Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:28:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo joj boste frajerji majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit jst bi tud to jedla moja mami ful dobro to omako nardi, tašča pa vse te omake iz pelatov dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:29:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:30:39
|
|
|
|
claud
|
mlea-a je atrij čist finito?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:31:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:35:50
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli se pridružujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:37:02
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa tanči ja velik je pa še ful mišolink ma in ma skos rdeč k ga plenice držijo eko spila sva cel sok-marelica jabolk,...je mal bl gost pa mal kisu ampak je zadovoln,..... mal počas pišem ker mi je dominik zasedu desno roko vandame jz mam ene 3x zaprte nastavke k lubi ni pravih kupu,,....ti jih dam katjuša hvala ti sam povej kolk pridejo ti jih plačam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:50:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli hvala punce joj kak je to lepo, ko sem vesela se veselite z mano, ko sem žalostna jokate z mano in me spodbujete res ste nekaj posebnega in vse vas imam ful rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:51:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy seveda ti bo ratalo čufte narest Kako pa da samo en krat na teden kuhaš? A ostale dni možek? tašča.......kuham pa takrat ko gre ona k zdravniku(hodi v Celje na akunpukturo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:52:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-a je atrij čist finito? Skoraj, zdajle so še pesek pripeljali, potem pa se nazaj ograja postavi in akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Aja, z bazenom je pa tkole.....smo pač hotl lukno narest pa je bagr naletu na en zaklad-skrinjo polno cekinov, tko da smo si potem premislili in rekli, da bomo čez 5 let zopet začeli kopati, ko nam bo zmanjkalo teh cekonov. Boš pršla pogledat!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:53:05
|
|
|
|
claud
|
Larissa je končno zaspala, tko da letim na zajtrk...vem ja sm zgodnja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:53:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit tašča jih ne zna narediti tko da jih 6 let nisem jedla.....sem najdla en kup receptov in upam da mi rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:55:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-a je atrij čist finito? Skoraj, zdajle so še pesek pripeljali, potem pa se nazaj ograja postavi in akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Aja, z bazenom je pa tkole.....smo pač hotl lukno narest pa je bagr naletu na en zaklad-skrinjo polno cekinov, tko da smo si potem premislili in rekli, da bomo čez 5 let zopet začeli kopati, ko nam bo zmanjkalo teh cekonov. Boš pršla pogledat!!!!!! pridem.......sam eno fajn trpežno torbo morm prej kupt, da bo zdržala tiste cekine k jih bom najdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:55:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli hvala punce joj kak je to lepo, ko sem vesela se veselite z mano, ko sem žalostna jokate z mano in me spodbujete res ste nekaj posebnega in vse vas imam ful rada Samo ne pričakuj od nas, da bomo s tabo še kej drugega počele....tisto delita kar vidva sama s tvojim CARLOSOM.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:57:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Larissa je končno zaspala, tko da letim na zajtrk...vem ja sm zgodnja Jat sem pa še vedno na dieti in sem v 2 tednih uspela izgubiti 4 kg, trebuh in skoraj tudi desca.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:59:26
|
|
|
|
Čebel@
|
s Hano pičiva v trgovino,sem pozabila neki kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:59:53
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! katjuša čestitke za vrtec mihailo upam, da boš hitro boljše, lepa oblačila jaz pa grem zdaj papat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:02:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy seveda ti bo ratalo čufte narest Kako pa da samo en krat na teden kuhaš? A ostale dni možek? tašča.......kuham pa takrat ko gre ona k zdravniku(hodi v Celje na akunpukturo) Pol mas pa ti ornk tasco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:06:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
CLAUD REBEKA tudi jaz sem sele zdaj zajtrkovala in 100x vmes vstala dudo dodat...pa dober tek obema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:07:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy seveda ti bo ratalo čufte narest Kako pa da samo en krat na teden kuhaš? A ostale dni možek? tašča.......kuham pa takrat ko gre ona k zdravniku(hodi v Celje na akunpukturo) Pol mas pa ti ornk tasco nebi rekla!kar se kuhanja tiče ja,vse ostalo pa NE!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:07:39
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit tašča jih ne zna narediti tko da jih 6 let nisem jedla.....sem najdla en kup receptov in upam da mi rata sej ti bo ratal. Če men rata vsak dan skuhat pa splh nisem tip za kuhanje sm anti talent za to boš ti tud sigurno dobre naredla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:09:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit tašča jih ne zna narediti tko da jih 6 let nisem jedla.....sem najdla en kup receptov in upam da mi rata sej ti bo ratal. Če men rata vsak dan skuhat pa splh nisem tip za kuhanje sm anti talent za to boš ti tud sigurno dobre naredla To pa ne verjamem, da si antitalent. Tam pri vas je že zrak tak, da dobr kuhate.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:17:16
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit tašča jih ne zna narediti tko da jih 6 let nisem jedla.....sem najdla en kup receptov in upam da mi rata sej ti bo ratal. Če men rata vsak dan skuhat pa splh nisem tip za kuhanje sm anti talent za to boš ti tud sigurno dobre naredla To pa ne verjamem, da si antitalent. Tam pri vas je že zrak tak, da dobr kuhate..... ja pr nm je blo tko k je ati zbolu za klopom je dobu borelio in meningitis uboje in je bil 1,5 leta skoz na intenzivni v Lj, pol pa še precej časa v soči. da sm jz bl zunej delala drva pa tak, sestra pa pospravlala pa kuhala itd, in men to sploh ne leži. Bi šla raj vn kej delat kokr da 2 ure dopovdne razmiošlam kaj nej kuham. sej pol k dobim idejo gre sam idejo dobit je pa težje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:18:38
|
|
|
|
vandame
|
oh jz skleroza čestitke Tisi za obrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:20:46
|
|
|
|
vandame
|
moj se pa noče obrnt s trebuha na hrbet. sam k ga dam na kavč ležat se prov matra da bi se vsedu, kr neki se dviguje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:44:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit tašča jih ne zna narediti tko da jih 6 let nisem jedla.....sem najdla en kup receptov in upam da mi rata sej ti bo ratal. Če men rata vsak dan skuhat pa splh nisem tip za kuhanje sm anti talent za to boš ti tud sigurno dobre naredla bom sporočila kako bo ratalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?