buči
|
Čer. Danes je dan tako lepo štartal, da bi bilo prelepo, da bi tako tudi nadaljeval, če ne tudi zaključil. Prva ura mi odpade, potem 2 uri mulci gledajo kot pribiti en dokumentarec, ki jih (ne moreš verjet) celo zanima, potem ena ura polna smeha, da se nisem mogla zadržat, da se ne bi jokala, in potem konec veselja. Pridejo - 5 komadov - na izpit, eden seveda spet ne zna (kot že od maja dalje), užaljen gre ven in potem me čez 20 minut kliče njegova podivjana mama, me 15 minut buzerira, jo nekako še v mejah kulturnega in tolerantnega pomirim in odslovim, nakar me ta njenj 20-letni paglavec na hodniku pošlje v pič***ko materino, mi jeb***e sve po spisku in mi še reče fa**ck off in podobne. Padem ven, pokličem njegovo mamo, ji zrecitiram vse njegove neprilagojene izjave, in ona reče, da se bo še pogovorila z njim. LEPO VAS PROSIM, ZAČNITE ŽE ZDAJ DELAT NA TEM, DA BODO NAŠI OTROCI SAMOSTOJNI IN Z OBČUTKOM ZA SOLJUDI TER NEŠKODLJIVI ZA OKOLICO. Hvala! No, potem se olajšam pri sodelavcih, me podprejo z vseh koncev, spravijo v smeh, in spet nazaj delat. Pa mi razred prinese taveliko lešnikovo čokolado, na ovitek so pa napiali, da sem najboljša *** na šoli. Kakšen kompliment! So meskoraj v jok spravili. Večr se je lepo končal, smo imeli božička v šoli, ta veliki otroci so pripravili ful lepo pravljico, imeli smo čarovnika (tip je načaral 3 golobice, ki soletele po prostoru!), darila, sladkanje ... Zdaj pijem bandidosa, se kašljam vam, Aljaž me prosi za pravljico, tako da grem, pridem še kaj.