|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
12.12.2009 8:36:05   
buči
Dan, upam, da se hitro pozdravite. Jaz tudi mislim, da od zob ne more biti tako visoke temperature. Aljaž je sicer imel vedno malo čez 37, ker se je vedno takrat kaj prehladil, ker je bil najbrž malo bolj občutljiv. tilen nikoli. HB ima že od septembra vseh 16 zob. Vsaj nekaj mu je prihranjeno.

Mi bomo tudi danes postavljali smrekico. Imam tako malo energije ... Spet ena kolegica, ki mora zaradi raka ta teden na operacijo, pa tusti fant, o katerem sem vam govorila ... Je od četrtka v umetni komi, ker se mu je ful posalbšalo ... user posted image user posted image  Tako nefer se mi zdi včasih življenje! Pa utrujena sem od službe ... Saj bom še padla v decemberski feeling ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
12.12.2009 8:42:36   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, upam, da se hitro pozdravite. Jaz tudi mislim, da od zob ne more biti tako visoke temperature. Aljaž je sicer imel vedno malo čez 37, ker se je vedno takrat kaj prehladil, ker je bil najbrž malo bolj občutljiv. tilen nikoli. HB ima že od septembra vseh 16 zob. Vsaj nekaj mu je prihranjeno.

Mi bomo tudi danes postavljali smrekico. Imam tako malo energije ... Spet ena kolegica, ki mora zaradi raka ta teden na operacijo, pa tusti fant, o katerem sem vam govorila ... Je od četrtka v umetni komi, ker se mu je ful posalbšalo ... user posted image user posted image  Tako nefer se mi zdi včasih življenje! Pa utrujena sem od službe ... Saj bom še padla v decemberski feeling ... user posted image

buči skuliraj se malo z smrekico pa ostalimi dekoracijami. Ja res je življenje nepošteno do nekaterih.user posted image

jaz še nisem v pravem decemberskem filingu, bo počasi to tudi pri nas, čeprav smo že vsa darila nakupli, le zavit jih je še treba.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
12.12.2009 18:59:17   
buči
Čer, sem se že malo spravila k sebi, sva z Aljažem naredila ful lepo jelko, še eno mini za v moj razred, Tilen od navdušenja ni šel spat popoldne, tako da je že 20 minut v mižulah. Pa me kliče kolegica, da je bila s fantom kriza, da so ponoči moral na hitro operirat, so mu odstranili pol debelage črevesa, ker  ... Joj, saj vam ne bom več morila, samo tako mi je lažje, da lahko nekomu povem ... user posted image user posted image user posted image  Fanta poznam, odkar je bil star nekaj takega kot naši februarčki zdaj.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
12.12.2009 22:09:55   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali Ivica dolazi doma poslije vrtića i govori svojoj majci:
"Mama, mama, sada znam kako ćeš dobiti novu bebu!"
"Pa kako, Ivice?"
"Mama i tata se skinu, onda tatin pišo naraste, onda je on stavi u mamina usta i nakon nekog vremena mama dobije bebu."
"Ma ne, dušo, tako mama ne dobiva novu bebu. To je kako mama dobiva nove cipele."

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
13.12.2009 7:42:35   
buči
jutro. Nič ne klepetate.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
13.12.2009 9:37:19   
Stipe air force
....jutro, mi stirje smo pa spali do 8.30, Maks je ponoci papal samo enkrat, pa se to bolj zjutraj (5.30).... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Buci.... ma vem da je zalostno ce je nekdo hudo bolan, se posebej ce ga poznas in je otrok....user posted image user posted image .... ampak zadnje cajte si pa zabluzila v negativo.... user posted image (Februarka se je popravla v nulo.... user posted image )... kje je tista stara Buciuser posted image .... pa se racunalnik ti dela... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
13.12.2009 11:12:53   
lillchy123
danuser posted image

v službi so nam ukinli net, doma mi je pa comp crknuuser posted image no, HB sem zdej usposobla ta starga, vsaj začasno!

Novga drugač nič, po drugi strani pa velik user posted image  
v glvnem en lep nedeljski dan za izlegavanje in veliko zimskih radosti user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4282
13.12.2009 11:14:19   
buči
Stipe, sorry, saj ti obljubim, da se bom poboljšala. Samo me pa res vse prizadane in mi pride do živega ...

Sicer se pa ati in Aljaž potepata po btc-ju, s tilnom pa občudujeva smrekico. Saj bi vam kakšno slikico privoščila, pa je fotoaparat v vrtcu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
13.12.2009 12:53:40   
dolenjka
Dan user posted image

Kako smo user posted image user posted image Mi dobro user posted image Otroci spijo, jaz imam že skoraj skuhano, kremšnite so narejene user posted image user posted image user posted image Pride katera user posted image user posted image

Drugače nič novega BTW Lilči, kaj pa je pri vas novega, k se tko smejiš user posted image user posted image , otroci pridni in zdravi user posted image user posted image user posted image Tara je imela očitno tisto 3 dnevno virozico, včeraj je imela cel dan 37 stopinj, danes pa 36,2, tako da sem happy user posted image user posted image user posted image Maks je tudi super, seveda smo že prekoračili 6kg, trenutno smo na 6100g user posted image kar najbolj občuti moja hrbtenica user posted image , na vagi je pa tut katastrofa, ampak nič čudnega, ker če se men kile dvigajo, pol se morjo Maksu še bolj user posted image Zgleda da je mleko več kot polnomastno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 13.12.2009 12:54:16 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
13.12.2009 15:52:51   
buči
Dolenjka, prav fajn je slišat, da gre Maksu tako dobro. Pa tudi kako da mu ne bi šlo, ker ima pa tako fajn big sister, da o vama s stipetom ne govorim ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
13.12.2009 19:15:04   
pina-1
Čer.
Pri nas foma diši po praščevniiii... JE en kuppp ocirkov, pa ene 84 kg klobasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa ništa novo.
Punci sta tipi topi in ready za v posteljo. samo flašo nardimo in aufiderzen...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
13.12.2009 19:25:48   
dolenjka
Buči hvala, dobiš kremšnito user posted image

Tara spi, Maks se pa zdaj prebuja user posted image bo čas za večerni ritual user posted image

Pinči, kolk bas???????????? Mnjamiiiiii user posted image user posted image user posted image

Izkušene mame HELP! Tara že nekaj dni, lahko rečem ziher 1 teden, al pa 10 dni zvečer zavrača flaško in spije max 100, običajno pa nič user posted image Ne glede na to, ali je večerjo ali ne. Tudi če po 17.30 nič ne je, ob 19.30 noče flaše in amen user posted image user posted image Kaj pa lahko naredim user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
13.12.2009 20:07:48   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Buči hvala, dobiš kremšnito user posted image

Tara spi, Maks se pa zdaj prebuja user posted image bo čas za večerni ritual user posted image

Pinči, kolk bas???????????? Mnjamiiiiii user posted image user posted image user posted image

Izkušene mame HELP! Tara že nekaj dni, lahko rečem ziher 1 teden, al pa 10 dni zvečer zavrača flaško in spije max 100, običajno pa nič user posted image Ne glede na to, ali je večerjo ali ne. Tudi če po 17.30 nič ne je, ob 19.30 noče flaše in amen user posted image user posted image Kaj pa lahko naredim user posted image user posted image user posted image

dolenjka probi jo dat spat brez. mogoče je ne rabi več.
boš vidla, kako bo noč

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
13.12.2009 20:23:47   
dolenjka
pina, noči so čist ok, ker že večkrat ni nič spila user posted image ampak kako naj ji pa zdaj 500 ml mlečnega čez dan dam user posted image zjutraj spije 150 - 2oo ml, sam do 500 ml je še ful??????????? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
13.12.2009 20:28:48   
pina-1

pina, noči so čist ok, ker že večkrat ni nič spila user posted image ampak kako naj ji pa zdaj 500 ml mlečnega čez dan dam user posted image zjutraj spije 150 - 2oo ml, sam do 500 ml je še ful??????????? user posted image

jogurti, skute, sir, gres...

jaz sploh ne štejem kolko ana poje mleka...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
13.12.2009 20:36:32   
buči
Uf, Dolenjka, mi smo večerno flaško ukinili že kmalu po enem letu. Pri nas je večerja okrog 19ih. Poje, spije, kolikor pač želi, umit zobe, se zrihtat, v pižamo, pa spat. Da se ve, da se je samo v kuhinji in te zadeve. Jaz mislim, da jo lahko tudi Tari ukinete. Lepo povečerjajte, pa je. Saj dobi vse do 500 ml, kot je rekla pina, z ostalimi stvarmi. Pri nas je ena malica sigurno jogurt, sicer pa spije okrog 180 ml, raje manj kot toliko.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
13.12.2009 20:47:49   
dolenjka
Naša je še vedno na AM, sej veste da nisem nora na "obično" mleko, sploh ker je bila alergik user posted image Sploh pa ona iz kozarčka ne pije user posted image sem ji že velikokrat kakav ponujala pa ga noče user posted image In posledično seveda gresa ne kuham - še. Flaške pa nikoli ni pila v postelji, vedno jo spije oz je spila v dnevni in šla gor pančkat user posted image
Sej tko zlo striktna nisem, lahko je samo 350 kaki dan, al pa 400, samo da bi mi pa 2,5 dcl na dan mleka dobila se mi zdi pa absolutno premalo user posted image
Mogoče bi vseeno probala počasi z alpskim, če ji morda okus nepotegne več user posted image Čeprav zjutraj jo spije user posted image Al pa če vzamem onega za 2 leti + user posted image Grrr stalno neke nove fore user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
13.12.2009 20:51:19   
buči
http://www.youtube.com/watch?v=-zuJtxPXe20

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo čupo so pa imeli - vsi!!!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
13.12.2009 20:53:25   
buči
Dolenjka, probaj. Mogoče ji res več ne gre am. Ma, pri nas je sigurno vsaj 350 ml mleka, potem pa še vsaj en jogurt (80 - 120 g), pa kaka skuta, kisla, pa v hrani je tudi še kaj.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
13.12.2009 20:56:48   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si mi pa polepšala večer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam koreografijo poglejte user posted image user posted image user posted image Pa Košmrlj, sem mislila da je pi*ka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
13.12.2009 21:00:07   
dolenjka
Tale si tut ni nič več podoben a ne? user posted image user posted image user posted image http://www.youtube.com/watch?v=x23N0e7S0Rw&feature=related

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
13.12.2009 21:40:08   
mala_pikica

Naša je še vedno na AM, sej veste da nisem nora na "obično" mleko, sploh ker je bila alergik user posted image Sploh pa ona iz kozarčka ne pije user posted image sem ji že velikokrat kakav ponujala pa ga noče user posted image In posledično seveda gresa ne kuham - še. Flaške pa nikoli ni pila v postelji, vedno jo spije oz je spila v dnevni in šla gor pančkat user posted image
Sej tko zlo striktna nisem, lahko je samo 350 kaki dan, al pa 400, samo da bi mi pa 2,5 dcl na dan mleka dobila se mi zdi pa absolutno premalo user posted image
Mogoče bi vseeno probala počasi z alpskim, če ji morda okus nepotegne več user posted image Čeprav zjutraj jo spije user posted image Al pa če vzamem onega za 2 leti + user posted image Grrr stalno neke nove fore user posted image

Pozdravljena!

Sem vesela, da je Tara ok. Glede mleka pa takole, jaz kupujem Lukcu tudi AM tisto 1+ ali pa 2+. Jaz mu bom to kupovala sigurno do 3 leta, pa mogoče še dalje, ga je tudi Lana pila do 3 leta.
Luka pa nima flaške, ko sva se nehala dojiti, mu tudi flaške nisem ponujala. Jaz mu zjutraj in zvečer naredim AM in mu zgostim z njegovimi kašicami, ki jih uporabljava že od prej, ko je imel še probleme s kožo, so različnega okusa in jih zaenkrat še poje. So čisto podobne kot grisek, ali pa riž kuhan na navadnem mleku, ma je ogromno okusov, ampak jaz kupujem še tiste hipoalergene. Aja, pa Luka nikdar ne poje več kot 150ml. Ostalo pa poje še obšasno s skuto, sir, ipd.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
13.12.2009 21:50:58   
dolenjka
Mala pikica hvala user posted image Sem že razmišljala o kašicah. Katere ti kupuješ, od Sunvala in Holle al kaj drugega user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
13.12.2009 22:06:37   
Februarka08
Čer.

Mi še ne spimo, no, Larisa je dol padla že zdavnaj, ker smo meli celo popoldne obiskeuser posted image in je blo noro, sineta pa oči ravno uspava. Naj mu čimprej uspeuser posted image
Sem videla da se o mleku zgovarjate... uf, da bi jaz vedela koliko ga naša dobi čez danuser posted image nimam pojma... a je še vedno to tako strikno, al kakouser posted image user posted image user posted image ok, za zajtrk ga je ponavadi ali pa za večerjo, nekaj od tega - al čokolino, al kroglice, gres, ml. riž ipd, pa obvezno pred spanjem je kaj mlečnega (skuta, jogurt...) tako da mislim da ga dovolj dobi. Se sploh še nisem obremenjevala s temuser posted image ker v ml zdaj samo Blaža hranimo, Larise že doooooooooolgo ne večuser posted image user posted image pazim pa res, da je vsaj en obrok mlečni.

Upam da gremo čim prej v mižule, vam pa tud mirno in lahko noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
13.12.2009 22:10:02   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?