjeti, da je minilo samo eno leto? po drugi strani pa kar ne morem verjet, kako velik fant je že user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image naj kar tako napreduje še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
12.1.2010 20:48:14   
lillchy123
blacky, hvala, vi tudi! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
12.1.2010 20:49:49   
Blacky*
jaaa, v tretje leto, si predstavljate... ufff user posted image user posted image user posted image user posted image , čas res hitro mineva

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
12.1.2010 20:50:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blacky, hvala, vi tudi! user posted image

bomo, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
12.1.2010 21:40:07   
Stipe air force
...ma ja, dve leti nazaj se je Carica smejckala na ulrazvoku in se pripravljala za CTG-je.... Maks je bil se na oni strani lune.... jaz pa 'mel dve leti do penziona... Sefla je b'la pa mlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... in seveda... takrat se niste 'mele to cast da mene poznate..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
13.1.2010 6:49:23   
buči
Jutro!

Stipe, hvala, da me nasjejiš s tvojimi komentarji! user posted image user posted image  Samo ne vem, kako dolgo se boš doma smejal, ker te bo šefla enkrat nagonila, brezzobi pa najbrž ne boš tako fajn, kot si sedaj! user posted image user posted image

Bamby, lilčy, tole leto je bilo res inovativno za naše otroke. Tilen je shodil, začel s prvimi besedami, Aljaž speljal kolo ... ME SMO PA ISTE, LEPE, MLADE! A ne, Stipe!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
13.1.2010 7:47:14   
ella79
jutro user posted image
tale Grozdanka pa obvlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo dobr zgleda user posted image men tudi tičina ni dobra, pa me sploh ne moti, če jo ne pojejo (kar jih večina itak ne), pač ostane na krožniku, sej kakšen tudi torto pusti, ker za roj dneve je itak vsega dobrega na pretek. Tako da jaz bom kar še tičino uporabljala, lahko vsaj približno kaj skupaj spacam user posted image user posted image user posted image sej maslena krema tudi ni neki noro dobra user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
13.1.2010 9:23:26   
dolenjka
Dan user posted image

Ella, lahko teb govorit, k nisi tko sladkosneda. Jaz pojem pa skoraj vse, tko da mi je maslena krema na žalost dobra in je tičina res ena izmed zeloooooooooooo redkih sladkih stvari ki jih ne pojem no, sej to je za user posted image vem, rezultat je pa moja rit, pa še kej bi se našlo user posted image

Drugač vas pa obveščam, da ima Stipe zaenkrat še vse zobe, bom pa še premislila če bo tako ostalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
13.1.2010 12:32:28   
buči
Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
13.1.2010 12:33:35   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jao, tale naš virus! Zdaj pa še dedi in babi bruhata in drskata! user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, saj zdaj ko je Stipe v penziji, ima najbrž že kak popust pri zobni protezi, a ne? user posted image user posted image

Pa pomojem pri tečaju klekljanja tudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
13.1.2010 12:35:53   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Uf, tukaj ga bo pa lahko Bamby inšturirala! Samo pazi, da ti ne zapravi cele porodniške, ko bo novo stekleno mizo kupoval, da bo lahko prtičke spodaj polagal. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
13.1.2010 12:37:19   
dolenjka

Uf, tukaj ga bo pa lahko Bamby inšturirala! Samo pazi, da ti ne zapravi cele porodniške, ko bo novo stekleno mizo kupoval, da bo lahko prtičke spodaj polagal. user posted image

zakaj bi pa mojo porodniško zapravljal, če ima svojo penzijo user posted image user posted image Aja, pa hvala za skrb, ampak mi že imamo stekleno mizo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
13.1.2010 12:38:03   
dolenjka
Evo Bamby, ti ne bo treba več v nočne hodit, pa ob sobotah delat, Stipe se bo začel klekljat učit user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
13.1.2010 12:41:40   
buči
k meni pa lahko pride na konverzacijo. Imam še nekje program za upokojence. Saj veš, tako bolj počasi, pa velike črke ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
13.1.2010 12:53:24   
dolenjka

k meni pa lahko pride na konverzacijo. Imam še nekje program za upokojence. Saj veš, tako bolj počasi, pa velike črke ...

ti se ****, ampak mogoče bi pa jaz mal nemščine spet rabila user posted image

Če je katera slabe volje, naj si tole temo prebere. Pa obvezno prej lulat it, da ne bo kake nesreče http://www.ringaraja.net/forum/m_4674142/mpage_8/key_/tm.htm

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
13.1.2010 14:09:27   
buči

ti se ****, ampak mogoče bi pa jaz mal nemščine spet rabila user posted image

Če je katera slabe volje, naj si tole temo prebere. Pa obvezno prej lulat it, da ne bo kake nesreče http://www.ringaraja.net/forum/m_4674142/mpage_8/key_/tm.htm

Mislim, da danes pol rr visi na tej temi. kokice so pečeme ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
13.1.2010 14:12:08   
Stipe air force
....vi se kar zezajte user posted image .... kvackanje in podobno mi tud Sefla priporoca user posted image .... ce pa omenim, da bi sel na tecaj masaze.... "jagenjcki obmolknejo"... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
13.1.2010 14:57:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

....vi se kar zezajte user posted image .... kvackanje in podobno mi tud Sefla priporoca user posted image .... ce pa omenim, da bi sel na tecaj masaze.... "jagenjcki obmolknejo"... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazi na jezičino, da ne boš ti obmolknil user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
13.1.2010 16:24:15   
bamby

Evo Bamby, ti ne bo treba več v nočne hodit, pa ob sobotah delat, Stipe se bo začel klekljat učit user posted image

V nočne mi še eno leto ne bo treba hodit, sobot se pa tudi izogibam kolikor se jih le da user posted image . Stipe bo pa lahko imel uržeh, da se hodi k meni klekljat učit, namesto bule in klekeljnov ga bo pa ocvirkovca čakala.... Kaj praviš stipe????? Mežlala bova pa z jezikom namesto s klekeljni... user posted image user posted image user posted image . No, kak € bi pa vseeno zaprav prišel user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa na meji z vročino. Malo je malo je ni user posted image . Upam, da bo bolje!

Danes sem tudi dobila dve odločbi: Eno za plačilo vrtca (smo padli iz 3. v 2. plačilni razred user posted image ), drugo pa za otr. dodatek. Me zelo jezi, ker sem pozabila vlogo oddat že prejšnji mesec, zdaj bom pa naslednji mesec brez dodatka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
13.1.2010 16:29:25   
dolenjka
Eh Bamby, vidim da si s tabo ne bom nič pomagala user posted image user posted image

Mi2 sva tut eno pozitivno novico po pošti dobila user posted image Obrok za kredit za bajto se nama je zmanjšal za 15 EUR na mesec user posted image user posted image user posted image in to je glih pol od mesečnega stroška za Tarin Aptamil user posted image Čist zadovoljna user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!