|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
10.6.2009 21:42:29   
BarbaraGS
sunny mi imamo podobno situacijo in ti na zalost ne znam pomagat, ker se sebi ne znam. Ze dva dni je tecna ko drek. Nic ji ne pase in nebi jedla (ok to itak ne), nebi se igrala, nebi spala, nebi se nosla, nebi lezala.... nic nebi. Jaz pa se pocutim nesposobno, ker se non stop jokca in ji ne znam pomagat.
Jaz upam, da je to taksno obdobje male tesnobnosti ali pa zobki. Nimam pojma :/

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 10.6.2009 21:43:33 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.6.2009 21:47:48   
Urša08
dober večer

Piskot super za uživaški dan user posted image user posted image user posted image pa hvala za poročilo o bazenu user posted image

rebeka kaka kjut fotka, Uroš je pravi zapeljivček že sedaj user posted image Tole nošenje mi je čisto znano user posted image user posted image user posted image

mlea lahko nočko, pa naj bo čim daljša

sunny pojma nimam kaj naj ti rečem user posted image s je bila mogoče predolgo pokonci in sedaj ne more zaspati? Jaz Žigca ponavadi tako umirim, da ga fino k prsim stisnem, mu poskušam uturit dudo in mu kej pojem, če ne pomaga ga dam mojmu in to pali. Upam, da se revčika pomiri, no pa vidva s tvojim tudi user posted image

majchy kaj sta pa kupila , kej lepga?user posted image

no danes vidim da je kar zatišje tu gor. Meni dons ni ratalo Nejca opoldan spat spravit in sem mislila da bo šel zvečer prej, pa sem se hudo zmotla, pred deveto ga nisva spravla spat user posted image in potem da sem še Žigca uspavala, je bla pa ura pol desetih, sedaj pa še mojga počakam, da pride izpod tuša in šibava spančkat.

eno lahko nočko vam želim, pa predvsem polno spanca

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.6.2009 21:53:47   
rebeka84
sunny kaj pa če so ušeska? jaz sem slišala da ko ušesa bolijo ne morejo user posted image jest in fejst jokajo. malo jo potipaj okrog ušes, boš videla kakšna bo reakcija.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.6.2009 22:24:09   
sunny24
Končno nam je retalo, zdej spi že ene pol ure...
Ma po mojem je to, ker naša pupa je tko radovedna, da čez cel dan spi samo 3x po pol ure in pol je zvečer tko zmatrana, da zaspat ne more...
Ušeska...Ma mislim da ne, glede na to, da sm jo prej čohala okoli pa ji je pasalo...Bom še jutri počekirala. user posted image

Uf, sam sem pa pošteno zmatrana...Bom šla po mojem kar hmali spat. Sej brala sem vas, ma zdej full nism na voji za komentirat oz mi možgani ne funkcionirajo na full...user posted image user posted image user posted image

Aja, claud, k si od kužekov pisala...Tej so meni full všeč...BTW, kolko je cena, lahko tud ina ZS! Smo študirali, da bi drugo leto enga kužija vzeli-bi ga full mela, k sm mela prej 16 let kužiko in mi zdej full manjka kužo. Sej mamo našo "kravčko", ampak jst bi enga doma mela. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.6.2009 22:39:42   
brkn83
čer. evo js sem nika spravila spat, zdej pa zopet lahk grem za knjige.

sunny - super, da ji je končno uspelo zaspati. No nik tudi čez dan ful mal spi, in potem kr neki časa traja zvečer da zaspi, sicer ne joče, ampak godrnja in se hoče pogovarjati,.......

majchy - super za potepanje, upam da ste lepo nakupovala in kaj lepega kupila

rebeka - uroš je pa prav srčkan, in na tej sliki se zdi, da je res ful velik.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
10.6.2009 22:45:39   
rebeka84
hvala brkn! pridno se uči!user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
10.6.2009 22:48:22   
Pupka
Jaz trkam po lesu ker očitno mam zlatega otroka doma user posted image user posted image

Je full priden in se smeje, cvili in zabava.... Sam ali s kom. Ko se loti bit sitkan vem da nekaj rabi. Al pozornost, al je zaspan ali lačen. Čez dan je spal danes ene 3x po pol ure.... zvečer se je najedel in se skoraj eno uro še zabaval z svojimi igračami v postelji. potem zaspal brez kakršnegakoli jamranja. Saj pravim Full trkam po lesu, ker že jutri bo lahko drugače.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
10.6.2009 22:48:23   
claud
Čer!

Moj otrok spi že 2 uri....

sunny imaš zs

NOČKO

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
10.6.2009 22:49:36   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

hvala brkn! pridno se uči!user posted image

hvala, sej kej preveč se mi itak ne da.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
10.6.2009 22:51:59   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Jaz trkam po lesu ker očitno mam zlatega otroka doma user posted image user posted image

Je full priden in se smeje, cvili in zabava.... Sam ali s kom. Ko se loti bit sitkan vem da nekaj rabi. Al pozornost, al je zaspan ali lačen. Čez dan je spal danes ene 3x po pol ure.... zvečer se je najedel in se skoraj eno uro še zabaval z svojimi igračami v postelji. potem zaspal brez kakršnegakoli jamranja. Saj pravim Full trkam po lesu, ker že jutri bo lahko drugače.

res imaš zlatega user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
10.6.2009 23:42:39   
brkn83
nič punce js se za danes poslavljam, grem mal spat. Zjutraj moram zgodaj vstati.

Lahko noč

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
11.6.2009 5:55:33   
brkn83
Dobro jutro.

Evo danes sem pa prva. Pa vam bom lahko enkrat postregla s kavo.

user posted image

user posted image
Grem si zdej hitro zajtrk privoščit, potem pa se zrihtat in se  odpravim proti mariboru, moj pa bo varuška

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
11.6.2009 5:58:36   
brkn83
pa še ena slika od nika, kako je bil včeri zamišljen

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
11.6.2009 6:38:53   
Urša08
brkn 83 hvala za kavico user posted image stiskam pestke da rata na izpituuser posted image Nik je pa tak cukr user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
11.6.2009 8:01:57   
simonakr
Jutro punce! Hvala za kavico! Kaj na svet se je pa včerej zgodilo da ste tako malo čvekale?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRKN držim pesti zate!

Piškot, Mlea - Jest mam Snovik tle čist bliz pa nisem ne vem kako navdušena nad njim. Voda zunaj (vsaj lani) je bla dokaj mrzla, pa zelo veliko folka je blo tko da je bla kar gužva. Drugač majo pa kar velik za otroke, pa v redu previjalnico. Drugač sem pa kar od nekaj folka slišala da so glivice fasal - tko da me ne vleče najbolj, še posebej z malo ne!

Mlea user posted image user posted image za kolke!

DANES MAM RAZGOVOR ZA SLUŽBO, DRŽTE PESTI DA BO RATAL!

Tle v Kamniku so iskal dipl. babico in sem se za foro prjavla in sm dubla razgovor! To bi lo božansko in krasno in oh in sploh dobr če bi jest tle dobila - nobenga turnusa, nič nočnih pa tako bliz si da ti ni treba 2 ure prej vstat samo zato da dobiš parking!

tko mala spančka jest se grem pa mal pripravt (beri noge ubrit user posted image user posted image user posted image )

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
11.6.2009 8:13:51   
simonakr
Ja kje pa ste vse???? Majčhy a še pančkaš? Katjuša ti pa najbrž kolaž delaš, ane?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
11.6.2009 8:16:55   
tanci29
jutro

simona stiskam pesti da dobiš službo, pa da te bojo čakal do februarja, al bi ti šla rto že prej delat

brkn hvala za kofi, pa dobro opravi

sunny pride kak tak dan, a so jo kaj bolj po rokah mečkal, mogoče jo je tud to utrudlo

kej več pa nisem brela

lep dan

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
11.6.2009 8:39:15   
Onasiss
Dobro jutro...
Naša nočka...spodobna, zaspala ob 20,30 in od 4-ih lakota, potem pa spanje do 7,30. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci-si šla včeri s Kolumbo na kafe?

simonakr-A boš predčasno zaključila porodniško, če dobiš službo??? DRŽIM PESTI, DA TE IZBEREJO, BODI PREPRIČLJIVA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn-NAREDI IZPIT. Držimo pesti.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
11.6.2009 8:40:37   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

simona stiskam pesti da dobiš službo, pa da te bojo čakal do februarja, al bi ti šla rto že prej delat

Predvidevam da bom mogla prej delat če dobim šiht! Samo se bom probala tko zment da čim kasnej, sigurno pa ne pred začetkom septembra! Prej tud varstva ne bom dobila! (beri je babica zaposlena že z enim vnukom, vendar bo upajmo šel v vrtec takrat!)

< Sporočilo je popravil simonakr -- 11.6.2009 8:41:07 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
11.6.2009 8:50:06   
Urša08
Simonakr držim pesti da rata user posted image user posted image user posted image

Žiga že spančka. Ima tak ritem, da zjutraj dokaj zgodaj vstane, beri ob 6 in gre okol 8 nazaj spat za kako urco do dve. Včasih mi rata da gremo prej na sprehod pa spi v vozičku, dons sem se pa spravla postlo preoblečt pa ni zneslo, je prej zaspančkan ratal. user posted image Nč hudga bomo šli pa mal kasneje vn.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
11.6.2009 8:52:12   
Urša08
Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabteuser posted image user posted image user posted image jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko?

pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
11.6.2009 8:52:41   
tanci29
mlea-ne nisem šla s kolumbo na kavico...in sploh se od učeri ni javila, upam da je ni kakšen medved tam na rožniku prestrašiluser posted image ...sem šla mal v službo pogledat in sem bla tam ne vem tri ure...hana je bla čist out pol še cel dan, ker ni mogla zaspančkat tam in pol je bla kriza

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
11.6.2009 8:54:58   
Urša08
tanci moj je tud tak občutljivček, ima rad neko rutino in čim več miruuser posted image ma čist kontra sta z Nejcem. 

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
11.6.2009 8:57:23   
tanci29
urša- v lekarni rečeš pol litersko fiziološko pa ti jo prinese.......za kake rane mam jest ognjičevo kremo od justa, sicer nikol nismo mel kake ful krize razen razbitih ust miljavžnkrat...sem mu pa mazala takrat ko je prišel iz bolnice in je mel ful vneto od infuzije, pa je ful pomagala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
11.6.2009 9:06:44   
Onasiss
tanci- user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!