|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
13.12.2009 22:10:16   
dolenjka
Kaj pa vem Februarka, mislim da sem nekje prebrala da naj bi vsaj pol litra na dan dobili user posted image

Pri nas je pa danes čuden večer. Maks je jedel ob 17.30, kot ponavadi je ob 18.30 zadremal in še kar drema user posted image Zgleda da se mu je danes noč eno uro prej začela user posted image

Sva se z mojim glih odločila da je očitno lepotec že v nočni, tako da grem jaz tudi počasi, vikenda je konec... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
13.12.2009 22:24:29   
Februarka08
Pol litra na danuser posted image naša ga sigurno toliko neuser posted image user posted image morm naslednjič prav našo pediatrinjo prašat kako je s tem...

No, naš fant tudi sladko sanja, naj to traja čim dljeuser posted image tako da se greva midva mal stisnt.user posted image Je prav luštno, ko je tišina v bajtiuser posted image
Ja, vikend pa čist preveč hitro mineuser posted image

Nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image ne spi!user posted image

Mah, nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.12.2009 11:26:17   
dolenjka
Dan user posted image

No da vam povem kako se je tist čuden večer včeraj nadaljeval...spal je do 2h user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da ga nisem čakala user posted image , pol pa pojedel in spal do 5.30 in pol do 8 vsi 4je user posted image user posted image user posted image

Zdej si pa še eno turško kavico skuham, potem grem pa likalnik preganjat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.12.2009 11:44:21   
Janey
dan babike
kako ste kaj?
jaz sem že čisto božično razpoložena. so me v službi zadolžili za božična darila za otroke in sem čist not user posted image user posted image v petek sem že zapravljala dinarčke za domača darilca, pa sem zapravila preveč dinarčkov in kupila zelo malo dariluser posted image user posted image je vse tako drago, seznam pa tako dooolguser posted image user posted image user posted image nebo januarja nič ostalo za razprodajeuser posted image

moram se pohvalit da je jaka včeraj po pol leta prvič spet kakal brez joka in napenjanja, tako da smo bili vsi čisto srečniuser posted image user posted image
včeraj zvečer smo tudi postavljali jelkico in naš junak je vsakč ko je obesil kakšn obesek si zaploskal in rekel bavo (bravo). naš fantič čveka ko sto hudičev. nič ga ne ustavi, kar naprej nekaj žlobudrauser posted image user posted image user posted image se nasmejimo do solzuser posted image user posted image

pri nas sipa snegec pegec, vse je že belo...mmmmm komaj čakam vikedn da se gremo sankat in delat snežaka. jupi jeeeeeuser posted image user posted image user posted image

zadnje čase me nekaj prijema, da bi spet meli kakšnega user posted image user posted image user posted image sem dobila nazaj tamale cotike, ki sem jih posodla in ko sem včeraj to zlagala sem bila čisto prevzeta. bo treba počasi v akcijo...no enkrat sredi drugega leta računamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
14.12.2009 11:46:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

No da vam povem kako se je tist čuden večer včeraj nadaljeval...spal je do 2h user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da ga nisem čakala user posted image , pol pa pojedel in spal do 5.30 in pol do 8 vsi 4je user posted image user posted image user posted image

Zdej si pa še eno turško kavico skuham, potem grem pa likalnik preganjat user posted image

Jutro.
Pridi še k meni, ko končaš...Je kar neki robeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
14.12.2009 11:57:55   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dan user posted image

Jutro.
Pridi še k meni, ko končaš...Je kar neki robeuser posted image user posted image

slabo kaže da bom sploh kaj peglala, ker tu neke naslove brskam user posted image user posted image

janey, kar v akcijo user posted image user posted image user posted image Jaz tko rada navijam user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
14.12.2009 12:52:09   
lillchy123
dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zapadel je prvisneg
pobelil sosednji breg...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je prou luštn, sploh k sem dons doma- smo se končno uradno preselili v našo hiško in sem dobila en dan dopusta! dolenjka, zato tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

drugač pa ja, ta teden čakamo kar na nekaj stvari, da bomo vidli kako in kaj naprej... dons sestanek z odvetniki, jutri ma moj razgovor za novo službo...
držte nam pesti!!!!

naš fant tud čveka da ni res, sicer zaenkrat še v romunščini, ampak sem tako ponosna naj, da ne morem povedat! user posted image sploh je zdele na vseh področjih tako nepredoval, da ni za verjet! ja, če ne bi vidla, ne bi mogla verjet, na kaj vse lahko vpliva gluhota...
zgleda mi tale sneg mal na dušo piha user posted image user posted image user posted image

zdele spijem še kavico, ruknm en viski in greva s psom na Aljasko! user posted image

živajte, pa pazite, da ne dobite kake kepe!! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
14.12.2009 12:58:08   
dolenjka
Lilči, kolk viskačev si pa ti že ruknla danes user posted image user posted image Pazi, da te socialna ne sreča user posted image user posted image user posted image

Sem peglala, pa se je Maks oglasil, ugasnila in priletela dol, on pa spi user posted image Ne vem če bi šla nazaj gor user posted image vsak izgovor mi prav pride user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
14.12.2009 13:00:13   
dolenjka
Domišljija pa res ne pozna meja user posted image user posted image user posted image http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/zatlacili-so-mu-ga-v-zadnjico.html

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
14.12.2009 13:07:59   
lillchy123

Lilči, kolk viskačev si pa ti že ruknla danes user posted image user posted image Pazi, da te socialna ne sreča user posted image user posted image user posted image

Sem peglala, pa se je Maks oglasil, ugasnila in priletela dol, on pa spi user posted image Ne vem če bi šla nazaj gor user posted image vsak izgovor mi prav pride user posted image

hja, jst zase vem, zate pa ne, na čem si, da maš prisluhe? user posted image user posted image user posted image user posted image

I shell say this only once : user posted image ti ne povej zame, jst pa ne bom zate! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
14.12.2009 13:10:38   
Februarka08
user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc user posted image
24. jencili, Taj user posted image
24. dolenjka, Stipe, Tara user posted image
26. amaya, Etienne user posted image
27. nuka, Nina user posted image
29. Februarka08, Larisa user posted image
29. Mlavla, Neža user posted image

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma user posted image

user posted image    

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 14.12.2009 13:12:26 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4311
14.12.2009 13:12:02   
Februarka08
Uf, sem iskala ta seznam... ampak sem ga našlauser posted image user posted image user posted image zdaj bomo že kmalu pihali druge svečkeuser posted image in ker mam ravno malo časa, sem se na to spomnila.

Drugače sta pa končno oba zaspala, jaz sem si pa zajtrk privoščilauser posted image zdaj grem pa lahko za kosilo pripravljat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4312
14.12.2009 13:15:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

hja, jst zase vem, zate pa ne, na čem si, da maš prisluhe? user posted image user posted image user posted image user posted image

I shell say this only once : user posted image ti ne povej zame, jst pa ne bom zate! user posted image

Nimam prisluhov, se je oglašal in sanjal na glas, pa spi dalje user posted image

A da ne bi povedala user posted image Hm, kolk plačaš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.12.2009 13:18:45   
dolenjka
Luštna napoved.... predvsem temperature user posted image user posted image user posted image http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.12.2009 20:20:38   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kupila puncka vibrator, in se odloci da ga sproba.

.... ga vkljuci, pogleda in rece:

"Za ker kuuser posted image rac se treses.... sej tud men je prvic....!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.12.2009 10:44:07   
Stipe air force
Jutroooooooooooooooo...... user posted image

.... se dva tedna do penziona...... user posted image  user posted image  user posted image ....

.... Primorke in Zamorke bo odpihalo.... ostale pa zasulo..... Blacky je pa solata zmrznila.... user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.12.2009 14:03:04   
listek1
dan,

da se še malo jaz javim user posted image  smo na žalost spet bolni, jest z robci letam okol, ker kar lije iz mene user posted image  David je pa v nedeljo zakuhal in posledično celo noč nismo spali, ker je skoz jokal. Tako,da sva bila včeraj pri P in je rekla, da ima virusno angino (bris negativen). Danes ima pa  po določenih delih čist majhne pikice in nimam pojma kaj je to. Lahko bi bla 5.infekcijska al pa šrklatinka user posted image  Zdej čakam, da se zbudi, pa da ga pregledam kako je s temi pikicami. Če jih ma še, kličem P, da mi povejo kako in kaj. UPam, da ni nič od tega. Kaj vi mislite punce?

Dolenjka kako ste vi? Je Tara boljše? Maks je pa že orng desc user posted image user posted image  Bi nam lahko kakšno slikco prvošla user posted image

Februrka - lušne slikce na FB. Sta obadva tud že ful zrasla.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.12.2009 17:18:53   
dolenjka
Dan user posted image

Pina in Blacky, roba Mothercare je prišla danes zjutraj user posted image user posted image user posted image HUDE COTKEEEE user posted image user posted image user posted image Še bomo naročali user posted image user posted image user posted image Imata vse na mailu user posted image

Sam tolk sem hotela, se javim kaj kasneje...sem že cel dan sama z Maksom, T in S sta šla še na igralne urice, Tara je že zjutraj skakala ker je mislila da gre direkt tja user posted image sem tko vesela da sem jo vpisala, ker res uživa user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.12.2009 19:22:09   
bamby
Čer!

lilči, najprej čestitke za končno selitev user posted image user posted image user posted image ! Zdaj ste pa popolni...no, še ena pikica vam manjka user posted image .

februarka, si mi polepšala večer s tem spiskom naših pikcev. Zdaj bodo pa res prav kmalu pihali drugo svečko user posted image user posted image user posted image .

dolenjka, Anaji jaz prav nič ne štejem, koliko mleka spije na dan. Mislim pa, da jim mleko ni več najbolj priljubljena hrana user posted image . Naša ga pije kakor kdaj, več kot 180 ml pa prav gotovo ne.

Smo pa tudi pri nas zboleli. Anaja že v nedeljo ni imela kakšnega apetita, včeraj pa je vzgojiteljica v vrtcu pojamrala, kako nerazpoložena je bila in nič jedla. Zvečer je že imela vročino in sva se šli danes pokazat, čeprav je bila danes že brez. Zdaj v vrtec ne bo hodila ta teden, ampak jo bo merkala moja mama, zato bova prav zgodaj vstajali. Bo že, saj vstaneva samo 3x.

Vsem ostalim bolančkom pa čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image !
buči, vašemu fantu pa še posebno user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
16.12.2009 10:15:57   
itata
jutro!
kako ste punce. se javljam po kar nekaj dneh... nisem imela ne časa ne energije, da kaj napišem. sem se učila kot nora in psihično pripravljala na izpit. to je zdaj mimo. 2 dni po 8 ur, pisat sodbo na roko!! katastrofa. nasl teden izvem rezultate. med tem so moji starši za viklend in med izpitom odpeljali jakoba na morje. so bili pri sorodnikih in se imeli fajn. na srečo je mali tko navajen na njiju in gre ful rad po svetu, tko da ni blo težav, ker so bili 5 dni tam. danes pride nazaj, komi čakamuser posted image
spet nekaj bolančkov vidim... upam, da se čimprej pozdravite. jakob je neki tud prehlajen, ampak ok. bo že.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.12.2009 11:00:34   
misar
Dober dan

danes smo imeli sistematski pregled (za 1.5 leta)s cepljenjem. Veliki smo 84cm, težki pa 11.5 kg. Baje da smo čist ok za to starost. Pokazala je vse kar je zahtevala pediatrinja, ma res je bila pridna, da sem se še sama čudila. Ful se je pogovarjala z zdravnico user posted image user posted image user posted image  ma moj cukrček. Tudi pikico je pospremila samo s protestno izjavo : au mami, buba! user posted image  mal je bila sicer potem zjamrana ampak sem jo vseeno peljala v varstvo, mam fajn varuško, vem, da ji bo res hladila vbod.

Sicer smo pa super.

Men že trebušček raste, zdaj sem že v 14 tednu, pa tud zredila sem se že 3 kg user posted image user posted image . Komaj čakam naslednji pregled v januarju, sicer pa zagotovo druga nosečnost ni več tko u iber fascinantna kot taprva.

Nič, grem še malo delat.

Lepo se imejte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
16.12.2009 11:42:48   
pina-1
Dan.
Mi smo tudi meli včeri cepljenje pri 1.5 letu. Naša gospodična je težka 14.200g in velika 87cmuser posted image . Zdej mi je čisto in popolnoma jasno zakaj me hrbet skozi boli, pa zakajmam tako nabildane rokeuser posted image user posted image

Drugače je bia brihtna in inteligentna. No sej to smo že vedli, ker pri nas v bajti ONA hlače nosi.
Tako na kratko poročilo včerajšnjega dne.
Danes pa ni moj dan, saj me boli glava že od zjutraj, pa ana je ponoči spet bruhala... Ma jaz ne vem. Od kar smo dali dudo stran so  naše noči katastrofalneuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
16.12.2009 12:14:45   
itata
jakob bo imel pa šele januarja sistematskega za 18 mesecevuser posted image sem klicala pa je rekla, da majo ful gužvo zarad viroz in gripe in so preventivo (sistematske) "mal preložil" in so imel kar skoz ambulantne zadeveuser posted image beda. no ja važn da enkrat bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
16.12.2009 13:06:42   
Februarka08
user posted image za naše februarčke, da tako lepo rastejouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
16.12.2009 13:55:25   
Februarka08
Lilchy, imaš zsuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?