|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.5.2009 21:39:35   
mala_pikica
Dolenjka koliko časa pa rabimo do koče, če bi šli peš?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.5.2009 21:39:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha mašauser posted image user posted image sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjouser posted image samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prineslauser posted image user posted image
Dolenjka, pridemo vsi 4-jeuser posted image vsaj upamuser posted image user posted image no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti neuser posted image

Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedlauser posted image zgleda moja mami boljš kuhauser posted image user posted image no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknikuser posted image ) je pa še tiste kar nekaj pojedlauser posted image se vid, da tega doma ne jeuser posted image user posted image

Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.user posted image user posted image user posted image

nič mu nisem naložila, ker je sam razbral, da sem bla razočaranauser posted image saj zdaj bo pa zih ves sladek okol meneuser posted image o ne, ne pali, miškouser posted image

Očitno že pali, če praviš da ju3 skupaj pridete, prej si bla pa tko glasna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

morm met šoferjauser posted image user posted image jaz sem gospauser posted image user posted image

aha, vsak izgovor je dober, pa tut če je slab user posted image  user posted image  user posted image  Tok te pa že poznam, da vem da ne znaš po mizi udart user posted image  user posted image  user posted image

ne znam, ne, ker se mi vsak kekec smiliuser posted image user posted image pa če tudi je on kriv, se nočem še bolj kregat, ker sem potem samo jaz na slabšemuser posted image ah, dost o tem, danes ni moj dan... dopoldne je res fajn kazalo, pol pa... pa še barva mi ni prijelauser posted image in bom jutri s čelado okrog hodilauser posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a me bo še kdo zjezal???!?!?!?!?user posted image

OK, ne bom več.....danes  user posted image  user posted image  user posted image

Za barvo se pa ne sekiraj, to se ti je zato zgodil, k si gotla bit lepša kot jaz, k imam goro narastka user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.5.2009 21:40:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dolenjka kako časa pa rabimo do koče, če bi šli peš?

O če iz Šentilja štartate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 228
30.5.2009 21:40:40   
blaža
Ma kaj maste že sive lase?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
30.5.2009 21:41:24   
Februarka08

No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha mašauser posted image user posted image sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjouser posted image samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prineslauser posted image user posted image
Dolenjka, pridemo vsi 4-jeuser posted image vsaj upamuser posted image user posted image no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti neuser posted image

Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedlauser posted image zgleda moja mami boljš kuhauser posted image user posted image no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknikuser posted image ) je pa še tiste kar nekaj pojedlauser posted image se vid, da tega doma ne jeuser posted image user posted image

Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.user posted image user posted image user posted image

nič mu nisem naložila, ker je sam razbral, da sem bla razočaranauser posted image saj zdaj bo pa zih ves sladek okol meneuser posted image o ne, ne pali, miškouser posted image

Očitno že pali, če praviš da ju3 skupaj pridete, prej si bla pa tko glasna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

morm met šoferjauser posted image user posted image jaz sem gospauser posted image user posted image

aha, vsak izgovor je dober, pa tut če je slab user posted image  user posted image  user posted image  Tok te pa že poznam, da vem da ne znaš po mizi udart user posted image  user posted image  user posted image

ne znam, ne, ker se mi vsak kekec smiliuser posted image user posted image pa če tudi je on kriv, se nočem še bolj kregat, ker sem potem samo jaz na slabšemuser posted image ah, dost o tem, danes ni moj dan... dopoldne je res fajn kazalo, pol pa... pa še barva mi ni prijelauser posted image in bom jutri s čelado okrog hodilauser posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a me bo še kdo zjezal???!?!?!?!?user posted image

OK, ne bom več.....danes  user posted image  user posted image  user posted image

Za barvo se pa ne sekiraj, to se ti je zato zgodil, k si gotla bit lepša kot jaz, k imam goro narastka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
30.5.2009 21:41:28   
dolenjka

Jaz sem mal starejša od tebe, pa nekaj sem se od dedca nalezla user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 231
30.5.2009 21:41:49   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 232
30.5.2009 21:42:25   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej, teb je smešn, mene pa resnica boli user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
30.5.2009 21:43:09   
mala_pikica

O če iz Šentilja štartate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vasuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.5.2009 21:43:16   
dolenjka
Ženske, a ve veste, da sem jaz že v 6. mesecu user posted image  user posted image  Tole gre čist tu mač prehitr user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
30.5.2009 21:44:10   
blaža
Alo Asterix bo vsak čas končal. Grem prečekirat, če so kje kaki forenziki.user posted image

se vidimo jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
30.5.2009 21:44:54   
dolenjka

Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vasuser posted image user posted image

Aha OK, sem se že ustrašla, da ste glih štartat hotli user posted image

Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor user posted image  Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
30.5.2009 21:45:27   
Februarka08

ti mene, jaz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
30.5.2009 21:46:04   
dolenjka

ti mene, jaz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal veselja moraš pa tut ti imet, otrok moj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
30.5.2009 21:47:19   
dolenjka
PInaaaa, kje je pa Suzi user posted image  A pridejo ju3 user posted image  A je ona skregana z nami user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.5.2009 21:48:02   
Februarka08

hvala, vsaj en  mi ga dauser posted image user posted image user posted image

aja, še glede parkiranja - a je gor dosti placa al ga mormo kje nižje pustituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.5.2009 21:49:35   
mala_pikica

Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor user posted image  Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji user posted image

Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.5.2009 21:49:42   
dolenjka

aja, še glede parkiranja - a je gor dosti placa al ga mormo kje nižje pustituser posted image

ej, a nehaš komplicirat prosim...samo zate bo Max montiral parkirno uro, naslednje leto bo pa garažna hiša user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
30.5.2009 21:50:32   
dolenjka
Februarka, prostora je tolk, da lahko ti z avtom prideš, tvoj pa s traktorjem user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.5.2009 21:52:28   
Februarka08

ej, a nehaš komplicirat prosim...samo zate bo Max montiral parkirno uro, naslednje leto bo pa garažna hiša user posted image  user posted image  user posted image

ja, samo vprašam, ti si šef... kaj jaz vem kam me voditeuser posted image user posted image user posted image

grem ninat, mojmu dam še napotke za prebrat kam more pelat, pol pa res šlafen.

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.5.2009 21:52:58   
ella79
bamby in listek user posted image user posted image user posted image

februarka ne komlicirajjjjjjj!!!!!!!!!!!! za jest si bomo tam naročili, tako da sladica pa res ni obvezna user posted image user posted image sej kej mormo pa tudi tam spiti in pojesti user posted image user posted image user posted image pa i tudi deke ne rabmo iz stega razloga user posted image user posted image user posted image
dolenjka a si sigurna da si že v 6. mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image sam gre res noro hitro user posted image user posted image user posted image user posted image jao se hitr staramo user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo šli okrog enih iz KR, tako da bo Zoja v avtu odspala mini rundo, upam da bo zadostovala do večera
lepo spite in se vidimo jutri user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 246
30.5.2009 21:53:03   
Februarka08

Februarka, prostora je tolk, da lahko ti z avtom prideš, tvoj pa s traktorjem user posted image

user posted image user posted image me veseliuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.5.2009 21:53:14   
mala_pikica

Ženske, a ve veste, da sem jaz že v 6. mesecu user posted image  user posted image  Tole gre čist tu mač prehitr user posted image

Ja tudi meni se je drugič zdelo, da gre ful prehitro. Zdaj, ko pa sem začela še v službo hoditi, pa mi gre vse s svetlobno hitrostjouser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.5.2009 21:54:34   
dolenjka

Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj.

Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični user posted image

Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov user posted image  Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
30.5.2009 21:57:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby in listek user posted image user posted image user posted image

februarka ne komlicirajjjjjjj!!!!!!!!!!!! za jest si bomo tam naročili, tako da sladica pa res ni obvezna user posted image user posted image sej kej mormo pa tudi tam spiti in pojesti user posted image user posted image user posted image pa i tudi deke ne rabmo iz stega razloga user posted image user posted image user posted image
dolenjka a si sigurna da si že v 6. mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image sam gre res noro hitro user posted image user posted image user posted image user posted image jao se hitr staramo user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo šli okrog enih iz KR, tako da bo Zoja v avtu odspala mini rundo, upam da bo zadostovala do večera
lepo spite in se vidimo jutri user posted image

Evo, zdje je pa še mama Ella zaropotala user posted image

Ja, stara sem, sej vem, ni mi pomoči, bom šla v ponedeljek zjutraj na Mačkovo po nov EMŠO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?