Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:21:06
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:27:10
|
|
|
|
suzy85
|
TJAŠA (martina25) JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer jst sem pa bolana..imam gnojno angino, sem morala k dežurnemu po antibiotike..btw me je napadla zakaj ne grem k svojemu zdravniku.. no in pol se peljem v Celje v dežurno lekarno in na obvoznici v Celju ful nesreča , razbit motor, pa si mislim o fak tole je pa blo grdo..ful policajev.. pridem domov in moj čveka po gsm, pa mi reče počaki mal... in pove ubil se je najin prijatelj ..sploh ne dojamem..zdej prihaja za mano..počivaj v miru , radi te imamo.. ne morem več nič, grem samo še spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:31:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, Čmrliki in še eni dolgujem slikice iz Mančinega 1.RD. Sem pobrala ven tiste, na katerih se kaj vidi, ker ostale se res tako zelo temne, da je groza Tele tu sem malce posvetlila v Picasi, ampak sem še skoz ful , ker so mi take slike naredili Mančina torta za 1.rojstni dan: Vsi 3je: Preiskus ali je torta dobra: Manca in njena torta: Manca in teta od mamice: In še 1x: Mančina nova jo jo kapa lluštne slikce Torta je pa sigurn od Lincerja Andraž jo je imel za 3 RD Nodija in je bila identična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:43:05
|
|
|
|
suzy85
|
mi smo spali , brez zbujanj do budilke! pridna moja miška, ne? jana zate velik kup in , da se hitro pozdraviš! SS luštne slikce od Mance! kaj pa če bi nesla slike v kakšen foto studio, da ti jih poskusijo popravit? edinaos dej, res pokaži darilce za AT! moj je čisto navdušen, ko sem mu včeraj razlagala, kakšen avto ima Gal , kaj šele bo, če bo tvoje slikce videl! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov Saj moj mali se tudi raje igra s smetmi (dobesedno!) kot pa z dragimi igračami Najboljše so plastenke, embalaža od mleka, razne škatle od linota, kosmičev,... Pa kuhalnice, ščipalke za perilo,... tudi eva se raje igra z doma narejenimi ropotuljicami - 2 jogurtova lončka ji skupaj zalepim, noter pa dam malo riža, kakšen makaron... pa ima veliko igrač, ampak najraje je v mojih kuhinjskih predalih in tam ven išče zanimive stvari estrella alja je pa res pridna za spanje! da bi eva tako pozno vstala popoldne, jo verjetno do 11ih zvečer ne spravim spat! mafi za nakupe! jst se tudi že nekaj časa spravljam, pa vedno pride kaj vmes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:56:28
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo ok,čeprav jaz sedaj nekaj težko gledam Tašča je šla danes zjutraj na morje.Sem ji kar malo fouš,saj bi jaz tudi Moram še v službo poklicat,če začnem točno ob 17. ali kakšno minutko prej,da ne bo nepotrebne jeze.Pa čimprej za dopust zmeniti Dopoldne naju čaka en kup opravkov. Ali še dajete AM oz. do kdaj ga mislite dajati? Meni ga je včeraj zmanjkalo,pa sem mislila kupiti AM že zaradi vitaminov.Saj drugače Tilen spije samo še kakšna 2 deci mleka na dan.Tako da se nameravala kupiti Milumil,ki je mislim da v pollitrskih stekleničkah,ker v prahu ga ne bom porabila Jana...zate ,da se čimprej pozdraviš in en kup SS...luštne slikice Suzy... za spanje Estrella...ti pa imaš eno zaspanko .Tak je bil tudi Nejc,sedaj se je pa treba skoraj skregati,da se spravi spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 7:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer jst sem pa bolana..imam gnojno angino, sem morala k dežurnemu po antibiotike..btw me je napadla zakaj ne grem k svojemu zdravniku.. no in pol se peljem v Celje v dežurno lekarno in na obvoznici v Celju ful nesreča , razbit motor, pa si mislim o fak tole je pa blo grdo..ful policajev.. pridem domov in moj čveka po gsm, pa mi reče počaki mal... in pove ubil se je najin prijatelj ..sploh ne dojamem..zdej prihaja za mano..počivaj v miru , radi te imamo.. ne morem več nič, grem samo še spat O JEJ JANA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:05:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dopoldne naju čaka en kup opravkov. Ali še dajete AM oz. do kdaj ga mislite dajati? Meni ga je včeraj zmanjkalo,pa sem mislila kupiti AM že zaradi vitaminov.Saj drugače Tilen spije samo še kakšna 2 deci mleka na dan.Tako da se nameravala kupiti Milumil,ki je mislim da v pollitrskih stekleničkah,ker v prahu ga ne bom porabila midve sva že 2 tedna samo na alpskem mleku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:12:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Zame je en k...dan že včeraj je biu k sm pršla domov. Še z avta nisem stopila sem že zvedla novo tragedijo, da se je od najinga prjatla oz. skor soseda, mami nardila samomor. Pa kaj je s tem folkom!!!! Tko, da mi je tko hudo. Šit je če poznaš človeka. Najprej moj nekdanji sosed ( s tam k sm prej živela), so ga našli mrtvega ( že 2 mesca je biu baje mrtev) pol una 2 fanta z motorjem, zdej to...kaj bo še. Tko, da včeraj nism mogla nč gor prit k sm bla čist v šoku. Drgač pa spanje ok. Zdej pa grem kofe pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:12:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, Čmrliki in še eni dolgujem slikice iz Mančinega 1.RD. Sem pobrala ven tiste, na katerih se kaj vidi, ker ostale se res tako zelo temne, da je groza Tele tu sem malce posvetlila v Picasi, ampak sem še skoz ful , ker so mi take slike naredili Mančina torta za 1.rojstni dan: Vsi 3je: Preiskus ali je torta dobra: Manca in njena torta: Manca in teta od mamice: In še 1x: Mančina nova jo jo kapa CUKR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:12:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 TJAŠA (martina25) JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN! še od naju z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:15:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Zame je en k...dan že včeraj je biu k sm pršla domov. Še z avta nisem stopila sem že zvedla novo tragedijo, da se je od najinga prjatla oz. skor soseda, mami nardila samomor. Pa kaj je s tem folkom!!!! Tko, da mi je tko hudo. Šit je če poznaš človeka. Najprej moj nekdanji sosed ( s tam k sm prej živela), so ga našli mrtvega ( že 2 mesca je biu baje mrtev) pol una 2 fanta z motorjem, zdej to...kaj bo še. Tko, da včeraj nism mogla nč gor prit k sm bla čist v šoku. Drgač pa spanje ok. Zdej pa grem kofe pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:23:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Zame je en k...dan že včeraj je biu k sm pršla domov. Še z avta nisem stopila sem že zvedla novo tragedijo, da se je od najinga prjatla oz. skor soseda, mami nardila samomor. Pa kaj je s tem folkom!!!! Tko, da mi je tko hudo. Šit je če poznaš človeka. Najprej moj nekdanji sosed ( s tam k sm prej živela), so ga našli mrtvega ( že 2 mesca je biu baje mrtev) pol una 2 fanta z motorjem, zdej to...kaj bo še. Tko, da včeraj nism mogla nč gor prit k sm bla čist v šoku. Drgač pa spanje ok. Zdej pa grem kofe pit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:25:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ok,čeprav jaz sedaj nekaj težko gledam Tašča je šla danes zjutraj na morje.Sem ji kar malo fouš,saj bi jaz tudi Moram še v službo poklicat,če začnem točno ob 17. ali kakšno minutko prej,da ne bo nepotrebne jeze.Pa čimprej za dopust zmeniti Dopoldne naju čaka en kup opravkov. Ali še dajete AM oz. do kdaj ga mislite dajati? Meni ga je včeraj zmanjkalo,pa sem mislila kupiti AM že zaradi vitaminov.Saj drugače Tilen spije samo še kakšna 2 deci mleka na dan.Tako da se nameravala kupiti Milumil,ki je mislim da v pollitrskih stekleničkah,ker v prahu ga ne bom porabila Dobro se zmeni Jaz sem na klasično KM prešla že po dopolnjenem 9. mesecu starosti. Itak mleka po 6. mesecu sploh ni več pil - kar je dobil mleka oz. kar ga dobi, ga dobi preko linota.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:26:50
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali smo kar dobro, sicer je bila spet enourna zabava okrog dveh ponoči, ampak je šlo. Drugače se je samo nekajkrat zbudil za pit in za dudko, priden fant
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:36:18
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo kar dobro, sicer je bila spet enourna zabava okrog dveh ponoči, ampak je šlo. Drugače se je samo nekajkrat zbudil za pit in za dudko, priden fant Super! Počasi pa še brez vmesne fešte Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:37:49
|
|
|
|
bobika
|
SrčekGirll in Jana81 sožalje za tragično izgubo prijatelja in sosede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:38:23
|
|
|
|
bobika
|
Sončica Sandra: full lepe fotke Mance
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:43:25
|
|
|
|
bobika
|
Malo sem samo preletela zadnje strani. Mi smo spet slabo spali, ga verjetno še bolezen matra in pa zobki. Se mi zdi, da mu 4 ven rinejo. Sva včeraj bila pri p in ko sva v čakalnico prišla je bil kot, da bi drugega otroka prinesla. Poln dobre volje in nasmejan, doma pa jok cel dan. Vse je zabaval v čakalnici in sestre na sprejemu. Pa to se dogaja vedno, da je pri p tako dobre volje, doma pa kriza. Tudi pediatrinja se je šalila na ta račun. Ima pa res lahko izgovor, da je tako slabe volje doma, ker ima zelo močno angino . Dobil je ospen na 8/h in upam, da bo čimprej vredu. Sem ga stehtala in ima majn g kot jih je imel pred 1 mesecem . Pa še oblečen je bil. Je možno, da je toliko zgubil v teh dneh, ko slabo je Vsem malim in velikim bolančkom za hitro ozdravitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:45:58
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro evo naš mali falot je že v vrtcu, mami je pa kot povožena hruška.. sem ponoči imela neke čuden prebliske in AB vzela po 4 urah , namest po 8h, pol me je pa začel trest in cela sem bila prpotena, nato je začel pihat in deževat sem moglavse okne pozapret, me je nazebl...eh pestra noč..no vsaj Nejc je spal kot je treba.. dons imam dopust, me je mami nagnala iz pisarne, da naj grem počivat, ker me tud vse kosti bolijo, ampak jst ne morem brez RR.. Moj dragi še spi, se bo zdej ko je na bolniški naspal za vse dni nazaj.. SG moje sožalje.. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo kar dobro, sicer je bila spet enourna zabava okrog dveh ponoči, ampak je šlo. Drugače se je samo nekajkrat zbudil za pit in za dudko, priden fant suuuuuper ...tole je lepo prebrat IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo spali , brez zbujanj do budilke! pridna moja miška, ne? Tudi tole je super prebrat IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka AT je včeraj dobila darilce za RD bom dala popoldne slikce gor pokaži, pokaži..smo firbčne TJAŠA IN JULIJA TUDI OD MENE VSE NAJLEPŠE ZA PRVO SVEČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:53:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo kar dobro, sicer je bila spet enourna zabava okrog dveh ponoči, ampak je šlo. Drugače se je samo nekajkrat zbudil za pit in za dudko, priden fant
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:54:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Malo sem samo preletela zadnje strani. Mi smo spet slabo spali, ga verjetno še bolezen matra in pa zobki. Se mi zdi, da mu 4 ven rinejo. Sva včeraj bila pri p in ko sva v čakalnico prišla je bil kot, da bi drugega otroka prinesla. Poln dobre volje in nasmejan, doma pa jok cel dan. Vse je zabaval v čakalnici in sestre na sprejemu. Pa to se dogaja vedno, da je pri p tako dobre volje, doma pa kriza. Tudi pediatrinja se je šalila na ta račun. Ima pa res lahko izgovor, da je tako slabe volje doma, ker ima zelo močno angino . Dobil je ospen na 8/h in upam, da bo čimprej vredu. Sem ga stehtala in ima majn g kot jih je imel pred 1 mesecem . Pa še oblečen je bil. Je možno, da je toliko zgubil v teh dneh, ko slabo je Vsem malim in velikim bolančkom za hitro ozdravitev naša jo je mela 2x zaporedoma s slabim tednom pavze! tud eva je takrat bolj malo jedla - večinoma kakšne linote ali juhe, druga pa ne. upam, da ga ne bo preveč matralo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 8:56:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro evo naš mali falot je že v vrtcu, mami je pa kot povožena hruška.. sem ponoči imela neke čuden prebliske in AB vzela po 4 urah , namest po 8h, pol me je pa začel trest in cela sem bila prpotena, nato je začel pihat in deževat sem moglavse okne pozapret, me je nazebl...eh pestra noč..no vsaj Nejc je spal kot je treba.. dons imam dopust, me je mami nagnala iz pisarne, da naj grem počivat, ker me tud vse kosti bolijo, ampak jst ne morem brez RR.. Moj dragi še spi, se bo zdej ko je na bolniški naspal za vse dni nazaj.. hitro v posteljo in zraven spat! ti si le dobro spočij, da boš lahko popoldne nejca lovila!
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.