|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
10.6.2009 14:46:50   
Katjusa
claud seveda bodo počakale.....user posted image user posted image user posted image user posted image

uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam izkušnjeuser posted image user posted image user posted image

tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image za dobre izvide....

kot vidite smo že vstal in jst že pripravljam kosilo solato in miškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.6.2009 14:48:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ojojoj
pozdravljene punce,..nekaj dni me ni bilo in vidm da mam čez 40 strani  gradiva,..ampak nimam časa

evo novo je sledeče

-dominik veselo je kašice, za1x smo na sadni pa ni kej ful okusna(men) tko da dons letim u milerja da boimo mel mal izbire
-in dons so končno prišli izidi iz ljubljane,..pravjo da je vse super tako da nm ni treba skrbetuser posted image user posted image user posted image

-jz pa že tolčem 2 šifta, pa septembra pride vrjeten še 3,.. mam več šihtov kokr kdrkol prejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za izvideuser posted image user posted image user posted image

dej men kak šihtuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.6.2009 14:50:34   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ojojoj
pozdravljene punce,..nekaj dni me ni bilo in vidm da mam čez 40 strani  gradiva,..ampak nimam časa

evo novo je sledeče

-dominik veselo je kašice, za1x smo na sadni pa ni kej ful okusna(men) tko da dons letim u milerja da boimo mel mal izbire
-in dons so končno prišli izidi iz ljubljane,..pravjo da je vse super tako da nm ni treba skrbetuser posted image user posted image user posted image

-jz pa že tolčem 2 šifta, pa septembra pride vrjeten še 3,.. mam več šihtov kokr kdrkol prejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za izvideuser posted image user posted image user posted image

dej men kak šihtuser posted image

oh 1 je stara draga strežba, majo eno zaključeno družbo pa so me poklical,..je sam 1x
poj sm u tuš planetu tm na nohtih mamo dons sestank kako in kaj,..upam da se namo skregal glede urnikoa

poj septembra mi bo pa mami zrihtala u optiki,..sam bom vidla če bom lahko, k ne vem kašn majo urnik,..

ne vem če bom od vseh 3 skup dobla 200 eurov

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.6.2009 14:52:02   
BarbaraGS
katjusa: ker otroci dajejo vse v usta in moras full pazit, bi ti jaz priporocala iz Sanolaborja take vlazilne razkuzilne robcke (prav za pucat povrsine). To je taksna snov noter kot tista ko prides v bolnico pa si moras roke razkuzit.
Ne vem no...predlog je:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.6.2009 15:30:14   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj? Punce, js imam pa eno prošnjo za vas, če vam seveda ni odveč, bi vas prosila če lahko na naslednjem linku oddate glas za mojega ful dobrega prijatelja:

Zadeva: Glasujte!!!Morda nam uspe?!
Glasovanje za naslednjie uradnie HedKandi DJ-e!Lahko osvojiš Pioneer DJ seti!
http://apps.facebook.com/hedkandi/entry/363/

Res bi vam bila vsem ful hvaležna.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.6.2009 15:30:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

katjusa: ker otroci dajejo vse v usta in moras full pazit, bi ti jaz priporocala iz Sanolaborja take vlazilne razkuzilne robcke (prav za pucat povrsine). To je taksna snov noter kot tista ko prides v bolnico pa si moras roke razkuzit.
Ne vem no...predlog je:)

sicer florjan ne daje v usta sam se mi gabi, da bi prjel benjamina ta pa da v usta rokice.... ni slab predlog... važno je da so kaki robčki pa pol kr florjanu pokažem kako vedno obriše po lulanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.6.2009 15:40:36   
brkn83
joj kok js komaj čakam, da bo jutri in da bo konc izpita, se namreč danes že skor cel dan učim. Nik pa je res tk priden da mi da mir in da lahk v miru se učim. zdej sva se najedla in bova hitro šla mal na sprehod, da slučajno ne bo mislil, da je mami čist pozabla na njega.

Jutri popoldan pa sem se odločila, da bova šla mal v šoping in da ne bova cel dan doma. Dejte punce jutri zjutraj držati pesti, izpit imam že ob 8 zjutraj.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.6.2009 16:07:07   
SURF
Brkn-Držim pestiuser posted image user posted image Vsa čast,da si tako pridna...in,da je Nik tako priden.
A spi ali kako..se sam igra...?
Patricija zahteva polno pozornost,non-stop...včasih je že prov utrajujoče,še dobr,da je začela malo več spat...izpite imam šele oktobra,za enega se počasi  pripravljam   po  malem že sedajuser posted image ,pa se komaj zraven spravimuser posted image .

Super si,resuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.6.2009 16:14:04   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Brkn-Držim pestiuser posted image user posted image Vsa čast,da si tako pridna...in,da je Nik tako priden.
A spi ali kako..se sam igra...?
Patricija zahteva polno pozornost,non-stop...včasih je že prov utrajujoče,še dobr,da je začela malo več spat...izpite imam šele oktobra,za enega se počasi  pripravljam   po  malem že sedajuser posted image ,pa se komaj zraven spravimuser posted image .

Super si,resuser posted image

hvala. Ja Nik je danes po ne vem kolk dolgem času prej spal skor 2 uri. Zdej pa ga imam v spalnici na postli in se kr sam igra, zdele ga bom pa peljala hitro na sprehod  in mogoče bo mal zaspal, če ne pa bo zopet lepo priden v vozičku.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.6.2009 16:22:40   
TAMIKA3
smo doma. mami je na hitro dala nekaj v usta. zdaj je na vrsti še tristan nato pa gremo ven

katjuša... hvala za pikepoke

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.6.2009 16:42:11   
BarbaraGS
SURF letos so taksne kopalke full moderne in jih najdes vsepovsod, razen v Calzedonii jih nisem videla :/

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.6.2009 16:50:29   
Onasiss
No, najini kolki so bp.
Kdaj bo kolaž??? Sem full radovedna in komi čakam.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.6.2009 18:05:05   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

No, najini kolki so bp.
Kdaj bo kolaž??? Sem full radovedna in komi čakam.user posted image user posted image

super za kolkeuser posted image user posted image user posted image

jaz že tudi komaj čakam na kolažžž!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.6.2009 18:11:20   
Katjusa
jst pa še začela nisem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bom :) mam čas za čvekanje ne spravim se pa k delu... bom polm zvečer zdej smo prišli jest pol gremo pa nazaj vennnnuser posted image user posted image user posted image

brkn držim pesti za ju3... ti si čist preveč pridna....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.6.2009 18:11:46   
Katjusa

No, najini kolki so bp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne bo treba široko več v tej vročiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.6.2009 19:58:06   
Pupka
Oj...

Če bi mi ktera nardila obnovo zadnjih 25 strani bi bla jaz full vesela user posted image user posted image

Sicer pa včeraj zaseden računalnik, danes pa jaz full zaposlena in še nisem prišla zraven- pa še zdaj sem na črno tuki user posted image user posted image

Zmantrana sem ko user posted image , ampak bo že.

Diham in živim za petek ko pride user posted image ... Sem mu že rekla da ga ne bom spustila domov, al pa naj nas nabaše v avto in gremo z njim.

Sem si pa spet uspela mal preveč v kotu nohte postrič in me boli ko user posted image ker raste in špika v kožo... user posted image user posted image user posted image

No, če mi rata se še kaj oglasim.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.6.2009 20:38:59   
reckova
Hej! cm-je nisem napisala, ker ga niso zmerli. Sva bila zaradi očke, pol pa sem še rekla če ga lahko stehtajo.
Drugače smo ok, danes je prvič pojedel 3 žličke jabolčne čežane. Pol pa je čez ene 5 ur tak rumeno kakal. A mislite da je to od jabolk?
Aja pa očitno bo imel dudo, je zdaj skapiral, da jo je fajn cucat.
Naš ati pa nam je šel prikolico v nulo sčistit, da bomo lahko šli na morje:)

Lahko noč

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.6.2009 21:00:21   
Čebel@
midva sva se potepala,sva full preveč zapravila......Hanika je bila pridna v varstvu-sta se z babinacartale za cel mesec

zdej pa mož Hano gutra,jaz grem še posodo pomiti,potem pa spat-upam da bo danes kaj več spanja kot sinoči

se tipkamo jutri........nočko

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.6.2009 21:10:06   
piskot
oooh, se prebijam skozi te cvekarije user posted image
danes smo se sli kopat v novi bazen hotela spik. otvoritev je bila v nedeljo. pa se ni odprto . no potem smo koncali v larixu in podajam porocilo v primerjavi z bohinjem:
- hladnejsa voda
- ni igral, ni vozickov, je samo en tobogan
- previjalno sem iskala 10 minut, ker so mi povedali kje je. jaz sem iskala kabino s previjalno mizo, pa umivalnikom, pa stolom za dojenje. dobila sem eno izvlecno polico. sem sla ene 3 × mimo nje, pa je nisem opazila .
+ cistoca bazena
+ 2 eura cenejse kot bohinj

aja: cer, otroka spita user posted image .

nocno spanje:
se samo dojiva, ponoci se zbudi od 2-3krat. meni je to luxus, ker martin se je vsako uro zbujal.

odvajanje od plenice:
oktobra bo 3, plenice nimamo kaksna 2 meseca cez dan. za opoldansko spanje jo ima, pa je obicajno suha (no ce sploh se gre spat), tista ta nocna je pa do konca premocena. moramo pa dat plenico gor za kakanje. noce ne na wc, ne na kahlo. in ker je imela ena prijateljica ful tezave potem, ko ji je tamala zacela blato zadrzevat, mu ustrezemo in mu damo plenico da se pokaka.

katjusa
v lekarni lahko kupis robcke za razkuzevanje. jaz imam zdaj ene meliseptol, imajo pa se ene ki se jim drugace rece.

mlea super za kolke.

brkn drzimo pesti jutri zjutraj.

majci kaj ste nabavili?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.6.2009 21:18:33   
Onasiss
piskot- mi bomo šli verjetno v bazen v Snovik. Pozimi smo se hodili v notranja kopat zdaj iamjo pa že na prostem. Nisem pa bila še nikoli vzunaj.
A se je Ana tudi kopala v bazenu??

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.6.2009 21:21:51   
rebeka84
cao mamice!

ja majchy kje si se potepala? mi pa smo bili na enem sprehodu, šli po gel za dlesni, zadnje čase bi se Uroš samo nosil in še enkrat nosil.user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.6.2009 21:23:05   
Onasiss
Drugače pa grem jaz tud spat. Se mi ne da Onasisa čakat, ker nimam voznega reda za njegovo ladjo.user posted image user posted image user posted image

Majchy-želim ti čimbolj prespano noč, ob enem pa upam, da jo bomo tudi mi imeli. Sem ji dala kar sadno kašo najprej po žlici, pa mi je uspelo, da je ene dve pogoltnila, potem pa sem ji naredila še za v flašo in je kar pojedla.
No kakšna bo noč poročam jutri.

Lahko noč.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.6.2009 21:24:17   
piskot

piskot- mi bomo šli verjetno v bazen v Snovik. Pozimi smo se hodili v notranja kopat zdaj iamjo pa že na prostem. Nisem pa bila še nikoli vzunaj.
A se je Ana tudi kopala v bazenu??

v snoviku pa se nismo bili. bomo sli enkrat pogledat. itak je zdaj mooooorje na vrsti. pa razmisljamo o tem da bi kar letno druzinsko karto kupili za kranjski bazen.

Ana je samo podplatke namocila. Mi res ni tista voda za tako nezno kozico.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.6.2009 21:26:02   
sunny24
Čer! Joj, jst se nism nič javla...Kaka sm...

Z Gajo smo ble prej 2x zuni, pol je bla pa še s "taščo" vni. Zdej je pa že 1 uro jok za umret, pa cel dan...Pa pojma nimam, kaj ji je...Sploh noče jest, pit tudi ne...Od 13h pa do zdej je pojedla 120ml...user posted image  Vročine nima, pojma nimam kaj dogaja. Zdej jo moj uspava ma ne ratava lih neki...Dretje na fullll.

Any idea??? Ker meni se bo sfuzlalo...HELP!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.6.2009 21:36:02   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer! Joj, jst se nism nič javla...Kaka sm...

Z Gajo smo ble prej 2x zuni, pol je bla pa še s "taščo" vni. Zdej je pa že 1 uro jok za umret, pa cel dan...Pa pojma nimam, kaj ji je...Sploh noče jest, pit tudi ne...Od 13h pa do zdej je pojedla 120ml...user posted image  Vročine nima, pojma nimam kaj dogaja. Zdej jo moj uspava ma ne ratava lih neki...Dretje na fullll.

Any idea??? Ker meni se bo sfuzlalo...HELP!!!

nasa se je zadnjic drla kadar je kaj dol pojedla, smo potem ugotovili da jo je verjetno grlo bolelo, ker je naslednji dan se smrkat zacela. lahko so pa zobje. ce imas calgel doma poskusi namazati dlesni ,ce bo kaj bolje. Kaksne bolj pametne ideje pa nimam, jaz jo v takih primerih priklopim, pa se umiri.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!