Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:08:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? bepanten plus
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:18:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci- o hvala kolk lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:27:18
|
|
|
|
Urša08
|
Hani vse naj naj za obmesečnico tanci, mlea hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:27:38
|
|
|
|
piskot
|
morgen. mi smo tud dons ob 6 vstali, vsi 4je. ana zdaj spi, martin pa dela pri babici. potem greva pa prasek kupit, ker mi ga je zmanjkal, pa se ne kup za oprat preden gremo. simona drzimo pesti. brkn kako je bilo? ursa Natrijev klorid 9mg/ml raztopina za injiciranje Braun (20ml). Zraven pa se 2 ml brizgo, zaenkrat gre 0,5 v vsako nosnico. Jaz ne vzamem literske, ker je ne porabimo toliko, pa to mislim da po nekaj tednih ni vec uporabno ce je odprto. Ne vem, vprasaj v lekarni. Za rane Rescue kremo. Je kar precej draga, samo se res hitro celi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:29:53
|
|
|
|
Urša08
|
piskot tudi tebi hvala. moram pred morjem v lekarno it po nove zaloge
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:44:03
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Nasa pa je danes prvic dudico sprejela. JUPIIIIII. Koncno. Je zaspala z njo. Sam je pa res, da ji jo moram popravljat skoro na minuto. :) Pa sej bo. Punce kje ve kupujete just? Simonakr srecno ;)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:51:35
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! NOČKA POPOLNOMA PRESPANA je zaspala ob 21.30 in še vedno spi-nobenga hranjenja ni bilo ponoči s tem da ji nisem dala kašice ampak samo mleko .......se je pa zvečer začela bunit,pa sem jo tok časa masirala po hrbtuda je še en kupček podrla,ji dlesen namazala,dala kuminin sirup in v zibko(zgleda ji čez noč ne sede posteljica )in jo je zmanjkalo v trenutku ..........jaz sem pa spala do 9.30 no nakup:šla sva v leclerk in kupila 3 omarice(so v katalogu)+nafilala hladilnik.....pa v millerja sem šla po aptamil in kašice ki so od 4m........pa še v mercatorju sva malo zapravljala Hana je tačas vozičkala z babico........ji je babi kupila eno oblekico(sva rekla da ji bova jo še zaupala če ji bo kupovala stvari -mal heca).......pol je moj popil eno pivo z mojim fotrom.......je bila pa tudi sestra s tamalim tam in sem se jaz full igrala z njim........no potem sva šla na kalamare(Hana prespala večerjo),domov,Hano poštimat, in spat-evo opis mojga dneva tanci.........čestitke tvoji Haniki za obmesečnico brkn..........še kar stiistkam pesti simona ..... tudi zate,da dobiš to službo ostalo sem pa pozabila........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:55:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Punce kje ve kupujete just? Simonakr srecno ;) Pri moji teti!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 10:07:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Punce kje ve kupujete just? Simonakr srecno ;) Pri moji teti! prjatlca mi zrihta, k od njene mami sestra prodaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 10:13:01
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro.... včeraj smo bli do 21 zunaj, smo čist pozabli na čas potem pa kopanje hranjenje.... sma z mojmu hitela no po vsem opravljenem delu se je pa moj odloču da bi skupaj pogledala en film.... tako da sma imele en ful lep večer, ki se je zaklučil okol 1 zjutri benjamin se mi vsak dan zbuje eno uro prej kljub temu da mu dam v mleko kašico.... očitno bo treba probat po žlički aja pa nej povem, da od kar je kašice ima ful fajn kakeca, čist mehkega in rumenega (prej je bil zelenkast in bolj trd) tak da pomoje z lahkoto kaka ker ne opazim, da bi se kej napenjal no dons se je zbudil ob 4:30 mu je možek dal mlekeca in je zaspal naprej do 9:30..... Brkn stiskam pesti že celo jutro zdej grem pa pogledat o čem je blo včeraj kej govora....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 10:24:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci- Tud od nas pa lupčka od benjamina (zna dat takega ornk slinastega)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 10:26:04
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy to je pa res super spanje jst tud komi čakam, da bos pet začel tak spat k je od 21 do 9 zjutri ma sej bo sma pogruntat si mormo zakaj se zbuja prej.... verjetno lakota ker je tok lačen tako zagrabi flašo, da jo komi držim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 10:35:12
|
|
|
|
brkn83
|
evo mene doma, no iz maribora je nenormalna gužva, sem se vozila več kot uro. Izpit je kr šel, zdej pa moram en teden počakat na rezultate. Grem se zdej z nikom mal ukvarjat, se dans še nič nisem. hvala vsem ki ste držale pesti, je pomagalo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 11:06:53
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci- Tudi od nas vse naj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 11:44:15
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-hvala za poljubček, sam benjamin ne vem če bi se strinjal, mu moja Hana neki ni všeč pupka-hvala tudi tebi brkn-super da je izpit lepo šel, zdaj pa stiskamo pesti da bo drug teden dober rezultat...lepo se igraj z nikom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 11:49:19
|
|
|
|
piskot
|
PORODNISKA JEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:10:50
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot PORODNISKA JEEEEEEEEEEEEEEE JUPIII !!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:19:37
|
|
|
|
tanci29
|
majchy oprosti tudi tebi hvala za čestitko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:37:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
jaz bi ta just kupila pa ne vem kje in kaj vse se dobi...pomoc prosim :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:39:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Če želiš ti dam na Zsb številko tete.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:56:20
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke . Brkn-super . Tančy-Čestitke Hani Barbara-No pa je le sprejela dudo,mogoče bo pa sedaj malo lažje vse skupaj. Kmalu si bomo pa zmišljevale zgodbice,kam bo duda odpotovala,kdo jo je pojedel itd.... Mlea-Prosim,če še meni pošlješ tel št.,,js bi tudi imela kej preventive od justa...tista materina dušica je menda dobra...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 12:56:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy oprosti tudi tebi hvala za čestitko ni panike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:01:31
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Hvala za pestke! Upam da bo pomagal, ker če to rata mi je res skera v med padla. Sicer nas je bo 10 na razgovoru, ampak imam kar dober občutek. ej punce ve ko mate že več otrok - kaj vam je ratalo navadit na opoldansko spanje? Jest malo poskušam samo mi ne ratuje najbolje; je pa res da še kar precej pančka dopoldne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:01:46
|
|
|
|
Čebel@
|
kosilo se kuha ......so si spet zaželeli čufte no prej sva pa s Hano poslušale otroške pesmice(iste ko sem jih jaz v mladosti )in sem jaz zraven pela(valda znam vse komade na pamet ) in plesala-mala se je full smejala .....si je po moje mislila da se je mami uradno zmešalo
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 11.6.2009 13:02:50 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:02:21
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Jaz trkam po lesu ker očitno mam zlatega otroka doma Je full priden in se smeje, cvili in zabava.... Sam ali s kom. Ko se loti bit sitkan vem da nekaj rabi. Al pozornost, al je zaspan ali lačen. Čez dan je spal danes ene 3x po pol ure.... zvečer se je najedel in se skoraj eno uro še zabaval z svojimi igračami v postelji. potem zaspal brez kakršnegakoli jamranja. Saj pravim Full trkam po lesu, ker že jutri bo lahko drugače. res imaš zlatega !!! No pri meni je nekak podobno sam da čez dan dop po pol urce zaspi pa pop za ene pol urce
|
|
|
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!