|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
14.10.2009 9:47:16   
Janey
Daan

mlavlauser posted image user posted image čimprej se pozdravite!!

Mi imamo tako lep sonček tukaj, ampak zunaj pa mraaaaz. zjuraj sem čohala avtouser posted image user posted image pop******, kak šele bouser posted image user posted image ne maram mraza niti malo!!!!!
jaka je že par dni bp, nič ne šmrka, nič ne kašlja, brez vročine. spimo sicer bolj slabo, ampak mu raste še zadnji zobek. zadnji ja....kak sem srečna, da bo tega konc. je pa postal nemogoč. siten, naliman na mene. joj...včasih se sprašujem kaj delam narobe, al je prav, da ga vzamem vsakič v roke in grem z njim, ga vsakič pocartam ko steguje rokice k meni (v dveh urah 200x)...ampak ne morem drugače, bi se slabo počutila, če bi ga zavrnila. se noče niti z atijem prav igrat kadar sem jaz zraven. pravzaprav se sploh noče nič igrat kadar sem jaz zraven, samo po meni se vesi, ne morem niti lulat, nič...sitnari in cvili v enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že čisto obupanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
14.10.2009 10:05:15   
Februarka08
Mlavla in Janeyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako????

Tale moj prvi ticker se čist lažeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
14.10.2009 10:06:50   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Daan

mlavlauser posted image user posted image čimprej se pozdravite!!

Mi imamo tako lep sonček tukaj, ampak zunaj pa mraaaaz. zjuraj sem čohala avtouser posted image user posted image pop******, kak šele bouser posted image user posted image ne maram mraza niti malo!!!!!
jaka je že par dni bp, nič ne šmrka, nič ne kašlja, brez vročine. spimo sicer bolj slabo, ampak mu raste še zadnji zobek. zadnji ja....kak sem srečna, da bo tega konc. je pa postal nemogoč. siten, naliman na mene. joj...včasih se sprašujem kaj delam narobe, al je prav, da ga vzamem vsakič v roke in grem z njim, ga vsakič pocartam ko steguje rokice k meni (v dveh urah 200x)...ampak ne morem drugače, bi se slabo počutila, če bi ga zavrnila. se noče niti z atijem prav igrat kadar sem jaz zraven. pravzaprav se sploh noče nič igrat kadar sem jaz zraven, samo po meni se vesi, ne morem niti lulat, nič...sitnari in cvili v enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že čisto obupanauser posted image user posted image user posted image user posted image

tako je bilo pri nas eno obdobje... upam, da se je s tem vikendom končalo... predprejšnjo nedeljo sta šla sama fanta v Lipico in to je bil nekakšen preboj... sta imela "muško" druženje user posted image , prejšnji vikend sta šla pa sama k babi in dediju in tam bila več ali manj sama v akciji, ker sta babi in dedi imela full dela. No po tem bondanju, je mami faza malo popustila... saj me še kliče, a vsaj na wc grem sama, brez cviljenja user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
14.10.2009 10:07:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mlavla in Janeyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tale moj prvi ticker se čist laže
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
14.10.2009 10:07:58   
dolenjka

No, zdaj si dokazano jamračica na kvadrat user posted image  user posted image  user posted image  Prosim, da v tretji nosečnosti ne jamraš, ker te bom 14 dni čez rok pustila doma, ok? user posted image  user posted image  user posted image  Ja, taka žleht čarovnica sem - na kvadrat user posted image  user posted image  user posted image

Evo ti odpustnico, rodila pa ne boš danes, ker nisi jaz user posted image  user posted image  user posted image  Si čist preveč jamrala da bi šla na rok rodit, prej kot ju3 ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3205
14.10.2009 10:10:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, zdaj si dokazano jamračica na kvadrat user posted image  user posted image  user posted image  Prosim, da v tretji nosečnosti ne jamraš, ker te bom 14 dni čez rok pustila doma, ok? user posted image  user posted image  user posted image  Ja, taka žleht čarovnica sem - na kvadrat user posted image  user posted image  user posted image

Evo ti odpustnico, rodila pa ne boš danes, ker nisi jaz user posted image  user posted image  user posted image  Si čist preveč jamrala da bi šla na rok rodit, prej kot ju3 ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image

skreganauser posted image

Grem na šetnjo v hrib, mogoče pa bo kajuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
14.10.2009 10:16:22   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

skreganauser posted image

Grem na šetnjo v hrib, mogoče pa bo kajuser posted image user posted image

no tako, to je bil moj namen, da te mal razkurim, zdej pejt pa v hrib, pol pa rodit, da mi daš kajlo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3207
14.10.2009 10:21:26   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ni dolenjka govorila o nekih 4 dneh čez rok user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
14.10.2009 10:22:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ni dolenjka govorila o nekih 4 dneh čez rok user posted image

bolj bo jamrala, dlje bo doma user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
14.10.2009 10:50:15   
lillchy123
februarka, drugač preverjeno nuca tud vožnja s sedežnico na Velko! user posted image user posted image user posted image
sam to pred PDP, za pol pa ne vem! user posted image user posted image user posted image

janey, mi mamo tud "mami" fazo. sam da je čez dan čist kul, zvečer, al pa ko je bolan je pa čist katastrofa. sam pri men v naročku bituser posted image  oči prav, da ne ve kako bo ta fant zrastu user posted image , jst pa pravim, da jih večina to fazo preraste user posted image  

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
14.10.2009 10:56:23   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3211
14.10.2009 12:04:48   
blaža
user posted image , ja jaz bi tudi rada šla v miru lulat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa z mojim bi tudi rada vsak dan pojedla kosilo na miru.user posted image

Drugače sta oba kar ok, ma glede kosila, ko midva ravno jeva, je piskanje, pa matija skozi neki sprašuje, pa razlaga,... ajoja. user posted image

blaž se včasih lima name kar preveč. Za it na wc pa vedno gledam da skliznem, brez, da me ne vidi, če me en cajt ni, pa takoj prilavfa za mano. ma pojma nimam kako ve, da sem šla na wc.user posted image user posted image user posted image user posted image

Če brez veze piska, ko midva jeva, pa Matija tudi kej gnjavi, ju kar napodimo. ma še pes si zasluži mir, ko je. user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
14.10.2009 12:10:20   
ella79
na severnem gorenjskem sneži user posted image
no, sej ne da bo treba plužit, pomoje ga bolj veter iz hribov nese user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
14.10.2009 12:22:03   
dolenjka

na severnem gorenjskem sneži user posted image
no, sej ne da bo treba plužit, pomoje ga bolj veter iz hribov nese user posted image

No no, sej vas bo še zamedl user posted image

Pri nas je pa sonček user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem speglala vse povijalne plenice, ker smo čist vse skurli, dete pančka, ampak ne bo dolg, ker je počasi čas za papico user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
14.10.2009 12:26:04   
mlavla
evo naju od zdravnika..smo dobili antibiotike...baketerija..user posted image

nič pa bo spet neki časa doma..men se pa spet plani podirajo..sem imela namen kej začet o diplomi razmišljat..hmm..pa je dan žal prekratke da bi se našel čas za to..pa tudi noč ni bistveno drugačna..

Imamo pa tud mi fazo mami..sploh od kar je  zbolela..je pa to včasih ne izvedljivo..ker me seveda nujno rabi tudi Blaž..upam, da ta gfaza kmalu mine..

no upam, da me ne bo dolenjka na drla..ker smetim in jamram..

februarka..le hitro v hrib...jst sem že tako nestrpna..user posted image (čeprav men žal pri Neži ni nič palilo..zato sem pa bila 13 dni čez rok)

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
14.10.2009 12:31:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

no upam, da me ne bo dolenjka na drla..ker smetim in jamram..

o ne, ti si sama z 2 otrocmi, pa še študiraš in ... ti lahko - MALO user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
14.10.2009 12:36:28   
blaža
Mlavla, upam, da se hitro pozdravite.

sem vam samo to hotla povedat glede bakterij. ne dajat svojih otrok v nakupovalne vozičke, ker so zelo zelo umazani in pol dajo rokce v usta in staknejo vse sorte.

Tako je naš Blaž lani fasal eno bakterijo, sem skoraj 100%, da jo je na ta način pobral. sva bla z mojim v Postojni in sva še razmišljala, če ga dava al naj gre v vozičku našem, pa sva ga dala v nakupovalnega, ker smo Matijo vedno tako dali. Ma matija si je res zelo malo dajal rokce v usta. In takoj za tem je fasal eno bakterijo in smo meli tudi mi antibiotike.

No sej ne moreš vedet kje potrefiš, ma tej vozički so res ful umazani in vse sorte ljudi jih uporablja, so umazani kot denar, pa perejo jih ita ne.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
14.10.2009 12:39:23   
itata
naš je tud naliman name sto na uro... sam pomaga tkole k ga moj sam kam pelje, se končno pol tud kdaj tati zadere kadar smo vsi trije skupiuser posted image pa pomaga, če sva kje zunaj al pa kej počneva. pol mi da mir. če sva pa gor, preden gre spat, bi se pa skoz neki crkljal. ampak je že precej bolš kot je bilo. ko grem lulat al pa se tuširat se pa še zmer dereuser posted image mogoče res mal manj zdej. pred par tedni je bil prav jokuser posted image ko sem pa iz tuš kabine ven stopla je pa utihnu zmeri... razvajenci mali jaz pravimuser posted image
sem ju pustila sama včeri zjutri, ker sem prej štartala v službo. pa se je mali zbudil, ko sem se ravno obuvala. je moj dirkal k njemu in je rabil 5 min, da se je "sprijaznil" da je tam tata in ne mama... sem si že mislila joj madona to ne bo nič. bom mogla it gor pa ga jaz zrihtat za v vrtec. ampak se je pol vdal. pa še moj ga je nekaj začel spraševat pa je blo, ampak da bi ga lahk tkole zjturi pocartal pa ni variante.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
14.10.2009 13:15:59   
Februarka08
Mlavla, upam da se Neža čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Ella, snežiuser posted image user posted image joj, groza, pa ne že... no, tam visoko, visoko naj kar sneži, nas v dolini naj še pusti pri miru nekaj časauser posted image mi imamo tudi sonček, samo kaj ko tako piha, da ni za zunaj bituser posted image

Jaz sem šla v hrib, nardila kosilo, vse zlikala in pospravila po stanovanju, zdaj pa noge v luft in čakamuser posted image itak ne bo nič, jutri mam pa SPET amniouser posted image moj pravi, da bo ves dopust skuru sam za tele amnie kaj šele za kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
14.10.2009 13:50:30   
mlavla
jst sem pa tako vesela in ponosna na svoje sotrpine na faksu..k so si tole upal..upam, da bo kaj uspeha..

http://www.siol.net/slovenija/novice/2009/10/studenti_socialnega_dela_s_shodom_zahtevajo_placano_pripravnistvo.aspx

hvala vsem za vaše objemčke in vaše besede tolažbe...ma včasih se mi res že kr mal rola.. pa sej bo boljš..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3220
14.10.2009 13:56:39   
Blacky*
sem se prišla malo pohvalit... punce moje in fant user posted image , danes smo štartali s podporo, katere uvedba je bila moja delovna naloga in zaenkrat teče kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nekaj tehničnih težav je še, a rešitev ni moja domena user posted image

sedaj pa akcija naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
14.10.2009 14:17:28   
pina-1
se vidi da je v sloveniji slabše vreme, ker se tukaj kar dogaja.user posted image
Mi na obali imamo sonček in je tako lepoooooo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
14.10.2009 15:07:41   
Stipe air force
Imamo novo miss jamranja in to je BBBBBUUUUUUCCCCCCCIIIIIIIIII..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker ji nikoli ne dela racunalnik....
Februarka.... lahko gres rodit.... si se popravla u nulo !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Bravo telovadke user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
14.10.2009 16:10:42   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Imamo novo miss jamranja in to je BBBBBUUUUUUCCCCCCCIIIIIIIIII..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker ji nikoli ne dela racunalnik.... 

DRAGI STIPE, SAJ SEM SAMO 2 X V 14 DNEH POJAMRALA, KER VMES ME NI BILO, KER NISEM MOGLA NA NET ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
14.10.2009 18:04:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jaz pa mislim, da februarki ni nobena kos in še ni dobila zamenjave user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

buči, bodi kar brez skrbi. Ji ne sežeš niti do gležnja.... user posted image

In zdaj bo februarko razkurilo in bo šla kar rodit...user posted image user posted image

Kar ne morem verjet, da je ponekod že sneg naletaval user posted image . Baje je po Avstriji in ne vem kje še vse cela štala s snegom. Menda je bilo sinoči na TV. Pri nas je sijalo sonce ves dan. Čez dan je še nekako toplo, zjutraj in zvečer je pa mraz. Danes zjutraj sem tudi jaz že drgnila poledenele šipe.... Lažem! Sem kar vodo pošpricala in akcija na pot user posted image user posted image user posted image . Ni bilo cajta!
Je bilo pa pri nas 1+ zjutraj in na relaciji 4-5 km se je iz 1+ segrelo na 7+ user posted image user posted image user posted image . Sem bila sigurna, da mi senzor za temperaturo v avtu nagaja, potem sva pa s sodelavko govorili in je omenila iste temperature. Men ni bilo nič jasno.

mlavla, naj se Neža čimprej pozdravi in naj zdrava tudi ostane!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......