nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Imam eno prošnjo: če kateri izmed vas ni prav, da imamo v naslovu teme hroščke, naj, lepo prosim, to pošteno direkt pove, da prosimo moderatorje, če lahko to spremenijo. Po odzivu na "tisti" temi sem šokirana, koliko ljudi tovrstno poimenovanje pravzaprav moti, se jim gnusi, jih intelektualno (ali kakorkoli že) žali,... Torej: če moti tudi katero od vas, lahko ukrepamo. Eh lepo te prosim, če pa one gospe svojih otrok nikoli ne pokličejo sonček, miška... pol pa so one vsekane in bogi otroci, ki imajo politično korektne kvazi mame Valda je ne bom pri 15 klicala mucika, ampak moja lubica bo pa vedno in to še ne pomeni da bo "butasta", mislim kretenizem za izvoz Priznam, da sta se me tisto brezkompromisno žaljenje in prostaški posmeh dotaknila Ko bi punce vedele, kaj vse so moji otroci: od princev, princesk, žabčkov, žabic, pikic, miškov, mišk, muckov, muck, knedeljčkov, pikapolonic, piškov, bučk, zaklad(k)ov, srčkov, sončic, sončkov,... In to vsakodnevno. In javno. Jaz jih pomilujem, direkt smilijo se mi, ko ne vidijo kako so bedaste. Tudi Nia je knedlj (bedlj bak ), pikica, mucika, sonček bonbonček, za atija celo bananika... Saj ni besede, s katero bi človek opravičeval take otročje izjave in obnašanje.