|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
16.12.2009 19:10:48   
buči
Čer. ker me niste nič pogrešale, imam vic za Stipeta.

Gresta 2 lepinji čez most. Nasproti pride pica. Reče prva lepinja drugi: "Poglej jo, pras**ico, kako se je namazala!"

user posted image user posted image user posted image

Pa še nega za babnice:
2 čokoladi gresta po cesti, ena pade. reče druga: "Ja, reva, boga, si padla, si se udarila? Te kaj lešniki bolijo?"

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
16.12.2009 20:48:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer. ker me niste nič pogrešale, imam vic za Stipeta.

Gresta 2 lepinji čez most. Nasproti pride pica. Reče prva lepinja drugi: "Poglej jo, pras**ico, kako se je namazala!"

user posted image user posted image user posted image

Pa še nega za babnice:
2 čokoladi gresta po cesti, ena pade. reče druga: "Ja, reva, boga, si padla, si se udarila? Te kaj lešniki bolijo?"

user posted image user posted image user posted image HUDOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image
kej tolk dobrega pa že dolgo ne user posted image

No, naši kolki so pa BP user posted image Smo imeli kontorolni UZ v Postojni, so nas že ob odpustu naročili user posted image Se jim je pa samo smejal, tko da so ble čist mokre k je tak šarmer user posted image user posted image user posted image

Pol sem pa božičku na brzino pisala in mi je tko lepe škornje kupil (je bil glih slučajno z mano in je takoj pismo prebral user posted image ). Sem zelo važna, ker so unikat v bistvu in meni osebno hudoo dobriii. Pol sem si pa še eno krilo kupila, da sem končno za med ljudi in zdaj sem važna k pav user posted image

Pa ve, kaj dogaja?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.12.2009 20:59:00   
Stipe air force
A vas ni sram, da nas dec spravlja na prvo stran... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

buuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.12.2009 23:07:32   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

A vas ni sram, da nas dec spravlja na prvo stran... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

buuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj , ko se pa nova user posted image noće pofočkat, pa ni nič zanimivega user posted image

jaz pa prosim za ideje , kakšen avto zdaj nabavt user posted image pa kako v najkrajšem času zbrat denar za nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image , no saj veste , da bomo rabili avto s šestimi sedežiuser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.12.2009 8:49:04   
itata
nizy: če boš s takim tempom nadaljevala, bi jaz kar na kombi štartala na vašem mestuuser posted image user posted image user posted image
o avtih pa žal nimam pojma... o denarju za avto pa še malo manj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.12.2009 8:53:36   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

saj , ko se pa nova user posted image noće pofočkat, pa ni nič zanimivega user posted image

jaz pa prosim za ideje , kakšen avto zdaj nabavt user posted image pa kako v najkrajšem času zbrat denar za nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image , no saj veste , da bomo rabili avto s šestimi sedežiuser posted image

A ni 1x občina Jesenice 1 družini s toliko otroki avto podarila???

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.12.2009 8:55:00   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Sem že za piškotke zamesila, škrat pančka, jaz kofetkam in čebljam user posted image

Od danes je razprodaja pri Mothercare do 50%, katera posebej zainteresirana? user posted image Lahko spet skupaj naročimo user posted image http://www.mothercare.com/b/42777041/278-7295149-9107924?_encoding=UTF8&mcb=core&extid=emc-2772

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.12.2009 10:05:13   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image

aja , dober dan user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.12.2009 10:34:59   
dolenjka

sori, to je blo k je 1 trojčke rodila user posted image nič ne bo, mogoče ko boš naslednjič user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.12.2009 10:46:22   
nizy

sori, to je blo k je 1 trojčke rodila user posted image nič ne bo, mogoče ko boš naslednjič user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nič več , vsaj upam takouser posted image user posted image user posted image user posted image

to je pomoje že ene 9 let od tega , pa še kaj druzga so še dobil, ampak še vedno premalouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.12.2009 11:03:44   
lillchy123
aha, se vidi da je petek, pa se tud na našmu forumu dogaja user posted image

no, da vam povem, kaj je meni geniju ratal- v torek zvečer me je elektrika stresla!user posted image  sej zdej je hecn, takrat pa ni blo

drugače smo polno zaposleni z dobrimi možmi, pa midva sva začela ureat začasno spalnico v zg.nadstropju....

če ma ktera recept za dobre maslene piškotke, bom zelo vesela!

lep dan

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.12.2009 11:34:47   
Blacky*
dan,

evo sva nazaj s pregleda... nič novega, kontrola pri ortopedu čez eno leto.... svašta... gužva za znoret, a sva bila začuda v 2 urah fertik... nič se ne pritožujem... nato mi je zaspal v avtu in doživel živčnega ko sva prišla v vrtec... srce mi je skoraj počlo ko je jokal... a moram nujno nekaj narediti za službo in res ni šans da to naredim z njim doma.

Dolenjka... a velja danes? Obleke?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.12.2009 12:15:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan,

evo sva nazaj s pregleda... nič novega, kontrola pri ortopedu čez eno leto.... svašta... gužva za znoret, a sva bila začuda v 2 urah fertik... nič se ne pritožujem... nato mi je zaspal v avtu in doživel živčnega ko sva prišla v vrtec... srce mi je skoraj počlo ko je jokal... a moram nujno nekaj narediti za službo in res ni šans da to naredim z njim doma.

sej zato si ga v vrtec peljala, da boš z mano robo prečekirala user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.12.2009 14:05:36   
Blacky*

dan,

sej zato si ga v vrtec peljala, da boš z mano robo prečekirala user posted image

ja seveda, da bi lahko v miru kavico popila in robo prečekirala user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.12.2009 14:06:17   
Blacky*

dan,

ja seveda, da bi lahko v miru kavico popila in robo prečekirala user posted image user posted image

pa sem košarico dobila.... zdaj pa pijem doma skuhano kavico... z vanilijo in cimetom... njamiiiiii

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.12.2009 20:25:55   
buči
Čer. Danes je dan tako lepo štartal, da bi bilo prelepo, da bi tako tudi nadaljeval, če ne tudi zaključil. Prva ura mi odpade, potem 2 uri mulci gledajo kot pribiti en dokumentarec, ki jih (ne moreš verjet) celo zanima, potem ena ura polna smeha, da se nisem mogla zadržat, da se ne bi jokala, in potem konec veselja. Pridejo  - 5 komadov - na izpit, eden seveda spet ne zna (kot že od maja dalje), užaljen gre ven in potem me čez 20 minut kliče njegova podivjana mama, me 15 minut buzerira, jo nekako še v mejah kulturnega in tolerantnega pomirim in odslovim, nakar me ta njenj 20-letni paglavec na hodniku pošlje v pič***ko materino, mi jeb***e sve po spisku in mi še reče fa**ck off in podobne. Padem ven, pokličem njegovo mamo, ji zrecitiram vse njegove neprilagojene izjave, in ona reče, da se bo še pogovorila z njim. LEPO VAS PROSIM, ZAČNITE ŽE ZDAJ DELAT NA TEM, DA BODO NAŠI OTROCI SAMOSTOJNI IN Z OBČUTKOM ZA SOLJUDI TER NEŠKODLJIVI ZA OKOLICO. Hvala!

No, potem se olajšam pri sodelavcih, me podprejo z vseh koncev, spravijo v smeh, in spet nazaj delat. Pa mi razred prinese taveliko lešnikovo čokolado, na ovitek so pa napiali, da sem najboljša *** na šoli. Kakšen kompliment! So meskoraj v jok spravili.

Večr se je lepo končal, smo imeli božička v šoli, ta veliki otroci so pripravili ful lepo pravljico, imeli smo čarovnika (tip je načaral 3 golobice, ki soletele po prostoru!), darila, sladkanje ...

Zdaj pijem bandidosa, se kašljam vam, Aljaž me prosi za pravljico, tako da grem, pridem še kaj.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.12.2009 20:35:26   
lillchy123
buči, ma ne morem verjet, kako je to sploh lahko možno!!!!! po drugi strani pa me je strah in srčno upam, da bo moj škrat zrastel v dobrega človeka...

jst pa sama doma, moj dela, Luka spi, jst pa mal zabušavam.. pol grem pa še hit cunjice dat prat, hiško do konca okrasit, vržem v radio dober cd, natočim polno bano mehurčkov in se do vratu potopim vanjo! Zraven pa srkam kozarček sladkega vinčka...user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
19.12.2009 6:53:25   
buči
Jutro! Pri nas pa ful pada sneg!!!!!! Kako sem vesela, da je sobota!!!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
19.12.2009 7:13:44   
blaža

Jutro! Pri nas pa ful pada sneg!!!!!! Kako sem vesela, da je sobota!!!!

Enako!!! sneži kot zmešano, pa še piha zraven. Pravi snežni vihar. Res še dobro da je sobota in smo lahko doma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
19.12.2009 7:23:25   
blaža
buči, glede unega mulca pa tolko. Najbrž je zanj že prepozno. 20 let st6ar fant, ni več otrok, je odrasel fant in bi že moral vedet kaj je ok in kaj ne. Ne sekiraj se zanji, itak so ti pa ostali povedali, kolko te cenijo, pa sodelavci te podpirajo, to je pa največ.user posted image . Njegova mama bi se pa lahko malo zamislila. In jaz ga ne bi spustila skozi kar tako.

No ker nas je danes zametlo( še okna se ne da odpret, al pokukat ven, ker je celo zasneženo in se niti ven ne vidi), bomo lepo doma na toplem. Še dobro, da sem nabavla materijal za moje pečenje, ker bom danes pekla orehe z Nutello. Včeraj sem končala breskvice in še oar dni nazaj kup piškotov ter vetrce in smrekice, pa medenjake,... No skratka v polno se pripravljamo na božička.user posted image

Drugače smo na srečo vsi zdravi. včeraj smo meli prireditev in dedka mraza v šoli in vrtcu, ma sva šla samo z Matijo, ker je blo nabito polno in šele ob 18ih, Blaž pa gre spat že okoli 19ih pa nekaj in takrat ni še končalo. Še pred tem, pa je šel Matija na pizzo z trenerjem nogometa, ki jih je povabil za zaključek leta. sva z Matijo napravla eno lepo smrečico pa piškotke za trenerja, in še preden mu je uspel dat, so mu darilo ukradli, tako, da je bli žalosten. Sem mu obljubla, da bova nesla novo v torek, ko ma zadnjič trening. Mu je reku ta drugi trener, od ta večjih kam naj odloži in pol je zmaglilo. Ma da bi se mu biškot nekam zataknu, unemu, ko je spiču naše darilce. Ben bova nesla novo, da ne bo Matija žalosten.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
19.12.2009 11:14:13   
Stipe air force
....snega je tolk, da je men do j..c!!!!!.... Heleni Blagne pa do joskov.... !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
19.12.2009 11:24:25   
buči
Dan, mi 3 smo sami, ker je šel ati na nogometni turnir. Saj ne morem nič naredit, ker norita!

Blaža, hvala za spodbudne misli, saj danes sem že bolj skulirana, samo veš, že od maja mu dajem en in isti test, le datum spremenim, pa nikoli ne piše več kot 22 %. user posted image user posted image  Tdi če bi ga hotla kaj zaj***, ga ne morem, ker nič ne zna.
Ti si bila pa pridna, a bomo kaj slikic videl, da nam skomine nerediš? Ja, tistemu, ki je Matiji snel darilo, pa naj se mu zatakne. Nesramnost na višku!!!!

Stipe, me veseli, da ti še kaj pokonci stoji, ker pri nas je snega skoraj čez gležnje.

Neposredna povezava do sporočila: 4347
19.12.2009 11:29:21   
blaža

Dan, mi 3 smo sami, ker je šel ati na nogometni turnir. Saj ne morem nič naredit, ker norita!

Blaža, hvala za spodbudne misli, saj danes sem že bolj skulirana, samo veš, že od maja mu dajem en in isti test, le datum spremenim, pa nikoli ne piše več kot 22 %. user posted image user posted image  Tdi če bi ga hotla kaj zaj***, ga ne morem, ker nič ne zna.
Ti si bila pa pridna, a bomo kaj slikic videl, da nam skomine nerediš? Ja, tistemu, ki je Matiji snel darilo, pa naj se mu zatakne. Nesramnost na višku!!!!

Stipe, me veseli, da ti še kaj pokonci stoji, ker pri nas je snega skoraj čez gležnje.

ma pol je pa res en kreten. Če njega zase ne briga, zakaj bi tebe.user posted image

slikice bom poskusla kasneje, ker neki zeza shrani si. Če ne jih bom pa v album naložla.( link spodaj)user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
19.12.2009 12:06:02   
Stipe air force

....ti, ti, ti, samo to ti po glav hod.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
19.12.2009 12:08:30   
Stipe air force
Fata:

"Mujo bolan trudna sam "

Mujo:

"Kako bolan Fato kad sam pazio"

Fata:

" To ti je bolan ko u saobraćaju , đaba ti paziš kad drugi ne paze" !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!