Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 21:42:29
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny mi imamo podobno situacijo in ti na zalost ne znam pomagat, ker se sebi ne znam. Ze dva dni je tecna ko drek. Nic ji ne pase in nebi jedla (ok to itak ne), nebi se igrala, nebi spala, nebi se nosla, nebi lezala.... nic nebi. Jaz pa se pocutim nesposobno, ker se non stop jokca in ji ne znam pomagat. Jaz upam, da je to taksno obdobje male tesnobnosti ali pa zobki. Nimam pojma :/
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 10.6.2009 21:43:33 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 21:47:48
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer Piskot super za uživaški dan pa hvala za poročilo o bazenu rebeka kaka kjut fotka, Uroš je pravi zapeljivček že sedaj Tole nošenje mi je čisto znano mlea lahko nočko, pa naj bo čim daljša sunny pojma nimam kaj naj ti rečem s je bila mogoče predolgo pokonci in sedaj ne more zaspati? Jaz Žigca ponavadi tako umirim, da ga fino k prsim stisnem, mu poskušam uturit dudo in mu kej pojem, če ne pomaga ga dam mojmu in to pali. Upam, da se revčika pomiri, no pa vidva s tvojim tudi majchy kaj sta pa kupila , kej lepga? no danes vidim da je kar zatišje tu gor. Meni dons ni ratalo Nejca opoldan spat spravit in sem mislila da bo šel zvečer prej, pa sem se hudo zmotla, pred deveto ga nisva spravla spat in potem da sem še Žigca uspavala, je bla pa ura pol desetih, sedaj pa še mojga počakam, da pride izpod tuša in šibava spančkat. eno lahko nočko vam želim, pa predvsem polno spanca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 21:53:47
|
|
|
|
rebeka84
|
sunny kaj pa če so ušeska? jaz sem slišala da ko ušesa bolijo ne morejo jest in fejst jokajo. malo jo potipaj okrog ušes, boš videla kakšna bo reakcija.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:24:09
|
|
|
|
sunny24
|
Končno nam je retalo, zdej spi že ene pol ure... Ma po mojem je to, ker naša pupa je tko radovedna, da čez cel dan spi samo 3x po pol ure in pol je zvečer tko zmatrana, da zaspat ne more... Ušeska...Ma mislim da ne, glede na to, da sm jo prej čohala okoli pa ji je pasalo...Bom še jutri počekirala. Uf, sam sem pa pošteno zmatrana...Bom šla po mojem kar hmali spat. Sej brala sem vas, ma zdej full nism na voji za komentirat oz mi možgani ne funkcionirajo na full... Aja, claud, k si od kužekov pisala...Tej so meni full všeč...BTW, kolko je cena, lahko tud ina ZS! Smo študirali, da bi drugo leto enga kužija vzeli-bi ga full mela, k sm mela prej 16 let kužiko in mi zdej full manjka kužo. Sej mamo našo "kravčko", ampak jst bi enga doma mela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:39:42
|
|
|
|
brkn83
|
čer. evo js sem nika spravila spat, zdej pa zopet lahk grem za knjige. sunny - super, da ji je končno uspelo zaspati. No nik tudi čez dan ful mal spi, in potem kr neki časa traja zvečer da zaspi, sicer ne joče, ampak godrnja in se hoče pogovarjati,....... majchy - super za potepanje, upam da ste lepo nakupovala in kaj lepega kupila rebeka - uroš je pa prav srčkan, in na tej sliki se zdi, da je res ful velik.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:45:39
|
|
|
|
rebeka84
|
hvala brkn! pridno se uči!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:48:22
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz trkam po lesu ker očitno mam zlatega otroka doma Je full priden in se smeje, cvili in zabava.... Sam ali s kom. Ko se loti bit sitkan vem da nekaj rabi. Al pozornost, al je zaspan ali lačen. Čez dan je spal danes ene 3x po pol ure.... zvečer se je najedel in se skoraj eno uro še zabaval z svojimi igračami v postelji. potem zaspal brez kakršnegakoli jamranja. Saj pravim Full trkam po lesu, ker že jutri bo lahko drugače.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:48:23
|
|
|
|
claud
|
Čer! Moj otrok spi že 2 uri.... sunny imaš zs NOČKO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:49:36
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 hvala brkn! pridno se uči! hvala, sej kej preveč se mi itak ne da.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 22:51:59
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Jaz trkam po lesu ker očitno mam zlatega otroka doma Je full priden in se smeje, cvili in zabava.... Sam ali s kom. Ko se loti bit sitkan vem da nekaj rabi. Al pozornost, al je zaspan ali lačen. Čez dan je spal danes ene 3x po pol ure.... zvečer se je najedel in se skoraj eno uro še zabaval z svojimi igračami v postelji. potem zaspal brez kakršnegakoli jamranja. Saj pravim Full trkam po lesu, ker že jutri bo lahko drugače. res imaš zlatega !!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 23:42:39
|
|
|
|
brkn83
|
nič punce js se za danes poslavljam, grem mal spat. Zjutraj moram zgodaj vstati. Lahko noč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 5:55:33
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Evo danes sem pa prva. Pa vam bom lahko enkrat postregla s kavo. Grem si zdej hitro zajtrk privoščit, potem pa se zrihtat in se odpravim proti mariboru, moj pa bo varuška
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 5:58:36
|
|
|
|
brkn83
|
pa še ena slika od nika, kako je bil včeri zamišljen
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 6:38:53
|
|
|
|
Urša08
|
brkn 83 hvala za kavico stiskam pestke da rata na izpitu Nik je pa tak cukr
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:01:57
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Hvala za kavico! Kaj na svet se je pa včerej zgodilo da ste tako malo čvekale?? BRKN držim pesti zate! Piškot, Mlea - Jest mam Snovik tle čist bliz pa nisem ne vem kako navdušena nad njim. Voda zunaj (vsaj lani) je bla dokaj mrzla, pa zelo veliko folka je blo tko da je bla kar gužva. Drugač majo pa kar velik za otroke, pa v redu previjalnico. Drugač sem pa kar od nekaj folka slišala da so glivice fasal - tko da me ne vleče najbolj, še posebej z malo ne! Mlea za kolke! DANES MAM RAZGOVOR ZA SLUŽBO, DRŽTE PESTI DA BO RATAL! Tle v Kamniku so iskal dipl. babico in sem se za foro prjavla in sm dubla razgovor! To bi lo božansko in krasno in oh in sploh dobr če bi jest tle dobila - nobenga turnusa, nič nočnih pa tako bliz si da ti ni treba 2 ure prej vstat samo zato da dobiš parking! tko mala spančka jest se grem pa mal pripravt (beri noge ubrit )
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:13:51
|
|
|
|
simonakr
|
Ja kje pa ste vse???? Majčhy a še pančkaš? Katjuša ti pa najbrž kolaž delaš, ane?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:16:55
|
|
|
|
tanci29
|
jutro simona stiskam pesti da dobiš službo, pa da te bojo čakal do februarja, al bi ti šla rto že prej delat brkn hvala za kofi, pa dobro opravi sunny pride kak tak dan, a so jo kaj bolj po rokah mečkal, mogoče jo je tud to utrudlo kej več pa nisem brela lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:39:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... Naša nočka...spodobna, zaspala ob 20,30 in od 4-ih lakota, potem pa spanje do 7,30. tanci-si šla včeri s Kolumbo na kafe? simonakr-A boš predčasno zaključila porodniško, če dobiš službo??? DRŽIM PESTI, DA TE IZBEREJO, BODI PREPRIČLJIVA. brkn-NAREDI IZPIT. Držimo pesti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:40:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jutro simona stiskam pesti da dobiš službo, pa da te bojo čakal do februarja, al bi ti šla rto že prej delat Predvidevam da bom mogla prej delat če dobim šiht! Samo se bom probala tko zment da čim kasnej, sigurno pa ne pred začetkom septembra! Prej tud varstva ne bom dobila! (beri je babica zaposlena že z enim vnukom, vendar bo upajmo šel v vrtec takrat!)
< Sporočilo je popravil simonakr -- 11.6.2009 8:41:07 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:50:06
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr držim pesti da rata Žiga že spančka. Ima tak ritem, da zjutraj dokaj zgodaj vstane, beri ob 6 in gre okol 8 nazaj spat za kako urco do dve. Včasih mi rata da gremo prej na sprehod pa spi v vozičku, dons sem se pa spravla postlo preoblečt pa ni zneslo, je prej zaspančkan ratal. Nč hudga bomo šli pa mal kasneje vn.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:52:12
|
|
|
|
Urša08
|
Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:52:41
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-ne nisem šla s kolumbo na kavico...in sploh se od učeri ni javila, upam da je ni kakšen medved tam na rožniku prestrašil ...sem šla mal v službo pogledat in sem bla tam ne vem tri ure...hana je bla čist out pol še cel dan, ker ni mogla zaspančkat tam in pol je bla kriza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:54:58
|
|
|
|
Urša08
|
tanci moj je tud tak občutljivček, ima rad neko rutino in čim več miru ma čist kontra sta z Nejcem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 8:57:23
|
|
|
|
tanci29
|
urša- v lekarni rečeš pol litersko fiziološko pa ti jo prinese.......za kake rane mam jest ognjičevo kremo od justa, sicer nikol nismo mel kake ful krize razen razbitih ust miljavžnkrat...sem mu pa mazala takrat ko je prišel iz bolnice in je mel ful vneto od infuzije, pa je ful pomagala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 9:06:44
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-
|
OSKARTLFKako vam je všeč ime Oskar za dečka?zelo všeč (
34%)
ne preveč (
24%)
ni mi všeč (
42%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!