Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.12.2009 8:36:05
|
|
|
|
buči
|
Dan, upam, da se hitro pozdravite. Jaz tudi mislim, da od zob ne more biti tako visoke temperature. Aljaž je sicer imel vedno malo čez 37, ker se je vedno takrat kaj prehladil, ker je bil najbrž malo bolj občutljiv. tilen nikoli. HB ima že od septembra vseh 16 zob. Vsaj nekaj mu je prihranjeno. Mi bomo tudi danes postavljali smrekico. Imam tako malo energije ... Spet ena kolegica, ki mora zaradi raka ta teden na operacijo, pa tusti fant, o katerem sem vam govorila ... Je od četrtka v umetni komi, ker se mu je ful posalbšalo ... Tako nefer se mi zdi včasih življenje! Pa utrujena sem od službe ... Saj bom še padla v decemberski feeling ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.12.2009 8:42:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, upam, da se hitro pozdravite. Jaz tudi mislim, da od zob ne more biti tako visoke temperature. Aljaž je sicer imel vedno malo čez 37, ker se je vedno takrat kaj prehladil, ker je bil najbrž malo bolj občutljiv. tilen nikoli. HB ima že od septembra vseh 16 zob. Vsaj nekaj mu je prihranjeno. Mi bomo tudi danes postavljali smrekico. Imam tako malo energije ... Spet ena kolegica, ki mora zaradi raka ta teden na operacijo, pa tusti fant, o katerem sem vam govorila ... Je od četrtka v umetni komi, ker se mu je ful posalbšalo ... Tako nefer se mi zdi včasih življenje! Pa utrujena sem od službe ... Saj bom še padla v decemberski feeling ... buči skuliraj se malo z smrekico pa ostalimi dekoracijami. Ja res je življenje nepošteno do nekaterih. jaz še nisem v pravem decemberskem filingu, bo počasi to tudi pri nas, čeprav smo že vsa darila nakupli, le zavit jih je še treba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.12.2009 18:59:17
|
|
|
|
buči
|
Čer, sem se že malo spravila k sebi, sva z Aljažem naredila ful lepo jelko, še eno mini za v moj razred, Tilen od navdušenja ni šel spat popoldne, tako da je že 20 minut v mižulah. Pa me kliče kolegica, da je bila s fantom kriza, da so ponoči moral na hitro operirat, so mu odstranili pol debelage črevesa, ker ... Joj, saj vam ne bom več morila, samo tako mi je lažje, da lahko nekomu povem ... Fanta poznam, odkar je bil star nekaj takega kot naši februarčki zdaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.12.2009 22:09:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
Mali Ivica dolazi doma poslije vrtića i govori svojoj majci: "Mama, mama, sada znam kako ćeš dobiti novu bebu!" "Pa kako, Ivice?" "Mama i tata se skinu, onda tatin pišo naraste, onda je on stavi u mamina usta i nakon nekog vremena mama dobije bebu." "Ma ne, dušo, tako mama ne dobiva novu bebu. To je kako mama dobiva nove cipele."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 7:42:35
|
|
|
|
buči
|
jutro. Nič ne klepetate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 9:37:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
....jutro, mi stirje smo pa spali do 8.30, Maks je ponoci papal samo enkrat, pa se to bolj zjutraj (5.30).... ... Buci.... ma vem da je zalostno ce je nekdo hudo bolan, se posebej ce ga poznas in je otrok.... .... ampak zadnje cajte si pa zabluzila v negativo.... (Februarka se je popravla v nulo.... )... kje je tista stara Buci .... pa se racunalnik ti dela...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 11:12:53
|
|
|
|
lillchy123
|
dan v službi so nam ukinli net, doma mi je pa comp crknu no, HB sem zdej usposobla ta starga, vsaj začasno! Novga drugač nič, po drugi strani pa velik v glvnem en lep nedeljski dan za izlegavanje in veliko zimskih radosti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 11:14:19
|
|
|
|
buči
|
Stipe, sorry, saj ti obljubim, da se bom poboljšala. Samo me pa res vse prizadane in mi pride do živega ... Sicer se pa ati in Aljaž potepata po btc-ju, s tilnom pa občudujeva smrekico. Saj bi vam kakšno slikico privoščila, pa je fotoaparat v vrtcu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 12:53:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Kako smo Mi dobro Otroci spijo, jaz imam že skoraj skuhano, kremšnite so narejene Pride katera Drugače nič novega BTW Lilči, kaj pa je pri vas novega, k se tko smejiš , otroci pridni in zdravi Tara je imela očitno tisto 3 dnevno virozico, včeraj je imela cel dan 37 stopinj, danes pa 36,2, tako da sem happy Maks je tudi super, seveda smo že prekoračili 6kg, trenutno smo na 6100g kar najbolj občuti moja hrbtenica , na vagi je pa tut katastrofa, ampak nič čudnega, ker če se men kile dvigajo, pol se morjo Maksu še bolj Zgleda da je mleko več kot polnomastno
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 13.12.2009 12:54:16 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 15:52:51
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, prav fajn je slišat, da gre Maksu tako dobro. Pa tudi kako da mu ne bi šlo, ker ima pa tako fajn big sister, da o vama s stipetom ne govorim ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 19:15:04
|
|
|
|
pina-1
|
Čer. Pri nas foma diši po praščevniiii... JE en kuppp ocirkov, pa ene 84 kg klobas . Drugače pa ništa novo. Punci sta tipi topi in ready za v posteljo. samo flašo nardimo in aufiderzen...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 19:25:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči hvala, dobiš kremšnito Tara spi, Maks se pa zdaj prebuja bo čas za večerni ritual Pinči, kolk bas???????????? Mnjamiiiiii Izkušene mame HELP! Tara že nekaj dni, lahko rečem ziher 1 teden, al pa 10 dni zvečer zavrača flaško in spije max 100, običajno pa nič Ne glede na to, ali je večerjo ali ne. Tudi če po 17.30 nič ne je, ob 19.30 noče flaše in amen Kaj pa lahko naredim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:07:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči hvala, dobiš kremšnito Tara spi, Maks se pa zdaj prebuja bo čas za večerni ritual Pinči, kolk bas???????????? Mnjamiiiiii Izkušene mame HELP! Tara že nekaj dni, lahko rečem ziher 1 teden, al pa 10 dni zvečer zavrača flaško in spije max 100, običajno pa nič Ne glede na to, ali je večerjo ali ne. Tudi če po 17.30 nič ne je, ob 19.30 noče flaše in amen Kaj pa lahko naredim dolenjka probi jo dat spat brez. mogoče je ne rabi več. boš vidla, kako bo noč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:23:47
|
|
|
|
dolenjka
|
pina, noči so čist ok, ker že večkrat ni nič spila ampak kako naj ji pa zdaj 500 ml mlečnega čez dan dam zjutraj spije 150 - 2oo ml, sam do 500 ml je še ful???????????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:28:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pina, noči so čist ok, ker že večkrat ni nič spila ampak kako naj ji pa zdaj 500 ml mlečnega čez dan dam zjutraj spije 150 - 2oo ml, sam do 500 ml je še ful??????????? jogurti, skute, sir, gres... jaz sploh ne štejem kolko ana poje mleka...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:36:32
|
|
|
|
buči
|
Uf, Dolenjka, mi smo večerno flaško ukinili že kmalu po enem letu. Pri nas je večerja okrog 19ih. Poje, spije, kolikor pač želi, umit zobe, se zrihtat, v pižamo, pa spat. Da se ve, da se je samo v kuhinji in te zadeve. Jaz mislim, da jo lahko tudi Tari ukinete. Lepo povečerjajte, pa je. Saj dobi vse do 500 ml, kot je rekla pina, z ostalimi stvarmi. Pri nas je ena malica sigurno jogurt, sicer pa spije okrog 180 ml, raje manj kot toliko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:47:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je še vedno na AM, sej veste da nisem nora na "obično" mleko, sploh ker je bila alergik Sploh pa ona iz kozarčka ne pije sem ji že velikokrat kakav ponujala pa ga noče In posledično seveda gresa ne kuham - še. Flaške pa nikoli ni pila v postelji, vedno jo spije oz je spila v dnevni in šla gor pančkat Sej tko zlo striktna nisem, lahko je samo 350 kaki dan, al pa 400, samo da bi mi pa 2,5 dcl na dan mleka dobila se mi zdi pa absolutno premalo Mogoče bi vseeno probala počasi z alpskim, če ji morda okus nepotegne več Čeprav zjutraj jo spije Al pa če vzamem onega za 2 leti + Grrr stalno neke nove fore
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:53:25
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, probaj. Mogoče ji res več ne gre am. Ma, pri nas je sigurno vsaj 350 ml mleka, potem pa še vsaj en jogurt (80 - 120 g), pa kaka skuta, kisla, pa v hrani je tudi še kaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 20:56:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči http://www.youtube.com/watch?v=-zuJtxPXe20 Samo čupo so pa imeli - vsi!!!!! Si mi pa polepšala večer sam koreografijo poglejte Pa Košmrlj, sem mislila da je pi*ka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 21:00:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Tale si tut ni nič več podoben a ne? http://www.youtube.com/watch?v=x23N0e7S0Rw&feature=related
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 21:40:08
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Naša je še vedno na AM, sej veste da nisem nora na "obično" mleko, sploh ker je bila alergik Sploh pa ona iz kozarčka ne pije sem ji že velikokrat kakav ponujala pa ga noče In posledično seveda gresa ne kuham - še. Flaške pa nikoli ni pila v postelji, vedno jo spije oz je spila v dnevni in šla gor pančkat Sej tko zlo striktna nisem, lahko je samo 350 kaki dan, al pa 400, samo da bi mi pa 2,5 dcl na dan mleka dobila se mi zdi pa absolutno premalo Mogoče bi vseeno probala počasi z alpskim, če ji morda okus nepotegne več Čeprav zjutraj jo spije Al pa če vzamem onega za 2 leti + Grrr stalno neke nove fore Pozdravljena! Sem vesela, da je Tara ok. Glede mleka pa takole, jaz kupujem Lukcu tudi AM tisto 1+ ali pa 2+. Jaz mu bom to kupovala sigurno do 3 leta, pa mogoče še dalje, ga je tudi Lana pila do 3 leta. Luka pa nima flaške, ko sva se nehala dojiti, mu tudi flaške nisem ponujala. Jaz mu zjutraj in zvečer naredim AM in mu zgostim z njegovimi kašicami, ki jih uporabljava že od prej, ko je imel še probleme s kožo, so različnega okusa in jih zaenkrat še poje. So čisto podobne kot grisek, ali pa riž kuhan na navadnem mleku, ma je ogromno okusov, ampak jaz kupujem še tiste hipoalergene. Aja, pa Luka nikdar ne poje več kot 150ml. Ostalo pa poje še obšasno s skuto, sir, ipd.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 21:50:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica hvala Sem že razmišljala o kašicah. Katere ti kupuješ, od Sunvala in Holle al kaj drugega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 22:06:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Mi še ne spimo, no, Larisa je dol padla že zdavnaj, ker smo meli celo popoldne obiske in je blo noro, sineta pa oči ravno uspava. Naj mu čimprej uspe Sem videla da se o mleku zgovarjate... uf, da bi jaz vedela koliko ga naša dobi čez dan nimam pojma... a je še vedno to tako strikno, al kako ok, za zajtrk ga je ponavadi ali pa za večerjo, nekaj od tega - al čokolino, al kroglice, gres, ml. riž ipd, pa obvezno pred spanjem je kaj mlečnega (skuta, jogurt...) tako da mislim da ga dovolj dobi. Se sploh še nisem obremenjevala s tem ker v ml zdaj samo Blaža hranimo, Larise že doooooooooolgo ne več pazim pa res, da je vsaj en obrok mlečni. Upam da gremo čim prej v mižule, vam pa tud mirno in lahko noč!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.12.2009 22:10:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči http://www.youtube.com/watch?v=-zuJtxPXe20 Samo čupo so pa imeli - vsi!!!!!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?