Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.1.2010 20:46:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blacky, če mi jutri uspe pridet do pošte, ti oddam. ni blema, ko boš lahko boš , hvala že sedaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.1.2010 20:51:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A spet mi ne rata na novo stran pridet? Ku ku? ne, meni je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.1.2010 21:10:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči No, zdaj pa res grem. Nočka. Moram še fanta spedenat, pa atija zmasirat, pa mami cunje za likat pripravit. a ti mami lika?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.1.2010 21:11:07
|
|
|
|
blaža
|
čer. Vidim, da je spet živahno tlele.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 6:17:44
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči No, zdaj pa res grem. Nočka. Moram še fanta spedenat, pa atija zmasirat, pa mami cunje za likat pripravit. a ti mami lika? 1-2 x letno, ko je res pri volji, ali pa ko se ji mogoče kaj zasmilim. in zdaj smo v bruho-driskačkem tednu, imela sem 9 žeht in mislim, da je pravi trenutek, da se ji zasmilim. Sicer je kriza nič ne pomaga, še tamala2 ji je velikokrat težko čuvat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 8:01:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči No, zdaj pa res grem. Nočka. Moram še fanta spedenat, pa atija zmasirat, pa mami cunje za likat pripravit. a ti mami lika? 1-2 x letno, ko je res pri volji, ali pa ko se ji mogoče kaj zasmilim. in zdaj smo v bruho-driskačkem tednu, imela sem 9 žeht in mislim, da je pravi trenutek, da se ji zasmilim. Sicer je kriza nič ne pomaga, še tamala2 ji je velikokrat težko čuvat. , ampak res, 9 žeht, je pa ajajoja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 8:13:20
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro. Ha vidim,d a ste bile zgovorne včeri. Jaz sem pa kar kavč peglala, ker sem bla itak sama, pa Ana je bla tečka. Smo pa začeli včeri šepat na eno nogico . So mi že v vrtcu to povedale in sem pol doma opazovala in res šepa. Pa se mi zdi tudi je malo slabše stabilna na tej nogici...Sem jo včeri celo prešlatala, pa regledala, pa je ni nič bolelo. ZDej pa ne vem, ali je možno da si je kej pretegnila pa da jo moti, ali kaj. NE vem če bi jo kar danes peljala k zdravniku ali naj še malo počakam... Stipe kje os borovničke...Jaz bi tudi ene zdej...Da mi malo dajo voljo za delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 8:31:15
|
|
|
|
blaža
|
Evo če boste same delale tičino maso, je dala moja kolegica gor recept. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Domaca_ticino_masa-13342.html
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 9:05:45
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, blaža si me ravno spomnila, da te želim vprašati kje naj nabavim črno barvo za risanje po tičini... kaj priporočaš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 10:16:19
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo če boste same delale tičino maso, je dala moja kolegica gor recept. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Domaca_ticino_masa-13342.html jst sem jo lani delala iz mleka v prahu... sicer ne pride bela, ampak je zelo dobra. upam samo, da najdem recept!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 10:17:05
|
|
|
|
lillchy123
|
buči, jst ti bom dons nakazala. sem mogla počakat na plačo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 10:51:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo če boste same delale tičino maso, je dala moja kolegica gor recept. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Domaca_ticino_masa-13342.html jst sem jo lani delala iz mleka v prahu... sicer ne pride bela, ampak je zelo dobra. upam samo, da najdem recept! Meni pa mleko v prahu niti pod razno ne sede, da bi ga jedla. Tudi ko delam lubeničke, raje nardim iz marcipana kot iz mleka v prahu. No kakor komu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 10:52:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža si me ravno spomnila, da te želim vprašati kje naj nabavim črno barvo za risanje po tičini... kaj priporočaš? črno barvo lahko dobiš pri Pitončici na kul slo, ali pa v pekarni vrhnika. Če ne lahko rišeš tudi z nutello.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 15:09:56
|
|
|
|
buči
|
Punce, še enkrat hvala vsem, ki ste nakazale (en del, ki je bil danes bom predala še v ponedeljek). Punca je bila tako srečna in v šoku, da sva potem obe 3 minute jokale. Se vam zahvaljuje, ostala je brez besed. Sem ji zabičala, da se mora slikat v Parizu, da vam fotko prilepim. Mogoče bom jaz tudi zraven ... Čeprav se mi ne gre, ker je dolga ... Samo prej kot v penziji ne bom prišla do tja. TAKO DA ŠE ENKRAT HVALA!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 17:15:35
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, se pripravljam na pospravljanje nato pa pripravit za večerno druženje... tonight... babes night out... sicer bolj taka v easy varianta, a paše blaža hvala za nasvet... bom drug teden med malico skočila v šoping... da si še malo ogledam kaj imajo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 18:32:16
|
|
|
|
mlavla
|
dan... mi smo že spet mal bolančkani...zato je temu primerno splošno vzdušje..ma vsi smo že po malem tečni..ker smo zelo velik noter.. upam, da čimprej pridejo lepši dnevi.. smo pa končno naši punci zamenjali jogi za pravo posteljo..in je vsa vesela... pa seveda jo moram tud vam pokazat.. zdele sem se namreč spravla spet mal slikce urejat..... drugač je pa videt mal zatišja tle..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 18:46:10
|
|
|
|
mlavla
|
pa še nekaj naših bolj zadnjih slikc.. jaslice Neža in Blaž
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:43:32
|
|
|
|
buči
|
Mlavla, lepo!!!!! Lilčy, če želiš lahko seveda še vedno prispevaš ... A bo danes padel nov del Februarčkov?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:48:06
|
|
|
|
buči
|
Mlavla, a je postelja od Ikee mamut? Sem danes popoldne več kot 2 uri urejala papirje in dopis, da v ponedeljek oddam za napredovanje. Upam, da uspe, čeprav to traja ene 3 do 4 mesece, predno se izvede cel postopek. Potem bo pa plača majčkeno večja!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:48:52
|
|
|
|
buči
|
Misar, ku ku! HVALA za dinarčke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:49:39
|
|
|
|
buči
|
Kam si pa šla Misar?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:50:28
|
|
|
|
buči
|
Nič, grem otroka zrihtat, ker je moj šel na rekreacijo, bom imela zvečer kavč samo zase!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 19:53:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
Čer Sem si vzel čast in odprl 3. del februarčkov Akcijaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.1.2010 20:42:21
|
|
|
|
mlavla
|
buči..ja postelja je mamut ikea..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!