Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:18:05
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Trebuh - meni je fino, da je mal večji, tako ne vidim svojih debelih nog. Tale je pa svetovna Vidš, tak optimizem bi jst mogla met pa bi blo super Maksi se ti kr pridružujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:26:39
|
|
|
|
Pupka
|
črtica krema je: NIVEA baby, NUTRI SENSITIVE Intensiv- Creme Sicer pa mi je mami prnesla Linola Fett kremo pa sem mu enkrat namazala in je po 10-ih minutah bil viden učinek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:29:21
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mulc mi noče pozirat.....dobesedno ma alergijo na fotič ...no tole mi je rata za KOLAŽ tudi moj, tudi moj Je pa celi ata, kaj?? hehe- luštkan poba!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:34:32
|
|
|
|
Pupka
|
Je sestra odpeljala Gala, Rene pa itak spi in sem si rekla da pejdem tudi jaz.... No sem pršla sem in zdaj ko sem prebrala vse se bo pa škratek ziher zbudu, ker si bom vlegla Ma ja... Saj ni neke hude panike, sam bi pa mal zatisnila oči.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:37:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu. A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila. sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice odgovori ne. ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje. ma ****is dobiš jaz sem dojila z nastavki ker me je pupa že v P zasesala(so mi jo v porodninarobe pristavili).....so različn velikosti,pa samo držiš jo(z eno roko)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:42:05
|
|
|
|
Čebel@
|
vandame.....če te bo še kej zanimalo glede nastavkov,me kamot vprašaš midve greva na sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:53:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: piskot aja, a ste to vedele, da otroci, ki niso v vrtcu dobijo 20% visji otroski dodatek? Vem... Vsaj "neki dobrga" ker nismo dubl vrtca za kristi Ja, mi tud ker nismo dobli za Evito.... To pa je cca 10 €..... zelo dobro v primerjavi "zastonj vrtec za drugega".....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 14:55:26
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 15:02:20
|
|
|
|
piskot
|
katjusa evo slikico:
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 15:53:01
|
|
|
|
claud
|
joj larissa se je končno odločla da lohk mal zaspi.........nazadnje se je zbudila ob 9h,tko da je bla skor 7ur pokonc .... Kdaj pa se pol poviša ta otroški dodatek? To velja za vse ki niso v vrtcu al sam za tiste k majo 2 ? No tko, zbita sm dons čist.......mal bi zadremala pa mi to podnevi nikakor ne rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 16:22:11
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud joj larissa se je končno odločla da lohk mal zaspi.........nazadnje se je zbudila ob 9h,tko da je bla skor 7ur pokonc .... Kdaj pa se pol poviša ta otroški dodatek? To velja za vse ki niso v vrtcu al sam za tiste k majo 2 ? No tko, zbita sm dons čist.......mal bi zadremala pa mi to podnevi nikakor ne rata Za vse ki niso v vrtcu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 16:29:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ. je to dober al ni dober ker ne gledam tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 16:40:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea moj ga uporablja - belosalik namrec in je to neka huda smrdeca alkoholna zadeva za hud prhljaj. Vsaj za to ga ima on. crtica si probala kremico od mustele? lupinica - tisti notranji del naj bi bil notri do 4-5 meseca. cita vesnozaver kaj je calpol in kje se ga dobi? simonakr jaz sem ga in ja je imel grudice ki se jih nisem mogla znebit, pa imamo grelec ki zavre vodo na 40 stopinj... rebeka vse naj naj in glede rasti zobkov...moja ima enake znake...hm sam ne vem ce bi lahko bli ze zobki? DANES SMO IMELI P: Nic pametnega glede dojenja. Je rekla vse probat da bo pila iz flaske, pa da vsak otrok ima svojo finto. Problemi so pa zaradi navajanja na moje zdravilo in naj bi minilo - naj bi, ni pa 100%. Jezesmarija. Premalo smo se zredili full premalo in me kar skrbi, drugace pa jo je pohvalila in rekla, da ji nic ne manjka, ker si je zaloge po rojstvu nabrala. Pametna punca slutila, da kmalu mamino mleko ne bo vec fino hehehe . Dobili smo se pikico in rota in cim je prisla k mami je nehala jokat. Cartljivc mali. Zdaj je ze celi dan full pridna, panca in se smeji ce je budna. Upamo, da bo tako naprej. Mere za seznamcek: 5900g, 63cm - 3. mesec
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 3.6.2009 16:49:15 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 16:44:27
|
|
|
|
Deja
|
ojla punce.. nimam časa.... pakiramo.... gremo ponoči na morje...... Jupiiiiii!!! Upam da bo lepo vreme da se bova z možekom , in da bova z Žigcem sprobala bazen... Katjuša - še slikica za kolaž... No zdaj pa grem nazaj pakirat.... mogoče se še oglasim zvečer.... če ne pa se fajn mejte! Aja pa čez teden dni bi želela obnovo dogajanja na rr, ker boste verjetno do takrat že v novem delu .... lep pozdrav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 16:56:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja ojla punce.. nimam časa.... pakiramo.... gremo ponoči na morje...... Jupiiiiii!!! Upam da bo lepo vreme da se bova z možekom , in da bova z Žigcem sprobala bazen... lepo se imejte.....veliko sončka in srečno pot
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.6.2009 16:57:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:06:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ. je to dober al ni dober ker ne gledam tega Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:18:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Premalo smo se zredili full premalo in me kar skrbi, drugace pa jo je pohvalila in rekla, da ji nic ne manjka, ker si je zaloge po rojstvu nabrala. Ej, ne sekiraj se. Bo že pridobila oz. če je zadovoljen dojenček in če je zdrava je pa sploh ok.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:33:11
|
|
|
|
malaflobe
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe REBEKA vse najboljše za rojstni dan, ti želimo cimri iz porodnišnice. Florijan, Benjamin in Urška hvala!!! pa kje se skrivaš? pridi malo večkrat sem. lahko bi se kaj vidli. sem ti na ZS napisala mojo številko pa me kaj pokliči. ko potujem v Bosno se lahko ustavimo, da vas pozdravim. Ojla! Ja, nimam velik časa. Tukaj pa ste itak vse tolk pridne v klepetanju, da ne uspem dohajat. Se včasih oglasim pri dvojčkih in kaj napišem o naših dogodivščinah. (slikce mi pa ne uspe prilepit ) Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:34:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ. je to dober al ni dober ker ne gledam tega Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA. kam ti ga prpelem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:36:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe REBEKA vse najboljše za rojstni dan, ti želimo cimri iz porodnišnice. Florijan, Benjamin in Urška hvala!!! pa kje se skrivaš? pridi malo večkrat sem. lahko bi se kaj vidli. sem ti na ZS napisala mojo številko pa me kaj pokliči. ko potujem v Bosno se lahko ustavimo, da vas pozdravim. Ojla! Ja, nimam velik časa. Tukaj pa ste itak vse tolk pridne v klepetanju, da ne uspem dohajat. Se včasih oglasim pri dvojčkih in kaj napišem o naših dogodivščinah. (slikce mi pa ne uspe prilepit ) Lepo se imejte sem ti poslala ZS z mojim mailom kamor mi lahko pošlješ slikco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 17:37:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja ojla punce.. nimam časa.... pakiramo.... gremo ponoči na morje...... Jupiiiiii!!! Upam da bo lepo vreme da se bova z možekom , in da bova z Žigcem sprobala bazen... super mi se pa bojimo da bo mal preslabo vreme da bi šli tak da najbrž bomo odložli....Kam pa greste to? veliko sončka in uživanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 18:11:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ. je to dober al ni dober ker ne gledam tega Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA. kam ti ga prpelem No lej tvojga na tisti ta mali slikici........................... in njega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 19:38:14
|
|
|
|
črticaa
|
mlea,.. jz sm mu prejle niveo sensitiv namazala na debel pa s krtačo vmasirala, poj sm mu pa z glavnikam počesala in je šlo VSE stran.........nevrjetno pupka mela si prov kolumbo moj tud sam da vid fotoaparat,..se že kremž pa se noče smejat barbi premal ste se pa zredil,..ker si ti tok obremenjena,poj se pa vse prenese na malega in tvoj mlek ni tok kakovostn če si ti izmučena(če odmisliš da ješ tablete) tako da se probaj čim bolj sprostiti in bo bolj za vse deja lepo se mejte na morju pa velik sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 19:43:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ. je to dober al ni dober ker ne gledam tega Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA. kam ti ga prpelem No lej tvojga na tisti ta mali slikici........................... in njega. pa sta si res podobna tud učke imata oba rjave..... sam moj se mora tak obrit:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 19:58:59
|
|
|
|
črticaa
|
evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kaže ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?