Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 9:56:16
|
|
|
|
lillchy123
|
moj dan je čedalje slabši. na zastopništvu nimajo pojma o pojmu, bom prosila dva prijatlja, k gresta jutri v ikeo, da preverita kako in kaj.. edina svetla točka današnjega dneva je, da se bašem z mc'donaldsom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 9:57:19
|
|
|
|
blaža
|
Iii lillchi, a misliš, da bi jima blo v breme, če mi pogledajo za kuhinjo Lindigo, na kolko borokov se da pa po kolko? če ne tudi ni panike, sej greva čez dva tedna, ma sem prav nestrpna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 9:59:41
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, ti bom jst pogledala drug teden, prav? k njiju bom zdej že s temi vprašanji čist zbombardirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 10:01:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ti bom jst pogledala drug teden, prav? k njiju bom zdej že s temi vprašanji čist zbombardirala ma ne sej ni panike, ker greva z mojim, čez dva tedna. Matija gre v Kromplac smučat z starši od mojga in ga peljemo dol, Blaž bo pa pri moji mami eno noč prespal in greva.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 10:02:54
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, drugač mi ni problema. midva greva 22. če greš kasnej, ti z veseljem pogledam, da se pol odločiš kako in kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 11:28:46
|
|
|
|
lillchy123
|
a ma ktera kakšen zobotrebc za posodit? mam še kmi oči odprte..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 11:48:14
|
|
|
|
Blacky*
|
evo lilči, ni zobotrebec mogoče pa pomaga Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio u svoju dragu domovinu, dosli mu prijatelji na caj u pet popodne. I, izmedu ostalih pitanja o navikama ljudi iz Bosne, upitali su ga da li tamo u Bosni ljudi piju caj i koje vrste caja. Englez iz Misije im je odgovorio da Bosanci takoder piju caj, samo ne u pet popodne, nego kad god im to padne na um. I dalje je razgovor tekao ovako: "I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea, but there is one kind of tea that Bosnian people drinks very often and they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to try it..." " What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?" "Yes of course. It is called: Yebo-tea!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 14:00:57
|
|
|
|
buči
|
DAn! Najprej Blacky in Neni, hvala tudi vama!!!! Ne boste verjele, da sem ponoči bruhala tudi jaz, zjutraj še malo driskala, sem totalno polomljena, spala sem skoraj celo dopoldne. Tudi moj je ostal doma, ker ga je želodec tako bolel, samo pri njem ni bilo hujšega. Je včeraj obiskoval wc bolj pogosto. Tilen še vedno driska. Aljaž je HB ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 14:40:07
|
|
|
|
lillchy123
|
oh buči, naj se tole že enkrat neha jst pa že odštevaam se mi dons tko nič ne da.. komi čakam, da gre škrat apat in jaz z njim ja ja, sanja svinja kukuruz
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 14:56:41
|
|
|
|
Blacky*
|
ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 16:22:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Dones mam pa tud jaz tko težek dan, za popi****** komaj čakam da grem domov mojga miška stiskat danes ga izjemoma pazi tašča, ker imava z mojim čist zmeštrane urnike Zjutraj sem bila pa že pridna, sem celo stanovanje zglancala, pa cunje oprala, govejo župco skuhala ... sej zdej bo pa itak spet bomba, ko začne Janez ordinirat No, mal sem se oglasila Grem delat naprej, da bo čimprej ura šest in grem dam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 16:45:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:04:06
|
|
|
|
buči
|
Blaža, imam že zate priptavljen CD z recepti. V četrtek, ko upam, da grem spet na šiht, ti pošljem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:13:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1 Jagode sem že prej poznala, mislim, da je tudi na RR aktivna ta mojstrica, ampak tale Grozdanka je pa zmagovalka Sam kaj, ko mi je to bljak za jest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:21:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1 Jagode sem že prej poznala, mislim, da je tudi na RR aktivna ta mojstrica, ampak tale Grozdanka je pa zmagovalka Sam kaj, ko mi je to bljak za jest maš čisto prav. Jaz vedno bolj ugotavljam, da so domače torte 100x boljše od teh s tičino. Najbr bo letos za Blaža kremna torta, gor bom pa kako slikico z tičino nardila, ma bo res tako da se da tudi dol dat, minimalno .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:23:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1 Jagode sem že prej poznala, mislim, da je tudi na RR aktivna ta mojstrica, ampak tale Grozdanka je pa zmagovalka Sam kaj, ko mi je to bljak za jest maš čisto prav. Jaz vedno bolj ugotavljam, da so domače torte 100x boljše od teh s tičino. Najbr bo letos za Blaža kremna torta, gor bom pa kako slikico z tičino nardila, ma bo res tako da se da tudi dol dat, minimalno . kaj boš pa za podlago dala Za figure mi je tičina všeč, sam za "oblečt" pa ne. Jaz bom dala definitvno kremno naredit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:27:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, imam že zate priptavljen CD z recepti. V četrtek, ko upam, da grem spet na šiht, ti pošljem. a se lahko še jaz prištulim zraven
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:41:05
|
|
|
|
Blacky*
|
-IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1 Jagode sem že prej poznala, mislim, da je tudi na RR aktivna ta mojstrica, ampak tale Grozdanka je pa zmagovalka Sam kaj, ko mi je to bljak za jest maš čisto prav. Jaz vedno bolj ugotavljam, da so domače torte 100x boljše od teh s tičino. Najbr bo letos za Blaža kremna torta, gor bom pa kako slikico z tičino nardila, ma bo res tako da se da tudi dol dat, minimalno . meni pa ni slabo... je pa res da je ne pojemo ampak pustimo na krožniku... se mi pa zdi da je bila torta bolj sočna... lani smo naredili 2, eno s tičino eno navadno... torta s tičino je bila bolj sočna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:44:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* -IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ojla bejbe in bejbon, jaz pa bom počasi šibala domov, pa malo naokoli s pikcem da se vam pa malo sline pocedijo si poglejte to: http://jagode-zavri.blogspot.com res mega, ma poglej še tole: http://grozdanka.coolinarika.com/slike?page=1 Jagode sem že prej poznala, mislim, da je tudi na RR aktivna ta mojstrica, ampak tale Grozdanka je pa zmagovalka Sam kaj, ko mi je to bljak za jest maš čisto prav. Jaz vedno bolj ugotavljam, da so domače torte 100x boljše od teh s tičino. Najbr bo letos za Blaža kremna torta, gor bom pa kako slikico z tičino nardila, ma bo res tako da se da tudi dol dat, minimalno . meni pa ni slabo... je pa res da je ne pojemo ampak pustimo na krožniku... se mi pa zdi da je bila torta bolj sočna... lani smo naredili 2, eno s tičino eno navadno... torta s tičino je bila bolj sočna sej to je logično da je bolj sočna, ker ne "diha", ampak glih to, da se vse tist pol po krožnikih valja je men ogabno poje itak nobeden
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 17:49:01
|
|
|
|
blaža
|
Ma pri nas jo kr pojejo, tičino, ma vseeno je ne jejo vsi z mano vred. Jaz je nikoli ne pojem. že če je preveč nenaravnih barv, me odbija, pa tudi če je smetana obarvana je ne jem. no kakor komu. Šibam na telovadbo. Blacky kaj je zdej z ločevalno?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 18:44:55
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bamby, po kolikem času je zbolel Tim? 3 dni? Upam, da pri nas ne bo Aljaž! Ker v vrtcu so rekli, da je pri nas rotavirus, jih več kot pol manjka v Tilnovi skupini. Če imam kaj v spominu, je roravirus kar hitro prenešen na drugega. Upam na najbolje! Anaja je prvič in zadnjič bruhala včetrtek zvečer, v soboto zjutraj pa se je konkretno pokakala in potem se je začela dvigovat temperatura. Tim pa je bruhal v nedeljo popoldne in dobil vročino naslednji dan. Si mislim, da gre tu le za virozo in ne za rotavirus. Sicer pa je bila Anaja cepljena, samo ne vem, koliko časa to cepivo drži Verjetno le za eno leto, ali morda za dve . V tem primeru bi mogla bit še nekaj časa zaščitena, ker je bila prvič cepljena v drugem ali tretjem mesecu. Je pa Anaja danes ponovno dobila vročino. Že ko sem jo prišla iskat v vrtec je bila tako rdeča v lička in se mi je zdela precej topla in doma sem z merjenjem temperature sume samo še potrdila. Zdaj se je moški del pozdravil in zdaj smo spet na začetku . Računam na to, da pride moja mama pazit nanjo, medtem ko se bova šihtala. Mož gre jutri ponovno delat, danes pa je bil s Timom še doma. Super linki s tortami !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:08:21
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, imam že zate priptavljen CD z recepti. V četrtek, ko upam, da grem spet na šiht, ti pošljem. a se lahko še jaz prištulim zraven Dobiš, sporoči mi na zs naslov. Bamby, upam, da boste kmalu ok. Pri nas je Tilen popoldne spet bruhal, samo najbrž zato, ker je danes po dolgem času spet jedel, pa se mu je zaletelo, malo je tudi srkav, pa se mu je sluz nabrala. Bo ati na bolniški. Nama je zoprno, da stare starše obremenjujeva, kadar sta takole bolana, ker so potem vsi živčni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:08:46
|
|
|
|
buči
|
A ta mesec pade 200-tka in 3. del?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:09:22
|
|
|
|
buči
|
A ne bo imel Janez od vrtnice zdaj enkrat že rojstni dan?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.1.2010 19:09:42
|
|
|
|
buči
|
Ma, mi ne rata na novo stran pridet!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
partner pri porodujana kAli je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?da (
80%)
ne (
20%)
Število vseh glasov: 1281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!